SKRIVET: 2010-10-31, kl 22:14:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Läggdax.

Nu ligger i sängen...jag ligger och lyssna på musik och bara tar det lugnt... Skönt! Jag har varit riktigt trött idag, hehe men mått som jag förtjänat :P men varit en riktigt bra helg :) och så skönt att veta att man är ledig en helg till :) Nu denna vecka jobbar jag måndag till torsdag tidigt hela veckan!. men det är skönt så man slutar tidigt med :) vet inte riktigt vad jag ska göra i veckan förutom att jobba förstås.. får se vad som händer.

Jag tackade nej till den lägenheten jag fick här på teleborg.. Ligger så långt upp på teleborg och känner att jag kan bo hemma ett tag till och tills jag verkligen får en lägenhet jag vill ha. sen måste spara ihop pengar med till alla möbler för ska ha allt nytt :)
Men jag gjorde en intreseanmälan på en annan lägenhet i tvillingtornen, fin va?:)  men den låg redan på höga på poäng men jag chansar.. för har inte fått så många andra lägenheter.. inte många nu. men bara vänta och hoppas:) mer kan jag inte göra.

Usch jag är sååå seg idag! och så störande att inte min mobil funkade innan, men nu verkar den funka igen..haha måste köpa en ny! och lämna in datorn med.typiskt att allt ska pajja samtidigt :P
men nu ska strax sova, ska bara va inne och kolla lite på datorn till sen blir de försöka sova :P


Godnatt på er :)

SKRIVET: 2010-10-31, kl 19:26:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-31, kl 19:19:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Firat lillebror!

Idag har släkten varit här och vi har ätit smörgårdstårta och fikat för lillebror fyller 18år :) det va trevligt! men va så sjuukt trött och seg idag.. och imorgon är de jobb .. känner inte för att jobba utan vill vara ledig en dag till det skulle behövas.

Grattis Lillebror Johan som fyller 18år fast han fyller imorgon men vi firade han idag :)! och Sonya fyller 20år idag grattis!!! :)

Nu ska jag nog sätta på en film, finns inte så mycket att göra idag.. seeeg är ja o trött!..jobbigt!
och min mobil funkar inte :/ det står ingen nätåtkomst:S så funkar inte att ringa eller skicka sms, nog dax för mig att köpa ny mobil! åh störnade att den inte funkar!!!!!

Min lillasyrras son och min stora syrras son hehe :)<3


Lillasyrras son, min brors dotter och min storasyrras son :)


Lillebror och hans tjej :P

SKRIVET: 2010-10-31, kl 11:54:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bröllopsfesten!

Jag hade riktigt kul på Pia och Zorrans bröllopsfest igår :) Först blev det tacosbuffe och sen tårta :) Mycket trevligt och roligt folk va det! men idag mår man som man förtjänar heehe, sjukt trött o ont i huvudet haha, vi festade till halv 5 på morgonen :P
och idag ska fira lillebror som fyller 18:P så måste in i duschen nu strax och piggna till:P

Här är bilder från igår :)

<3










SKRIVET: 2010-10-30, kl 13:48:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördaag!

Idag är det lördag :) ikväll blir det feest! Grannen ska ha bröllopsfest i en lokal :) så vi i familjen har blivit bjudna dit :) det kommer nog bli jättekul!

Nu sitter här med min systers son Neo :) han är såå söt! men strax ska gå o fixa mig lite, för vi ska bara där vi 18 och jag vet inte ens vad jag ska ha på mig :P

men jag skriver mer senare! ha en bra lördag så länge :)

SKRIVET: 2010-10-29, kl 21:56:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Firat pappa.

Nu kom precis hem från pappa, va ute hos han, han fyller år imorgon så vi har firat honom idag:)Det va jag, syrran och hennes kille och lillebror :) Farmor och dom hade redan varit där innan idag:P vi kom lite sent hehe
Nu blir det bara lugnt..hmm finns inte så mycket att göra.. jag orkar inte festa så ska bara ligga hemma och kolla film :) så det blir en Mysfredag! Måste ju vara pigg tills imorgon :) då blir det fest! det kommer nog bli roligt!

Idag fyllde min storebror Tedde år ! GRATTIS! :) Och imorgon pappa och på söndag Sonya och på måndag fyller lillebror Johan 18år :) så det är många, sen i November fyller storasyrran Johanna år och sen lillasyrran Amanda fyller 20:) så många födelsedagar nu:P
bara jag som fyller på sommaren typ:P men det är bättre! jag fyller år i maj det är perfekt :) då blir jag 22 shit jag börjar bli gammal haha :P och jag bor fortfarande hemma hehe, får ju aldrig lägenhet, fast visst nu har fått erbjudande om en lägenhet men inte ens säkert jag får den ju fast jag tackar ja.. men inte bestämt än om jag ska tacka ja än.. känns som jag vill vänta tills jag får den lägenheten jag vill ha och som är i stan med :) men får se hur jag gör.

Men nu ska kolla om jag hittar någon bra film, nån som har någon bra film ni tycker jag ska se ?:)

SKRIVET: 2010-10-29, kl 18:20:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag!

Jaha nu va det fredag! Skönt! Jag har precis vaknat haha, somnade efter jobbet och nu ska fixa mig lite och strax kommer syrran och hämta mig så ska vi ut till pappa och fira honom:) fika och äta tårta :) Mmm va gott :)
Åh jag är så sjuuukt sugen på Mcdonalds! måste ha det idag hehe. Usch massa fettig mat nu, Pizza igår och blir förmodligen Mcdonalds idag :P menmen :P


Jag har inte bestämt mig om lägenheten än, känns som jag lika väll kan bo hemma ett tag till, tills jag får en lägenhet jag verkligen vill ha. För om jag tar denna nu så förlorar alla min poäng och kommer ta ett jävla tag innan jag kan flytta igen ju..För jag vill verkligen bo nära stan eller i stan. men jag har några dagar till och tänka på :)

Nu ska gå o fixa mig jag skriver mer senare :) ha en bra fredag så länge!!

SKRIVET: 2010-10-28, kl 20:54:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Erbjudande om lägenhet.

Vilade lite innan hehe jag va så trött :P, Åh så skönt att det snart är helg :) bara imorgon med sen ledig! :)

Kollade nyss min melj och jag har fått ett erbjudande om en lägenhet :P, men .. den är i teleborg..o jag vet inte om ja ska tacka ja..den är ledig från 1 februari..jag har kollat på en sån lägenhet innan o den är fin men vill ju ha lägenheten i stan.. åh vad jobbigt de blev..

Så här ser lägenheten ut.. vad ska ja göra, ska jag tacka ja??

SKRIVET: 2010-10-28, kl 17:54:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma.

Nu är jag hemma från jobbet, känt som en låång dag idag, men ändå varit riktigt lugnt idag på jobbet som vanligt:), nu ska bara ta de lugnt, är riktigt trött och man blir ju så trött av detta väder så möörkt ute med :( så tråkigt jag vill ha sommmmaaaaaar !!

Imorgon blir det jobb igen, sen på kvällen ska ut till pappa och fira honom :) sen får se vad som händer :) och på lördagen blir det grannes bröllopsfest, lääängtar! :D sen söndag kommer släkten hit så ska fira lillebror som fyller 18! kan inte fatta att han redan är 18 tiden går såå snabbt :P
Och imorgon kommer lillasyrran med och hennes son :)
men nu ska ta mig ett varm bad :) så skönt :) men jag skriver senare! Ha en bra dag så länge! :)

SKRIVET: 2010-10-27, kl 23:19:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-27, kl 23:06:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pizza!

Nu ska strax soova, har bara suttit vid datorn nu och tagit de lugnt :), innan beställde mamma, jag o lillebror pizza det va riktigt gott :) men måste sluta är sånt skit haha, o börja träna istället men de är så svårt , de är ju så gott med pizzaaa :P

Jag 'är så nööjd med klänningarna jag köpte men nu har jag svårt o bestämma mig vad jag ska ha på mig ihelgen på grannens bröllopsfest, för köpte ju 2 andra kklänningar nyligen..o sen dom jag köpte idag :P hehe så nu blir de svårt men ska testa de vilket som blir snyggast :)

men jag skriver mer imorgon Godnatt på er! hoppas ni haft en bra onsdag :) lilllördag juu så säkert måa som festar idag :P



SKRIVET: 2010-10-27, kl 19:34:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Shopping o Fika!

Nu kom jag precis hem, jag har först varit och jobbat sen efter jobbet träffade Ita så gick vi en sväng på stan, köpte Sonya present sen träffade syrran och min brors dotter Madde och Chanel :) så gick vi och fikade på Askelyckan :) sen blev det shopping först i stan sen på samarkand :) jag hittade 2 klänningar , sen lite andra småsaker som stayups sen köpte ett par kolla strumpbyxor med ett coolt mönster :) sen köpte en skit gulllig skjorta till min lillasyrras son :) så sööt kommer han bli i den :) Sen köote födelsedags present till pappa, det blev 2par jeans på dressman sen strumpor det behöver han :) , sen har inte köpt till lillebror än som fyller också år, många som fyller nu :P, men han fyller 18 svårt o veta vad man ska köpa :P men jag kommer nog på nått :)

Det har varit en mycket trevlig dag :) Nu blir de ta en dusch sen bara lugnt, imorgon jobb igeen..

Här 2 klännigar jag köpte :) blev lite dålig bild men man ser ju:) den blåa är från Gina och den andra svarta från Hm




Köpte denna till min lillasyrras son :) han är 9månader :) så gullig kommer han bli:)

SKRIVET: 2010-10-26, kl 19:41:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Desperate housewifes!

Det blev ingen film hehe, Sonya och Ita kom förbi och jag ska bränna en skiva till grannens fest som är ihelgen :) Har lovat henne att göra det :) sen efter det storstädade mitt rum,det behövdes så skönt nu när det är städat och fint!
Och nu är helt slut, efter bakning hela dagen och städning:P så nu blir det bara lugnt :) ska kolla Desperate housewifes sen med det höll jag på o glömma denna gång igen men nu kom jag på de som tur va :D hehe
Det är juu såå bra :):) så missa inte de nu på kanal 5 kl 21 :)




SKRIVET: 2010-10-26, kl 15:13:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bakning klar :)

Nu har jag bakat klart, det blev chokladmuffins,havrekakor, sockerkaka :)
Och dom blev ganska bra hehe men dom blev goda iallafall :) du ska frysa in dom så vi kan ha dom ihelgen när släkten kommer hit :)

Imorgon efter jobbet blir det ner till stan, ska köpa födelsedagspresent till Sonya och pappa, och till dom vet jag redan vad jag ska köpa :) och sen lillebror ska se om jag hittar något annars ger bara pengar så svårt o köpa till han.. hmm vad kan man ge han fyller 18?.. sen lilla syrran fyller 20 snart vad kan man ge? presentkort på systembolaget ? hehe .. men hon dricker ju inte så mycket hehe, vill ge henne en Spaweekend, det skulle hon behöva att komma iväg lite men de kostar ganska mycket men får se vad jag hittar :) jag och min andra syrra kan nog lägga ihop till de :) så att vi alla 3 åker iväg det skulle vara skönt :) och kanske mina andra systrar med :) men får se vad de blir :)

Nu ska jag bara ta de lugnt lägga mig i sängen och kolla en film :)sen får se vad som händer :)

Här är bilder från bakningen:)

Havrekakorna


haha chokladmuffinsen dom blev lite missbildande hahah men dom va goda iallafall:)


Citronsockerkakan :)


SKRIVET: 2010-10-26, kl 13:23:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-26, kl 13:01:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bakar!

