SKRIVET: 2011-03-31, kl 22:22:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bachelorette!

Nu va jag hemma igen från kryddpartyt det va mycket trevligt :). Nu ska jag bara ta de lugnt och kolla tv, sen ska lägga mig ganska tidigt idag tror jag :P men är ju ledig imorgon men är ganska trött nu..
Imorgon kommer lillasyrran Amanda hit med hennes son och hennes kille Totte och dom ska vara här till söndag :) så¨det ska bli kul! Saknar lilla Neo han är ju sååå sööt! och nu har han börjat gå med ännu gulligare :)! jag hoppas dom kommer tidigt imorgon! :)

Det va någon Anonym som skickade denna adress http://tv3.se/bachelorette/killarna/chaly, o Jaa, jag har sett att mitt ex är med i det och jag visste det från början med. Efter han hade varit med i det och åkt ut hörde han av sig till mig haha, och sa att han va med där för att komma över mig och få semester! 
Jag visste redan förra året i oktober tror jag det va, att han hade varit med i det..efter han hade åkt ut så hörde han av sig till mig och sa att han ville försöka igen och sånt..för han inte hade kunnat komma över mig... men som sagt det har inte funkat mellan oss.. så ville inte och nu har vi inte haft någon kontakt, ganska kul o se han på tv och jag saknar ingetting, tycker bara det är fult att han är med där, besatta killar och vem skulle vilja vara med i sånt program o dela på en tjej eller kille med 27 andra? haha..:P men alla är olika. Ganska fult också att han hörde av sig till mig efter programet och säger att han åkte dit bara för komma över mig och få semester och sen att han blev hemskickad för han inte kunde visa några känslor för henne för han fortfarande hade känslor för mig :P Nog många där som är där för fel anledning.. menmen hennes val att vara med i sånt program med ju..aja.. Nu ska jag kolla tv och äta lite godis :)
Ha en bra kväll allihopa :)

SKRIVET: 2011-03-31, kl 18:38:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kryddparty!

Jag gick o vilade vaknade nyss av syrran Johanna ringde och frågade om jag skulle komma till hennes kryddparty .. heheh det hade jag heelt glömt bort och jag hade sagt att jag skulle komma! så det va bara för mig att gå upp ur sängen och fixa mig lite...:P
Och det börjar vid 19, så mamma och jag skaa åka strax.. så blir det dit och beställa lite mer goda kryddor och annat :)
sen får se när jag kommer hem då får försöka plugga lite på körkortet :P

men jag skriver när jag kommer hem!

SKRIVET: 2011-03-31, kl 15:32:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Leedig nu!

Svar till Sandra: Körningen går bra oftast hehe, jag har tagit 4 körlextioner så jag har mycket kvar just för ja har ingen att köra med hemma. men jag hoppas jag får körkortet snart innan året är slut ska jag iallafall ha det hehe :) Kul att du klarade det! :)

Nu är jag hemma från jobbet och nu är jag ledig till måndag så underbart! Idag har inte övningskört något idag utan ska jag sitta och plugga lite nu bara för ihelgen blir nog inte så jättemycket..Mamma ska ha sin 55års fest på lördagen :) så blir hjälpa henne och fixa och dona med det..men nästa vecka ska övningsköra igen på bilskolan. och jag ska gå riskettan på måndagen ju.

Sen läängtar till torsdag nästa vecka för då blir det till Jönköping igen...:D. eller kanske blir ändrade planer så blir det istället till Kalmar men får se :P Hoppas till Kalmar lättare att ta sig dit ju! Men efter ett tag så blir det kalmar hela tiden :) så det är skönt bara tåg inga byten och plus bor lillasyrran Amanda där så då kan hälsa på henne samtidigt!!!

SKRIVET: 2011-03-30, kl 17:55:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdaag!

Idag har det varit en bra dag fast fullt upp:P, Började jobba idag kl 6 sen slutade jobbet vid 15 och 15.10 hade jag körlextion på körskolan så körde 40min och sen efter körningen satt på körskolan och pluggade 1timme, sen gick till stationen och kollade bussar till Jönköping.. för ska dit nästa torsdag igen :D så måste kolla upp hur jag ska ta mig dit,.. om jag inte hittar någon som kan köra hehe :P
Nu skulle jag haft körkort så jag kunde köra dit själv, men snart så eller sagt innan året är slut ska jag ha mitt körkort hehe :)

Nu sitter jag här med min brors dotter Madde och så ska vi laga något mat nu :) sen ska jag plugga igen på körkortsteorin. Och föresten nu har jag bokat upp Risk ettan med på måndag men kommer vara en lång dag jag jobbar från 8.30 till 17.30 så måste gå lite tidigare för 17.30 börjar riskettan och slutar 21.30! så låång dag.. men skönt att ha riskettan över sen.. så är det bara plugga på teorin och köra på :) och sen halkbanan tar jag mot slutet ju :P

SKRIVET: 2011-03-29, kl 17:07:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fettodag :)

Nu va jag nyss nere i affären med lillebror och handlade godis och kakor för 200kr haha så idag kommer de bli fettodag :) Jag ska sitta och plugga på körkortsteorin så jag behöver sånt då så jag klarar plugga hehe :) sen efter jag har pluggat klart så ska jag nog bara se film och fortsätta och fetta mig :) eller Desperate housewifes är ju idag så det ska jjag se kl 21 :D men nu ska jag börja plugga :)

SKRIVET: 2011-03-28, kl 21:30:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sovaa!

