SKRIVET: 2008-06-28, kl 19:27:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen!

Igår blev det fest, först satt vi några tjejer hemma hos Vicky, drack och snackade haha..trevligt var de!, sen stack vi ut till Loft, Dålig musik var de där igår! =/ annars va de okej, mkt folk o så..dansade och hade kul :)
sen åkte jag till Han, så va med han :) så sov där med, kom hem idag klockan 15 på dagen hehe.. och sen dess har bara varit hemma och tagit de lugnt.. sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll, är så trött så orkar nog inte festa.. blir nog en lugn kväll, har laddat ner massa filmer så blir nog ligga och kolla på film och vräka i sig massa godis och chips:D men få se, man vet aldrig vad som händer så kanske blir ut o festa..men just nu känner jag inte för de.:P


All they gave me was pretend.
All just a game, that I hate to play.
Why I could never see, just what a fool believes
But the lies they start to show.

Always it's like I tried to hide,
What it's I feels or what's on my mind.
trying look for love
but lives behind a wall
hide from the truth cause I know
the truth hurts so much more.

I never had someone to show me
what it means to have or to be in real love.
But I'm not even surprised if they wanna leave,
I can't change the past
But I left it behind me,
I turned the page now.

SKRIVET: 2008-06-26, kl 23:21:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kökschef

jobb, jobb o jobb hela tiden hahah, saknar redan skoolan!, o mest av allt klassen!
idag när jag kom till jobbet 5 i halv 7 så brukar de alltid vara nån där i min avdelning men ingen
var där, vi brukar vara minst 3 st iallafall, men började fixa iordning lite.. sen gick jag till varmköket och frågade om någon mer skulle va i veg o råkosten men de va bara jag o de andra skulle komma vid 8 och halv 9!..
jag ba jag kommer aldrig klara o göra de själv, vi brukar vara minst 3st ju..och de är mkt o
göra.. de ska göras 7 olika sorters sallad innan frukosten vid 8 o de ska va mkt med, de ska läggas av varje sallad i 3 katiner till matsalen sen så 2 katiner av varje sort sallad till Resturang helgonet och sen ska Bandet  ha sallad som ska läggas upp i typ 100st små glasskålar sen alla Kompleteringarna ska läggas upp.. och vi brukar vara 3-4 st som gör de.. men idag va jag själv helt sjukt haha, men jag klarade de!
De va lite stressit mot slutet heh men jag hann till 5 i 8 sen va de lugnt :) så jäävla sköönt !
Trodde inte de skulle gå men de gjorde de : ).. 

Sen kom Karin in, chefen över hela köket alla avdelningar..så frågade hon hur de gick o så..
Jag sa att de gick bra! lite stressit va de men de funkade hehe.. sen så sa hon att jag ska bli kökschefen i den avdelningen jag jobbar i( vegitariska och råkosten),  jag ska bli bossen haha, den som som har ansvaret för allt och delar ut arbets uppgifterna o bestämmer o allt :) hha jag ba shiit haha ofta jag de är ju typ 10pers som jobbar där sammanlagt så valde hon mig! ..så sa hon att hon litade på mig o att hon tyckte jag var jätteduktig! :) de va faktiskt rätt kul! få se nu om de funkar heh men de tror jag de kommer att göra :)


Ihelgen blir de feest med tjejerna :D, vi ska vara hos Vicky först tror jag och förfesta sen blir de nog Loft ;D
Ut och dansa loss nu när man har fått första lönen o allt :D så skönt!

