SKRIVET: 2010-08-22, kl 22:11:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Side!

Nu är man i Turkiet igen, sitter på baren på Side hill med Sonya, Min bror, hans familj, sen lillasyrran o hennes familj :) riktigt bra har vi haft det! nu tar vi det en lugn dag efter 4 dagar supande och ingen sömn :P haha sen börjar det igen imorgon! sjuuuukt varmt är det! håller på o döö! så blivit taxi till stranden haha fast det tar 5-10min o gå bara men går inte att gå fööööör varmt på dagen :P så sköönt att ligga vid havet:) fast man känner knappt när man går i så varmt :P

men det är heeeelt underbart här! hinner inte skriva mer nuu ska vara lite social nu mot de andra :)
men ha det så bra i kalla sverige ;)
jag ska bada,sola och supaaaa åt er med :D:D

ha en bra söndag! det har iallafall jag ;P

SKRIVET: 2010-08-18, kl 10:40:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Turkiet!!!

Idag om några timmar är vi i Turkiet :) Vid 12 tiden ska vi åka upp till Jönköping, min pappa kör Sonya och mig sen därifrån åker vi till Turkiet! :) Vi är i Turkiet på Hotellet vid 23 tiden. så ska vi nog ut då, eller får se hur trötta vi är :) men ska börja festa på flyget :) sen 3rätters :) mm så det kommer bli gott och kul!
sen där nere i Turkiet är ju min bror och hans familj och lillasyrran o hennes familj :) så ringer nog dom när vi är framme se om dom är vakna:P

men nuu måste jag gå o fixa mig!! men nii får ha de så bra här hemma i kalla sverige :) Jag ska tänka på er :) heheh

SKRIVET: 2010-08-17, kl 12:31:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

1 dag kvar!

Nu har man vaknat.. såg den filmen igår The final med Sonya, usch vad äcklig den va! Handlade om några som blivit mobbade hela sitt liv, så fixar dom en maskerad tar dit alla som har mobbat dom, sen torterar dom! usch äckligt.. fast den va helt ok!

idag blir det bara lugnt, börja få hostaa :/.. alltid så fort man blir förkyld så kommer den jäävla hostan..
sitter här och skriver så länge för väntar på Sonya hon skulle komma förbi så skulle vi ta en cigg..sen ska jag kolla igenom min väska så jag verkligen inte glömt något :p
Imorgon åker viii till Turkiet! :) hhaha känns som jag tjatat och skrivit om de hela tiden hahha menmen läängtar så :) så ni får ståut :)
sen förmodligen kommer inte skriva något när jag är i turkiet utan skriver när jag kommer hem.,. eller får se :)
men nu ska ut o rökaa med Sonya :)


Kolla trailern häär på The final! den tycker jag ni ska se :P
http://www.youtube.com/watch?v=2hJEo4tB20Q



SKRIVET: 2010-08-16, kl 20:29:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Te:)

Varit en väldigt lugnt dag idag, och det blir det imorgon med, ska vara hemma från jobbet imorgon med.. bara fixat och donat med Turkiet.... .. mkt småsaker man måste fixa och köpa men nu är allt klart:D

Nu ska sitta med Sonya och dricka te :) gott de och bra för min hals känns iallafall bra under tiden man dricker de:) sen blir det nog se film med henne, ska se The final.. fast den verkar äcklig haha får se om vi vågar se den:P

Nu börjar nedräkningen:D, 2dagar seen är vi pååväg moot jönköping och sen Turkiet!!!!!!!!!!!!!! :Dwoohoo:D

Jag och Sonyaa! Snaaart är vi där :D


SKRIVET: 2010-08-16, kl 13:50:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Allt eller inget!

Nu kom nyss från stan va nere med Sonya o hennes mamma.. va tvungen ner och fixa det sista till Turkiet..men va hemma från jobbet idag, fortfarande ont i halsen och ska vara hemma imorgon med.. men så typisk att de ska bli nu innan Turkiet..menmen hoppas de hinner försvinna eller bli bättre iallafall..

