SKRIVET: 2010-05-30, kl 22:24:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Han flyttar =/

Äntligen är jobbahelgen över :):) och klarade av dieten med!!! :D, gick faktiskt jättebra, trodde inte det, men det gjorde det!  sen efter jobbet blev det övningsköra med Chaly och det gick med jättebra:) börjar kunna köra nu, körde tillochmed inne istan!  så nu när chaly flyttar, så måste boka massa lextioner på trafikskolan! så jag inte tappar de nu:)


åh på onsdag flyttar Chaly till göteborg, känns jobbigt fast det är slut mellan oss..men nu har vi ändå träffats lite då o då... vill inte att han flyttar, jobbigt o veta att man inte kan göra något heller....
aja..får ta det som de kommer.. Ville bara att de skule vara bra mellan oss o att de skulle funka...

Imorgon är jag ledig!  sköööönt! Så blir nog sova hos Chaly :P, kolla på film o lite så,.. hans bror är också i växjö så vi ska väll kolla film ..får se.
o imorgon får jag nycklarna till lägenheten hehe, har inte ens packat fast de är bara kläder o sånt för den är ju möblerad..men behöver en resväska, har fan ingen, någon som har som vill låna mig en?;)
hehe måste köpa de så jag kan packa klart! för imorgon flyttar ja eller tisdag blir de, men hämtar nycklarna imorgon:)

Nu ska sitta här vid datorn o lyssna på musik o bara ta de lugnt, sen får se när Chaly hör av sig:)
ha en bra kväll!!



Someone once told me that you have to choose what you win or lose..
You can't have everything, don't cha take chances, might feel the pain
Don't cha love in vain Cause love won't set you free,
I could stand by the side and watch this life pass me by
So unhappy, But safe as could be.. So what if it hurts me? So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge, my feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound.
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy,
Just wanna be happy!










SKRIVET: 2010-05-29, kl 19:19:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Korrö!

Hade jättekul på korrö!, trodde verkligen inte de skulle bli kul utan åkte mest för att slippa jobba :P, men hade riktigt trevligt, jättegod mat fick vi smaka sen åt middag där:) och hade jätte tur med vädret med så det va skönt :)

Nu klarat av en dag av helgen bara imorgon med sen ledig.. jobbade första gången sj i D4 nu :) och det har gått bra, men mkt att tänka på när man lagar mat när man är i dieten..folk som är allergiska mot typ 20 olika saker.. sen finns de flera såna och bara hitta på en rätt och samtidigt göra alla dessa olika samtidigt mkt o hålla reda på o så man inte lägger fel heller, skulle inte vara så kul, men hittils har det gått bra :)

Så blandat väder ute,  haha nog bara sverige som kan ha alla årstider på en och samma dag :P vill ha värme och sol hela tiden ju!!

bara ungerfär 4veckor sen ha lite semester se vad man ska hitta på då:), vill helst utomlands, men får se :) 

Längtar till måndag :D  hehe

ha en bra helg iallihopa;) nu blir de fixa sig lite o ta en cigg :)

SKRIVET: 2010-05-26, kl 21:40:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stan o Fikat!

Idag va man ledig så åkte ner till stan träffade tjejerna och fikade! mkt trevligt va det, härligt väder med men va lite kallt men när solen va framme va det skönt! :) så varit på stan hela dagen typ..sen nu hemma packat och lite så för på måndag får jag nycklen till lägenheten! :D så skönt att komma hemifrån! så hoppas bara jag får en lägenhet efter denna för ska bara ha denna till augusti.
o sen i augusti åker till Turkiet 2veckor med Sonya, ska bli så jäävla skönt bara sola,bada o festa :D heh måste börja sola lite nu innan me, men glömmer alltid de aldrig tid :P
imorgon blir det jobb igen och hela helgen känner inte för jobba denna helgen menmen sen när den är över så ledig 2helger får tänka så:)
ska ner till stan efter jobbet med hämta ut en snygg klänning jag la undan idag på bikbok:) leopardfärgad skit snygg va den! sen ska hämta mina nya linser med!

o kom på ,på fredag åker till Korrö med jobbet :) ska bli kul hehe aldrig varit där, ska va där hela dagen..slipper jobba så det är bättre :)

Ska försöka hinna sola lite solarium imorgon med, vill ju bli lite brun hinner ju aldrig sola ute o vädret är ju aldrig så fint heller, :P

men ha en bra onsdagskväll allihopa:)


SKRIVET: 2010-05-25, kl 22:28:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lägenhet!

