SKRIVET: 2009-06-28, kl 23:33:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ett tag sen nu..

Nu var det ett tag sen jag skrev.. lite allt möjligt har hänt faktiskt.. mellan mig och min pojkvän har ínget blivit bättre det har gått upp och ner.. och massa har hänt mellan oss vi har gjort slut o blivit tillsammans igen..men orkar nte skriva eller prata om det.. ett sista försök mellan oss sen orkar jag inte mer.. vi väntar och ser vad som händer nu...Det är mycket som går i tankarna...aja...

Nu har jag börjat på mitt sommar vik på jobbet så har jobb till augusti.. sen vet jag inte får se om jag får mer vikariat..hoppas på det iallafall för trivs bra där! :) bara att de r mkt jobb i sommar..mkt helger o sena ´tider.men bättre än ingetting alls =)

Denna helgen var riktigt trevlig och kul.. fredagen blev det Loft med Anna hade kul förutom att vi blev utslänga hahaha fast då va kl nästan 2 så det gjorde inte så mkt..men sjukt störande varför vi blev utslängda... Vi stod och dansade på en liten scen med massa andra sen står en kille och taffsar på mig så puttar jag ner han från scenen och han spottar mig i ansiktet då ger jag han en lavett.. o helt plösligt kommer vakten och drar ner mig och min kompis som inte hade gjort något,.. och drar ut oss .och det ända när man säger varför och att d e var han så får man bara svaret jag vet inget jag har bara fått order att ni 2 ska ut..haha så de va lite störande, menmen..vi hade kul iallafall=) 
sen lördagen blev det ut och äta på Akropolis med Syrran, Anna och lilla bella, hade riktigt trevligt åt både förrätt, varmrätt och efterrätt ¨så gissa på att vi var mätta haha, och jag o syrran drack med ,,vin och cider =P gjorde av med 600kr på de..usch vad man slösar pengar men de var det värt! =) sen gick vi till PM och tog en drink..sen blev det förfest i stan sen gick jag och syrran ut på Loft,.. ´massa folk, stod i kö typ 45 minuter..sen visste vi inte ens om vi skulle komma in för åldergränsen var 23.. men vi kom  in och hade jätte trevligt! Lite jobbigt att Chaly var där, blev atoumatiskt att man kollade nästan hela tiden så inte han gjorde något, man är ju orolig just för vi har haft som vi har haft de..men annars va de kul=) så en lyckad helg!

Nu ska jag ska jag strax sova..upp och jobba imorgon..vil inte jobba när det är sånt här underbart väääder! sånt här väder borde de vara hela tiden..Älskar soolen och värmen!

God natt på er =P ska försöka skriva lite oftare,,men inte alltid man hinner=P

SKRIVET: 2009-06-04, kl 19:00:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

snart har 9månader gått......

jaha nu är våran 20års fest över, men det gick bra! hade riktigt roligt faktiskt, förutom lite bråk men annars var de bra! vet inte riktigt hur många de var men de va okey med folk iallafall, och roliga och trevliga! :) så de va lyckat, ett helvete och städa var det, usch hur äckligt som helst och glas och spillt över allt! Men men sånt man får ta dagen efter :P
Min lillasyrra tog studenten igår :), hon gick djurvård i ingelstad! så lyckat igår med, nu flyttar hon till sin pojkvän i kalmar, så nu är de bara jag, min lillebror och mamma kvar, pappa flyttar nog med snart.. så då blir de bara vi 3 kvar... men de är bara skönt hehe, få se när jag flyttar, stannar nog kvar här hemma ett tag till.. i sommar bor jag väll hos chaly för de mesta hehe  för att han jobbar så mycket så måste vara där och passa hans hund.. annars blir de någon annan tjej som gör de och de vill jag ju inte ...
Nu har jag varit på stan med mamma och shoppat lite , hittade lite tunikor och lite annat :) strax blir de hem till Chaly och bara ta de lugnt..varit ledig idag och är ledig imorgon för jobbar hela helgen..så segt och självklart ska Chaly festa.. så typiskt.. ALLTID när jag jobbar helg...han har inte festat nu på länge så nu när jag sa att jag ska jobba så fick han för sig o festa...hmm.. aja.. han gör vad han vill..


Snart 9månader har gått, och fortfarande är det såhär.....
Ska man fortsätta vara med någon som man älskar men inte känner samma för mig?
alla bråk och tjafs vi har..men sen är det nästan helt perfekt när det är bra..men frågan är om de bra går över de dåliga...?
jag vet inte, jag vet inte vad jag ska göra.. jag vet inte ens vad man har dig, räcker jag ens för dig? är allt ett spel för dig om att bara vilja ha någon ..? ..