Nu ska jag strax mot sängen..sjukt trött är jag idag!! så det ska bli så skönt att lägga mig nu och sovaa.. sen imorgon upp igen kl 5..
Jag hade inget o skriva mer nu.. jag är så seg så jag kommer inte på något..men ha en bra kväll och sov gott sen.Nu ska jag ut o ta en cigg sen mot sängen o de ska bli sååå jävla sköönt!!!

SKRIVET: 2011-03-28, kl 21:08:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Perfect nightmare!!

I hate the way this feels, suddenly i'm scared to be apart, waiting, I don't know should I go or should I stay ?
And its hard to say what's on my mind and its hard to know what to do.
I wait and wait, its hurts to wait and dont know anything.
I don't know what to do or say to him, it's so hard to fight it, I can't help but feeling this way
But why don't I just tell him goodbye, Sometimes I should, but sometimes I don't.
Build up the strength to say that it's wrong, Sometimes I hate, sometimes I love
Sometimes I hurt, sometimes I don't, Sometimes I wait for him to change
But it's okay, I've disguised the pain and I don't ever wanna leave him alone
They say I'm brainwashed but I'm in love with this man,
Keep telling myself that it's not worth it, I already know I don't deserve it
But if it's from you I don't mind hurting, This is my perfect nightmare
So when will I wake up and scream, No way, no way, But if it's from you I don't mind hurting
This is my perfect nightmare.
Sometimes I keep my cool, sometimes I let him know, Sometimes I even think I do everything wrong.
Sometimes I feel safe, sometimes I really don't, Sometimes I promise that I'm ready to let him go
But I don't ever wanna leave him alone, they say I'm brainwashed but I'm in love with this man!
Hoping he's changing, but I'm scared he's not. Can't see a way to leave, i want to stay but i want to see the end. I dont want to wait nomore.

SKRIVET: 2011-03-28, kl 18:32:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pluggg!

Idag har jag suttit 1 timme och 40min och pluggat på körkortsteori på körskolan och plus en körlextion och jobbat 8 timmar innan det, så jag har hunnit med mycket idag :) nu ska vila lite sen ska fortsätta plugga på körkorts teorin annars kommer aldrig ta körkortet, jag gjorde ett test igår och jag fick 37 rätt av 70 haha, men idag på körskolan gick lite bättre iallafall, hade 53 rätt av 70:) men bara fortsätta plugga :P
Körningen idag gick sådär, va nog för jag va så trött..hoppas de går bättre på onsdag när jag ska köra..
Nångång kommer jag få körkort sen hur lång tid de tar är ju frågan haha, förmodligen evigheter som de känns nu:P, men jobbigt o inte ha någon o övningsköra med hemma utan bara bilskola.. men får ta de, det är bättre än ingetting alls :)

men nu ska ringa lillasyrran Amanda och sen ska vila lite :)

SKRIVET: 2011-03-27, kl 18:04:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder.

Lite bilder från idag på min storebrors valpar så sööta :) och så jävla småå :)

Här är alla 5st :) 4 honor och 1 hane :)


Ja håller en liten valp , såå sööt :)


2st sitter i mitt knä hhe


Bella med 2 valpar :)


Minsta och största valpen :)


Bella, Daniel och Ozian :)


Bella med hennes favorit som hon sa :)



SKRIVET: 2011-03-27, kl 16:25:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jönköping!

Idag har jag varit i Jönköping åkte dit vid kvart i 8.. jag,syrran Johanna,hennes kille Teddie och hans lillasyrra Chanel :) jag skulle vara där kvart över 9 så kom precis..:P men en och en halv timme gick snabbt men de va värt det :) sen körde dom hem mig igen, vi tog en sväng förbi Värnamo med för dom skulle köpa däck.. men sen va hemma vid 14 tiden igen i Växjö..
och nu är jag sjuuukt trött.. lång dag idag.. men haft en bra dag :) Nu sitter och leker med min brors valpar sjuukt söta är dom, 5 veckor är dom :)Min bror tog hit dom här.. jag lägger ut bilder på det sen.. men nu ska fika med bror och hans barn :) jag skriver sen

SKRIVET: 2011-03-26, kl 21:21:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ställa om klockan!!

Idag har jag inte skrivit något, jag har inte haft något o skriva om så orkade inte... Jag har bara tagit de lugnt idag latat mig hela daaagen och sen varit ute en sväng i det fina vädreet..fast kallare idag.. det är bara varmt när solen är framme sen blir det jättekallt ju..=(..Jag längtar till sommaren nu, till värmen och allt :)


Imorgon är det redan sööndag :), söndagar brukar ju vara tråkiga men jag har längtat till denna söndag :) för jag ska till Jönköping! :D Jag ska vara där kvart över 9 på morgonen så jag behöver åka tidigt.. men syrran Johanna kör som skönt är :) sen åker vi därifrån vid kvart i 11.. så jag är hemma igen runt 1tiden ju:)

Men jag kom att de är i natt man ställer om klockan till sommartid..så det får jag inte glömma.. så imorgon blir de sova 1timme mindre :(..så glöm inte ställa om klockarna 1timme framåt är det.. jag hade alltid svårt vilket det va framåt eller bakåt..men nu lärt mig, dom på jobbet sa att jag skulle tänka när vi byter kl till sommar tid så ser man framåt, ta fram ute möblerna o sånt :P..så då kan man komma ihåg att man ställer kl 1 timme framåt :)

Nu ska jag kolla film och bara ta de lugnt :) men ha en bra löördag:)

SKRIVET: 2011-03-25, kl 19:18:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vin!