SKRIVET: 2008-06-21, kl 20:44:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Midsommar :)







Midsommar igår, hade riktigt trevligt!, jag var hemma på gården med hela familjen, o grannar och vännerna! :)
Först åt vi sill och potatis, sen åt vi jordgubbar o sen tårta, riktigt gott :D.. sen började alla dricka haha... :) , vi drack och drack sen vid typ halv 12 haha så började vi grilla, lika sent som vanligt.. men gott med mat va de!, sen festade vii! jag satt ute till halv 5, vet inte hur länge dom sista satt ute hehe..sen när jag kom in och skulle sova, så hade min syster johanna och hennes kille teddie tagit min säng!!.. fan va arg jag blev.. men ville inte väcka dom, dom hade deckat haha, så pappa fick gå upp o sova på golvet, så sov jag jämte mamma haha, fanns ingen annanstans o sova, soffan va full, där sov min syster och hennes 2 döttrar, sen sov min lila syster o hennes kille i hennes rum, sen min bror i hans rum.. sen på golvet på madrasser sov min bror och hans tjej o deras 3 barn.. va helt fullt! :P Han kom förbi innan, men stack senare och sa att han skulle höra av sig, först va jag sur på han för han betedde sig illa sist, men de gick inte vara de länge hehe :P hatar att han alltid kan få mig att le.

idag blir de bara att ta de lugnt ! kollade på en jättebra film nyss The truth about love, precis hur verkligen är, hur killar beter sig!!! den måste ni se! handlar om en tjej som är gift med en kille, o hon tjejen är helt säker på att hennes man berättar allt för henne, han skulle aldrig vara otrogen att han är den perfekta killen.. men hennes syster säger att ingen kille är perfekt så hon testar honom, hon skickar ett anonymt kärleksbrev till hennes man, och ska se om han berättar de, och självklart gör han inte de, sen får hon reda på att han är otrogen och ljuger, ljuger tillochmed och spelar ett spel med sin älskare.... och till slut otrogen med sin egna fru hehe.! måste se den, den är bra!:)


Kolla gärna min bilddagbok, www.matildawiberg.bilddagboken.se/  o komentera bilderna :)

SKRIVET: 2008-06-16, kl 17:02:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbet!

Kom nyss hem, var första dagen på jobbet! Jobbar som kock på sjukhuset, tar hand om råkosten och veg, Vi gör ca 1300 port. per dag. Vi gör maten till sjukhuset, resturangen där, häktet, alla SSS avdelningar och sen resturang Helgonet.
Det gick jättebra idag! :) tiden gick snabbt, de va bara mot slutet  det fanns inget o göra så då gick tiden saktare..men annars var allt bra! :)
Inte precis de jag vill jobba med, men har den utbildningen nu så tar det så länge.. bättre än ingetting alls :) sen hade tänkt att ta en bartender utbildning..och kanske en makeuputbildning.. sen efter några år om jag orkar plugga vidare så ska jag plugga till nått inom inredning och design.!

Efter jobbet gick jag förbi Café momento där Sonya jobbar nu, så hälsade på henne och snackade lite :)
sen åkte till Anna, skulle se hennes nya lägenhet! jättefin förutom tapeterna och de haha, tur att hon ska få de ommålat :).
Blev så sugen på att ha egen lägenhet!, fast ska nog vänta ett tag tills jag har fast jobb och så..och spara ihop lite pengar innan!

Nu sitter jag hemma är uttråkad, funderar på gå och sova en stund :P !

SKRIVET: 2008-06-15, kl 22:54:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Börja jobba!



Första dagen på jobbet imorgon, är lite nervös men det kommer nog gå bra! :)
sen jobbar jag heela sommaren typ. kommer vara seegt! men så får man pengar så de är ju skönt! :)
ska gå och lägga mig nu snart så jag orkar upp imorgon!.. börjar halv 8 så måste ta bussen 10 i 7.. men de är bara första dagen jag börja så, sen resten av dagarna börjar jag halv 7!..ssegt!
Fick ny liten katt idag :) skiit sööt är han! :)
hehe fast har inte komit på något namn på han än, kanske Kenzo, Diesel,Puma.. men vet inte hehe  något förslag?
vill ha något ovanlig men ändå coolt namn ! :P

SKRIVET: 2008-06-15, kl 01:53:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredagen!!