Vi gick på stan köpte det sista och växlade in pengar.. sen gick vi och lunchade på Båten.. mycket gott åt luchbuffe med 4 olika rätter:).. sen nu hemma ska bara ta det lugnt nu, packa det sista om jag orkar eller ta de imorgon..,
Nu på onsdag åker vi bara 2 dagar kvaar! fan va tiden har gått snabbt haha kändes som vi bokade resan nyss:P pratade med lillasyrran för några dagar sen dom är ju där nere nu och det va JÄTTEVARMT hon sa att de inte kändes något när man gick ner i havet för det va så varmt hehe..:) men så jag tycker om :) fast visst måste ju ha havet o svalka sig i så de blir nog lite jobbigt om vattnet också är varmt:P men det blir nog bra längtar massa nu!:)


Mellan mitt ex och jag vi försökte ju.. men det funkade inte denna gången heller och jag orkar inte bry mig heller, vill inte vänta på att han ska visa eller att något ska hända längre!... pallar inte ta de som de kommer , utan antingen skiter vi iallt eller ger vi allt! men inget av de ville han utan bara hela tiden få se vad som händer , tar de som de kommer .. som hela vårat förhållande varit.. Vill känna att man betyder något och inte bara att han ha mig för att ha någon.. då tröttnar man .. man tröttnar tillslut när man inte känner sig speciell! Han hade svårt att visa och pallade inte det!Menar visst han ska inte visa något om han inte känner för det eller vill, men då ska han inte behöva vara med mig heller! För jag tycker om man tycker om någon så vill man visa för den personen vad man känner och tycker!! menar vi har varit nästan i 2år så kan inte vara svårt men visst det är svårt om man inte har något och visa och inget man känner.. men då ska han släppa taget och gå vidare! precis som jag gör nu, pallar inte ha det så! Vill vara lycklig och känna mig älskad!!

SKRIVET: 2010-08-15, kl 18:22:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Packningen!

Nu va packningen nästan klaar:) men känns som man heela tiden har glömt något men kommer inte på vad de är:P haha men skönt att de är strax klart iallafaal just för jobbar imorgon och på tisdag..

Nu resten av kvällen blir bara lugnt, ska se en film senare väntar på att den laddas ner..  Just wright den filmen håller jag på o ladda ner, den verkade bra får se om den är de:)

men nu ringde sonya precis så ska upp till henne nu och ta en cigg o snacka lite skit :)
men skriver mer senare annars ha en trevlig söndagskväll;D

SKRIVET: 2010-08-15, kl 01:40:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skräpmat!

Nu ska straax sovaa,länge sen man sova hemma hos mamma:P, imorgon blir det fortsätta packa till Turkiet och städa och fixa:)
faaan jag som skulle sluta äta skräpmat haha kan säga att jag verkligen inte har lyckats ! nu i en vecka är det enda jag har ätit är pizza, mcdonals, kinamat och Max haha;P till frukost,middag o kvällsmathahah o om 4dagar åker man till Turkiet hur ska de gå;P får köra hårdbantning nu dessa sista dagarna innan jag åker haha näädå :) inget sånt pallar inte de haha får se ut som jag gör:)
såå jävla jobbigt o skriva sitter vid min lillebrossas dator o mellanslags knappen är hur trög som helst så får trycka typ 20gnger innanden funkar så tar sån jävla tid!! hahaha ! fickinte igång mitt internet på min datorhaha så får stå ut med hans:P
men nuska jag bege mig tillsängen:) ! skrivermerimorgon:)

SKRIVET: 2010-08-15, kl 00:14:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tv och kamera!

Nu har man flyttat hem till mamma igen!, känns sådär synd att jag hann inte få någon lägenhet men de kommer väll snart!:)
Idag har flyttat från lägenheten istan, syrran ringde och väckte mig så kom hon förbi och hjälpte mig med att köra hem allt till mamma, sen blev det rejäl städning där, det behövdes:)
sen efter det så åkte jag, mamma, syrran och lillebrossan ner till stan gick runt lite och hjälpte brossan köpa present till hans flickvän:) hittade mycket fint!:) sen åkte vi alla upp till media market, skulle hämta min tv köpte en 50tum. hehe de va precis att den gick in i bilen fick ta ut den ur kartongen hehe:)då gick de! sen köpte jag en kamera med:) så nu ska försöka lägga in lite fler bilder, har varit dåligt med de pågrund jag tog sönder min gamla kamera hehe:)
sen efter vi köpt det så åkte vi till Max och åt:)
och nu bara varit hos mamma städat lite i mitt rum och packat upp allt, sen även packat ner igen hehe till Turkiet! ska fortsätta imorgon..
så tråkigt att jag ska behöva jobba måndag och tisdag...menmen får väll gå sen ledig 2veckor!:D
men nu ska se om jag hittar någon film jag kan se:)ha en bra lördag kväll:)

SKRIVET: 2010-08-14, kl 03:46:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inte somnat än...

Inte kunnat somna än, kunde inte somna innan så såg en bra film, not easily broken hette den...den va jättebra! en drama både sorlig och romantisk!

Nu sitter och tar en cigg sen blir det förmodligen sova.. fast är inte så trött längre.. sista natten i lägenheten blir det... känns tråkigt o flytta hem till mamma men ändå skönt, men så kan spara ihop massa pengar så¨jag kan köpa allt nytt till lägenheten jag kommer få, hoppas verkligen jag får en nu snart!!!

men nu har jag rökt klart så ska borsta tänderna sen lägga mig i sängen och försöka sovaa.....

skriver mer imorgon....