Nu ska jag upp till Annas mamma och sitta där med dom och dricka vin och ha det trevligt :) alltid lika trevligt! :) sen får se vad som händer..:) men blir nog bara lugnt fast man vet ju aldrig :)
men jag skriver när jag kommer hem hehe ingen anning när får se :)

SKRIVET: 2011-03-25, kl 17:09:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag:)

Äntligen fredag :), Jobbet idag gick bra det va lugnt och skönt sen efter jobbet blev det systemet sen gick till Sonya hos henne mamma satt vi ute i solen drack te och snackade, det va trevligt :) så jag kom nyss hem,.. nu ska jag ta de lugnt lite sen blir det nog till Anna och dricka vin :) sen får se vad som händer..
men nu ska jag äta , så jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2011-03-24, kl 20:05:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snaart helg!

Snaart är det helg igen :D underbart för nu är jag ledig :D jag har inte planerat något denna helg utan får se vad som händer :), förutom på söndag då ska jag till Jönköping igen :D lääängtar massa! blir en och halv timme denna gång :) Underbart! :D. Syrran Johanna ska köra mig dit så jag slipper ta tåg så det är skönt :) så snäll är hon :) men tidigt kvart över 9 på morgonen måste jag vara där.. så jag kommer behöva gå upp tidigt.. segt menmen det är de värt :)
Men fredagen blir nog lite drickande, men inte bestämt än vart eller hur :P men känner inte för att gå ut.. utan blir nog bara hos Anna kanske sitta och dricka lite vin alltid lika trevligt :)
Sen får se vad som händer på lördagen men förmodligen lugnt just för jag ska ju upp tidigt :P

Nu ska jag bara sitta o glo på tv, jag skulle behöva plugga på körkortsteorin..men är såå trött så pallar verkligen inte. Nästa vecka ska jag ta tag i det och sitta varje dag på bilskolan o plugga där!!

SKRIVET: 2011-03-23, kl 18:03:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag.

Redan onsdag idag, veckorna går snabbt..men det är braa för längtar till söndag!! :) hehe
Nu har jag bara tagit de lugnt Sonya va förbi här innan så vi drack te och snackade :P..
Hmm jag har inte så mycket att skriva idag .. ingetting har hänt bara jobb .. och nu ska in o ta mig en dusch sen blir det soffan o tvn :)

Men hoppas ni haft en bra onsdag , kanske skriver mer senare eller så skriver jag imorgon :)

SKRIVET: 2011-03-22, kl 18:41:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

6e plats...

jag ringde idag och kollade vilken plats jag låg på, på lägenhet jag kollade på igår..jag jag på 6e plats.. så jag kommer säkert inte få den.. men det va bara en före mig som hade tackat ja.. så kanske ändå.. om den ångrar sig o ingen annan tacka ja så kanske jag kan få den :) men tror inte det är så stor chans.. men bara vänta o se.

jag fortsätter bara o söker så snart kommer jag nog få en lägenhet :)

Jag övningskörde idag igen.. det gick bra men känns som det är lång väg till körkortet.. Jag vill alltid att allt ska gå så snabbt.. och oftas ger upp lätt när de inte går snabbt .. men inte denna gången nu ska jag kämpa tills jag får de och det får ta sin tid.. jag tror det är nu ibörjan de känns som de kommer ta evigheter men sen när man kommit in i rutinerna och fått in grunderna som en vana så går det nog ganska enkelt :)
haha idag när jag övningskörde så höll påå o köra på en bil som jag slulle lämnat företräde till för det va höger regel men de visste jag inte hha :P så körlärare fick bromsa :P sen fick jag motorstopp 3gånger där i krosningen haha, ganska pinsamt men det gick bra resten.. :) övade mycket på växlingen idag.. jag har lite svårt o hitta rätt så det måste jag öva på så jag vet hur jag ska växla :P haha så många grejjer o tänka på:P

Nu blir det bara lugnt..imorgon jobb igen.. längtar till helgen för då är jag ledig :)

SKRIVET: 2011-03-21, kl 17:06:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Körskolan och lägenhet!

Nu är jag hemma, jag va och övningskörde på bilskolan innan, det gick bra :) så det känns så skönt!! men mycket mer att lära men jag har bokat in 10körlextioner :) och sen har jag 5körlextioner kvar o boka in.. för köpte ett sånt paket ju med halkbanan o riskettan o teorin med :) så imorgon ska till körskolan igen och sätta mig där och plugga lite vid deras datorer och sen ska övningsköra igen :)

Sen efter jag varit på körskolan så va jag och Sonya kollade på en lägenhet på Öster, den va jättefin men man kunde inte ha tvättmaskin i den...=/... så de va det ända dåliga men tvättstugan va i samma hus i källaren och lägenhet va på första våningen så inte så långt men ändå:P jag vill ju ha så man kan sätta in tvättmaskin.. men annars va allt fint.. bara golvet i vardaagsrummet som va fult asså såg sådär gammaldags ut haha:P men jag ska tacka ja till den nu :) sen ska jag ringa imorgon och se vilken plats i kön jag står i :P