I fredags var jag först på förfest i stan, helt okey där :) sen gick vi till Tania en klasskompis som skulle ha studentfest så hon hade hyrt konserthuset! så vi var där och festade lite sen vid 12 gick vi ut till Loft, hade riktigt rooligt på Loft! hahah dansade och drack..mycket folk var det med!
Sen var vi och efterfestade i stan. sen kom pappa och hämtade mig. åkte hem. sen ringde en så åkte till Han..en kille som jag har kännt några år, fast de har bara varit en lek mellan oss, som båda har spelat..
men så började vi bråka kommer inte ens ihåg om vad, bara nån skit sak som jag egentligen inte skulle bry mig om, för vet ändå att han bara vill en sak.. men blev sur så började vi tjabba sen efter tag så stack jag därifrån!.. så ringde han..så tjabbade lite till sen orkade inte mer!....
men aja..har bara träffat dåliga killar.! eller dom är säkert bra men inte mot mig..
dom kanske bara ser mig för en sak..De flesta dömer för snabbt.



Hon är tjejen som de flesta killar vill ha.
Att hon är snygg, sexig och het, det är något som alla vet.
Hon är den som alltid är på G, alltid skrattar och ler.
Men det är något hon saknar, alltid hon ensam vaknar.
Gömmer sig från sanningen, förnekar verkligheten.
Brustet hjärta, fyllt av lögner och svek, alla killar tar allt som en lek.
Innerst inne vill hon inte mer.
Hon vill bli älskad, av någon som inte bara utsidan ser.

SKRIVET: 2008-06-13, kl 00:02:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag.

Skulle gått till Grace idag, massa som skulle dit, men orkade inte.. så ska snart till en kompis och vara däär :) ta de lugnt och så hehe.. =P få se vad som händer :)
Imorgon blir det fest iallafall! Tania i klassen har studentfest så ska dit.! :) hon har hyrt Konserthuset! det kommer nog bli roligt massa folk och dricka :D
Börjar jobba på Måndag.. usch vad seegt!.. börjar halv 7 varje morgon.. kommer inte stå ut i början men sen vänjer man sig väll..:P Jobbar heela sommaren med.. men sen åker till turkiet den 3 september.. sen försöka fixa något jobb, sen ska göra bartender utbildning och makeuputbildning..!


Romantiska vägen till helvetet!

En mjuk beröring, hud mot hud
En gest som är kärlekens bud
Kyssar så söta och många
Blickarna på varandra är långa
Ögon med längtan och kärlek
fyllda till bredden i en farlig lek,
där att öppna sig för den andra
utan att för långt in i själen vandra,
Blir en farlig resa då denna
hittar något hos dig du ej vill känna.
Den mjuka rösten som sade ord så fina
plötsligt är fylld av hat och pina.
För varje ord som yttras du tynar.
Nu det är en kränkande blick som dig synar
Plötsligt den mjuka beröringen ej är len
Ord skriks, slag faller och du blir klen
Ditt hjärta värker mest av allt
Likt ögonen känns det så kallt.
En hand träffar dig hårt, du tappar syn
Tårar längs den lena hyn
Där en kärleksfull hand brukade röra
Du ber och ber men ingen verkar höra.
Blundar och väntar. skriker men ingen hör,
ingen ser, vad som egentligen sker.
Du är ensam med en brustet hjärta
En blodig kropp och en bultande smärta.
Du skriker och ber
Det blir bara mer.
Du glider in i en grå dimma
I en hopplös damm av sorg du simma.
Ingen strand i sikte, inget hopp alls.
Plötsligt du vaknar, fingrar runt din hals.
Ännu mer ord skriks och du känner panik.
Du ser dig själv som ett lik.
Du tittar ned på scenen som är där.
På personen som var dig så kär.
Nu med händer runt din kropps liv
Fortfarande känner du hans hat som en kniv.
Han släpper taget och du honom blickar åter.
Du hör honom vädja att du honom förlåter
Han brister i tårar liksom dina.
Du ser in i hans ögon som åter är fina.
Inget hat mera där,
bara de vanliga du höll kär.
Hur ska du göra, du frågar dig.
kommer han göra så igen mot mig?
Ska han hålla de löften han ger?
Du vill inte uppleva det här mer.
Slår han dig igen om du nekar han?
Ska du fly nu, medans du kan?
Eller riskera att se allt från ovan som nyss?
Han ber om en kyss...
Vad gör du?