SKRIVET: 2010-08-14, kl 00:40:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Packning o städning!

Jaha nu har man packat och städat heela dagen men ändå känns det som man inte kommit någon vart, men orkar inte göra mer, och imorgon kommer syrran hoppas jag så hon kan hjälpa mig och köra hem allt till mamma igen..sen måste städa o fixa hemma i mitt rum och packa upp allt sen packa igen till Turkiet och måste tvätta o fixa! massa o göraa nu ihelgen för jobba måndag och tisdag ju så vill ha allt klart innan helgen är slut.. bara fixa de lilla sen dagen innan typ.. sen åker vi vid 12 tiden på dagen på onsdag och flyger från jönköping. :)

och imorgon måste jag också upp till media market måste köpa en kamera och sen ska hämta ut min tv som köpte för länge sen men inte hämtat den än för inte haft någonstans o ha den :P, men ska försöka hämta den imorgon och passa på o köpa en kamera då för de behöver jag nu innan jag åker till Turkiet som jag åker till på Onsdag :D

åhh längtar tills att få komma iväg! sola, bada och bara njuuuta! och kul att min bror o hans familj är där och lillasyrran o hennes son :) kommer nog bli jättekul!


men nu ska se en film tror ja om jag orkar annars ska sovaa. men ha en bra fredagskväll! :)



Förstår inte dig, om du inte vill visa varför vill du va med mig då !
menar är det inte de man gör för någon man tycker om? ....aja.. orkar inte bry mig mer..

SKRIVET: 2010-08-13, kl 20:14:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Is this all there is cause i don´t want it no more!

Is this all there is cause i don't want it no more! And i cant see this change comin'!


Been sitting thinking bout you and I, I don't know what the situation is,
We don't talk no more, it feels almost better when I’m alone
Sometimes I feel like there's no gettin through to you
Like you don't appreciate all that I do, you gotta show me that you want me to stay

I’m slowly falling out of love with you
I dont want it, no more

I’m slowly falling out, we're tripping off silly things
Boy I need you to meet me half way if you want me to be with you
I remember when, I be with my friends, you checked on me and made time to call
But how things have changed, Now I don't hear from you at all,
You just throw it away.
I’m tired of giving my all!! And you dont even care.
It didnt work this time either.
Silly me, I believed in your fairy tales
But it was the last time.




SKRIVET: 2010-08-13, kl 19:31:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Flyttar!

Håller på förfullt och flytta, så packar ihop mina saker nu sen ska städaa det är segt! hehe, så sjukt trött idag med, men vill vara klar med det mesta idag så jag kan flytta hem imorgon så har jag tid o börja packa till Turkiet på söndag för sen jobbar måndag och tisdag så lika bra packa på söndag för sen åker på onsdag!

Tur att man inte hade allt här:p för då skulle varit jobbigare..men bara tråkigt o behöva flytta hem till mamma igen pågrund av att jag inte fått någon lägenhet.. menmen de kommer väll..bara längtar tills jag får mitt eget! flytta till en lägenhet och ska köpa allt nytt och det kommer bli så snyggt! :D hehe

Men nu ska fortsätta packa ner saker och städa..! men skriver mer senare! :)

SKRIVET: 2010-08-11, kl 16:20:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mkt att fixa.

Anna kom nyss förbi, hon skulle låna duschen hehe, så tänkte skriva lite här under tiden hon duschar..
Varit hemma från jobbet, hade jätteont i halsen.. o har fortfarande så ska vara hemma imorgon med..hoppas jag inte har det när jag åker till turkiet, fruktansvärt o vara förkyld o sånt när man ska flyga får så problem med öronen lock gör så jäävla ont kommer ihåg jag fick de sist då va jag förkyld hade ont flera dagarna efter..jobbigt va de! men hoppas de inte blir så denna gången...

Idag blir det bara lugnt, ska lägga mig lite och vila strax...sen ska nog se en film eller något om jag orkar..
måste börja packa och städa med, för flytta hem till mamma ihelgen ju .. men börjar nog packa på fredag o städar lägenheten då..sen på lördag eller söndag ska packa till Turkiet.. men måste köpa eller låna en stor resväska med, och sen måste köpa en kamera o växla in pengar o köpa lite andra saker man måste ha med sig..men sonya va ledig imorgon så får väll göra det då.. om jag mår bättre då på eftermiddagen..
sen vill få såld bilen med innan jag åker.. men pappa som har hand om de, ska ringa han sen o kolla o någon har varit intreserad ..Hoppas det!
åh det är mkt o fixa innan turkiet.. :P, måste hämta ut min tv med, köpte en 50tum Tv,. för typ 2 månader sen haha, men den har legat kvar där på Media market för hade ingenstans o ha den så tänkte hämta den sen när jag fått lägenhet men nu inte fått någon så .. men ska hämta den nu den är redan betalt o allt...måste bara fixa nån som kör.. så får ställa tv hos mamma så länge.. :).. så ska köpa en kamera med där.. om jag hittar någon:) köpa en bättre denna gången så den håller lite längre..:)

men nu ska umgås lite med Anna jag skiver lite senare! ha det bra!