Nu är jag i full fart med bakning :) håller på med choklad muffins och havrekakor sen ska baka sockerkaka och om jag hinner bullar med :)

Mamma kommer bli så glad när hon kommer hem att jag har bakat :) ska ha det till min lillebrors firande, han fyller år nu på måndag men vi ska fira han i helgen.. Så jag tänkte jag kunde baka lite till de :).

Många som fyller år ihelgen min storebror fyller år nu på fredag, pappa på lördag och Sonya på söndag o sen lillebror på måndag :P så fullt upp ihelgen blir det nog :)Sen nu snart fyller lillasyrran med :)
Så jag måste ner på stan och köpa presenter med det har jag inte gjort än.. ingen anning vad jag ska köpa än.. eller jo till Sonya och pappa vet jag :) men inte till dom andra :P får se vad jag hittar på:)

men nu måste jag fortsätta med bakningen :)

SKRIVET: 2010-10-26, kl 12:11:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig!

Så skönt att vara ledig idag :) Nu har man precis vaknat och soleen skiner, helt underbart :) fast jag har inte varit ute än det är säkert jättekallt menmen nog ändå skönt i solen :)

ska strax ut och ta en cigg och hämta in posten.. tråkigt att ingen är hemma alla jobbar o är i skolan, lite ensamt, man är van att de alltid är folk här:p

Jag hade tänkt och baka lite idag :) göra mamma glad:) för min lillebror fyller år i helgen så ska ha kalas för han :) så ska baka lite goda kakor till då :)

Ska ut och ta en cigg nu jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2010-10-25, kl 23:28:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

You got me!

Nu ska strax lägga mig och se en film :) ska se the notebook, grym film :) så sorlig o  romantisk o allt är den :P har sett den massa gånger men de är en film man kan se tusen gånger :) Så romantisk!!! :)
sen efter filmen blir det sovaa :P så godnatt på er!


You're stuck on me and my laughing eyes
I can't pretend though I try to hide
I like you
I think I felt my heart skip a beat
I'm standing here and I can hardly breathe
cuz everything that i´ve dreaming of.
I just can´t get enough
How much do I need to fill me up
It feels so good
I give up, I give in, I let go, let´s begin.
You got m
e.


SKRIVET: 2010-10-25, kl 19:17:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Utelåst.

Nu ska jag strax äta:) vilade innan men så kom Ita och Sonya och väckte mig haha aldrig att man får vila ifred hahah, men de va bra så jag inte sov bort heela kvällen:P

Sen nu nyss va grannen här, hon hade blivit utelåst när hon hade varit ute med hunden av sin inneboende.. o hon fick inte tag på sin inneboende och hon brukar komma sent,.. så hon va här och skulle ringa Växjöhem o se om dom kunde öppna men nä de kunde dom inte hon va tvungen att ha legitimation då, men det har hon ju inne, helt störda, att dom inte kunde komma o öppna sen kunde hon ju visa det, men nej de vägrade, sen så ringde hon securitas och samma sak där dom vägrade o öppna , tillslut ringde hon polisen, och polisen fick ringa till högsta chefen på securitas och då va det okej att securitas kom, haha helt sjukt, polisen tyckte det med va helt sjukt att de inte kunde komma. Men nu efter polisen hade ringt securitas då kunde dom komma! så de va ju bra att det löste sig till slut iallafall:)

Men nu ska jag äta jag skriver mer senare! ååååh jag är ledig imorgon såå skööönt! :D

SKRIVET: 2010-10-25, kl 18:14:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-25, kl 15:27:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndaag..

Det va riktigt lugnt idag på jobbet, det trodde jag inte pågrund många som är sjuka.. men de va lugnt och skönt :) jag gjorde mitt arbete , va i dieten sen bakade jag massa Laktos och Gluten kakor till dieten :)

Och nu är hemma .. träffade Sonya nyss, hennes mamma o lilla Bella :) tog en cigg och snackade lite! och nu hade jag tänkt gå och vila en stund, sjuukt trött idag, höll på och somna på bussen, blir alltid trött efter jobbhelgen.. många timmar man jobbar då..Men skönt att jobbhelgen över och veta att man är ledig 2 helger nu :)
och längtar till nu ihelgen, ska till Grannes bröllops fest! Det kommer nog bli riktigt kul! :) och sen kommer lillasyrran och hennes son med :D

Men jag skriver mer senare :) ha de fint så länge, gå ut i de fina vädret med er :) !

SKRIVET: 2010-10-24, kl 22:28:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Läggdax..

Läggdaax för mig nuu strax, Jag kollade innan på en film, How to make love to a woman,den va väll helt okej..men ingen jag rekomenderar o se..Har ni inte sett filmen Paranormal activity, Så måste ni, en riktig rysare :P sjuuukt äcklig film och 2an har kommit med!! jag la ut trailers för nån dag sen, så bara att kolla där om ni vågar ;) dom är riktiga rysare!

Jag börjar tidigt imorgon igen fast jobbar bara till halv 3 som skönt är! och ingen cykling imorgon hehe det blir buss :) fast jag hatar o åka buss med men värre och cykla speciellt i detta väder..:P åååh vad jag önskar att jag hade körkort!!! men snart så ska jag ta tag i det :)

Imorgon vet inte riktigt vad jag ska göra får se.. inga planer alls...men det blir förmodlingen bara lugnt inte mycket att göra en månda.
Jag ringde nyss lillasyrran och pratade med henne, o hon sa att hon kommer ihelgen :D med hennes son! :) så det blir kul!!Hoppas hon kommer redan nu på onsdag eller något :)

Och ingen lägenhet än... men bara att vänta, för vill ha i stan..eller nära där, har fått lägenheter på teleborg men känner att jag inte vill bo där och då kan lika väll bo hos mamma för hon bor med där ju, så jag väntar tills jag får en lägenhet jag verkligen vill ha!, i stan eller nära, med klädkammare,o att man kan ha tvättmaskin, balkong i vardagsrum o inte i sovrum :) hehe lite kräsen är jag allt ;P

Men nu blir det mot sängen så godnatt på er :)

SKRIVET: 2010-10-24, kl 21:39:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Like a boy!

Pull up your pants, Take out the trash, Getting your cash like him, fast like him. Girl, you wanna act like he did, I'm talking 'bout,
Security codes on everything, On vibrate so your phone don't ever ring And another one he don't know about!
Wish we could switch up the roles and I could be that Tell you I love you, but when you call, I never get back
Would you ask them questions like me, like, "Where you be at?" 'Cause I'm out four in the morning, On the corner rolling, doing my own thing

What if I had a thing on the side, made you cry, Would the rules change up? or would they still apply?
If I played you like a toy, Sometimes, I wish I did act like a boy. Can't be getting mad, what you mad? can't handle that! Girl go ahead and be Just like him, Go run the streets Just like him, Go home missin sleep like 'em, creep like 'e, Front with you friends, act hard when you with them like him

Keep a straight face when you tell a lie, Always keep an airtight alibi, Keep it hid in the dark, What he don't know won't break his heart!!

Would you like that? If I was always gone, Hit the sun getting home Would you like that? I told you I was with my crew when I knew it wasn't true! If I act like you, Walked a mile off in your shoes, Messing with you head again, Dose of your own medicine!

If I played you, would you like that? had friends, would you like that? Never call, would you like that?
Hell nah, you wouldn't like that, no

What if I? If I, played you like a toy
Sometimes I wish I did act like a boy.

SKRIVET: 2010-10-24, kl 20:38:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-24, kl 18:30:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbhelg över!

Såå skönt att jobbhelgen är över! :) nu är ledig på tisdag :) och sen ledig 2 helger i rad! riktigt skönt!

Men jobb imorgon med, och ont om folk på jobbet många sjuka, så kommer nog vara mycket att göra imorgon =/.. seeegt..menmen bara att stå ut sen få vila ut på tisdag ju:)

Nu ska se en film, vet inte riktigt vilken än men får se vilken de blir, men tråååkigt o kolla film själv :(.. vill ha nån o mysa med! Men får klara mig själv :) jag och kudden ! :) hehe

Men hoppas ni haft en bra söndag!

SKRIVET: 2010-10-24, kl 18:04:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Otursdagen.

Haft värsta otur idag...Började morgonen med att spilla ut te över hela mig, både varmt och blött haha, så fick byta byxor, sen skynda så pappa skulle köra mig till jobbet, så när vi skulle köra så fick vi inte igång bilen för han hade glömt o stänga av lyserna på bilen! så har vi en lååång backe där vi bor så vi skulle rulla ner och se om vi fick igång den, meen nej de fick vi inte och inte en människa ute så kunde inte ta startkablar eller nått.. så fick gåå upp för hela backen och springa in och väcka mamma och fråga efter cykel nycklen.. så fick cykla i ösregn till jobbet! fyfaan heelt blött och kall.. men sen blev det bättre när jag kom till jobbet så hela dagen va inte otur :p Jobbet idag va lugnt och skönt som tur va :P och nu kom precis hem efter cyklandet hem, tur att det inte regnade iallafall.. men måste träna upp min kondition , höll ju på och dö efter har cyklat hem och det är inte så långt, tar 15min o cykla ungerför:P så kanske ska jag börja träna upp konditonen:P? föör min kondition suuger verkligen haha

Nu ska jag fixa lite mat sen blir det bara lugnt :) men jag skriver mer senare ! ha en bra söndag så länge :)

SKRIVET: 2010-10-23, kl 22:21:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördagkväll..

Nu ska jag strax sova, känns tråkigt att gå och sova såhär tidigt och det är lördag... menmen om ska upp vid 5 så måste man:P
men bara jobb imorgon och måndag med o då slutar jag tidigt sen ledig tisdag :) skönt!

Åhh vad min dator lååter, typ skorrar i den måste lämna in den.. innan den pajjar helt. då står jag där utan dator hehe, men jag ska försöka ringa  dit på måndag där jag köpte datorn o fråga hur jag ska göra..
sjuuuukt störande när den låååter kan knappt sitta vid den längre, för då kommer jag slänga den nånstans!Får paaanik!  så lika bra att jag stänger av den hehe:P

Nu ska slänga i mig lite hostmedicin Cocillana, det är den enda hostmedicinen som hjälper! men får bara ta den på nätterna för den är så stark så de är lite synd.. men skönt att ha den på nätterna som man kan sova oftas iallafall :P

aja.. Ni får ha en så bra och rolig löördag!! Sup lugnt ;P
Nästa helg är det min tur då blir det feest! :D Då gör jag Växjö osäkret ;) haha
Godnatt:)

SKRIVET: 2010-10-23, kl 21:59:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-23, kl 21:19:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos Jenny!

Jag kom nyss från Jenny, vi gick hem till henne efter jobbet, åt och kollade film, en ganska konstig film haha men den va äcklig med :P jag kommer inte ihåg va filmen hette, men handlade om ett par och deras son blir kidnappad och mördad och dom hittar mördaren och torterar han, men slutar lite konstit, usch äcklig va den! men vi hade det treevligt!:)
Nu va jag tvungen att åka hem för ska duscha sen sova, för ska upp vid 5 imorgon igen!..
men det har varit en bra dag! Inte hostat så mycket idag heller så de är skönt :) hoppas förkylningen och hostan försvinner snart :)

Men nu ska in i duschen.. skriver mer senare :) Ha en bra lördag så länge!

