SKRIVET: 2009-10-29, kl 16:55:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tillbaka..

Nu är jag tillbaka från Turkiet tillbaka till kylan.. hade det riktigt bra i turkiet:) helt underbart var det, var där med Sonya, vi två själva trodde det aldrig skulle gå, och hitta och allt med det gick jättebra! :P hade jättefint väder, förutom en dag regn,sen lite molnigt några dagar annars jättebra :)
Det blev festande varje dag, va på massa olika disco..men va dyrt och köpa dricka ute.. så pengar gjorde man av med men det ska man göra när man är utomlands :), inte tänka på pengar bara njuta och ha det bra :) och det hade vi!
Vi blev inbjudna på turkiskt bröllop av en kille jag känner därifrån, det var verkligen en upplevelse!, heelt annorlunda från sverige! Massa dans och allt!, jättefint va det och kul hade vi! :)  Shopping blev det med, billigt där nere, hittade några tröjor, linnen sen en väska, skor, solglasögon.. sen köpte 4 navelpercigar jättebilliga och fina där nere :) Sen fick av en kille jättefina ringar, armband och öronhängen..av en kille som ville gifta sig med mig, va jätterik haha men såg ut som fan haha, skickade värsta fina blombuketter till mig till hotellet där vi bodde..:)  Vi hade det jättebra iallafall! :) vill tillbaka men ändå skönt att vara tillbaka till verkligenheten!:P

Nu när man tillbaka, börjat jobba, rätt segt men behöver pengar så måste..:P
Chaly och jag snackade igenom allt när jag kom tillbaka på fredagen, nu sen i fredags har jag varit med honom, utan bråk allt känns jättebra! Hoppas det fortsätter så.. men nu känns det som de, ska göra allt så han kan lita på mig! inga bråk mer, småbråk kanske de blir men de har ju alla..:P Vi ska bara ha de bra nu och göra allt för att vi ska kunna lita på varann så vi kan ha det underbart! men en sak som är jobbigt och förstör mycket..min familj tycker inte om honom och accepterar inte att jag är med honom, mamma är värst..det känns jättejobbigt att de inte kan acceptera vem jag vill vara med!.. går inte att prata med mamma heller för hon lyssnar inte.. ångrar ibland allt jag sagt till henne om Chaly, förstår inte jag har inte varit bättre själv men det ser dom inte..utan bara de han har gjort..menmen.. får se om hon ändras och accpeterar att jag vill vara med honom...och alla andra med accepterar det.....

Övningskörde första gången i söndags med Chaly, första gången jag testade och köra hahah det gick inte så bra, slutade med att bärningsbil kom haha,  körde ner i lera så fick inte upp bilen, fattar inte hur det hände men de gjorde det haha:P men övningskörde lite iförgår med då gick det lite bättre..
Vill verkligen ha körkort, men vet inte hur det ska gå, känns skit svårt att köra, med kopplingen och allt..men kommer väll lära mig tillslut. hoppas på det!

Nu sitter jag hos Chaly! storstädade hans lägenhet när han va i skolan, skulle överraska honom :) han blev jätteglad när han kom hem :) hade inget bättre för mig.. nu ska vi laga mat, spagetti och köttfärssås :) ska bli gott sen ska nog övningsköra lite senare om Chaly orkar haha få se..
men nu ska in i duschen skriver nog mer imorgon :)

lägger upp bilder från Turkiet senare, funkar inte nu!..


Nu kommer bilder från Turkiet :)



SKRIVET: 2009-10-08, kl 20:38:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tuuurkieet!