Nu väntar jag på att Sonya ska komma förbi så blir det dricka lite te :) och snacka :) annars blir det bara lugnt idag :) väntar påå ett samtal med :):)


SKRIVET: 2011-03-21, kl 11:05:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon:)

Nu är jag vaken och har precis duschat och nu sitter jag och äter frukost :) Det va inte lika soligt idag.. eller ingen sol alls menmen det snöar iallafall inte så det är bra :)

Snart ska jag ner mot stan, till körskolan, sen blir det nog en sväng och ta en fika och kolla lite på stan sen ska kolla en lägenhet på Öster :)
men jag skriver mer sen när jag kommit hem och berättar hur de gick :)

Ha en bra bra måndag! Ny vecka, Nya möjligheter:)

SKRIVET: 2011-03-20, kl 23:08:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Musik?

Jag har verkligen bara legat och latat mig nu och lyssnat på musik, så skönt o bara lata mig :P, men det behövs nu efter jobbhelgen och plus det är söndag så då får man de :)
Imorgon blir det andra bullar då blir det ner mot stan övningsköra, sen ska se om det blir en runda på stan, fika och så sen kolla lägenheten:)

Jag somnade till en stund innan när jag låg här i soffan.. så nu känner jag mig piggare nu ju.. så jag kommer inte kunna somna nu när jag ska lägga mig .. eller jo kanske :P jag får testa.. :P så jag ska mot sängen strax jag ska bara sitta och lyssna lite på musik :) något förslag på nån bra låt? jag lyssna på det mesta förutom hårdrock o sånt.. o inte för mkt dunk musik :P  ge förslag :) jag lyssna mkt på låtar med bra texter o sånt så säg till om ni vet nån :)?

SKRIVET: 2011-03-20, kl 18:27:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så jävla skönt!

Nu är jobbhelgen över så skööönt !!!:) helgen på jobbet har gått jättebra! och det har varit så lugnt och skönt men ändå gott snabbt :)
Jag lääängtar tills imorgon :), för då ska jag övningsköra på bilskolan:) och nu har jag betalat in körkortet jag köpte ett sånt paket där allt är inräknat :) så det känns så jävla sköönt!! sen kanske får köpa mer körlextioner men jag har ändå 15st så det kanske räcker :) sen har jag redan bokat in 10st körlextioner:) sen i paket ingick teorin,halkbanan,riskettan,15körlextioner så allt förutom 1000kr som man betalar till vägverket för uppkörningen och för teoriprovet :) men allt annat är betalat :) det kostade 10 300 . det känns så bra att jag betalat in det och tagit tag i körkortet!! så imorgon ska jag övningsköra och på tisdag med så håll er borta från vägarna haha :P
sen imorgon med längtar jag till för jag ska kolla på en lägenhet som jag fått erbjudande på :), en 2a på öster så imorgon kväll ska jag kolla på den :)
sen längtar till ett samtal :), känns som evigheter sen sist.. men imorgon så:) Underbart!
och är ju ledig imorgon så ska bli skönt att få sova ut lite med för körlextionen börjar inte förens 14.15 så lite kan jag sova ut nu när jag jobbat helgen behöver jag det :)
och nu är ledig 2helger i rad så skönt! :)
Ikväll blir det bara lugnt, är nästan helt död efter helgen många timmar ju från 6 till 17.30 både lördag och söndag. Men det är såå skönt att ha fast jobb så jag ska inte klaga :) fick ju jobb direkt efter skolan, på ett jobb som jag trivs jättebra med!:) så det är så skönt!!! :)

Men nu ska jag kolla tv och bara slappa i soffan :):) jag skriver mer senare! ha en bra söndag!! :)





SKRIVET: 2011-03-19, kl 21:33:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Never....

Never give up if you still wanna try.
never dry your tears if you still wanna cry.
never settle the answer if you still wanna know.
never say you dont like him if you cant let him go.

SKRIVET: 2011-03-19, kl 21:23:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Firework!

SKRIVET: 2011-03-19, kl 21:18:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot sängen....

1 timmes långt samtal med Anna, alltid har vi massa o prata om :) o nu blir det soffan och tv igen..sen ska jag snart mot sängen är sååå trött..men skönt o veta att jag kommer ha det lugnt imorgon på jobbet för jag föreberede så mycket idag :) men bara jobbigt o veta att man ska upp så tidigt!

Jag ringde om den lägenheten som jag fick erbjudande på , den på öster så jag ska gå och kolla på den på måndag:) men den ligger ganska långt ner på öster men ändå nära till stan ju.. men ska kolla så får jag se .jag har gjort 3 st andra intresseanmälningar en på västra esplanaden istan, norr och en i stan vid bibloteket typ den vill jag verkligen ha!! den va jättefin och i stan med :) men kommer säkert inte få erbjudande på den för den låg redan på över 2000 poäng.. och jag har bara 1300 poäng .. känns som mina poäng står stilla......
Om någon vet nån privat lägenhet som är ledig så säg till! 2a eller 3a, nära stan!..eller någon fastighet som hyr ut privat?? . jag har kollat på några men inga lediga ju.. men de mesta i stan är ju privat men vilka är de som äger dom??..Nån som vet??..Säg till isåfall så jag kan kolla :)

Nu ska ut o ta en cigg sen blir det nog mot sängen.. ska bli riktigt sköönt o sova! Godnatt och sov gott på er sen när ni ska sova!:)

SKRIVET: 2011-03-19, kl 18:45:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helt död!!