Idont know what to do...So many things, I wanna know the answers to...I think its to late . . .

SKRIVET: 2010-08-10, kl 18:40:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stan o Fika!

Hemma från stan nu, va nere på stan med Anna och Sonya, gick runt kollade kläder sen satt och fikade ett bra tag :) nu precis duschat nu blir det bara lugnt, ska se en någon film nu jag har laddat ner, laddade ner massa filmer igår som verkade bra! :) så nu blir det att kolla!:)

Inte fått någon lägenhet än..så blir att flytta hem till mamma nu ihelgen tills jag får en.. så helgen blir till för att flytta hem.. tråkigt! men sen ska packa med till turkiet ! :D så roligt! lääängtar!
På torsdag åker bror o hans familj ner och lilla syrran, hennes kille o deras son också! :) sen kommer jag och Sonya på Onsdag nästa vecka! :) kommer ha de så bra där nere! :D jobbigt bara med alla Turkar som är besatta av blondiner haha :P nä men dom är trevliga:)

Ingen som köpt bilen än...men de va någon som va o kollade på den idag o dom verkade intreserade men dom skulle höra av sig, hoppas dom köper den :P eller någon annan, snart!!

Men nu ska kolla film men skriver mer senare eller tror jag är upptagen då hehe ;P så skriver imorgon :) ha en bra kväll! :)


Inte så många bilder nu.. men blir mer sen när jag köpt en kamera :D

SKRIVET: 2010-08-09, kl 14:52:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mysväder!

Regnat heela dagen..verkligen höstväder!, nu hemma från jobbet och ska strax sätta på mig mjukiskläderna och krypa ner i soffan :) o ha lite mys :) köpt massa gott och sen ska se om jag hittar någon bra film :)

Gick bra på jobbet lugnt och skönt som vanligt! så gick tidigare, känns onödigt att vara kvar när de inte finns något och göra bättre gå hem o mysa i soffan då:) hehe

Ingen som köpt min bil än... måste sälja den känns onödigt att den bara står där! ingen som vill Köpa en Golf? den är vit och fin vårdad! hmm vet inte vad de är mer men den finns på blocket under min pappas namn, finns bild där med, om någon är intresserad :) till ett bra pris :)

Men nu ska sätta på mig mjukis ;P sen krypa ner i soffan ! ha en myspys dag!:)

SKRIVET: 2010-08-08, kl 21:36:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hoppet.

Hittade ingen bra film och onödigt o ladda ner för tar sån jävla tid men hade en nerladdad film så såg den innan, den va jättebra! I can do bad all by myself hette den, den va bra! :) efter filmen inte gjort ett skit, städat lite men orkade inte städa klart haha, legat i soffan typ hela dagen! men skönt det med, men började bli rastlös! men nu började en film på 3an Posidon så ska kolla den så jag har något o göra :) sen blir det sova ska upp tidigt imorgon och jobba ju !

Jobb till torsdag annars vet jag inte vad som händer blir nog lugnt hela veckan sen till helgen blir det packa och flytta igen...



En mjuk beröring, hud mot hud, en gest som är kärlekens bud
Kyssarna så söta och många, blickarna på varandra är långa.
Ögon med längtan och kärlek, samtidigt fyllda med osäkerhet till bredden i en farlig lek, Början är av kärlek och lycka men med tiden förändras det alltid, Öppnar sig för den andra utan för långt in i själen vandra,
blir en farlig resa då man hittar något hos den du ej vill känna.
Den mjuka rösten som sade ord så fina plötsligt är fylld av lögn och pina. Tårar längs den lena hyn, där en kärleksfull hand brukade röra.
men nu känns det som ingetting att göra, men med hoppet att det ska bli som innan så stannar man kvar, försöker göra allt för att det ska bli bra. Men man måste vara två för att det ska gå.

SKRIVET: 2010-08-08, kl 13:53:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag.