Imorgon åker jag och Sonya till Turkiet 2 veckor, ska bli så skönt att komma iväg, sola, bada och allt!
Nu ska jag o Sonya o Ita ha lite tjejkväll, beställt hamburgare tallrik sen blir chokladjölk med grädde på toppen :)
och massa prat o ansiksmask:) hehe

Vi åker vid 12 tiden imorgon från Växjö till Göteborg, sen går flyget vid 17 nånting..sen är vi nere i turkiet efter 23.. sen en timme eller mer till hotell tar det..så blir sent vi kommer fram..så blir nog bara packa upp och sova, för vi är nog trötta när vi kommer fram..
Skriver igen när jag kommit hem och jag inte skriver någon gång när jag är därnere får se om jag får någon tid till det hehe, vi kommer nog ha massa att göra :)

Kommer sakna dig Chaly! hoppas jag kan lita på dig nu!, hoppas verkligen det fixar sig mellan oss nu, att det blir sådär underbart som vi hade de, när det va bra!
Ska verkligen visa för honom nu att han kan lita på mig och att jag Älskar honom!!!!!!! <3<3


Hoppas ni alla får det bra i höstvädret här i sverige! ska tänka på er i kylan ;)


 

SKRIVET: 2009-10-06, kl 22:39:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Allt släppte!

Den klumpen i magen bara släppte när chaly ringde, han ville prata han sa massa att han älskar mig och saknar mig!, pratade ett bra tag om allt, kändes så bra! Han sa att han ville ha tillbaka mig och allt, jag vill med det vill vara med honom kan inte se någon annan än honom!, men som sagt tilliten, kommer den komma tillbaka om vi försöker igen ?..
Han sa att ville visa allt när jag kommer tillbaka, och märkte verkligen det, jag vill med visa allt, bara radera allt gamalt skit, börja om på nytt med honom!!.

Men nu åker bort till Turkiet 2 veckor, sen när jag kommer tillbaka så bara visa allt för honom att jag verkligen älskar honom! om han fortfarande vill då förstås annars bara att gå vidare..

Känns så bra med honom! Första killen jag har sagt att jag älskar och verkligen menat det, mitt första riktiga förhållande,längsta förhållande, synd bara att det varit så mycket bråk och allt nu som har hänt..men känner verkligen att han är mitt första, en kille som jag aldrig kommer att glömma, fast det inte funkar!
men vill vara med honom och hoppas verkligen det funkar!









Skriver mer imorgon, nu ska jag umgås lite med Sonya och dricka te och bara prata massa tjejsnack :)

SKRIVET: 2009-10-06, kl 15:33:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Varfööör?

Idag fick champangefrukost på jobbet, det va trevligt!
Skulle varit ledig imorgon men nu behövdes jag på jobbet imorgon med..men jobbar bara från 6.30 till 12.30 :) sen blir det stan med Sonya shoppa det sista innan vi åker till Turkiet!;)


Fick ett mejl från Chaly, har inte sett eller hört från honom sen vi gjorde slut.:(..han hade skrivit: Du behöver inte svara, vill bara säga hur jag känner.  så hade han en låt som man kunde trycka på..:(..så lyssnade..usch hatar när han gör såå..blir bara jobbigare..Varför?
Saaaknar honom sååå otroligt mycket! och tänker på han konstant! Men det funkade inte........Varför blev de så?, varför gjorde jag som jag gjorde??? Varför kunde de aldrig bli bra?? o så många frågor man tänker på hela tiden men aldrig kommer få svar på...

Älskar honom, han älskar mig, om han menar de han säger men vi kan inte vara tillsammans :(:( och det som gör så jäävla ont!




Låten han skickade....

Girl I love you ohh ehh
It's, it's it's Serani
Just in case you never know
Just in case you never know eh oh

[Chorus]
Love you girl
Do you feel the same
I don't wanna play games...
No games... ohhh
You're the only that can out my flame
Baby just play it straight, straight...
No games... ohhh

We've been together 6 months now
(The most perfect days)
You pushed for us to exchange vows
(Baby changed my ways)
I gave my life over to you
(And you turned around)
After all that we've been through
(I was your rebound)

[Hook]
Girl I want you (all time)
I'll forever love you (you're mine)
I'm not mad even though I'm sad... (cause you)
Should give me one more chance

[Chorus]
Love you girl
Do you feel the same
I don't wanna play games...
No games... ohhh
You're the only that can out my flame
Baby just play it straight, straight...
No games... ohhh