Jag är hemma från jobbet nu, jag är helt död! det har varit lugnt på jobbet men ändå är jag sjukt trött.. Många timmar på helgerna.. från 6 till 17.30.. så man blir ganska död ..och imorgon samma igen...men sen är jag ledig på måndag som skönt är!
Nu sitter jag här med min bror och hans tjej.. min bror har fixat min iphone nu :) det har inte funkat o ladda ner appar o sånt.. men nu går allt :)
Nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta de lugnt heeela kvällen sen kämpa mig upp och cykla till jobbet imorgon med kl halv 6 typ..
Men ha en bra lördag och sup lugnt :)

SKRIVET: 2011-03-18, kl 18:22:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbhelgen.

Denna helg jobbar jag..lördag och söndag men sen är jag ledig måndag :) o 2 helger i rad efter denna så det är skönt :) denna helg blir bara lugn ska snart gå och ta mig ett varm bad sen blir det film resten av kvällen.. jobbet denna helg känns också lugnt jag förberede så mycket jag kunde idag så jag får det lugnt :) men bara jobbigt att jag måste cykla i detta väder :/ för det går inga bussar så tidigt.. för jag börjar vid 6..men jag får hoppas att vädret blir bättre imorgon :)

Nu ska jag ut och ta en cigg sen ska ta mig ett varmt bad :) jag skriver senare!


SKRIVET: 2011-03-17, kl 19:53:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Massa gott och mys!

Nu har jag och Madde ätit pizza, vi åkte ner till affären innan, fan vilket snöväder och massa mer snö har kommit :(.. så nu ska vi mysa ner i soffan och kolla tv och film och äta massa gott :)
Men sen ska jag lägga mig tidigt för jobbar imorgon igen.. och hela helgen :(.. menmen.. nu ska vi ha lite filmkväll iallafall:)
men jag skriver nog mer imorgon för sen ska jag ju sova :P

SKRIVET: 2011-03-17, kl 18:19:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snö :(

Det kändes som vår innan idag men sen när man slutade jobbet så va det fullt med snöö ute :( så tråkigt och det har lagt sig med snön så nu är det helt vitt ute..menmen.. Min brors dotter ligger här i soffan och hon har trillat o skrapat upp hennes knä hehe stackarn, så nu ska jag plåstra om henne :) sen ska vi ner till affären köpa något o äta sen ska posta ett brev :) men jag vill inte ut i detta väder :(..

SKRIVET: 2011-03-16, kl 19:28:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jät!

Nu snart ska jag ner till Willys träffa syrran Johanna så ska vi åka ut en runda till pappa ute i Jät där han bor :P, bara förbi en sväng o hälsa på :) ute i skogen hehe, hoppas vi inte träffar på några djur vi får köra försiktigt :) sen blir det hem och sova typ för jag har jobb imorgon och heeela helgen segt ..men jag ska gå o klä på mig och mot willys nu strax, skönt med så får jag lite motion :) men jag kommer nog hem sent så jag skriver mer imorgon. Ha en bra kväll :)

SKRIVET: 2011-03-16, kl 18:30:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lägenhet!

Jag kollade min mejl nyss och jag har fått 2 erbjudande på lägenheter, en på öster sandviksvägen hmm ligger det långt ner på öster någon som vet?, sen fick jag en på vintervägen..båda är 2tvåor.

Här är den på Öster, den är fin och har klädkammare men toaletten ser liten ut så kanske inte får plats med tvättmaskin..Hmm men jag har tagit nr till denna på öster så jag ska åka och kolla på den innan iallafall :) sen får se om jag tackar ja eller nej, men sen ändå inte säkert att jag får den fast jag tackar ja.. för säkert andra före.. men får se.. I juni va inflyttning så det skulle vara bra..


Och är är denna på vintervägen, men den har ingen klädkammare så det är dåligt vad ska jag göra av alla min kläder och alla min minst 40par högklackade skor :P och toaletten ser liten ut så får ju inte plats med tvättmaskin..

SKRIVET: 2011-03-16, kl 15:37:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma igen!

Jag kom hem för nån timme sen från Jönköping..tiden gick såå snabbt kändes som jag va där 5min bara.. att en timme kan gå snabbt..men så när man har kul hehe, allt va så lyckat :) Jag hoppas bara på det bästa nu! Väntan gör det så jobbigt bara att inte veta.. utan hela tiden går man och undrar och tänker..vad som kommer hända.. jag vill inte tänka på det värsta.. men det kan ju hända.. men sen vågar inte hoppas på det bästa heller för då kommer det göra ont om de inte händer..så vet inte.. Vet inte hur jag ska göra.. just för vet inte vad som kommer hända..

Mycket tankar.......
Nu ska jag lägga mig och vila liten stund...jag har varit uppe sen 6 så jag är ganska trött nu.. ...

SKRIVET: 2011-03-16, kl 07:21:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot Jönköping!