Söndaag, alltid lika tråkiga!, ska se om jag hittar någon bra film och se! något förslag på nån bra film?
Nu ska städa lite sen blir det bara lugnt med film om jag hittar någon bra :)

Varit en jättebra helg iallafall :), nu blir det de jobb nästan hela veckan men sen ledig fredag, lördag och söndag, men då ska flytta.. hem till mamma igen.. och packa till Turkiet så då blir det nog inget festande fast man vet aldrig :) men mycket att packa då !
Ska bli så sköönt att åka till Turkiet längtar sjuukt mycket!!! bara 10 dagar kvar sen sitter man på flyget ner till Turkiet! underbart! :)

Bara tråkigt när man kommer tillbaka då ska man bo hos mamma, för inte fått någon lägenhet än..o sen blivit spärrad från bostadsbutiken :S, skulle göra en intreseanmälan i fredags så stod de att jag inte kunde för jag blivit spärrad från sidan för jag inte tackat ja eller nej till en lägenhet, men hade inte sett den. så måste ringa dom på måndag!!  så jag kan fortsätta söka!
men snart så måste jag få en lägenhet:)

men nu ska städa skriver mer senare! :)

SKRIVET: 2010-08-08, kl 03:15:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inget räcker.

Varit en jättebra lördag:) mkt trevligt!, Kinabuffe, karl oskar dagarna, film :) Syrran johanna kom också förbi, vi kollade film på Dear John igen :) jag, Johanna och Anna sen stack de vid typ 2 och nu bara suttit hemma och tagit de lugnt väntat på att bli trött :P, och det börjar jag bli nu så nu blir det strax mot sängen !
Imorgon blir det bara lugnt, kanske hem en sväng till mamma men får se om jag orkar, annars blir det bara o va hemma städa lite och så .



Förstår inte han, när jag väl visar, tjabbar inte och frågar inte massa, visar att jag kan lita på honom, precis så som han vill att jag ska vara, som vi alltid börjar bråka om, men nä det verkade inte räcka för då börjar han tjabba.... så allt jag gör är fel... förstår inte... jag gjorde verkligen inget fel!...verkar inte vara något som räcker för honom... om han vill ha den perfekta så får han leta, för ingen är perfekt !
Fattar inte vad jag gjorde för fel....förstår inte han.. aja..

Nu ska gå mot sängen, God natt iallihopa :)

SKRIVET: 2010-08-07, kl 22:57:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kina buffe :)

Nu hemma från stan, sitter nu med Anna och dricker lite cider och snacka massa tjejsnack :)
Va nere på stan och åt Kina buffe, det va riktigt gott! sjukt mätt blev man ! men det va trevligt, det va jag, mina 2 systrar Johanna och Amanda och sen Amandas son och Anna va med:)
Sen gick vi runt på stan, Karl oskar dagarna är ju i Växjö,  massor av folk :) åkte karuseller och köpte marknadgodis :) Mkt gott! Och sen nu precis kom hem till mig orkade inte gå där mer så nu ska jag och Anna sitta här hos mig dricka lite cider och snacka skit :) och blir det bara lugnt! sen ska vi nog sova är sjuukt trött idag!blev ju ganska mycket igår haha :) så varit bakis hela dagen men börja känna mig lite bättre nu efter första cidern:)

Men nu ska ta en cigg och umgås med Anna :) men ha en bra kväll allihopa! :)
skriver mer imorgon!

SKRIVET: 2010-08-07, kl 13:00:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ut och äta!

Vad jag är bakis idag, usch! o har inga alvedon eller ipren ! jag hade ju förfest hos mig det va lyckat, va mellan 10-15 pers eller mer kanske ? hahah .. drack och hade kul :) sen skulle ut på Loft men det va sån jävla kö så gick till Grace, dålig musik och hade inte så kul..och va nog ganska full haha fast jag tyckte inte jag va så full men min syrra hela tiden faan va full du är och vakten haha bara du dricker inget mer då åker du ut :S haha fattar inte jag kände inte mig så full ju :P men sen gick jag hem hade så tråkigt.. och deckade direkt :) sov så sköönt! sen vaknade vid 8 tiden mådde sjuuukt dåligt haha, tog en cigg sen gick och la mig igen:), och nu precis duschat, sminkat mig och så kommer pappa strax oxh hämtar mig så ska hem till mamma en sväng, lilla syrran är där med hennes unge Neo :) så ska dit och umgås lite :)
men är såååå trött idag!
sen senare ikväll blir det lugnt, ska ut och äta med mina systrar :) det blir nog gott och trevligt! får se vart vi ska äta lär ju vara fullt överallt :P

men nu ska till mamma :) skriver mer senare!