SKRIVET: 2010-10-22, kl 21:49:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Städat.

Heelt slut nu, fick ett städryck haha , så har städat o rensat ut min garderob eller min klädkamare, garderoben i mitt rum har jag inte städat än men såg ganska städat ut där inne :) ! och sen städat mitt rum lite med men där behövdes
det inte så mycket städning som skönt va :)

Sonya va förbi här en sväng med så drack te och snackade lite med henne :) nu ska ut o ta en cigg!

Fint det blev va hah:P eller inte men bättre än hur de såg ut innan iallafall:)

SKRIVET: 2010-10-22, kl 20:19:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Läggdax.

Nu blir det läggdax strax...lugn och skön fredag :) kollade lite lägenheter innan så gjort intresseanmälan på 2 lägenheter nu, en 3a på öster, och sen en 2a i teleborg, hoppas jag får en lägenhet snart, men dessa lägenheter va inte lediga förens i februari.. så seeegt! så får jag säkert inte ens någon av dom så tar de ännu längre tid sen...aja.. bara o väntar men jag kollar varje dag nu!

Usch känner inte för att jobba helg..inte med denna hosta o förkylningen :(.. visst förkylningen är bättre men hostan känns som den bara blir värre..:(
Imorgon efter jobbet blir det hem till Jenny, så ska vi kolla film och så :) det blir blir trevligt!

Men nu måste till sängen.. Godnatt på er!

Tiderna när jag lägger ut inläggen på bloggen är helt fel haha, bloggen verkar helt konstig idag.. aja.. får se om de rättar till sig tills imorgon :P

SKRIVET: 2010-10-22, kl 19:34:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tacos !

Nu precis fixat klart tacos, mamma och jag, o lillebror ska äta:) Mmm det ska bli gott, jag va riktigt sugen på det idag :) sen blir det bara lugnt, tv och kanske film! imorgon ska upp vid 5tiden, börja jobba lite efter 6.. men får hoppas helgen går snabbt :)

Men nu ska vi börja äta jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2010-10-22, kl 19:32:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen låt.

SKRIVET: 2010-10-22, kl 17:53:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma.

Jah nu va man hemma från jobbet... nu har man jobbhelgen framför sig..men det går säkert bra och kommer nog vara lugnt på jobbet :)

Nu ikväll ska vi äta tacos och ha det trevligt, jag,mamma o lillebror :)  bara vara hemma och ta de lugnt :) skönt!
men nu först ska jag ta mig ett varmt bad, kan vara så sköönt ibland bara lägga sig ett bad med massa skum och tända ljus :) Mysigt! ska bara ta mig en cigg nu innan:)

Hoppas er fredag har varit bra, förmodligen bara börjat också hehe.:)

SKRIVET: 2010-10-22, kl 07:30:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredagmorgon.

Godmorgon på er, Nu är det fredag och jag är vaken sitter och äter lite frukost och väntar på att bussen ska gå.. Jag ska till jobbet.
Usch vad jag har hostat i natt! jag tror inte jag somnade förens 2tiden :( så riktigt trött nu...o jag jobbar ända till 17.30 seeegt,O så är det fredag och allt idag ju..men visst jobbar ändå hela helgen, från 6 till 17.30 både lördag och söndag.. får se hur jag ska dit bara det går ju inga bussar så tidigt på lörda och söndag och för kallt o cykla :P, men pappa brukar vara snäll och köra mig så får hoppas att han kan ställa upp nu ihelgen med :)


Men jag skriver mer efter jag slutat jobba, ha en bra dag så länge :)

SKRIVET: 2010-10-21, kl 23:15:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot sängen!

Nu blir det mot sängen, sjukt trött och jobb imorgon..skulle ha kollat film men kl bara rann iväg, tiden går föör fort ibland..så nu blir det sova istället.

men hoppas ni haft en bra torsdag :) Godnatt på er :)


SKRIVET: 2010-10-21, kl 21:15:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skönt!

Varit så skönt att varit ledig idag:) hunnit med mycket fast jag sov länge :P Syrran Johanna va här en stund innan så snackade med henne sen nyss kom min bror förbi med en av hans söner så snackade lite med han med och nu ligger i sängen, vet inte riktigt vad jag ska göra hehe, ska nog bara va på datorn o bara inte göra någotting:) Det är så skönt ibland och bara inte göra någotting :P

Och imorgon är det jobb igen och ska vara i dieten och hela helgen med, känner inte föratt jobba helgen menmen brukar gå snabbt som skönt är. Sen är jag ju ledig 2helger i rad :) och nästa helg ska på bröllopsfest hos grannen, det kommer bli riktigt kul :)

Jag har inte fått någon lägenhet än heller..känns tråkigt! Vill ha en snart ju..har bott hemma nu sen i sommras.

Men nu ska jag bara ta de lugnt men jag skriver mer senare !




Someone told me that you have to choose, what you win or loose. You can't have everything. Dont you take chances might feel the pain, Don't you love in vain cause love won't set you free. I could stand by the side and watch this life pass me by So unhappy But safe could be. Just can't let it go, just trying to play my role. Slowly disappear, All these days I feels like they're the same, just different faces, different names. Get me outta here. I can't stand by your side watch this life pass me by
So what if it hurts me? So what if it break down? So what if this world just throws me off the edge, my feet run out of ground. I gotta find my place, I wanna hear my sound. Don't care about the pain in front of me cause i'm just trying to be happy, Just wanna be happy.

SKRIVET: 2010-10-21, kl 20:54:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-21, kl 13:19:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Nu har jag vaknat, ojj jag soov läänge idag:) men riktigt sköönt! Sooolen lyser och det är helt vitt ute, ser ganska fint ut när man kollar ut :), men ville inte ha snö än ju känns för tidigt :(..
men det försvinner nog snart.

Nu ska äta lite frukost, sen vet inte riktigt vad jag ska göra.. får se men jag skriver mer senare :)
Hoppas er dag har varit bra och ni inte gjort som jag o soovit bort hela dagen haha :P

SKRIVET: 2010-10-20, kl 23:53:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vitt!

Massssor av snö :(.. vill inte ha snö än! tog nyss denna bild på baksidan. ganska snabbt det har lagt sig om man jämnför med den bilden jag tog innan! usch tråååkigt!

Nu ska jag se film tror jag, vet inte riktigt vilken än får se.. men hittar nog nån. är ju ledig imorgon sååå sköönt :) så slipper jag gå ut om inte snön har försvunnit hehe men ha en bra kväll allaihopa :)

SKRIVET: 2010-10-20, kl 23:41:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

vilket avsnitt?

ååååh kom på nu att jag missade desperate housewifes igår :( hade ingen tanke på de! vart kan man se det nuu???? ladda ner förstås men svårt o hitta vilket avsnitt man ska ladda ner någon som vet ???

SKRIVET: 2010-10-20, kl 23:29:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tjockiskatt haha

Nu har det kommit massa snööö:( o mitt katt har kommit in nu han brukar inte vara inne han är ute hela tiden bara kommer in o äter men nu gick han ut och sprang in lika snabbt igen haha, så nu ligger han här i min soffa o myser :P
Riktigt myshumör är han på, han går o smeker sig på mig hela tiden haha men inte så skönt när han har klorna ute haha.

Här är min tjockiskatt haha :P



SKRIVET: 2010-10-20, kl 22:27:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-20, kl 20:48:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snööö

Va nyss ute och rökte och det snöregnar ute:( Vill inte ha snö redan! usch va kallt o tråkigt o plus att det regnar så kommer bli plask hataaatar de!! Tur att man är ledig kanske är massa snö ute imorgon!
Dom säger ju att de ska bli snöoväder hehe. Får hoppas att det inte kommer hit :P   Snön har redan börjat lägga sig:( tog nyss bilden!



SKRIVET: 2010-10-20, kl 20:23:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rysare!!

Paranormal Activity har ni sett den filmen??, sjuuuukt läskig, vågade knappt kolla på den! Om ni inte har sett den så måste ni kolla på den!! Men kolla inte själv för den är en riktig rysare :P Känns så verklig med!
och nu har 2an kommit med!! Jag har inte sett den än, men ska se den men måste kolla med någon hehe. Läskigaste filmen jag har sett!!

Här är trailern på ettan och tvåan !

SKRIVET: 2010-10-20, kl 15:22:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dieten!

Nu hemma från jobbet, va i Dieten idag, va jättelugnt och inte mycket specialkoster..mest vanliga Laktos och Gluten.. men sen precis när jag fått ut all mat och gjort klart då kommer det in en kost till, den PKU kosten som jag sagt innan ska komma in och så kom den idag, för hon med PKU är inne på sjukhuset nu, jättenoga kost! ALLT måste vägas och ska knappt vara något protein i, och man måste veta exakt hur mycket protein och allt. sjukt jobbig! Men jag är ledig imorgon så får väll hoppas att den kosten är borta på fredag och i helgen för då ska jag vara i dieten.. hehe.
Vill ju inte ta död på nån, usch man får verkligen inte göra fel... kan leda till mycket, maten är väldigt noga på sån kost... men de ska väll gå bara man väger väldigt noga och är noga med allt så ska det gå :)

Men nu väntar jag på Sonya så blir det snacka lite med henne :) ska se också om jag kan fixa någon mat och äta :)

SKRIVET: 2010-10-19, kl 23:27:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot sängen..

Nu ska mot sängen, bara tagit de lugnt idag,det har varit sååå tråkigt väder idag! HATAR REGN! får hoppas att det blir bättre väder imorgon så man kan vara ute lite, ut o gå en runda eller något men i detta väder vill man ju inte göra nått!!

men nu ska sova så godnatt på er :) Hoppas ni haft en braa dag! fast i regnet! hheh

SKRIVET: 2010-10-19, kl 17:52:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Brandutbildning!

Jag va på brandutbildning idag med jobbet men de va bara jag o 2 andra från köket sen va det några andra som jobbade på sjukhuset, så vi hade teori först.. segt och sitta och lyssna på det..men sen skulle vi ut och testa och släcka och sånt, så vi la brandfilt på en docka som brann och fick göra lite annat, sen va en annan övning att springa in i ett 3 st samtidigt  ett litet hus.. och då brann det på riktigt så en skulle släcka och sen skulle vi andra typ bära ut dom dockorna som låg på golvet och sånt, men dom vägde ju ton!! hahah, jag försökte rubba en men kunde fan inte hahah, så kom Jenny från jobbet och bara drog ut den i benet haha, och han brandmannen som va vår ledare hahah han bara, oj där bröt han några ben:P men de va ju bättre än att brinna inne :P jag fick ju värsta skrattanfallet där inne i röken och så skulle bära ut en jävla docka som vägde ton hahah det gick inte så bra :P men de va kul o få testa på, sen efter den utbildningen så åkte jag och Jenny till Mcdonals.. sen blev det tillbaka till jobbet och nu är hemma.. sköönt känns som det har varit en jättelång dag.. och jobb imorgon igen.. men sen ledig torsdag :) så det är skönt!!

Men nu ska jag bara sitta här vid datorn och ta de lugnt :) men jag skriver mer senare !

SKRIVET: 2010-10-18, kl 22:14:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!

Nu blir det strax mot sängen, sjukt trött och seg och ska upp ganska tidigt imorgon och sen på brandutbildningen.. så ska sova nu snart .. får se om jag kan sova lär ju hosta hela natten som igår =/, usch vad jag hatar hostan!! och inget hjälper heller inte, jag måste sluta rökaa men de är så svåårt.......