Nu snart ska jag åka till Jönköping igen :) kl kvart över 10 ska jag vara där...denna gång är jag inte lika nervös som skönt är men fortfarande lite :P
Jag tror vi ska åka vid 8 tiden.. pappa kör och han vill alltid köra så långt innan.. så jobbigt så kommer man jätte mycket för tidigt så får man bara vänta ju och det är jobbigt ! menmen hehe jag ska ut och ta mig en cigg nu sen sitta och umgås med Madde lite innan jag åker och hon går till skolan:)

Men jag skriver mer sen när jag är hemma, jag åker från jönköping runt halv 12 så jag är hemma i tråkiga växjö igen runt 14 :P

Ha en bra onsdag så länge det ska jag iallafall försöka ha :)!

SKRIVET: 2011-03-15, kl 22:11:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!

Nu har jag kollat klart på Desperate Housewifes alltid lika spännandee :P, det verkar inte vara Mike som sköt Paul Hmm vem kan det vara? Nu får man vänta ända till nästs tisdag ! jobbigt:P

Men nu ska jag mot sängen.. jag ska upp vid 6 tiden imorgon.. men inte och jobba utan till Jönköping igen, jag ska vara där vid 10 så måste hinna fixa mig innan och så och sen kör pappa mig dit . sen åker vi därifrån runt halv 12 så jag är hemma igen vid 14 tiden.. skönt det så jag kan hem o vila lite på min lediga dag.. för sen jobbar jag ju torsdag,fredag,lördag och söndag.. segt för de kändes som jag jobbade nyss helg.. men dom helgerna man är ledig gåår ju så snabbt.. men helgen man jobbar går också snabbt så hehe :P tiden går för snabbt !

Men godnatt på er !

SKRIVET: 2011-03-15, kl 21:24:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Desperate Housewifes

Nu sitter jag och kollar på Desperate housewifes :) , och redan är det bra och spännande :) undrar vem som sköt Paul? va det Mike? verkar ju som det. Jag hade hoppats på att han skulle dö ju men typiskt skulle han överleva.  och störande att Bres ex har kommit tillbaka nu när hon flyttat in med henne nya kille. menmen.. nu ska jag fortsätta se det :)
jag skriver mer senare!

SKRIVET: 2011-03-15, kl 16:26:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag!

hahaha igår när jag skrev det va Desperate housewifes, haha jag va helt säker på att de skulle vara och helt säker på att det va tisdag juu därför jag trodde det va Deseperate housewifes haha sen sa syrran sen på kvällen att de va idag :P Ops ;p och så kom jag på att det va måndag :P
Men idag är det iallafall det har jag kollat upp haha:P

Idag va jag och övningskörde på bilskolan hehe det gick väl sådär, kändes som de va typ första gången just för det va så länge sen :P men han tyckte jag va duktig iallafall :) Nästa gång jag ska övningsköra är på måndag haha så håll er borta från vägen haha :P

Sonya,Anna och Bella va här nyss så vi satt och drack te och snackade :) nu skulle dom åka och ta hål i bellas öron, får se hur det går :) Hon är ju bara fyra men hon ville :) det går säkert bra och blir fint :)

Nu blir det bara lugnt, imorgon är jag ledig så jääävla skönt men jag får ingen sovmorgon precis för imorgon kl kvart över 10 ska jag vara i Jönköping .. men pappa kör mig dit som skönt är :) sen ska vara där en timme sen blir det tillbaka till Växjö igen :P
Läängtar tills imorgon är nervös igen hehe.. men de kommer nog bli kul :) jag är inte lika nervös som sist jag va där så de är ju skönt :) men jag skriver mer senare nu ska umgås lite med min brors dotter Madde :)
Ha en bra tisdag!

SKRIVET: 2011-03-14, kl 21:15:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ingen Desperate housewifes!

Jag måste ha kollat fel :(.. för va ingen Desperarte housewifes på tvn..så jag kollade så va det inte förens nästa tisdag!! så störande! jag som ville se det hehe:P menmen jag kolla på Two and half man nu.. sen ska bege mig mot sängen jag ska ju upp tidigt imorgon..jag börja jobba halv 7 imorgon så..så jag skriver mer imorgon.
Godnatt på er!

SKRIVET: 2011-03-14, kl 20:14:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart börjar de!

Nu sitter jag och Madde och kolla på tv, det finns inte så mycket annat att göra .Men snaart börjar Desperate housewifes :):) Längtar! men snart så börjar det! Jag ska nog ta mig ett varmt bad nu innan det börjar:) Alltid skönt!

Svar till Sannas kommentar: Ingen satt upp sig mer på inredningsparty nu men jag funderar på ha det sen fast i april för då skulle det komma massa nya saker :) så då måste du komma!

SKRIVET: 2011-03-14, kl 18:11:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder!

Lite bilder hemma hos Johanna på vovvarna, min syrras hund och min brors hund :) så fina :) jag vill med ha vovve :) jag ska ha det i framtiden iallafall men får se när det blir :)

Lexi och Dexter hehe :P


Lexi och Dexter busar :P lite suddigt bara




SKRIVET: 2011-03-14, kl 17:50:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny vecka, Nya tag!

Nu är det ny vecka och nya tag :), och jag har namnsdag idag me :)
Denna vecka ska jag jobba helg och är bara ledig onsdag så de känns väll sådär men sen efter de är jag ledig 2helger i rad så jag får tänka så blir det lättare :) och heldre jobba än att inte ha något jobb alls :)

Jag kom nyss hem från jobbet, snart ska jag ut och gå en runda med Madde :) jag måste börja med det nu jag behöver den motionen hehe:P för jag tränar ju ingetting men jag ska börja gå ut och gå det är alltid en början :)

sen idag börjar Desperate housewifes så det ska jag se kl 21 börjar det! det får ni inte missa! :) Det är ju så bra :)

SKRIVET: 2011-03-13, kl 20:57:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pretty woman.