SKRIVET: 2010-08-06, kl 17:32:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Karl-oskar dagarna! :P

Nu är det Karl oskar dagarna i växjö :) Solen lyser och det är varmt, massa folk på stan, musik, öltält, tivoli o annat :) kan inte bli bättre :P fast visst karl oskar dagarna bruka va ganska tråkiga haha, man har tröttnat menar varit de varje år och bott i växjö hela livet :p
men Ikväll ska ha förfest hos mig, blir vi tjejer sen vet inte vilka mer som kommer får se :) sen blir det ut inte bestämt än vart vi ska ta vägen:) lär va mkt folk på stan så hoppas man kommer in idag! :)  men känner på mig att det kommer bli kul ikväll!
bara jag kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig,inte bestämt än vad jag ska ha på mig! jobbigt, har 2 klääningar jag vill ha men vet inte vilken än, :P får se vilken de blir,!
o jobbigt när man inte ha kamera , vill ju ta kort ikväll men så blir de inte hoppas någon annan ha kamera med sig :)

men nu har jag inte tid o skriva mer :P skriver mer imorgon!! ha en braaa fredags kväll! :D

SKRIVET: 2010-08-05, kl 22:47:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

After work och The Ark :)

Nyss kom hem från stan, Aldrig sett så mycket folk i växjö haha, vi hade after work idag , med jobbar kompisarna vi va typ 20, satt på Paus först åt, jag åt Cesarsallad med bacon och kyckling riktigt gott! så drack vi massa! mycket trevlig! sen gick vi och kollade på The ark som spelade där :) sjuukt mycket folk! Inte för jag tycker om deras musik så men det va ändå bra :), kul att de fast det va jobbigt och stå där över en timme haha :P men de slutade lite efter 22.så gick hem då för börjar jobba imorgon vid 6.. men blev ändå några öl :) mycket trevlig kväll :)
Sjukt jobbigt och ta sig hem, skulle gå genom storgatan gick knappt och komma fram haha, och det är bara torsdag tänk då imorgon och lördag :)

Ska ut imorgon med tjejerna :), så ska ha förfest hos mig sen blir det ut får se om man kommer in och var man ta vägen :) men det blir nog roligt !

men nu ska jag strax gå och sova ska upp halv 6 imorgon! Hoppas på en lugn dag på jobbet imorgon så man kan sluta tidigare och gå hem och sova lite :)

tog bilder ikväll men orkar inte lägga in dom gör de en annan dag :)

SKRIVET: 2010-08-04, kl 19:54:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Längtar!!!

Nu vaknat efter lite vila :) det va skönt ska strax in i duschen. syrran ringde mig nyss o berättade att de också hade bokat en resa till turkiet och min bror :) fast de åker lite tidigare dom åker den 12 och ett annat hotell ..o Sonya och jag åker den 18 men vi får en vecka ihop :) så min bror, hans tjej o deras 3 barn ska ner och sen lillasyrran, hennes kille o deras son :) så det blir roligt hotellen låg nära varann med :)

åhhh vad jag längtar dit nu! :) ska bli så härligt komma bort!:) Shoppa, sola, bada och festaaa :D bara njutaaaa!
och sen träffa alla där nere med:) man har ju varit där 6gånger så man lärt känna några st..:) . va ju där 3 gånger förra året hur skönt som helst, va där 1 vecka i maj med mamma ju, sen 2 veckor i augusti med familjen och vänner sen 2 veckor i Ocktober med Sonya ! så ska man ha de varje år haha om man hade råd :P och kunde ta ledig :)
men nu blir det sista gången på ett tag jag åker till turkiet, nästa år får de bli något annat :) får se vad jag hamnar då:) ska iallafall utomlands minst 1 gång om året :)




Några bilder från de andra gångerna, första bilden är på min bror och systers barn fattas bara 3 st :), sen bild på familjen vid baren :) och sista bilden är på Sonya och mig med 2 turkar hah och en turklimo :P!

SKRIVET: 2010-08-04, kl 15:49:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gbg eller K-o dagarna?

Igår städade heela lägenheten! det behövdes :)! sen kollade på film såg The last song, jättebra film! :) och sen såg Never back down, den va också jättebra! fast The last song filmen va bätte :) sorglig och romantisk :) såna filmer gillar jag! jag får leva in i filmerna och fantasins värld för här i verkligenheten finns ingen sån kärlek och romantik ! bara massa spel!

