SKRIVET: 2009-05-26, kl 16:47:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjuk..

Mådde skit idag på morgonen,. så varit hemma från jobbet idag, men det känns lite bättre nu..men får se hur de blir, blir nog att jag är hemma imorgon med..
Ska ner på stan med Chaly imorgon om jag mår bättre ska köpa lite saker och måste hitta något jag ska ha på mig på Annas och min 20års fest som är på fredag den 29 maj.! hoppas det blir kul och mycket folk , ska ha de i lokalen där vi bor ! men bjudit in rättså många så det blir nog kul :) Gårdsfesten i helgen var lyckad, riktigt trevligt var det! och Chaly och jag var på Bio ihelgen med såg änglar och demoner men de va heltokey film och lyckades inte bråka på helaaa kvällen :D hehe..
Men har beställt pizza, så ska upp och äta det nu :)


Lite bilder från Gårdsfesten!
    

SKRIVET: 2009-05-24, kl 16:29:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma igen.

Jaha nu var man tillbaka i sverige.. känns hur tråkigt som helst, vill tillbaka till värmen !, Mamma och jag var i Turkiet en vecka, hade det helt underbart, hade över 30grader varje dag och helt blå himmel. så lyckat med vädret men även allt annat med, firade min födesedag där nere,började med att  2 turkar kom upp med 2 stora brickor med värsta frukost buffen till oss i lägenheten, så min födelsedag började bra, sen blev det gå till stranden och så tog vi en drink!, sen på kvällen blev det champange i lägenheten, sen gick vi ut och åt på en resturang som vi har varit på alla 3 åren som vi har varit i turkiet, jättegod mat, sen sjöng alla killarna som jobbade i resturangen för mig, och så fick vi drinkar, och jättefint fruktfat :), så en lyckad födelsedag hade jag iallafall!, resten av veckan var också lyckad var ute och åt varje kväll, kanske blev lite för mycket dricka den veckan vi var i turkiet, men va fan man är ju på semester=) så helt underbart har vi haft det! längtar bara nu tills vi åker igen, och det blir i augusti samma ställe =) riktigt fint hotell är det Side hill heter det, o det kan jag verkligen rekomendera! underbar personal och mat och fint där! lääängtar tillbaka! men man saknade alla här hemma med :) skönt att träffa Chaly igen, fast inte varit så bra mellan oss nu när jag kom tillbaka, mkt tjabb och tjat men känns bättre och bättre, bara att ta dagarna som de kommer..

Igår hade vi gårdsfest här,lekar, grillning och sen satt vi och drack =) riktigt trevligt var det! imorgon blir det jobb igen, och hela veckan men är ledig alla helger nu iallafall framtill efter midsommar, sen därefter jobbar jag helger med..usch mitt schema var inte bra under sommaren, mkt sena tider och helger i rad :(.. men men får stå ut, det är ett jobb och pengar =)
men nu ska jag gå och vila en stund , trött som faan efter igår :P ha d så bra så länge!

Bilder från Turkiet 9maj-16maj -09
Mamma och jag

 frukost         

SKRIVET: 2009-05-08, kl 12:59:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Imorgon Turkiet :)

Imorgon åker jag och mamma till turkiet en vecka!, ska bli såå skönt att bara komma iväg..:)
nu är packningen klar :P, nästan iallafall :), ikväll blir det bara vara med chaly och ta de lugnt, äta något gott och så.. , sen imorgon kl 11 typ åker vi till göteborg och tar flyget därifrån, lite jobbigt och ta de därifrån, jobbigt och åka bil så långt :P sen flyga hehe menmen =P, Nu snart ska jag och chaly till samarkand och fixa lite och bara för att göra något, :), sen blir de äta något sen bara mysa :), aja nu har jag ingetting mer o skriva, skriver sen när jag kommer tillbaka från turkiet! ha de braa så länge :)

SKRIVET: 2009-05-06, kl 15:13:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Packning!