1juni fått en lägenhet som ska ha i 3 månader :) sen söker andra lägenheter under tiden:) , men skönt och ha en lägenhet nu under sommaren och i stan med :D så det känns jättebra, skönt att komma iväg hemifrån hehe :) bo själv :):)
känns jobbigt nu med , med chaly har ju umgåts med honom nu flera dagar, och jobbigt när det känns bra och veta att det inte är vi och han flyttar om en vecka :(..så det har varit jobbigt har försökt att inte visat det för honom utan bara försökt ha kul med honom nu när vi varit .. men det har varit svårt...så blir det alltid något man tjabbar om eller bryr sig för mycket.. fast jag inte ska göra det för det är inte jag och han längre..
men nu flyttar han nästa vecka.. så känns skönt att fått lägenhet så man kommer bort lite.. men visst kommer vara jobbigt..menmen bara ta det som det kommer, vänta och se.....

övningskörde med idag på bilskolan första gången hehe, det kändes som de va första gången jag körde haha va så annorlunda..men det gick bra iallafall så nu ska boka en tid till :)

imorgon är man ledig, trodde jag skulle få vara med chaly och ha lite mysigt men så kom hans bror ner idag så han skulle umgås med honom men chaly skulle höra av sig sen så får se om jag får träffa han en stund sen, annars blir det bara sitta här och ta de lugnt om inget annat händer :P

SKRIVET: 2010-05-23, kl 15:11:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen!

helgen har varit bra :), igår va ute och festade, va på Loft massa folk va det och hade riktigt kul dansade loss :D haha så det va kul! men idag är man sjukt trött, fast inte så bakis som skönt är :)

idag blir det bara lugnt, bara hemma och ta de lugnt ska nog mysa ner mig i soffan och kolla nån film:) skulle ju solat men inte så fint bara monligt ju fast det är varmt ute :) men kommer nog fler dagar måste bli lite brun nu ju innan turkiet så man inte blendar alla där hahah



Mellan mitt ex och jag... vi har träffats det har kännts bra fast ändå fel...men vill vara med honom men sen ändå vill jag bara gå vidare.. så det är sjukt jobbigt... vet inte vad man ska göra..sen vet man inte heller vad han vill..aja.. får ta en dag i taget och bara ta det som de kommer, mer kan jag inte göra..



Hoppas ni hade en bra helg ! :)
skriver nog mer senare eller imorgon!

SKRIVET: 2010-05-19, kl 21:25:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

:)

Övningskörde med Chaly idag, gick jättebra :), och nu ville han fortsätta övningsköra med mig och hjälpa mig med körkortet tills han flyttar:).. efter vi kört ett tag stannade vi och pratade, kändes bra! pratade om allt möjligt! Så skönt att vi kan vara vänner, visst jobbigt att veta att vi inte är tillsammans och inte kommer bli nu heller.. han flyttar så man måste släppa taget och gå vidare.. men visst man vet ju aldrig, för vi vill vara med varann men det funkade inte.. jag litar inte på honom och då går det inte.. vill inte vara osäker hela tiden.. så det får bli såhär nu..
sen får se vad som händer.. men inte nu på ett bra tag iallafall..och kanske aldrig...framtiden som avgör..

Men det va bra idag iallafall och känns skönt att träffa han, visst vet inte om jag gör rätt eller om jag bara ska låta det vara och gå vidare..  men som sagt jag mår bra att vara med honom, så tänker varför inte då kan jag likaväll övningsköra med honom..  sen flyttar han, eller nu snart då får det bli som det blir, blir nog lättare att gå vidare då.. för då vet jag att jag inte kan träffa han ... sen får se vad som händer...

Nyss satt med Sonya och pratade massa och drack te, det va trevligt! massa skit pratade vi om hehe tjejsnack kan babbla i timmar :) alltid skönt och bara prata ut..
Nu blir de bara lugnt, sen imorgon blir det jobb, sen övningsköra med Chaly igen.. sen får se vad som händer är ledig nuu fredag, lördag och söndag såå skönt :D:D


SKRIVET: 2010-05-18, kl 18:54:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Övningskört..