Kom nyss från jobbet, sjukt trött så ska lägga mig och vila en stund strax, jobb imorgon med till 17 sen efter det ska på after work :) så vi jobbarkompisarna ska träffas på Sports och äta sen blir det ta några drinkar :) synd bara att jag jobbar tidigt på fredagen men eh kvittar om jag är lite trött på jobbet på fredagen sen 'ändå ledig helgen, eller ska nog va i dieten på fredagen hmm då kan man inte vara trött då måste min hjärna funka :P annars kan det bli mkt fel och det är inte bra när man jobbar med alla special koster :P men jag klarar det nog ändå:)

Inte bestämt än vad jag ska göra ihelgen, det är ju Karloskar dagarna här i växjö så tjejerna frågat om vi kunde ha förfest här och sen ut, men sen Chaly ville att jag skulle kommer till Göteborg.. så vet inte riktigt.. jag är inte sugen på festaa o inte på karl oskar dagarna usch tråkigt! tröttnat på de.. men sen vill ändå träffa tjejerna..men får se hur jag gör.
Orkar ju inte åka tåg till Gbg igen hehe hatar tåg ju, o Chaly kommer säkert inte komma ner hit..
sen nu har vi bråkat så mkt, eller tjabbat om små saker.. precis som innan..så det är ju ingen skillnad mellan oss! men ändå har man hoppet nu och hoppas att det ska bli bättre och han betyder så mkt för mig!, men snart 2 år och inget har ändrats ... så kommer det göra de????
Som han är nu och hur han tänker :S kommer inte palla med! och så rädd och bli sårad så vill inte ge mig in på något om jag inte är 100% säker på att det kommer funka!!...och att jag vet vad han verkligen vill.. fortfarande osäker på vad han vill... fast de va han som tog kontakt med mig efter vi gjort slut.. ibörjan låter det alltid bra men sen ändrats de och då blir jag osäker på han...kanske mig de är fel på ? jag som förstör för jag är så osäker..förstår inte varför jag inte kan släppa de gamla.. aja.. får se hur allt blir..

Nu ska lägga mig och vila en stund..sen ringer väll chaly så får se hur han är idag, alltid upp o ner...precis som vårat förhållande va..

SKRIVET: 2010-08-03, kl 12:19:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig!

Idag va man ledig! så sköönt att sova ut idag! det behövdes :) men vaknar alltid typ 6 eller 8 haha van och gå upp då, vaknade vid 8 idag, men va så skönt o somna om sen och veta att man inte skulle till jobbet :)

igår går log o kollade film hittade några filmer jag laddade ner men bara en blev klar, I love phillip morris hette den, sjukt dåålig va den.. så började spola fram på slutet för den va så seg så kolla inte den filmen! hehe
men nu har 5 nya filmer på gång som ska se ikväll kanske inte alla med nån iallafall:) hoppas dom är bra!
som sagt idag skulle jag städa men känner verkligen inte för de haha, men måste nog! men nu ska ta en cigg och sen äta frukost sen får det bli städning:P


Lilla syrran berättade att hon kommer nog nästa helg till växjö :) Hoppas! så kommer hon med hennes son lilla Neo:) Neo lilla rumpnissen haha :) så jävla söt är han!
o hoppas dom nu följer med till turkiet! och min bror :) skulle vara kul!

men nu ska ta en cigg skriver mer senare! här en bild på min systers unge neo och jag hemma hos dom i kalmar :)



Jag och min systers son Neo :)

SKRIVET: 2010-08-02, kl 21:28:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sälja bilen!

Nu kom nyss hem från mamma, va där med Sonya så satt ute och pratade med henne, hennes mamma och hade trevligt :) och lilla bella va där med :)
sen kom några och kollade på min bil.. för ska sälja den, för ingen menning o ha den ju, den bara står där hemma hos mamma heh, o kommer inte hinna eller ha pengar till ha ta körkortet nu, så ska sälja den ! sen får köpa en ny sen när jag får mitt körkort :) för köpte ju bara bilen för att kunna övningsköra men sen fyttade exet som jag övningskörde med sen blev det inte av och nu har inga pengar till körkortet, ska försöka ta tag i det när jag kommer hem från turkiet :) Någon som vill köpa bilen? hmm det är nog en golf tror jag de heter och den är vit.. men vet ingetting mer haha kan inget om bilar :P

Åh längtar till Turkiet vill bara bort få semester :) inte långt kvar nu, den 18 åker vi till Jönköping, min pappa kör oss dit, så flyger vi därifrån:)

Sitter nu och laddar ner lite filmer :) har ni några bra förslag på filmer? Vill se någon film nu juu:)
ska kolla lite :)

SKRIVET: 2010-08-02, kl 17:56:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hem till mamma :)

Nu blir det ner till stan en sväng träffa Sonya, sen blir det  ta bussen hem till mamma en sväng o hälsa på :) sen får se vad som händer! kanske ut och äta något gott ikväll ?:) skulle vara gott men bara så tråkigt här i växjö.. inga roliga resturanger ju och sen om man vill göra något roligt så finns det inget att göra en måndag i växjö.. så det är lite tråkigt! så om jag inte får ha kvar mitt jobb så blir det flytta till någon större stad där det händer lite mer :) kan tänka mig Göteborg faktiskt.. då blir väll exet glad om jag flyttar upp dit hehe :P.. men får se vad som händer! fortfarande bara 21 så hinner med mycket innan jag dör :)

Mkt man ska göra innan det är försent :) så mycket man vill göra i livet, men måste ha pengar till de med :p allt kostar!