Nu börjar Pretty women på tvn, jag älskar den filmen!! Sonya och jag har sett den så många gångeer hhe det är våran film :) det är sån film man kan se hur många som helst :) så bra, romantisk ,rolig och sorlig!
Så jag ska se den nu, sen blir det mot sängen för upp och jobba imorgon ju.. men jag börja halv 9 så lite sovmorgon får jag :)

Fan fortfarande har jag inte hittat nån som kan köra till Jönköping nu på onsdag och de finns inga tåg typ :(.. måste dit på onsdag kl 10 ska jag vara där till 11.. men de fixar nog sig på nått sätt...det får jag hoppas iallafall !

SKRIVET: 2011-03-13, kl 20:33:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Massa fint!

Nu är jag hemma från syrran Johanna, hon hade inredningsparty som jag sa innan.. och jag hittade massa fint:), jag handlade för 1600 typ :) sen efter de va klart fikade vi och så.. sen skulle hem men det blev lite senare än vad jag hade tänkt för min bror Tedde och min syrras kille Teddie började dricka massa öl som alltid:P haha. men sen min brors tjej virre körde hem mig så lämnade kvar brossan där haha :P men hon skulle hämta honom sen :P


Här är bilder på det jag köpte !:)
Denna hylla köpte jag , ja tyckte den va jättefin :)

 
Sen dom skålarna till vänster köpte jag båda :)


Sen denna text köpte jag med som man har på väggen, Kärleken övervinner allt :)

sen köpte jag även 2 ljusstackar med men hittade inga bilder på de :P men jag är nöjd med allt jag köpte men va mer jag ville köpa men jag får ta de nästa gång :)

SKRIVET: 2011-03-13, kl 13:57:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inredningsparty!

Nu ska jag snart till Syrran hon ska ha inredningsparty, ni som inte vet vad de är så är det typ en som kommer till syrran från ett företag och visar massa inredning och sånt så får man köpa :) finns mycket fina grejjer fast brukar vara ddyrt men får se vad man hittar :) jag har aldrig varit på sånt innan utan bara kryddparty och tappwareparty :P men jag älskar inredning så det blir nog kul :)
Jag har redan varit inne och kollat på deras hemsida och redan hittat saker jag vill ha :) men jag lägger ut bilder på det sen på det jag köper :)

jag ska vara där vid 15 så vi ska åka snart till syrran så jag skriver mer när jag kommer hem! ha en bra söndag!

SKRIVET: 2011-03-12, kl 17:10:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Väntan..

Väntan på att få veta, Väntan på att inte veta vad som kommer hända..Väntan på något som man vill.. men sen denna väntan på att inte veta om det kommer gå bra....Jag hatar denna väntan att inte veta!! Jag hoppas det kommer gå bra men jag vågar nästan inte hoppas för mycket.. för då gör det ont att veta sen..
Jobbigt att man inte kan göra något utan bara att vänta....

SKRIVET: 2011-03-12, kl 16:47:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

så sköna låtar!

SKRIVET: 2011-03-12, kl 14:44:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag!

Vid 4 på morgonen kom jag hem från Anna igår, det va trevligt! Vi två satt och drack  vin och bara snackade :) Vi pratade om allt möjligt och alltid massa och prata om :) alltid blir det sent när vi kommer in i våra samtal hehe

Och idag vaknade jag vid 12 tiden sen nu har min bror och hans tjej och deras ungar varit här så har umgåts med dom och fikat:).. och nu ska bara se om jag hittar några bra filmer för ikväll blir det nog bara lugnt :) men jag skriver sen igen :)

SKRIVET: 2011-03-11, kl 20:05:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Glad!

Känner mig så glad idag :D vet inte varför jag är bara det hehe :P nu sitter och dricker lite vin med mamma och pratar och väntar på samtalet :D, sen ska till Anna efter det och fortsätta dricka vin och prata, alltid har vi massa och prata om :) ändå pratar vi flera gånger iveckan och träffas flera gånger iveckan hehe men ändå har vi alltid massa o prata om :)

En gammal bild på Anna och mig :P

SKRIVET: 2011-03-11, kl 17:25:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nervös!

Nu är jag hemma igen från Jönköping.. Väldigt svårt att hitta dit när vi hade kommit till Jönköping, och jag va såå nervös!! Massa tankar hela tiden..men tillslut kom jag rätt och allt gick bra :) men sjukt nervös ibörjan men sen släppte det, och då kändes det bara bra :) men svårt när man inte är van vid sånt..
Jag hoppas verkligen allt kommer gå bra nu! Längtar redan till nästa gång.. då kommer nog kunna ha lite mer kul :) denna gång gick ju ingetting att göra.. men nu va det avklarat så.

Så det har varit en bra dag idag med :):) och nu väntar på ett samtal :) sen blir det till Anna och dricka vin och snacka och ha det trevligt som alltid :) sen får se vad som händer :) men jag skriver mer senare nu ska jag fixa lite mat :)

SKRIVET: 2011-03-11, kl 09:56:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jönköping!