Såg en bra film idag :) lite seg ibörjan men den blev bara bättre o bättre, Legendary hette den , den tycker jag ni ska se :)
men godnatt på er och hoppas ni haft en bra måndag! :P

SKRIVET: 2010-10-18, kl 22:14:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seg måndag!

Haaaatar måndagar, helgen är slut och bara jobb vecka framför sig och lååångt kvar till helgen :(......

Här får ni en bild på mig iallafall ;P


SKRIVET: 2010-10-18, kl 18:58:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-18, kl 18:57:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ingen lägenhet!

Ingen lägenhet än.. jag har för lite poäng eller är jag för kräsen hehe, men vill inte ha vilken lägenhet som helst utan den måste ju se bra ut, o måste ha klädkammare och att man kan sätta in tvättmaskin för hatar o gå till tvättstuga :P, sen helst vill ha balkongen i vardagsrummet o inte i köket eller i sovrummet, haha jag tror jag är för kräsen :P menmen bara att vänta :) och jag vill ju ha lägenheten i stan eller nära stan iallafall.. men då är de också höga poäng.. så alla jag söker har legat över 2000poäng på den som ligger på tionde plats.. och jag har bara 1200poäng :(.. så kommer ta ett jäävla tag innan jag får lägenhet ju :(..men får väll hoppas på tur! :)

Och privat lägenheter har jag med kollat, men inte hittat någon där heller....men sääg till om ni vet nån privatlägenhet som ska hyras ut eller något ställe där man kan kolla privat lägenheter för vet bara några som hyr ut privat och det är Konab, FA fastigheter sen vet inte mer .. så säg till om ni vet några mer ställen som hyr ut privat?

Föör vill ha lägenhet snabbt :P

SKRIVET: 2010-10-18, kl 18:11:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag.

Nu kom nyss från jobbet, va ganska mycket att göra idag, men det gick bra tillslut. Nu ska jag bara ta de lugnt, jag ska ringa Sonya se om hon vill komma ner o ta en cigg med mig :)
Imorgon ska på någon brandutbildning på jobbet.. får se hur det går , se om de finns några snygga brandmän ;)haha!

o jobbar heela veckan..förutom torsdag är jag ledig men sen jobbar helgen usch känner inte för att jobba helg menmen.. de får väll gå..
men jag skriver mer senare ha en bra måndag så länge :)

SKRIVET: 2010-10-17, kl 18:41:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mcdonalds!

Nu är pappa och köper Mcdonalds, jag blev såå sugen på det :) och jag orkade inte laga mat :)
Innan idag har jag bara tagit de lugnt, min bror och hans ungar har varit här så umgåts med dom bara:)
Och nu sitter och kollar på lillebror och hans kompisar spelar Wii super mario hehe, och väntar på maten! sen blir det bara lugnt jag ska nog kolla film senare, har laddat ner How to make love to a women... så tror jag ska den får se :) Den verkar bra iallafall!

Men hoppas ni har en bra söndag!, söndagar är alltid så tråkiga, aldrig något att göra sen orkar man inte göra något, vill bara ligga och kolla på film och mysa med någon men men , får väll göra det själv, men det är så tråkigt jag får krama kudden ..hehe


SKRIVET: 2010-10-17, kl 16:10:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

:)

ÅÅh t.i i denna musikvideoo han äär såååååååå heeeeeeeet!! :) tror jag är kär i han haha :) så sexig!! :D


SKRIVET: 2010-10-17, kl 13:03:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag.

Jaha nu va det söndag, helgen har gått väldigt snabbt som vanligt.. och imorgon är det jobb igen sen på tisdag ska på någon brandövning på jobbet hehe får se hur det går.

igår tog jag bara det lugnt kollade film och så, låg i soffan för de mesta :) skönt det med ibland!

men nu ska in i duschen ..men jag skriver mer senare.. ha en bra söndag!

SKRIVET: 2010-10-16, kl 17:29:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hur gör du?

En mjuk beröring, hud mot hud. En gest som är kärlekens bud.
Kyssar så söta och många, Blickarna på varandra är långa, Ögon med längtan och kärlek, fyllda till bredden i en farlig lek, där att öppna sig för den andra utan att för långt in i själen vandra, blir en farlig resa då denna hittar något hos dig du ej vill känna.
Den mjuka rösten som sade ord så fina plötsligt är fylld av hat och pina. För varje ord som yttras du tynar. Nu det är en kränkande blick som dig synar, Plötsligt den mjuka beröringen ej är len, Ord skriks, slag faller och du blir klen, ditt hjärta värker mest av allt, Likt ögonen känns det så kallt. En hand träffar dig hårt, du tappar syn. Tårar längs den lena hyn, där en kärleksfull hand brukade röra. Du ber och ber men ingen verkar höra.
Blundar och väntar. Skriker men ingen hör, ingen ser, vad som egentligen sker.
Du är ensam med en brustet hjärta. En blodig kropp och en bultande smärta, du skriker och ber det blir bara mer. Du glider in i en grå dimma. I en hopplös damm av sorg du simma. Ingen strand i sikte, inget hopp alls.
Plötsligt du vaknar, fingrar runt din hals. Ännu mer ord skriks och du känner panik. Du ser dig själv som ett lik. Du tittar ned på scenen som är där. På personen som var dig så kär.
Nu med händer runt din kropps liv Fortfarande känner du hans hat som en kniv.
Han släpper taget och du honom blickar åter. Du hör honom vädja att du honom förlåter
Han brister i tårar liksom dina. Du ser in i hans ögon som åter är fina.
Inget hat mera där, bara de vanliga du höll kär. Hur ska du göra, du frågar dig. Kommer han göra så igen mot mig? Ska han hålla de löften han ger? Du vill inte uppleva det här mer. Slår han dig igen om du nekar han?
Ska du fly nu, medans du kan? Eller riskera att se allt från ovan som nyss?
Han ber om en kyss...
Hur gör du?

SKRIVET: 2010-10-16, kl 14:00:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-16, kl 13:59:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Drömma sig bort.

Nu ska lägga mig i sängen och kolla på film.. ska se The notebook, riktigt bra film.. så romantisk!!.. När inte kärleken finns i verkligenheten.. så får man leva sig in i filmerna och drömma sig bort! Här är i verkligenheten är Kärleken den romantiska vägen till helvetet. Alltid slutar i ett helvete.. Varför kan det inte vara så som i filmerna att det någon gång slutar bra?.. att ingen behöver bli sårad... Men så slutar det aldrig. Så nu ska lägga mig och kolla på filmen och drömma mig bort !

Jag skriver mer senare...

SKRIVET: 2010-10-16, kl 11:09:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon :)

Godmorgon på er :) nu är jag redan vaken haha kan inte fatta de, jag trodde jag skulle sova länge idag menmen :) jag va endå upp till 4 eller något, vi kollade ju film:) men det va trevligt igår, vin och chokladbollar och ett rejält snack med grannen sons hahahahah :P

Idag vet jag inte riktigt vad som händer..får se..men förkyldningen har blivit bättre fast hostan är fortfarande kvar...
men vad jag känner nu så ska bara ligga och kolla på film idag.. usch ont i huvudet med hehe blev kanske lite mycket vin igår :P

men nu ska dricka te och ut o ta en cigg :)

SKRIVET: 2010-10-16, kl 01:43:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film :)

Nu blir det film, skräckfilm med Sonya, min storebrors dotter Madde och min lillebror och hans flickvän, vi ska kolla på någon skräck film, hehe:P
Sonya och jag har bara suttis och druckit vin hela kvällen och umgåts med med Madde min brors dotter, men nyss va grannen här och hennes man och deras son så satt och drack vin och hade trevligt:) snackade massa :)

Men nu blir det film och mys <3 Hoppas ni haft en bra fredag hehe de har iallafall jag :) jag skriver mer imorgon eller senare :) ha de så bra så länge !! Och godnatt på er som ska sova :)

SKRIVET: 2010-10-15, kl 22:58:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Chokladbollar :)

Jag och Sonya sitter fortfarande och dricker vin och snackar :) men min brors dotter Madde hon fick nått ryck så hon bakar chokladbollar till oss :) så de blir chokladbollar och vin hahahah :)

Sonya, Madde och Jag <3



Madde och Sonya!


hahaah jag och Madde :P



SKRIVET: 2010-10-15, kl 21:22:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vin!

Nu sitter jag med Sonya och dricker vin :) och Madde sitter med här min brors dotter är det, men hon får inte dricka vin:P hehe men hon sitter här och lyssnar på mig och Sonya pratar :)

Så ska sitta nu här och dricka lite vin och ha trevligt! sen får se vad som händer, inga planer alls, utan tar de som de kommer :) Men lovat och kolla på film med Madde, men hon kanske hinner somna så får se :)
Men jag skriver mer senare, Ha en bra freedag :)


Min brors dotter Madde och Sonya<3




SKRIVET: 2010-10-15, kl 19:20:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-15, kl 17:30:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Te med honung:)

Nu precis drukit te och honung med Sonya och snackat massa :) mycket gott med te och det behövs känns mycket bättre i halsen då och för hostan :)

Och nu ringde nyss min brors dotter Madde och sa att hon skulle komma hit och sova, så hon ville se film med mig senare, så ska kolla nu om jag kan ladda ner någon bra film till oss :) men hon vill ju alltid se skräck, haha o jag hatar skräckfilmer men ska se vad jag kan hitta hehe.

och ska nog sitta och dricka lite vin med Sonya ikväll med sen får se vad som händer, men sen senare blir det film med min brors dotter Madde :) <3





SKRIVET: 2010-10-15, kl 15:50:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hostmedicin!

Nu varit på vårdcentralen fått utskrivet lite hostmedicin, cocillana :) det är den bästa hostmedicinen mot rethosta så nu kan jag nog sova inatt! sköönt!

Nu kommer strax en kompis förbi, Oliver han ska kolla min bil, se om han vill köpa den hehe, annars tar pappa den ju..som jag sagt innan.. men pappas andra bil är lagad nu så.. då behöver han ju inte 2bilar och jag har ju inget körkort så jag behöver ju inte heller en bil:P inte än iallafall o när jag tagit mitt körtkort så ska köpa en mycket snyggare bil :)

Nu ska fixa lite mat innan han kommer, är sjukt hungrig :) hmm vet inte bara vad ja ska laga, men jag kommer nog på nått :)

Ut i soolen med er, underbart väder ute :) fast lite kallt förstås hehe men skönt när solen lyser :)

SKRIVET: 2010-10-15, kl 14:16:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Underbart :)

Underbart vääder:) så strax ska ut , men blir ner till vårdcentralen träffa doktorn o få lite hostmedcin utskrivet :)

Nyss va bror här och Sonya så snackade med dom :)
men nu ska jag mot vårdcentralen, ut en sväng i de fina vädret :)


jag idag, usch va trött ja ser ut haha..får skylla på att jag är sjuk hheh, men känner mig bättre nu :)

SKRIVET: 2010-10-15, kl 11:49:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Freedag!