Men ska ta bussen nu till min mor :) men jag skriver mer sen när jag kommit hem sen ikväll! ha en bra dag och kväll allihopa:)


SKRIVET: 2010-08-02, kl 16:19:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Live musik;P

Vilade en stund nu,men kändes som blev ännu tröttare =/ ska ta mig en dusch nu innan Sonya kommer får se om jag blir lite piggare :P
sen blir det ju hem till mamma en sväng.
så tråkigt väder ute så man vill inte göra något..bara ligga inne o kolla film..fast nu skiner solen lite ser jag :) sitter i fönstret och tar en cigg, hhe o får Live musik :P grannen nedanför, spelar gitarr och sjunger :) och det låter bra med :) han brukar sjunga och spela gitar ganska roligt :P   vet inte vem de är har aldrig sett honom :P men skön musik sjunger han iallafall:) sån lyx har jag o får live musik från mitt fönster ;) och från mitt fönster kommer det bara rök haha stackarn :P

åh behöver städa men har verkligen inte orkat haha, men imorgon när jag är ledig får jag väll ta o städa lite grann.. sen bättre och vänta tills jag flyttar härifrån och då får städa ordentligt!:P

Men nu ska ta en dusch :)
men skriver mer senare ikväll när jag är hemma igen!

SKRIVET: 2010-08-02, kl 14:46:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förstår inte han.

Slutade tidigare idag så skönt! va så lugnt på jobbet :) så nu är hemma o ska ta de lugnt nu sen ska jag o Sonya hem till min mor en sväng :)!
Ledig är jag imorgon så får se vad man ska hitta på idag hmm? :) blir nog bara lugnt haha är så trött orkar inte göra något o vädret för en deprimerad ju hehe.

Vill se någon bra film ikväll men hittar ingen..o går säkert ingen bra på tv heller o gå o hyra är onödigt för sett dom mesta där ju...o bara jobbigt o lämna tillbaka sen ju:P

Pratade med Exet igår eller vi har pratat nu varje dag typ.. men va tjabb.. o det är jag med som frågar o sånt.. men är så osäker på oss.. så vill vara säker på allt.. o när jag frågar eller säger saker som han kallar tjat o tjabb så blir han arg o skit så blir det bråk... så det är precis som innan...
men förstår inte han! det är därför allt bli som de blir.. men om jag är tyst och inte frågar han något, låter han göra exakt vad han vill och hela tiden är positiv då kommer det inte bli bråk.. men jag menar jag kan ju inte hålla alllt inom mig måste ju få säga det jag tänker på eller det som gör mig osäker..Visst lite överdriven är jag nog..... men han visar ju inget för att göra mig säker ju, bara det gamla...O allt han sa ibörjan om oss o vad han ville?  vad va de, det är ju helt borta aldrig säger han något sånt fint eller bra längre... va det bara för att få mig sen när han vet att han har fått mig så kan han va den han är o inte visa något mer?.... eller fattar inte de och förstår inte honom heller!
Vet inte vad jag vill längre.. trodde det skulle funka när man hörde hur han hade ändrats i början.. men nu samma igen... åh jobbigt, vill vaara med den Chaly som visa mig vad han känner och han som är helt underbar! men inte han Chaly som inte bryr sig och inte kan prata med mig o allt utan att bli arg och bara säger dåliga saker..o inte han som inte kan hålla sig till en..........

men man kan inte få allt som alla säger... men jag vill ha allt......eller det enda jag vill är att känna mig älskad tillbaka, känna att man är speciell för honom och va lycklig!! Det är de enda jag begär... men det verkar vara så mycket för han.....jag begär nog för mycket....



SKRIVET: 2010-08-01, kl 19:43:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mcdonals!

Nu precis ätit Mcdonals med Sonya :) gick ner till stan o köpte så gick hem till mig och åt! mm vad de va gott!! men nu mår man illa haha, åt nog för mycket men de va så gott :)

Nu är äntligen jobbhelgen över :D men det har gått bra ihelgen, nu jobbar bara jag i morgon sen ledig tisdag !,
Och nu blir det inga jobbhelger förens i mitten av september :) så skönt!
Nu blir det bara sitta snacka med Sonya massa tjejsnack :) sen efter hon gått ska se nån film på tv om de finns någon, för ska upp o jobba imorgon igen vid 6 ju så blir bara lugnt!


Men jag skriver mer senare ska umgås nu lite med Sonya innan hon går :)