Is this the life you really want (constant delusion)
Your time with me was very fun (there's no illusion)
But I don't know you anymore
When you walked outside that door
You left your rep yea

[Hook]
But girl I want you (all time)
I'll forever love you (you're mine)
I'm not mad even though I'm sad... (cause you)
Should give me one more chance

[Chorus]
Love you girl
Do you feel the same
I don't wanna play games...
No games... ohhh
You're the only that can out my flame
Baby just play it straight, straight...
No games... ohhh
Love you girl
Do you feel the same
I don't wanna play games...
No games... ohhh
You're the only that can out my flame
Baby just play it straight, straight...
No games... ohhh

SKRIVET: 2009-10-05, kl 19:33:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Shopping!

Jobbat idag, gick bra lugnt och skönt va det... bara 2 jobbdagar kvar nu sen blir det turkiet! 2 veckor ska bli sååå jävla skööönt!!!!
Iförgår och igår satt jag på internet och beställde massa kläder, Shopping hjälper nästan mot allt :)
och idag va på stan med Anna, Sonya och Bella, fikade och hade trevligt sen shoppade ännu meer.. så nu är snart pengarna slut haha menmen inget annat jag skulle ha dom till, därför är de bra att bo hemma inga hyror och skit :), så får passa på nu när jag bor hemma sen blir det väll inte lika mycket shopping :P, men kollar efter lägenheter, gjorde intresseanmälan på 2 lägenheter här i teleborg, i tvillingtornen.. kan ju alltid chansa fast jag inte har så höga poäng än..
Nu håller jag på o fixa mat sen får se vad som händer... finns inte jättemkt och göra nu..blir väll sitta vid datorn bara,  nu när jag inte är tillsammans med Chaly, van att va med honom... saknar honom otroligt mycket!!!!! menmen.. vänjer väll sig snart att vara utan honom..men de blir svårt...och kommer ta tid..men bara att stå ut..

Imorgon blir det jobb, sen inget planerat än..men ledig onsdag ska bli skönt!




SKRIVET: 2009-10-03, kl 21:47:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gör så ont!

åååh mår så dåligt, aldrig mått såhär över en kille innan... allt blev så fel..
värst är att veta att det va inte bara jag utan han med, och jag fick ta all skit ändå!.. det var bara jag som hade gjort fel!
ååh önskar att jag kunde vara som honom, och bara radera den personen man älskar och bara ut och festa och skita iallt!
men kan inte.......trodde det skulle bli lättare men hade fel..
Nu sitter här jag och gråter och vet inte vad jag ska göra.. allt känns så sjuuuukt jobbigt! hur ska jag göra för att komma över honom?..
Han verkar redan har gjort det med mig och det gör så ont att veta!
Känns som en kniv i hjärtan!
Chanserna jag hade för att visa förstörde jag bara....så nu är allt försent...

Värsta är att han bor 5minuter bort, har några samma kompisar...Allt blir så mycket svårare då, men ända jag göra att försöka glömma och gå vidare....det kommer ta tid....

SKRIVET: 2009-10-03, kl 15:38:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Now its over..

Nu är det inget mer mig och chaly, nu är det heelt slut..
Kvällen igår va helt kaosad..va hos Anna och förfestade och Chaly va ute på sitt håll..sen började Chaly och jag bråka igen.. orkar inte ens berätta allt så jävla invecklat och störande! men det är slut nu iallafall och nu ska jag gå vidare..har inget annat val..känns självklart jättejobbigt men va nog bäst så, det skulle inte funka....


Kvällen igår slutade med efterfest på Royal Corner med Ken ring och hans kompisar haha :P
så slutade roligt iallafall., mår inte inte så bra idag bara baaaakis! haha men får skylla mig själv, och ska jobba imorgon sååå hemskt, vill verkligen inte känns så sjukt jobbigt och tråkigt!