ååh så svårt att veta vad man ska ha med sig, packar oftas för mycket.. men man vill ju ha  med de mesta så man har mycket att välja på, men det blir säkert bra!
Chaly kom hem igår så hade en hel dag med mys och åt gott :) känns så bra att han är hemma nu, men nu är det jag som åker iväg en vecka.. så.kommer också vara jobbigt inte veta vad han gör här hemma..menmen, det går säkert bra! bara hoppas på det bästa.!
Packningen nu igen, vad ska man ha med sig!?, vet inte ju inte ens vad de är för väder i maj i turkiet, kanske behöver ha med sig tjocktröja.. någon iallafall, de måste jag ta reda på hur varmt de är där nu, sist i augusti vad det sjukt varmt ju, då ville man bara gå naken så varmt var det haha, men nu i maj är det nog svalare.. ska kolla det.. sen packa.. men ska packa ner allt annat och försöka inte packa för mycket, som är lika svårt varje gång =P..
Skriver mer lite senare! ha de så bra i det tråkiga vädret nu! haha , vart försvann soooolen!?

SKRIVET: 2009-05-04, kl 13:28:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen!

Fredagen var väll sådär va ute med Anna på stenladan, haha vi lyckas alltid komma när de är konstig musik, vi var verkligen de ändå blondierna där, resten typ punkare, hårdrockare, och sjukt dålig musik var det,..! det var livemusik, så det var nån kille som bara stod där och skrek..haha..men men... vi gick till statoil och åt mat sen gick hem och sov hha :P Fredagen va lyckad iallafall, va på Vickys 20års fest :) mycket folk blev det och roligt folk med så hade riktigt kul! :) och Chaly var på kryssningen, och han hörde av sig bra.. så det har gått bra faktiskt när han varit i sthlm..fast lite undantag lite tjabb och jag som förmodligen varit överdriven.. att man kan vara såå fattar inte, minsta lilla sak misstänker jag något och frågar tusen frågor..menmen de mesta gick bra iallafall..han kommer hem imorgon och längtar såå sjukt mycket :) ska bli så skönt att han kommer hem igen! :)
Snaart åker jag till turkiet och fyller 20år!, på lördagen åker jag till Turkiet med mamsen :), sen fyller jag år den 11 maj som vi firar i turkiet:), är borta en vecka bara, sen helgen som kommer där ska vi ha gårdsfest sen helgen därefter 30maj så blir det min och Annas 20års fest, i den gamla lokalen :D hehe..så mycket att se framimot :) så kommer studenterna och allt, Känner några stycken som ska ta :), sen midsommar, å sa till Chaly att jag inte ville med till Gotland så får se vad jag ska hitta på midsommar, någon som har nått förslag?... :)
Nu ska jag fixa någon mat att äta, sen blir de vila en stund, sen till Chaly ikväll, sova där så kommer han imorgon tidigt :)
så blir de mysspys :D


Bilder från helgen! :)
vickys fest vickys fest anna o jag!   

SKRIVET: 2009-05-03, kl 18:40:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Romantiska vägen till helvetet.

Mkt blandade känslor idag.. 
Alla vill ju vara med en kille som man känner sig älskad av och att man betyder massa för honom och han kan visa det med, men om man inte känner att man gör det med den killen man är med, inte känner sig som den enda,  ska man fortsätta att vara med honom då för man älskar den personen eller ska man gå vidare då...?...

Det förstörs ju mer jag håller på, varför är det så svårt för mig, varför kan jag inte bara acceptera det och tro på det, och inte börja tänka annat och alltid det värsta...så svårt att glömma och gå vidare och tro på att det kommer bli bra eller att det är bra, varför kan det vara så svårt.. ? alltid ska jag tänka på det värsta för då blir man inte lika sårad när det väll händer något...men ska man gå och tänka så.. alltid på det värsta?..kärleken är den romantiska vägen till helvetet, man får väll ta det som är bra på vägen och sen gå vidare när helvetet kommer.



                                                     ängel