Vad veckorna går snabbt, nu är det fredag igen:), tiden bara försvinner iväg, de kändes som de va nyss helg.. jag är fortfarande förkyld och har hosta, har börjat få ont halsen med :( men hoppas de går över..
Det va iallafall jäävligt skönt att få sova ut idag :)

Nu ska in i duschen, sen ska ner till vårdcentralen.. så ska träffa doktorn hehe, och få lite hostmedicin utkskrivet, ingen hostmedicin som hjälper förutom den Cocelana eller va den heter, den är jättebra, men den måste man få recept på, just för den är så stark. men jag behöver den :)

Vet inte riktigt vad som händer idag, får se, Sonya skulle komma förbi senare och hon skulle sova hos sin mamma hela helgen, som bor granne med min mamma, så blir väll att umgås med henne :) Får se vad vi ska hitta på, men tror de lugnt idag iallafall hur jag känner nu.. men som sagt man vet ju aldrig:)

Fick igår min klänning som jag beställde från Nelly :) det gick snabbt som alltid! man får kläderna därifrån jättesnabbt :) och den va sjuukt snygg och satt bra lite förstor kanske just vid brösten, men den satt bra endå:) annars går de ju alltid att sy in:)

Men nu ska in i duschen, jag skriver senare! ha en bra fredag så länge ! riktigt fint väder ute idag med så passa på att vara ute man vet ju aldrig med vädret här i sverige hehe :P



SKRIVET: 2010-10-14, kl 19:12:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig!

Lillasyrran och hennes son kommer inte hit, de kom hinder ivägen... de va tråkigt,ville ju att dom skulle komma....menmen vad ska man göra.. Jag hoppas det fixar sig iallafall !

Nu vilat lite men känner fortfarande mig inte piggare..men ska städa och tvätta lite nu om jag orkar..
men skönt att vara ledig nu fredag,lörda och söndag.
Imorgon vet inte riktigt vad jag ska göra, förutom ska till vårdcentralen och få utskrivet lite hostmedicin! det behövs verkligen..

ska fixa lite te nu, sen försöka städa och tvätta lite, sen blir det soffan resten av kvällen !

SKRIVET: 2010-10-14, kl 19:05:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

Såå bra lååt och texten!!!

SKRIVET: 2010-10-14, kl 15:07:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen!

Äntligen är hemma från jobbet, usch mådde inte bra på jobbet idag, hostade och förkyld och kände mig heelt död ihela kroppen=/.. men nu är jag ledig som skönt är !

Men det blir nog ingen Kalmar ihelgen.. vi skulle ju dit o festa o umgås med lillasyrran.. men nu känner mig inte bra och plus att lillasyrran ska flytta hem.... ... så pappa är påväg att hämta henne nu, så ska umgås med henne och hennes son :) men de blir nog lika trevligt!!
ska vila en stund nu, se om jag mår bättre sen.. ..

haha lillasyrran Amanda och jag <3

SKRIVET: 2010-10-13, kl 22:57:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbbiigt!

Ååh vad jag hostar och näsan bara rinner hela tiden, men ska ändå försöka gå till jobbet imorgon för jobbar bara imorgon sen är ledig freda,lörda och söndag.. men skulle ju till kalmar i helgen men får se hur de blir, hur jag mår till lördag...

seeegt inget hjälper mot den jääävla hostan, jag måste nog sluta rökaa..men de är ju så svåårt. men måste ta tag i det snart. ska till vårdcentralen och få ny hostmedicin för den andra flaskan har jag drukit upp och måste ha den cocelana eller vad den heter, den är den enda som hjälper men får bara använda den på nätterna ju pågrund av att den är så stark. men hostar mest på nätterna, trodde ärligt jag skulle dö i natt haha, hostade så jag spydde usch hemsk och bara se kl gå och man ska upp om nån timme bara.. så som sagt va inte så pigg på jobbet idag =/...

men nu snart ska mot sängen och soova, så hoppas att jag mår bättre imorgon. Godnatt på er!

SKRIVET: 2010-10-13, kl 20:59:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grannfejden i Växjö!

haha sitter och kollar på grannfejden som är i Växjö, att de finns såna människor som bråkar om ingetting, har de inget liv så dom måste ge sig på andra och börja bråka om såna onödiga saker, att dom orkar haha.

men nu är det snart slut, så ska se om de finns något annat på tv, men förmodligen inte, aldrig något roligt på tv..och hittar inga bra filmer att ladda ner, eller har nån någon bra film som man kan ladda ner? säg till isåfall.

SKRIVET: 2010-10-13, kl 20:13:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-13, kl 16:43:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förkyld o hosta!

Jaha nu va man hemma från jobbet, va rättså mycket att göra idag, och kände inte mig så pigg, förkyld och jävla hosta har jag fått =/.. och sen skulle sitta på en utbildning i 3timmar med..men satt mest och hostade så de va inte så kul.... men nu är hemma ska lägga mig och vila en stund..jag hoppas jag känner mig bättre till helgen iallafall.... inte kul och vara sjuk=/

men jag skriver mer senare efter jag vilat... ha en bra onsdag så länge!!

SKRIVET: 2010-10-12, kl 22:48:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nelly.com

Lika bra va desperate housewives som alltid :) Nu hade inget och göra så gick in och kollade på Nelly :) hittade en jättefin kläning så beställde den nu, o hoppas att den kommer till fredag :D så jag kan ha den i kalmar om vi ska dit :)

Men nu ska mot sängen ska ju upp tidigt imorgon, usch segt vill sova länge imorgon men nej de får ja inte ska upp vid 5 .....men hoppas ni haft en bra tisdag! och godnatt på er :)

Här är klänningen jag beställde erkänn snygg :D

SKRIVET: 2010-10-12, kl 20:11:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Desperate housewives

Idaag är det desperate housewives :D hoppas det är lika spännande idag som förra gången men det är de nog :) så jag och lillasyrran ska det :) sen blir det bara lugnt . för ska upp och jobba tidigt imorgon igen.
Börjar nog bli sjuk eller känner mig lite sjuk, förkyld och hosta har jag och ont i hela kroppen.. men har bara 2dagar sen är jag ledig. . men vill ju inte bli sjuk nu ihelgen :( för ska nog till kalmar då ju :)
menmen får se vad som händer.

O ingen lägenhet har jag fått =/..men jag fortsätter och kollar förfullt!!


SKRIVET: 2010-10-12, kl 15:36:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Underbart!

Så underbart väder ute :), Soool :)! Jag kom nyss från jobbet, va väldigt lugnt och skönt på jobbet, va i Aköket så stekte biffar bland annat :P så känner mig ganska flottig :P stekte i några timmar hehe.. så det blir strax en dusch :)

Imorgon är det jobb igen sen ska på utbildning med..men slutar vid 16 tiden tror jag..
men nu ska ut och gå en runda i det fina vädret sen dusch :) sen blir det leka med min systers son dom har inte åkt hem än, så roligt när dom är här :):)

men jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2010-10-11, kl 21:15:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film :)

Nu sitter och kollar på en film som går på 9an en gammal film med Jennifer Lopez,  En dag i livet hette den. så ska kolla på den nu sen blir det sova, börjar jobba imorgon vid halv 7.. sjuukt trött så kommer nog inte orka se klart hela filmen.. men fick mitt godis iallafall, lillasyrran åkte ner och köpte så passade jag hennes son :) så nu sitter och dricker cola och äter massa gott godis :) Mmmmm :D

men skriver mer imorgon, ha en fortsatt bra kväll :)

SKRIVET: 2010-10-11, kl 19:10:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-11, kl 18:02:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godissugen!

Ita och Sonya kom förbi nyss, skulle lägga mig o vila innan, men dom kom och väckte mig och tvingade upp mig haha :P, så nu ska jag,Sonya,Ita och lillasyrran Amanda sitta och dricka te och snacka massa tjejsnack:) Mkt trevligt! Men har inget gott här hemma, jag som är sååå sugen på något, choklad typ Mmmm de skulle vara gott! Riktigt godissugen är jag! men orkar inte gå till affären hehe, så om nån mer vill komma så ta med godis :D hehe





SKRIVET: 2010-10-11, kl 15:39:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag.

Ännu en måndag, känns som de va måndag nyss ju, tiden går alltför fort..Man hinner ju inte med :P Jag kom nyss från jobbet, och nu lekt med min systers son som är nästan 9månader, Han är så underbar <3

Ska fixa lite mat nu sen blir det bara lugnt, ska nog lägga mig och kolla film sen, finns inte så mycket annat och göra, fast ska umgås med syrran och hennes son nu först, för hon åker nog tillbaka till Kalmar imorgon, så måste passa på man träffar inte henne så ofta ju.. fast nästa helg ska nog till kalmar och vara där över helgen :)

Men jag skriver senare :) Nu ska fortsätta busa med Neo :)

SKRIVET: 2010-10-10, kl 21:22:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film !

Nu sitter och kolla tv med lillasyrran o hennes son Neo och lillebror :P men ska snart lägga mig i sängen och kolla en film :) Men vet inte än vilken det blir.. får se jag har inte kollat än vilka jag har.. har ni några förslag på nån bra film man kan ladda ner? så säg till isåfall! :)

men nu ska ut o ta en cigg sen blir det se film .. ska upp vid 5tiden imorgon, upp o jobba igen:P

Men hoppas ni haft en lugn och skön söndag :) Godnatt på er om jag inte skriver mer senare!

SKRIVET: 2010-10-10, kl 16:53:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos farmor :)

Nu kom precis hem, varit hos Farmor och gammelfarmor va där också och sen farmors nya kille och sen farmors syster och hennes man :) så vi åt mat porter stek blev, rikitgt gott! och sen blev det fika och tårta :) det va trevligt! va roligt och träffa gammelfarmor det är inte ofta man träffar henne pågrund av att hon bor i borås. men nu va hon nere hos farmor, så jag,pappa, syskonen Johanna och Amanda och hennes sån åkte ut dit, hon bor i Kvarnamåla. Och sen skulle lillasyrran ta sånt 5 generationskort.

5generationer , Gammelfarmor,Farmor,Pappa,Lillasyrra och hennes Son :)


Hahah jag och syrrans son Neo <3


Här sitter vi och äter:)


Lillasyrran, hennes son och gammelfarmor :)
'

Syrran Amanda, Jag och syrran Johanna :) <3

SKRIVET: 2010-10-10, kl 10:48:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kvarnamåla!

Nu ska ut till farmor i Kvarnamåla med pappa och 2 av mina systrar o ena syrrans son:) och ska träffa gammelfarmor som också är där :) och ska äta middag där, sen ska lillasyrran ta sånt 5generationskort :)
men nu måste jag åka så jag skriver mer sen när jag kommer hem!!