Snaaart åker jag och Sonya till Turkiet , ska bli riktigt sköönt nu :) komma bort från allt!
lite bilder från sist vi va i turkiet i Augusti - 09

    
  
  

SKRIVET: 2009-10-02, kl 15:34:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hur ska jag visa för honom?

Hänt rätt mycket ... Kom hem från Turkiet för några veckor, hade riktigt kul där..men lite saker hände... =/..som inte va lika kul..
Fattar inte hur det hände... vet ju att det är chaly jag älskar..men med allt bråk och skit som hänt mellan oss..så kanske därför jag va otrogen, vet inte....en kyss..som jag ångrar sjukt mycket..
Men Chaly förlät mig...och vi försökte igen.. men det va bråk nästan varje dag!..blev lite bättre senare men ...
sen bokade en resa till Turkiet igen.. bestämde mig för att åka..och då förstörde jag allt igen..det kändes som jag valde mellan 2veckor resa till turkiet, eller chaly..? Va så mycket bråk men hade lovat att inte åka utomlands..så gjorde fel, så kan förstå honom att han blev arg, men ville bara komma bort..ååh så jobbigt.. men valde inte det före han betyder massa för mig!, eller gjorde jag?? åh vet inte......

Nu är det slut mellan oss..som känns otroligt jobbigt..känns som jag bara kastat bort vårat förhållande för en turkiet resa, men det va så mycket mer, kan inte lita på honom, varit så mycket bråk..men vet jag gjorde fel...:(

sen efter 2 dagar utan ett ord från honom, så smsade jag honom.. vet inte om jag gjorde rätt men ville, vi började snacka lite..och så ville han träffas.. kändes underbart men ändå så fel!..
men vi träffades och pratade..
Ibörjan va det bra, det blev inget tjab,bråk eller tjat.. så några dagar utan sånt va underbart..men vi va singlar, kunde inte säga något, kontrollera varann.. så då blev det inte bråk..men tillslut klarade jag nog inte det mer.. blev tjabb om hur vi skulle göra ville inte ha de såhär som vi har det nu singlar men ändå umgås känns som allt blir jobbigare...

Vill vara tillsammans med han att han ger mig en chans till så jag kan visa att han kan lita på mig, men han vill inte vara tillsammans med mig utan bara vara med mig? faaaatttar inte! Kan förstå honom om han inte vill träffa mig eller vara tillsammans med mig för vad jag har gjort mot honom och han kan inte lita på mig och han tror inte jag älskar honom!, men fattar inte varför han bara vill vara med mig, bara ha mig just nu, känns som det, ha mig tills han bestämmer sig, hittar någon ny.....just för han inte vill vara tillsammans med mig.. och han säger att han inte vill göra något med någon annan utan att det är mig han vill ha, men varfööör inte testa en gång till??..
visst jag ska till Turkiet 2veckor, men jag kommer tillbaka..ååååh så svååårt vet inte hur jag ska förklara känslan!!!!!!!!

Han har sagt att vi ska vara singlar tills jag kommer tillbaka från turkiet och då ska han säga vad han vill...
och nu ska vi bara träffas, och han säger jag ska bara visa för honom att jag älskar honom, och ska visa att han kan lita på mig!,..
Visst vill jag visa för honom vad jag känner och verkligen visa att han kan lita på mig, men varför ska inte han visa? det fattar inte jag, han har väll lika rätt och visa att jag kan lita på honom nu, om de ska funka.men nej bara jag som ska visa alllt...
och vad har det för mening att jag ska visa när han vill ändå vara singel...? ska jag inte bara gå vidare då?..

ååh så blandade känslor! varför kan man inte bara veta vad som är rätt???!
Älskar honom otroligt mycket, och vill verkligen vara med honom, men ibland måste man släppa dom man älskar..
för att gå vidare..kanske inte meningen att vi passar ihop?..vet inte.....
men om jag stannar hur ska jag visa för honom att jag älskar honom så att han tror mig?, kommer han någonsin lita på mig igen?, kommer tilliten komma? kommer det bli bra?, kommer vi ens blir tillsammans igen..? så mycket frågor..och inga svar...