Övningskört nu, hehe gick bra fast har kört med min bil hela tiden när chaly och jag kört, men nu körde med annan bil så det kändes konstigt men det gick bra:) anmält mig nu till bilskolan med så det känns bra:)

Chaly vill ju inte övningsköra med mig längre hmm..han säger att de är för han inte orkar träffa mig och sånt.. men han hade min bil hela tiden för annars övningskörde han inte heller med mig och nu har han fått en annan bil och precis när han fick den så ville han inte övningsköra med mig så hah vet inte va jag ska tro..men kan förstå han varför ska han hjälpa mig nu, när han inte behöver min bil...trodde inte de men de verkar vara så.. aja.. skit samma få övninsgköra med andra och plus bilskola, så får han som han vill...

jag ska göra allt för att gå vidare nu fast det är jobbigt men det kommer gå..

kollar lägenheter nu med, bara hoppas att jag får en snart!! skulle vara så skönt och ha eget nu :)
och måste börja träna nu med när man ska till turkiet :D och till sommaren hehe, så man får fin kropp:)

SKRIVET: 2010-05-18, kl 14:15:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Medina - Sagoland.

Idag varit hemma från jobbet..varit sjuk..men imorgon ska gå..men städade lokalen idag med efter helgen usch äckligt de va..men nu är de klart så det är skönt..
va förbi chaly och hämtade posten.. skulle hämta den i brevlådan..har adressändrat nu med men de tar ju lite tid.. stod vi hans brevlåda och tog posten..sen ringde jag han för att fråga om en påse till posten.. behövde inte ens en påse, ville bara se han.. sen ångrar man alltid sig efterråt..men gick hemå sent..sen hörde han av sig..och sa att han inte ville övningsköra med mig mer..för han orkade inte se mig må bra!..vadå jag mår inte bra jag tycker också det är jobbigt men jag gör allt för att gå vidare...men det är inte lätt...

usch så sa han en låt.. som passade oss...och det stämde så bra och det gjorde mig så ledsen.. :(.. sanningen..



här är låten.... Medina - Sagoland..       http://www.youtube.com/watch?v=32wWqHbIHpw&NR=1


SKRIVET: 2010-05-17, kl 16:48:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Better in time.

Quickly I'm learning, to love again
All I know is, Im gonna be okay

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too !
It'll all get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to
It'll all get better in time

If I'm dreaming
Don't wanna laugh, hurt my feelings

But that's the path, I believe in
And I know that, time will heal it
If you didn't notice boy you mean everything
Quickly I'm learning, to love again
All I know is, I'm gon' be okay

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to
It'll all get better in time

Since there's no more you and me
It's time I let you go so I can be free
And live my life how it should be
No matter how hard it is, I'll be fine without you
Yes, I will

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to
It'll all get better in time!!

SKRIVET: 2010-05-17, kl 12:44:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjuk...

Hemma från jobbet idag, mådde skit när jag vaknade.. så nu ligger i sängen.. och känner mig uttråkad..men få ligga här orkar inte göra något...
ringde innan trafikskolan, och anmälde mig dit och bokade en körlextion.. så det känns bra :) något bra har jag gjort idag iallafall..

skulle övningskört med Chaly med, men få se hur de blir med de..smsade han innan och sa att jag va sjuk...


Känns jobbigt fortfarande, just för man träffar han och övningskör, känns som de inte försvinner då..bästa är nog bara säga upp kontakten helt med han,..så man kan gå vidare.. för orkar inte se han ta allt så lungt..visst det är bra för han att han kan ses utan att tycka det är jobbigt.. men jag tycker det är jobbigt.. fast ibland känns det bra..att vi ändå kan vara vänner men sen vissa gånger är det jätte jobbigt... .. aja.. får se hur det blir med övningskörningen med honom.. jag försöker lite till.. annars får bara göra de i bilskola......

Nu ska jag lägga mig och vila... skriver mer senare eller imorgon...

SKRIVET: 2010-05-16, kl 20:27:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördagen!

haha vilken lördag :P, nä men det blev en lyckad fest, hah jag hade iallafall kul förutom några saker man annars va det bra :)men blev jävligt full så gick hem och deckade vid 2 tiden haha:P

och sjuuukt bakis är jag idag, vaknade upp och mådde skit haha =/..menmen jobbigaste va att släkten va här idag och skulle fira mig:P så åt tårta och kakor :), men sen direkt när dom hade gått så gick och la mig, så vaknade typ nyss :), nu mår lite bättre iallafall så de är skönt !

imorgon blir det jobb, sen övningsköra.. sen få se vad som händer... aaa måste städa lokalen med orkade inte göra det idag, va uppe och kollade idag bara haha usch fyfan va det såg ut, haha men tar de imorgon då blir de storstädning där haha

nu ska äta lite mat sen blir det bara lugnt sen sova igen hehe :P


här 'är några bilder från igår haha tog inte så många :P

SKRIVET: 2010-05-15, kl 13:31:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

FEST!