Ha en bra söndag så läänge :)

SKRIVET: 2010-10-10, kl 09:52:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon :)

Godmorgon på er :) Nu är det söndag , vad helgen har gott snabbt! som alltid när man har kul så går tiden snabbt!, jag ställde kl vid halv 11 för vi ska ut till farmor idag , men vaknade redan nu så gick upp så nu sitter med min systers son i knät och min andra systers döttrar oc äter frukost :)

Och sen blir det in i duschen och fixa mig, sen blir det ut till Kvarnamåla där Farmor bor och hälsa på och äta middag ska vi göra och gammel farmor kommer också dit :).

men jag skriver mer senare lite jobbigt och skriva här när man har en unge i knät som måste vara på allt hhehe :)

SKRIVET: 2010-10-10, kl 00:29:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

<3

Haft en jättetrevlig kväll idag :) Mamma, jag, Lillasyrran Amanda och stora syrran Johanna och sen min andra syster Sannas döttrar va här så vi åt 3rätters , sen gick systers döttrar och sov, så satt jag, mamma och 2 av mina systrar och drack vin och snackade :)
Mycket trevligt :) men nu ska strax mot sängen för ska upp tidigt imorgon igen för ska ut till farmor imorgon med mina systrar för gammel farmor kommer dit som bor i borås egentligen men hon fyller 90 år så hon ska komma till farmor i Tingsryd så vi systrar och pappa ska ut dit och äta middag och så ska lillasyrran ta sånt 5 generations kort eller heter :P för det blir ju gammelfarmor, farmor, pappa, lillasyrran och hennes son:)

men här bilder från ikväll:)

Jag :P


Heheh lillasyrran och hennes son Neo, han vill ha efterrätten;P


Min syster Sannas döttrar, Nikita och Nathalie :)


Mamma,storasyrran Johanna, lillasyrran Amanda och hennes son:)


Skåål ;D


SKRIVET: 2010-10-09, kl 19:28:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vin och 3rätters ;)

Sitter nu och dricker vin med Mamma och mina 2systrar Amanda och Johanna sen är min Syrra Sannas döttrar här och Amandas son :)
så vi ska äta 3rätters nu snart , så vi dricker vin och väntar på att maten ska bli klar, det blev lite ändringar på menyn ;), Det blev Förrätten: Räkröra i tarteletter med sallad sen Varmrätten: fläskfile inlindad i bacon och ost, hasselbackspotatis och Champinjonsås och Efterrrätten: Chokladmousse med frukter :)

Ha en bra kväll så länge!!!


Här kommer bilder på maten från ikväll :)

Vårat fina bord :) hehe



Förrätten.


Varmrätten.


Efterrätten.

SKRIVET: 2010-10-09, kl 18:49:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lagar mat :)

Nu jag kocken håller på och laga 3rätters :) fast mina 2 systrar hjälper mig :) mamma sitter och kolla på och dricker vin :P Men det gör vi med, jättegott vitt vin va det :)

men nu måste fortsätta laga mat, vi börjar bli hungriga :)


Full fart i köket :) Lillasyrran Amanda, Jag och Syrran Johanna :)

SKRIVET: 2010-10-09, kl 16:46:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tre rätters :)

Ikväll bestämde Mamma och jag att vi skulle laga tre rätters :), fast jag är ju kocken i familjen så blir nog att jag får laga det :) hehe men det blir kul! så det blir jag, mamma, lillasyrran o hennes son, lillebror och hans tjej sen min stora syrra Johanna och sen min andra syrra Sannas 2 döttrar, för dom ska sova här inatt för syrran Sanna jobbar :P

Men det blir nog trevligt och gott :) sen efter det så vet inte vad jag ska göra men ska börja sminka mig nu och fixa mig lite :)

Jag hade tänkt att laga som förrätt En räkröra i tataletter och sen in i ugnen. sen varmrätten blir fläskfile, med hasselbackspotatis och sparris och champinjonsås och efterrätten blir chokladmousse med något inte bestämt riktigt vad jag ska göra med något med chokladmousse iallafall :)


SKRIVET: 2010-10-09, kl 14:25:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Familjen <3

Hemma nu och min bror är här med sin tjej o deras 3 ungar, sen är min systers döttrar här och sen min lillasyrra med henne son :)
så ska umgås med dom nu :) sen ikväll vet inte riktigt vad som händer får se, ska gå och fixa mig sen och sen tar dagen som den kommer :)


Nikita och Nathalie, (Min storasysters döttrar) min lillebror, sen Madde (Min brors dotter) sen lilla neo :) (Lillasyrrans son.)

SKRIVET: 2010-10-09, kl 14:12:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Slingor!

Nu hemma igen från Lenhova från Syrrans jobb :P, det blev ingen färgning ,eller vi slingade håret lite i brun/lila under håret typ så det syns knappt haha, men syrran tjatade så..så jag gjorde det, men jag behöll min naturliga blonda ffärg iallafall, för aldrig färgat blont utan det är min naturliga färg :) men nångång kommer väll bli den förstaa men får se när det blir :P

Men Sonyas hårfärg blev riktigt snyggt hon färgade håret brunt/blont i massa olika slingor :)

Här är lite bilder från idag :)




Syrran Johanna :)


Jaag haha


Sonya färgar :P


I fikarummet :P


Jag innan färgningen :P



Mina batterier på kameran dog sen så det blev inga efter bilder hahah :P men ska ladda den så ni får se sen :)

SKRIVET: 2010-10-09, kl 07:56:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lenhovda!

Nu va nyss uppe hos Anna och Sonya och tog en cigg:), och nu snart kommer syrran och hämtar oss strax, så ska vi ut till bonnehållan Lenhovda haha till hennes jobb och Sonya ska färga håret, hehe jag har inte bestämt än om jag ska göra det med:P hehe
men det blir spännande och se sen när jag kommer tillbaka om jag färgade håret eller inte :) jag lovar och visa bilder isåfall, men inte stor chans att färgar men man vet aldrig syrran kanske tvingar mig  ;P

Men ha en bra lördag så länge !!! Jag skriver mer sen när jag kommer hem :)

SKRIVET: 2010-10-09, kl 07:30:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Färga??

Godmorgon på er :) ush va hemskt det va och vakna såhär tidigt en lördag och ändå inte ska jobba, men syrran Johanna kommer snart så ska ut till hennes jobb i Lenhova, Hon jobbar som frisör där. Så Sonya ska färga håret, men så ville syrran färga håret på mig med, men jag vet inte, jag har ALDRIG färgat mitt hår, förutom lila underhår när jag gick i åttan och rosa toppar när jag gick 4an eller något, men aldrig de blonda håret.. så vet inte, så ville hon typ färga något brunt, men vad tror ni?.. skulle jag passa i de?.. njaa jag får se hur det blir jag har inte bestämt mig än, jag har lite till och tänka...jag är så feg när det gäller sånt just för aldrig färgat :P

SKRIVET: 2010-10-09, kl 00:54:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!

Nu har jag och Madde, min brorsdotter kollat på film, vi kollade på the crazies tror jag den hette usch den va jätteläskig :P knappt jag vågade titta, fast madde vågade men jag hatar läskiga filmer och nu ska man gå och sovaa se om jag kan tänk om nån sån läskig besöker mig i natt hhahah usch :p nädå jag somnar nog gott :)

Ska upp vid 7 imorgon...men skriver mer imorgon, så godnatt på er! Hoppas ni haft en bra fredag, det har iallafall jag, hunnit med ganksa mycket, jobbat,fikat o stan med jenny, drack vin med Sonya och Anna och nu precis kollat på film med min brors dotter :)

men ha en fortsatt bra natt Godnatt :)

SKRIVET: 2010-10-08, kl 23:12:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film med brors dotter!

Nu blir det film med min brors dotter Madelene,Anna och Sonya gick precis hem,  vet inte riktigt vilken film vi ska se, men hon ville se någon läskig haha får se om jag vågar haha :)Blir nog The crazies eller vad den hette men den verkar läskig haha :P

Här är trailern.

SKRIVET: 2010-10-08, kl 22:58:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

<3

Hoppas ni har en bra fredaag :) Jag sitter här med Sonya och Anna, Mina barndomskompisar känt hela livet :), vi sitter och dricker lite vin och snacka massa ! Trevligt!

Men sen när dom har gått så ska se film med min brors dotter som ska sova här, om det inte blir försent förstås..för jag ska upp tidigt ju vid 7 tiden usch seegt jag ville ju sova ut :P det är ju lördag menmen jag har lovat Sonya och följa med ut till Lenhovda för hon ska färga håret:P

Anna och jag :)



Sonya och jag :)

SKRIVET: 2010-10-08, kl 20:36:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.


SKRIVET: 2010-10-08, kl 20:35:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Anna och Sonya här:)

Nu kom Anna och Sonya förbi så sitter här och pratar med dom :), så blir umgås med dom i kväll! sen ska min brors dotter sova här så ska kolla på film med henne senare :) så blir en lugnt kväll fast ska ta ett glas vin med Anna och Sonya nu och sitta och snacka massa minnen och skitsnack haha :)


Men jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2010-10-08, kl 17:03:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag:)

Nu kom precis hem från Jenny :), va mycket trevligt idag! Satt och fikade på Askelyckan sen va hemma hos henne en runda:) och nu hemma och ska äta lite mat sen ska städa och tvätta lite så mamma blir glad när hon kommer hem :)
Såå skönt att det är fredag och man är ledig ihelgen:D Underbart! fast lite tråkigt ska upp tidigt imorgon ut till Lenhova till Syrrans jobb hon jobbar som frisör där så Sonya ska färga sig och sånt, så ska redan dit vid 8 på morgonen usch vad tidigt!


Ha en jättebraa freeeeeedag :D det ska jag iallafall ha fast det bara bli och vara hemma men de är skönt det med :)

SKRIVET: 2010-10-08, kl 16:02:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos Jenny:)

Nu sitter här med Jenny, vi va nyss på stan och fikade på askelyckan:) Mmm det va gott och trevligt! sen blev det systemet så nu har jag köpt 2vin så får se om jag dricker dom ihelgen :) men lika bra och köpa så man har :)
sen blev det kolla Gina med :)

och nu sitter vi här och snackar, men ska snart hem och fixa lite sen blir det nog bara lugnt ikväll, jag har inte bestämt än vad jag ska hitta på ikväll får se :P

men skriver mer sen när jag kommer hem:)

SKRIVET: 2010-10-08, kl 05:52:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Nu är kl 05.52 och det är helt kolsvart ute och strax ska jag gå till bussen.. man blir ju bara tröttare och kolla ut..och ser ut och blåsa ute med :(..men skönt att jag bara jobbar idag med sen är ledig lördag och söndag :)

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, jag hoppas på att lillasyrran kommer idag så man kan umgås lite med henne och hennes son Neo :)
men nu måste jag röra mig mot bussen den går 6.05 :p usssch jag vill inte ut i kylaaan, jag villlllllllll krypaaaa neeer i säääängen igeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!

SKRIVET: 2010-10-07, kl 22:46:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot sängen :)

Nu blir det mot sängen, måste bara föna mitt hår, annars om jag lägger mig med det blött så ser det nog fööjävligt ut när jag vaknar imorgon hehe det brukar bli det iallafall...:P åh ska bli skönt o krypa ner i sängen :)

Föresten fick mitt paket från Hm idag, det jag beställde.. det gick snabbt :) fast fick inte allt jag hade beställt men nästan allt, och allt passade förutom dom röda pumpsen jag beställde dom kändes lite trånga just därfram , dom va så smala....men får väll gå i dom mycket så dom töjs ut :P eller något annat bra knep ?


Men godnatt på er!  :)

SKRIVET: 2010-10-07, kl 22:08:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kryddparty!

Nu kom nyss hem från syrran, va på kryddparty hos henne, så min andra syrra kom och hämtade mig,mamma och grannen så åkte vi ut till Hovshaga och hämtade mormor sen åkte vi ut till Syrran Johanna som bor nånstans lite utanför Växjö.  Och hon hade kryddparty, o ni som inte vet var de är så.. är det en som kommer och visar och säljer massa kryddor,såser,buljonger och sånt men även skönhetsprodukter lite all möjligt från Alpnaering heter det... som tuppwareparty om  ni vet vad det är, samma som det iallafall fast det är kryddor och sånt istället :P
så visar hon och man får smakprova en massa, mycket trevligt är det, så skriver man upp vad man vill ha, så beställer hon det. Fast visst det är ganska dyrt heeh, jag beställde 3kryddor och en sås, Citronpeppar och vitlökspeppar sen svampgräddsås och det gick på lite över 600kr , men det håller länge och är väldigt goda kryddor :)
Och jag vill ha alla dom kryddorna men som sagt dom kostar runt 200kr styck så man får köpa lite i taget :P

Men det va trevligt så fikade vi och så:) och nu hemma ska in i duschen nu sen måste nog sova .. för ska upp vid 5 imorgon och jobba men seen är det heeelg:D

Men skriver mer imorgon eller senare! :) Godnatt på er om jag inte skriver mer sen :)

Kryddor från Alpnaering.