SKRIVET: 2008-06-12, kl 20:24:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

STUDENTEN!








Nu har jag tagit studenten!, känns skitbra!..hade riktigt roligt i tisdags!, först träffade klassen hade champanj frukost!.. sen började de drickas!, sen skulle vi till skolan fotegraferas, sen åt vi 3rätters middag alla 3:orna!..sen skulle  vi till kyrkan, få betyg, dela ut massa saker och så.. det var riktigt segt där, hållde på och somna hahah.. sen gick vi tillbaka till skolan, drack lite sen pratade med lärarna lite innan vi skulle springa ut. sen kl 15.00 skulle vi springa ut, vi var den tredje klassen som skulle ut, haha de kändes helt sjuukt när vi sprang ut , fattade inte att jag hade tagit studenten! sen träffade man vännerna och familjen fick man massa saker o blommar som hängdes runt halsen, faaan va ont det gjorde tillslut, kändes som snörerna grävdes in i nacken haha.. så tog av dom tillslut :P.. sen skulle vi åka runt i stan och vi hade en stor lastbil så åkte vi på flacket. det var riktigt kul haha! skulle lätt kunna åka sån och bara supa och ha kul en hel vecka!, ville inte att det skulle ta slut!
sen kom syrran och hämtade mig så åkte hem till släkt och vänner :) fortsatte och drickaa! och åt massa god mat, öppnade massa presenter :D ..
sen lite efter 10 åkte ner till Grace, möte Tania :) sen stack vi in där och träffade alla andra!, det var massa folk!, sen dansade vi heela kvällen och drack! hade riktigt kul!.. sen vid halv 2 skulle beställa taxi hem, så fick jag vänta värsta länge innan den kom, så jävla störande, ringde typ 3 gånger eller nått..men tillslut kom den! faan va jag frös och hade ont i fötterna efter ha gått i högklackat från 8 på morgonen! haha..men sen slutade kvällen bra!, träffade En så fick ett bra avslut! :P

Det känns helt sjuukt att jag har tagit studenten!.. Det man har längtat till heela livet, vad ska man längta till nu då..
nu ska man bara ut och jobba, fyfaan va seegt, kommer sakna skolan, inte få ha lektionerna som bara kunna sitta och slappa på, nu när man börjar jobba så är de jobba heeela tiden! usch! aja.. bara vänja mig..:P haha

SKRIVET: 2008-06-07, kl 23:35:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag!

Mkt folk haha

hahah hhaa

Va på Loft, terassen igår, hade riktigt roligt haha. Vi grillade först hos en i stan och drack :) Det var trevligt! sen gick vi mot terassen, så dansade vi och drack hela kvällen! skitkul och denna gången var det bra musik med!
sen efterfestade jag sen åkte jag hem och deckade haha..
Skulle ha festat idag med egentligen.. Emsi och dom skulle till Oléo så skulle följt med där eller skulle jag med en till Loft  men va så jävla trött innan och seg så orkade inte hah, så blir bara va hemma idag och ta de lugnt!, kan ju vara sköönt de med. ska nog kolla på nån film :) har laddat ner några st.. så får se vilken det blir :)



Jag försöker att förstå, men jag blundar för din sanning...


Du är glömd nu!, du förstörde allt de, du fick dina chanser men det gick inte att lita på dig så utan de funkar de inte....!