Ikväll blir de min födelsedagsfeest!:D, kommer nog bli jättekul, har bjudit ganska många! :)
och hittat kläder vad jag ska ha på mig ikväll så de känns bra! så nu bara väntar på att tiden ska gå så man kan hoppa in i duschen och börja göra sig i ordning:D så kommer sonya och ita hit med :)
sen blir de upp i lokalen och festa loss :D



igår blev det ganska lugnt, va med ita, sen blev det passa min systers döttrar med, så dom kom vid 8 tiden igårkväll och så kom syrran och hämtade dom vid 10 idag:)

nu ska ut på en cigg så jag piggnar till lite :) skriver mer imorgonn;D!!

SKRIVET: 2010-05-14, kl 15:13:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredah! :)

nu kom nyss hem från jobbet!, Så sköönt att det är fredag och man är ledig nuu:D
vet inte än vad jag ska hitta på idag, få se :), men imorgon blir de feeest :D, ska ha födelsedagsfest i en lokal :),
så bara ringa om ni vill komma ;) hheh....nä men det blir nog roligt..:) bara veta vad man ska ha på sig med men ja hittar nog något snyggt:D

övningskörde igår med Chaly..det gick bra, fick tillståndet igår så då kunde vi köra runt lite mer så körde på teleborg ... sen på måndag ska ringa och boka 2 körlextioner på skolan..skulle ringt idag men de hade stängt så de få bli på måndag:)

hmm..ha inte så mkt mer och skriva..
Mellan mig och chaly va det nog det bästa att de tog slut....fast ändå är det jobbigt..man saknar det bra..men försöker hitta på så mycket som möjligt så jag slipper tänka på de, men han verka ha gått vidare och ta de hur lugnt som helst..aja..alla är olika.... skönt för han....

Nu ska äta lite sen ska kolla lite vad som händer ikväll! :) ha en bra helg!!

SKRIVET: 2010-05-12, kl 18:27:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Underbar födelsedag!:)

hade en underbar födelsedag!! frukost på sängen, underbart väder, åkte till kalmar och shoppade massa! hittade massa fint! sen hem till syrran och åt pizza och bara umgicks med henne och hennes son! :), sen tog tåget hem till växjö på kvällen igen.. men det va lyckat! :D

idag ha det varit skit väder usch!, jobbat idag, sen åkte till Chaly för att övningsköra för fått tillståndet nu!! :), först ville inte men det kändes bra mellan oss...skönt att vi kan sluta som vänner..:)
och övningskörningen gick jättebra!!! :D nu börjar jag lära mig så det känns bra, så imorgon igen ska vi träffas ioch övningsköra!! :) och ska ringa imorgon och boka in 2 körlextioner på körskolan med så man lär sig lite från dom med! :)

är så nöjd med alla kläder jag köpte igår! :) hittade massa, köpte på New yorker älskar den butiken handlade för 2000kr där inne och fick massa billigt och bra där :) sen handlade på gina och hm med :) hittade 3 snygga bikinis till haha köpt massa bikinis detta året tror 7-8 st haha :P nu får jag inte handla mer bikinis de räcker nog:)



Här är några av kläderna jag köpte  ! :)





SKRIVET: 2010-05-11, kl 10:17:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min födelsedag!!

Min födelsedag idag :D,    Börjar med frukost på sängen ch massa paket och Underbart väder ute och strax åka till Kalmar!!! kan inte bli bätttre! :D

Så nu fixat mig så åka ner till stan vid 20 över 11 sen ta tåget till kalmar träffa lilla syrran! och shoppa och ha det kul! tror det kommer bli en jätte bra födelsedag! :)

sen på lördag blir det födelsedagsfest i en lokal med vännerna ! :), sen söndag kommer släkten och firar mig! så allt känns bra nu!:)

jag skriver mer sen när jag kommer hem från kalmar! :):) HA EN BRA DAG!!

SKRIVET: 2010-05-10, kl 22:43:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kalmar!!

Imorgon fyller jag och år och då åker till Kalmar, tar tåget dit vid 12 och ska träffa lilla syrran och hennes son:) Så blir det shoppa!, min ex va skyldig mig nästan 10 000 så fick dom igår..:D så nu blir det shoppa! :D

Idag jobbat, så inte hunnit tänka så mycket som skönt är.. nä men det känns bra! :), kommer ta tid och glömma och släppa men det kommer gå:) orkar inte prata om det så mycket vill bara gå vidare nu!!