SKRIVET: 2010-10-07, kl 18:21:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Till syrran!

Nu ska åka till syrran på kryddparty :), med mamma och med min andra syrra Gille sen får se vilka mer som är där :)det blir nog trevligt! :)

men jag skriver mer senare när jag kommer hem om det inte bli försent men det tror jag inte, nu måste ut och hinna ta en cigg innan Syrran Gille kommer o hämta oss :P ha en trevlig kväll allihopa :)

SKRIVET: 2010-10-07, kl 18:16:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-07, kl 17:39:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Reeegn!

Usch vilket skit väder =/..regn och blåst! så tråkigt! Jag kom nyss från jobbet, har gått jättebra på jobbet som vanligt! men hade ont i tummen sen jag skar mig..men det försvinner tills jag gifter mig hha :)

Nu ska bara ta de lugnt, sen ska ut till Syrran Johanna för hon ska ha kryddparty :) så ska dit vid 19 tiden sen får se när jag kommer hem. sen blir det typ sova för ska upp och jobba vid 6 imorgon :) så sköönt att det är fredaag imorgon och man är ledig helgen!!!! och lillasyrran Amanda kommer hit från Kalmar med hennes son Neo, jag hoppas dom kommer imorgon annars kommer dom på söndag.. :) För Gamel farmor kommer ner hit till Växjö så dom ska ta sånt 5 generations kort, då blir det gammelfarmor, farmor, pappa, lillasyrran och hennes son :) andra gången vi ha de så:P sist va det gammelmormor,mormor,mamma,storasyrran och hennes son:P ganska kul:)

Men nu ska fixa lite mat innan jag drar till syrran ;P

SKRIVET: 2010-10-07, kl 07:35:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag!

Godmorgon på er :), Torsdag igen :), snaart helg ju :)  nu är jag vaken och ska strax ta bussen till jobbet..kolsvart ute idag igen :(..man blir ju så trött och nu att det regnade med, riktigt höstväder :(..Vill ha sommar igen! och snart kommer vintern då blir det ännu kallare ..men jag överlever nog:)


Jag idag, usch vad man ser ut på morgonen, alltid helt död haha, men sen piggnar jag till förhoppningsvis:P

SKRIVET: 2010-10-06, kl 22:35:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mycket tankar...

Jaha nu mot sängen.. känner mig deppig idag.. hmm vet inte varför.. men kanske märkt på mina senaste inlägg.. men det blir nog bättre imorgon.. man har sina dagar..Mycket tankar idag.. menmen..ska inte försöka tänka så mycket.. utan ta de som de kommer.

Hoppas ni haft en bra onsdag, lillördag idag ju, så många nog som ute och festar, märkte redan på bussen hem från jobbet idag, många som redan hade börjat festa hehe..Jag får vänta med festandet till helgen.. då blir det nog lite festande men vet inte vart än.. får se vart det blir o om jag ens känner för det då.

Godnatt på er!

SKRIVET: 2010-10-06, kl 21:16:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ingen är perfekt!

Ingen är perfekt, men varför letar man hela tiden efter den perfekta? eller har man blivit så kräsen och rädd efter alla idioter man varit med så man går efter lilla minsta fel eller minsta sak man misstänker ?
Eller om man stannar så blir allt oftast bara fel och man mår bara dåligt hela tiden för man inte tror på något han säger utan man tror han är precis som alla andra, man vågar inte tro på det bra för det kanske bara är en lögn, ett spel, rädd att falla för lögnerna. Så svårt och tro på något bra när man bara har hört negativt hela tiden, men sen finns det lilla hoppet hela tiden att han inte är som alla andra, vill tro att det han säger är sant för det låter så bra.. så man stannar och hoppas men ändå blir allt bara fel när sanningen kommer fram och det visar att är han precis som alla andra, och hoppet försvann igen och så fortsätter det.
så vad ska man göra ?  Varför finns inte han?, han man kan lita på? han som man vet att han bara vill ha mig?
Eller handlar allt om mig?.. att jag måste ändras för att det gå och för att jag ska hitta någon?

Mycket tankar men inga svar .. ..

l

SKRIVET: 2010-10-06, kl 20:47:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Finns han?

Finns han?, Killen som man kan älska och som älskar en tillbaka, Killen som det går att lita på, Killen som hela tiden påminner om hur mycket man betyder för han, och han inte bryr sig om alla andra tjejer han kan få, utan man är den enda för han, Finns han?..Jag har tappat hoppet,  Jag tror inte det längre, ingen sån kille för mig iallafall.. jag ger upp det där med att hitta någon, vet inte var dom finns. Alla jag träffat har bara varit motsatsen, Dom går inte att lita på, de kan inte hålla sig till en tjej, de säger aldrig något för att visa.

Men som jag skrivit innan, att man ska lita på killen man träffar och inte misstänka och tro på det dåliga hela tiden för man mår bara dåligt själv, men om han verkligen visar att han inte går att lita på? och allt det dåliga man inte vill tro på är sant?..vad gör man då?..Gå vidare förmodlingen, men man går bara vidare till nästa idiot... ska man hålla på så hela tiden.... Varför finns inte han?.


SKRIVET: 2010-10-06, kl 19:45:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

Grym lååt!!!!!!

SKRIVET: 2010-10-06, kl 19:28:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rökpaus :P

Nu sitter jag här med Sonya :) Nu ska vi ut och röka och snacka massa tjejsnack :) Sen ska tvätta lite. sen får se vad som händer blir nog inte så mycket, finns nog inget på tv.. eller? någon som vet någon bra serie eller program som börjar ?.. Jag orkar inte kolla film, blir så rastlös haha:P
men nu ska vi ut o röka :)

SKRIVET: 2010-10-06, kl 18:10:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skar mig..

Nu hemma från jobbet, det gick bra förutom att jag skärde av en bit från tummen och hela naglen Usch det va så äckligt:P men är van brukar skära mig, är så klumpig:P men tur att det inte va djup iallafall så jag behövde sy eller något.. men det äckligaste va att köttbiten låg kvar där på skärbrädan ååh äckligt:P

Min fina tumme haha



Nu ska jag vänta på Sonya sen blir det umgås med henne lite, sen äta sen bara ta de lugnt :) ska plåstra om min tumme med :)


Svar till Ellie: Okeej nu vet jag hehe, han såg verkligen helt annorlunda ut, men nu vet jag att det är samma Carlos som innan :).
Det verkade vara många som trodde att det va en ny:P

SKRIVET: 2010-10-06, kl 07:04:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Nu är jag vaken:), precis sminkat och klätt på mig så hade lite tid över så tänkte skriva lite här :), för frukost äter jag på jobbet :) Väldigt jobbigt va det att stiga upp idag, kl är ändå 7 och det är kolsvart ute:( sånt blir man ju jättetrött av.. tråkigt, vill ha sommar!! så det är ljust när man vaknar såhär tidigt!

Jag ska ta bussen lite innan 8, jag börjar ju halv 9 och jobbar till 17.30 idag.. sen efter jobbet vet inte riktigt vad som händer får se:) nu ska gå och fixa det sista innan jobbet! Ha en bra dag! :)


Jag idag :P ser ganska trött ut idag :P


SKRIVET: 2010-10-05, kl 21:58:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!

Nu precis kollat på desperate housewives :)så bra och spännande är det! men Carlos det är väll inte samma person som innan?? eller ser jag helt fel? haha.

Men nu ska jag ut och ta en cigg, sen bara ta de lugnt kolla tv och lite så, sen blir det sova ska ju upp och jobba imorgon igen!..

så godnatt :)

SKRIVET: 2010-10-05, kl 20:04:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Chokladmjölk och varma mackor!!

Nu ska fixa lite varm chokladmjölk och varma mackor, hehe blev så sugen på det :) och det är ju så gott och ska mysa ner mig i soffan och vänta på att desperate housewives börjar :) tråkigt bara och kolla på det själv och ingen som palllar komma förbi nu nog och jag orkar inte röra mig heller :P.. menmen får väll gå:) mysigt kan jag ha själv med :)




SKRIVET: 2010-10-05, kl 19:22:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Desperate housewives!

Kom på nu att Desperate housewives är idag !!! KL 21! det får man inte missa :) Om ni inte sett det innan så börja kolla :) Så nu ska jag in i duschen så jag kan se det sen :) Skriver mer senare ! ha en bra kväll så läänge gott folk :)


SKRIVET: 2010-10-05, kl 18:52:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen låt!

Shuuut up!

SKRIVET: 2010-10-05, kl 18:36:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Minnen!

ÅÅÅH vill tillbaka till värmen! , vill ligga på en strand nu i värmen med en drink i handen!!!!!!!! Minnen man får man tänker tillbaka på utomlandsresorna :)Turkbröllop det va verkligen en upplevelse :)













SKRIVET: 2010-10-05, kl 18:11:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seeg!

Usch vilken seeeeg dag idag.. hela jag är seeg och trött! .. känns som jag börjar bli sjuuuk.. men de får jag inte bli nuuu.. hatar o vara sjuuk.. så hoppas det försvinner.. ska ut och ta en cigg.. få lite frisk luft..så kanske jag piggnar till....

Min brors och hans familj är här nu, så får väll leka lite med ungarna och va lite social med dom:) men hörs sen!

SKRIVET: 2010-10-05, kl 14:39:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sool:)

Nu hemma från jobbet, pappa hämtade mig idag det va skönt slippa ta bussen, fast nu har han köpt busskort till mig så nu ska jag börja åka buss :P hehe

Det va lugnt idag på jobbet som vanligt, jag va i dieten och imorgon ska jag vara där med, sen ska nog vara i cateringen :)roligt att vara på olika ställen så man får växla lite :)
Nu ska ut och gå en runda :) så fint väder idag igen sool :) sen får se vad jag ska hitta på, men blir nog bara lugnt.
men jag skriver mer senare!

SKRIVET: 2010-10-04, kl 22:12:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sängen!

Nu ska lägga mig i sängen hade jag tänkt, se om jag kan sova nuu.. ska ju upp vid 5 imorgon.. är inte jättetrött nu..innan va jag de..men blir väll det snart igen.. :P

men hoppas ni haft en bra måndag! :) Godnatt på er!

SKRIVET: 2010-10-04, kl 21:22:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis Syrran!

Vill bara säga grattis till Syrran Johanna som fick sitt Gesällbrev idag :) Så stolt över henne hehe <3 :)

SKRIVET: 2010-10-04, kl 20:48:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tröött.

Imorgon är det Desperate housewives kl 21.00 på kanal 5 :) det får man ju inte missa, grymt bra serie :D
Nu har jag inte gjort så mycket Sonya och Ita va här en stund, snackade och lite så:) nu blir det bara lugnt, trött som fan,  ska bara sitta här, eller ut o ta en cigg nu.. sen får se.. men ingen film iallafall, hittar inga bra jag vill se.. så kom med förslag någon som vet nån braa film ?:) för finns inget roligt på tv heller ju.. förutom imorgon då..:)

Imorgon jobb igen. skönt! seegt att bara gå hemma och inte orkat göra något idag heller så blir man rastlös :P hah.. jobbig känsla.. man vill göra nått men ändå orkar man inte haha:P men nu ska jag ut och ta en cigg! säg till om ni kommer på någon bra film :)




Got me tripping thinking of what could be, between you and me
But still I need to know, Should I keep this feeling or let it go? I cant wait no more


SKRIVET: 2010-10-04, kl 18:00:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mcdonals!