Jag vaknade för ett tag sen, jag har haft svårt o sova i natt, mycket tankar..
Jag har snart fixat mig och sen ska bara klä på mig.. så ska jag strax åka till jönköping .. ska vara där vid 14...
usch jag är nervös men även glad, ska bli kul :).Hoppas jag.. hmm blandade känslor men de flesta positiva iallafall..
sen är jag hemma igen runt 17 tiden typ.. sen vet inte riktigt vad som händer,kanske förbi Anna en sväng, bara ta de lugnt :)
dricka lite vin och snacka massa tjejsnack :) Alltid lika trevligt :)

Men jag skriver mer sen när jag kommer hem senare från Jönköping!
jag måste ut och ta en cigg nuu, lugna ner mig lite hehe :P

SKRIVET: 2011-03-10, kl 18:07:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

. . . .

SKRIVET: 2011-03-10, kl 17:58:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bra dag!

Usch vad seg jag har blivit o skriva här, men jag ska bli bättre :), Idag va på jobbet och nu är jag ledig fredag,lördag och söndag! :) underbart :P sen efter jobbet blev det ner på stan en runda sen kom hem så gick jag och Madde till Anna, drack te och lekte med hennes lilla vovve så jävla söt är den :) men lite galen haha men alltid busiga när dom är valpar ju, man blir så sugen på att köpa en med :) Det har varit en bra dag idag och så skönt att vara ledig nu:)


Men vädret idag va inte det roligaste, snöö och regn usch ingen bra kombination.,.bara blask jag hatar det!! Så nu ska jag bara vara inne resten av kvällen, jag och Madde skulle ut och gå en runda men blir inte det nu när det är sånt skit väder! Så nu blir det bara tv.. jag ska se om jag hittar någon film för det verkar ju inte finnas något bra på tvn..Jag såg nyss att Desperate housewifes börjar nu snart igen, jag hann inte se datumet, men bra att de börja igen så man har något o kolla på, alla kollar ju på big brother nu, men vi har inte kanal 11, störande, men big brother är ju bara överdrivet:P..visst sånt man fasnar för o kolla på, men Desperate housewifes är bättre !¨


Imorgon ska till Jönköping Lääängtar!!  därför det nog är en bra dag idag:P. men den blir nog bättre imorgon :) men jag är nervös hehe, får se hur det går :) jag får hoppas att det går bra.. jag kommer hem sen på kvällen ska bara dit nån timme sen tillbaka igen..

men nu ska kolla tv lite o försöka hitta nån film jag skriver mer senare:)

SKRIVET: 2011-03-08, kl 20:32:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Semlor!

Det har varit en lugn dag idag me.. men varit skönt väder ute solen va framme men fortfarande kallt ju och blåste gjorde det med..så jag har hållt mig inne ändå bara vägen till jobbet jag varit ute.. Idag på jobbet blev det massor av semlor, semledagen ju :), så nått på 1200 semlor gjorde dom i cateringen :P och vi fick också :) Sjuukt gott är det ! :)

SKRIVET: 2011-03-07, kl 18:26:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny vecka.

Nu va det ny vecka igen, helgerna går föör snabbt.. denna helg har varit bra :) mest har jag tagit det lugnt ihelgen.. lite dricka har det också blivit:) men bara lugnt. Jag har inte hunnit skriva så mycket men så tänkte nu skulle in och skriva lite men har inte så mycket att skriva för inget som hänt.. ingen lägenhet än heller, fortfarande ingen som någon ledig lägenhet? jag vill ju ha innan sommaren :) så säg till om ni vet nån :)
Nu ska jag kolla tv bara.. imorgon jobb igen.. så blir lugnt ikväll :)

SKRIVET: 2011-03-03, kl 18:42:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stan o fika:)

Jag kom precis hem från stan. sjuuukt kallt ute ju=(.. Jag och Jenny stack till stan efter jobbet, satt oss och fikade sen shoppade lite med, jag handlade bara en tröja och ett par skor :) och sen träffade mamma på stan så gick vi runt lite med sen åkte hem, nu ska jag fixa någon mat sen blir det bara lugnt.. jag ska se om jag hittar någon bra film jag kan se :) någon som har nått förslag på en bra fim??:)

SKRIVET: 2011-03-01, kl 20:38:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första mars!

Nu är det en ny månad, fan va tiden går snabbt asså! Idag har det verkligen varit en latdag :) Jag har legat i soffan heeela dagen och glott på tv:) Det har verkligen varit skönt att inte göra ett skit, jag va väldigt trött idag :P
Och imorgon jobb igen och till fredag men sen ledig lördag och söndag :)

Åh jag har inte fått någon lägenhet än=/.. ingen som vet någon ledig lägenhet?? jag vill ju ha lägenhet innan sommaren, jag pallar inte bo hemma mer :P

SKRIVET: 2011-03-01, kl 14:38:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig!! :)

Idag är jag ledig underbart :) Igår va jag hos Anna, jag kom till henne vid 20.30 så satt vi och drack vin och pratade massa sen helt plötsigt va kl 4 på morgonen haha, tiden gick så sjukt snabbt, vi hade massa o prata om som alltid :) Det va trevligt :)
Och idag fick jag soova ut jag vaknade av ett samtal vid 13 men blev bara glad att han ringde :)  sen gick upp så sitter min brors dotter här och spelar på datorn, hon hade varit i skolan o sen hade gått hem hit :) så nu sitter jag och snackar med henne:) och nu ska vi mysa ner i soffan och kolla film :)