SKRIVET: 2008-06-05, kl 14:45:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Balen :)






! haha :D

Balen var igår, det var från John Bauer och Teknikum :). jag vaknade vid 9 sen åkte jag till frisören vid 10 , skulle vara där vid halv 11 tog lite tid för skulle till väckelsång och göra frisyren på en frisörsalong där! det tog 2 och en halv timme och göra min uppsättning :P hehe.. sen efter det åkte jag hem och sminkade mig sen var det bara att klä på mig balklänningen sen fick jag åka igen för vid 4 skulle jag vara hos fotografen, det gick bra där, fick många fina bilder.. hoppas dom kommer snart! :),
sen efter fotografen så gick vi till Hannah i klassen och drack lite, sen gick ner till linneparken tog lite kort sen gick vi till Elite statshotell, där alla vänner och släkt stod utanför.. och så började alla ta kort haha så jobbigt tillslut, kunde inte gå nånstans utan att nån skulle ta kort.. man bara stod där och posade haha ;D sen gick vi in, gick runt och minglade lite :) .. det var skitmkt folk!, sen åt vi trerätters middag, det var inte vad jag hade förväntat mig.. kunde varit lite mer välgjort.. aja.. sen började vi dricka, va nere i Lagerlunden en sväng med, satt där på uteserverigen :), sen började disco där uppe på festvåningen! så vi gick upp och började shaka loss i våra balkläningar :D hade riktigt roligt!. sen vid 1 tiden när det stängde gick vi ner till Lagerlunden, satt där sen beställde jag taxi, så åker jag hem hade skitont i fötterna! hahah när jag kom hem bytte om till mjukisbyxor sen åkte till en kompis var där till 3.. sen gick jag hem och sov :)
Verkligen lyckad kväll! inte ofta man får gå i en sån kläning och göra sig så fin!.. Ni som får chans att gå på bal, så gör det! :)

SKRIVET: 2008-06-03, kl 13:20:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skattjakten!

Hade Skattjakt igår på dagen med skolan, alla 3:or.. och då skulle vi vara uppdelade i klasserna så fick vi en lapp där vi skulle göra massa grejjer så fick man olika poöng haha ;D.. Vi delade upp klassen så gjorde vi de olika sakerna.. Vi fick dom sjukaste sakerna att göra hahaha, Vi skulle köra race genom hela storgatan med kundvagnar haha, de gick väll bra, förutom att vi trillade två gånger hahaha.. men de va kul.. sen skulle vi gå in på bibloteket och så skulle en trilla, och en skrika och så.. och när vi gjorde de, så sprang vi in och skrek sen skulle bara Tania trilla men så råkade alla snubbla så vi flög över henne hahah..sen sprang vi ut därifrån!.. sen var det att gå till Tv4 sydost.. det fick man mest poöng för.. då skulle man gå in där och fråga om dom kunde filma in oss när vi sjööng Vem vill gå på komunal!, Ingen Ingen och så vidare..hahah och vi var den ända klassen som gjorde det och klarade det!..sen var de massa andra fula saker vi skulle göra, Vi gjorde de mesta på listan, skulle gå in på Mcdonals i bara underkläder och söka jobb haha, de klarade vi, sen var det att hämta lite saker typ polisbil,en byggarbetare som skulle sätta på sig en bikini.. haha..Men det var en kul dag, jävligt varmt bara.. så skämde man ut sig rätt mkt också , men det var de värt. störande bara att inte vi vann, frisörerna vann, vår klass kom två.!  hahaha..=P aja.. kul dag!

Sen på kvällen träffades några från klassen och satt vid sjön och drack :) trevligt, sen gick vi till Lagerlunden var där en stund.. Det var bal på Elite .. alla hade jättefina kläningar, många som hade mörka färger, vinrött, brunaktiga färger...
Blev så sugen att gå på bal nu.. men imorgon är det min tur :D

Svanar vid sjön! :)