Jag orkade inte laga mat innan så väntade tills pappa kom, så han är och köper mcdonals :) Mmmm so gott ! :D. så snäll pappa vi har :) Jag kan verkligen inte sluta äta skräpmat! det är ju sååå gott :)
Så blir mcdonals och sen film :) men nu ska ut och ta en cigg med Sonya och Ita :)


Svar till Emsi, Jag har sett den om du menar den My sister´s keeper, den filmen, handlar om hon som har cancer.. tror det är samma film du menar..isåfall har jag sett den, men den är sjuukt bra och sorlig!..

Här är trailern, menar vi samma film?  hehe


SKRIVET: 2010-10-04, kl 15:56:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-10-04, kl 15:41:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sonya o Bella.

Måndagar alltid så sega, men nu sitter här med Sonya, hon kom förbi med lilla Bella :) så ska ut o leka lite med Bella och Sonya snart :) hehe.. men först blir det ta en dusch! och äta något har inte lagat någon mat än, och lillebrossan ville inte ha pizza jag som va såå sugen på de haha:P

men jag skriver mer senare ha en bra solig måndag! :)

SKRIVET: 2010-10-04, kl 14:14:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ute och gått!

Nu varit ute och gått en runda i det fina vädret :) så skönt va det bara gå och tänka.. Nu ska jag laga lite mat till mig och lillebror hade jag tänkt:)får se vad det blir,men jag är sugen på pizza haha jag orkar inte laga mat :P får se vad brossan säger hehe:P jag skulle ju bakat kanelbullar med men det gör jag senare isåfall nu orkar jag inte haha.

Kollade nyss lägenheter med, men inte fått någon än... hmm det tar tid..men bara och vänta!..

SKRIVET: 2010-10-04, kl 12:55:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kanelbullensdag!

Idag är det ju kanelbullensdag :) Gott! ska nog baka lite idag om jag orkar ! :) har ju inget annat bättre för mig ska se om jag har allt till det! Det är ju såå gott med bullar :)  Ska se om lille brossan vill hjälpa mig och baka :)

SKRIVET: 2010-10-04, kl 12:28:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Nu har jag vaaknat och heeelt underbart väder ute, soolen skiner :)! Det skulle bara varit lite varmare haha, åh vad man klagar hela tiden, på sommaren klagar vi att det är för varmt och på vintern för kallt alltid något o klaga på har vi svenskar haha, aldrig kan vi bli nöjda :P

jag vaknade första gången vid 10 helt pigg haha, men låg kvar sen somnade om igen:) Nu ska jag äta lite frukost sen ut och gå en runda i det fina vädret :)

SKRIVET: 2010-10-04, kl 00:06:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot sängen.

Skulle ju kollat film, men hittade ingen braa.. och sen går inte kolla från datorn ju, för det lååter så jävla mycket, jag måste lämna in den.. den låter som den kommer pajja närsom...

Men nu ska jag gå och ta en cigg usch börja frysa innan jag ens gått ut hehe, riktigt kallt ute ju, fast varit sol idag så det va skönt!,  sen efter ciggen blir det mot sängen :) ååh soova länge imorgon så skönt! :) Godnatt på er, hoppas ni haft en lika skön och slapp söndag som jag:) fast jag har ju jobbat från 6 idag på morgonen :) men det har ändå varit lugnt :) Godnatt igen!

SKRIVET: 2010-10-03, kl 23:40:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt!

Skön låt och lyssna på texten , bra!!

SKRIVET: 2010-10-03, kl 23:05:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Filmer!

Nu när jag har shoppat klart hehe, så ska jag lägga mig och kolla på film vet inte än vilken det blir men får se:) ska bli så sköönt att sova läänge imorgon, nu är man har varit upp vid 5 tiden både lördag och idag men imorgon ska jag inte gå upp tidigare än 12! :)

Här är lite tips på bra drama och romantiska filmer ni måste se!! :) om ni inte redan har sett dom!

A walk to remember, Dear John, Letters to julliet, Hachico a dog story, Seven pounds, The notebook. Pearl harbror.

Har ni förslag på några bra drama filmer eller andra filmer så säg till :)

SKRIVET: 2010-10-03, kl 22:33:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

HM.

Nu va nyss inne på HMs hemsida :), och beställde lite kläder, jag hade inget att göra haha.. då kan det bli farligt nä men handlade inte så mycket, hittade några linnen och tröjor bara vardags kläder.. och sen ett par röda pumps med som jag har försökt hitta :D, fast visst inte världens finaste men dom funkar :) sen köpte lite underkläder med:)

Här är det jag beställde :)





sen mina röda Pumps förstås :) Jag tycker det är så snyggt med röda pumps fast dom jag har hemma nu fast dom är så slita , men dom va snyggare, älskade verkligen dom skorna, röda rumps med en rosett fram :) men dom jag köpt nu får duga så länge hehe :)


SKRIVET: 2010-10-03, kl 21:30:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inredning!

Nu har jag städat och tvättat, mamma blev glad :) Alltid kul att göra någon annan glad :)
Men längtar tills jag får mitt eget, inte fått någon lägenhet än, alla ligger på så höga poäng=/.. Vill ha lägenhet nuu, ska bli så roligt och fixa allt, köpa allt nytt och inreda så snygg :) älskar det, och inreda och hålla på det sånt :) Det kommer bli så snyggt i lägenheten :) Det ångrar jag att jag inte gick någon sån linje i skolan.. för det är roligt och det skulle jag tänka mig att jobba som, men sen måste gå universitet och det skulle jag inte palla, haha känner verkligen inte för att plugga mer, inte nu iallafall och har inte heller betygen för att komma in på de. men men man vet aldrig i framtiden jag är ju bara 21 :) Jag hinner nog med mycket innan det är försent :)

Nu ska bara sitta här vid datorn lite sen får se vad jag ska hitta på.. Ska in på www.nelly.com och kolla lite kläder se om jag hittar något snygg :) men jag skriver senare!

SKRIVET: 2010-10-03, kl 17:58:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbhelgen över!

Jaha nu va jobbhelgen över :) så sköönt och det har gått jättebra!
Nu är jag ledig imorgon, alltid en dag innan och en dag efter är jag ledig när jag jobbar helgen så det är skönt! och nu är ledig 2helger i rad med :)
Imorgon vet inte riktigt vad jag ska göra, men det blir nog bara lugnt, händer inte så mycket här i Växjö..Men nu dessa helgerna jag är ledig så ska försöka åka iväg, nog till Kalmar, hälsa på lillasyrran och hennes son:)


Det funkar och tänka positivt! inte bara tro hela tiden på det dåliga utan på det bra! Man mår mycket bättre själv än att gå och misstänka eller hela tiden tänka att det negativa!. Om han vill göra något så kommer han göra det ändå, man kommer inte kunna hindra det genom att inte lita på honom eller att misstänka hela tiden, det mår man bara dåligt av själv!

SKRIVET: 2010-10-02, kl 21:53:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!

Nu ska jag sova,jäävligt skönt ska det bli, fast ska ju upp om 6timmar, men lite skönhetssömn får jag allt :)

Men ha en fortsatt bra Lördagskväll :)


SKRIVET: 2010-10-02, kl 21:07:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trafikskola?

Löördag och klockan är 21 och jag ligger redan i sängen, haha inget liv, nä men sjukt trött idag, vet inte varför, känner mig konstig.. hmm kanske börjar bli sjuk=/ känns nästan så.. inte bra..

Så jag ska ligga och kolla på en film snart, ska nog se The back up plan, den är bra, har sett den innan men laddade ner den igen, för den va så bra hehe och kom inte på några andra filmer.. så om ni har förslag på någon bra film så säg till?

Och imorgon blir det upp och jobba igen.. vid 6 ska jag vara på jobbet, tur att jag har sån snäll pappa som jag kör mig:) så jag slipper cykla för kan inte ta bussen för går inga så tidigt..  Jag måste ta mitt körkort, det skulle vara så sköönt, men orkar inte ta tag i de just nu, men det kommer väll måste ha pengarna med för hade tänkt köpa sånt paket så man får allt , kostade något på 11tusen. Men nog skönt att ha det så..så man har redan betalat de mesta iallafall eller ta sån intensiv kurs men vet inte riktigt om någon bilskola här i Växjö har det,  så har inte bestämt vilken trafikskola jag ska gå än.. Någon som vet nån bra trafikskola och om någon trafikskola har intensivkurs??

SKRIVET: 2010-10-02, kl 20:41:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt!

Denna låt är såå bra, musikvideon och texten!!! :) Gammal låt men braaa! :)


SKRIVET: 2010-10-02, kl 17:37:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbet!

En dag avklarad :) bara söndagen med sen är jobbhelgen över :) och är ledig måndag o 2 helger irad så det är skönt:)

Jag är riktigt trött, fast det har varit jättelugnt på jobbet, förutom att en va sjukt så va tvungen o hitta någon annan som kunde jobba men de hittade vi tillslut :) o tills imorgon med! imorgon blir det nog lika lugnt.. föreberede massa idag så jag får en lugn och skön söndag :) Varit i Dieten ju, där brukar det vara massa att göra men inte mycket special koster, bara några som är minus en massa o Laktos o Gluten.. men inga jobbiga annars brukar det vara Sabar kost, Transplantations kost och va de alla kosterna heter o dom kan vara jobbiga för dom måste man vara väldigt noga med :) men de måste man vara med alla förstås men tycker det är roligt :) men kan vara jobbigt ibland med speciellt när man är trött o ska kunna koncentrera sig och tänka :P
haha brann lite i mina kock kläder idag hahah, stod för nära spisen så kände att det började typ bränna haha så hade det börja glödda på rocken.. men de blev inget så men kunde gått illa :P men spisen är precis i den längden så tröjan lägger sig typ över hah om ni fattar så.. men jag får vara lite längre i från så jag inte brinner upp haha :P


Men nu ska jag in i duschen känner mig riktigt flottig idag haha . sen blir det bara lugnt :)
men jag skriver mer senare men ha en bra lördags kväll :)

SKRIVET: 2010-10-01, kl 20:19:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film!

Nu ska kolla film med min brors dotter som också kom hit, sen min systers barn :)får se vilken film det blir :) sen imorgon blir det jobb:P
men skriver mer imorgon för efter filmen blir det soova :) så Godnatt ha en bra fredagskväll :)


Lite bilder på mig och min systers dotter nathalie och min brors dotter Madelene:)







<3

SKRIVET: 2010-10-01, kl 18:19:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbhelgen!

Jaha nu hemma från jobbet.. och ska jobba hela helgen.. från 6-17.30 både lördag och söndag men sen ledig måndag så det är skönt :) o helgen brukar gå snabbt! jag förberede jättemycket idag så jag får det lugnt och skönt nu ihelgen :) och ska vara i Dieten och det va inte många specialkoster inne som skönt är :) så jag får det lugnt :)

Idag blir det en lugn fredag!, min systers döttrar är här så ska umgås med dom :) Syrran och hennes kille drog till Turkiet en vecka :) så mamma ska passa dom nu över helgen sen ska deras pappa ha dom.

skriver mer sen:)