Bokat resa nu med :):) den 18 august till 1 september :D underbart längtar redan!, 2 veckor sol och bad!
blir Turkiet igen haha, 6e gången jag är där.. så detta blir nog sista gången sen måste åka till lite andra ställlen, för bara varit i turkiet och Cypern..:P
så nästa gång nu efter turkiet så blir det nog thailand, sen får se :)

Nu blir det lugnt sen sova så är pigg imorgon för ska upp 9 tiden, o mamma kommer in vid 8 så får frukost på sängen :) underbart och fylla år och bo hemma :)!

men ha de trevlig måndag!

SKRIVET: 2010-05-09, kl 22:36:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Släppa den man älskar..

Nu är det över.. nu är det slut mellan mig och Chaly.. känns jobbigt, menar varit med varann dagen in och ut i över 1 och ett halft år... det kommer va jobbigt ibörjan..men det ska gå, som sagt det funkade inte mellan oss, fast man ville och hade hoppet hela tiden att det skulle gå... men nä det gick inte, vi hade våra bra stunder men det dåliga översteg.. så detta va nog det bästa, han bestämde sig och sa det.... det kommer va jobbigt och jag kommer ledsen men det kommer gå över,  får tänka så..
kanske inte ens kommer kunna träffa honom för att övningsköra.. han sa att han kunde hjälpa mig med körkortet..men vet inte om det blir rätt..får se hur jag gör..
men visst han flyttar snaart i början av juni, kommer bli lättare då...

Jobbigt och släppa den man älskar, för att man inte funkar ihop..men ibland måste man lämna även dom man älskar.


Imorgon blir det jobb, sen ledig tisdag på min födelsedag..så då ska till lillasyrran, till Kalmar, ska dit och umgås med henne och lilla Neo och shoppa och sånt, för att tänka på annat.... sen helgen ska ha födelsedagsfest för vännerna.. blir på lördagen i lokalen..sen får se om jag går ut eller bara ha festen...

aja.. nu ska sova strax...skriver mer imorgon efter jobbet...




SKRIVET: 2010-05-09, kl 20:09:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Slut...

Nu kom gränsen, försökte men det gick inte längre så han sa det nu,.. jag tog det hårt för det kändes som allt va lugnt för honom att han bara kunde göra slut utan att tycka det va jobbigt..det kändes inte bra, men efter jag tänkte så va det nog det bästa, visst ville man att han skulle bry sig lite mer och visa att han kände nått..men nää... aja..han kanske har svårt och visa.. men det känns bra nu, äntligen är det över.. ville att det skulle funka men det gick inte försökte flera gånger... så det bästa va nog att det blev såhär.. och han ska ändå flytta så han hade ändå en annan framtid....

Va nyss hos honom och hämtade alla mina saker...så det verkligen tar slut nu..men ska bara träffa honom och övningsköra..men får se om jag ens gör det...


Nu ska umgås med några kompisar..och dricka te och äta glass..och ha mysigt försöka inte tänka så mycket just nu..

SKRIVET: 2010-05-09, kl 17:57:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Neråt..

blev inge överraskning igår.. skulle överraska min kille, han visste inte att jag va hos honom, så gick o la mig i hans säng..han va på fest men han skulle komma hem tidigt.. så smsa han o frågar vad jag gör.. så säger jag att jag är hemma hos mamma, men så fråga jag han.. så säger han jag ska hem snart sen kommer kompisar och  dom ska kolla basket.. ja bara neej.... så va tvungen och säga att jag va hos honom.. så han blev inte glad..så de blev inte så lyckat..=/..

aja.. fick iallafall stanna... så kom inte hans kompisar ..utan han satt själv o kollade basket match när han kom hem.....

Jobbat idag, nu är jobb helgen över sköönt! sen jobbar imorgon men ledig tisdag på min födelsedag :D blir nog inte va med min kille på min födelsedag som han sa... utan nu har en basket match han måste se... och vill inte sitta och glo på basket match på min födelsedag..så får väll hitta på något annat då... tråkigt........................
och veta att han sitter där med andra och kan inte ge mig en dag!




Känns som allt börjar gå neråt...finns inget längre kvar, inget som visas iallafall...vet inte längre vad jag ska tro, har försökt allt nu men det går inte.. vill inte ha det såhär!...Vill ha en som kan visa, visa sin kärlek, visa att han älskar mig och ärlighet, begär jag för mycket då...?....vill känna mig lycklig och älskad av den jag älskar..







SKRIVET: 2010-05-08, kl 22:06:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Överraska :)

Nu är mätt och go, efter den goa tonfiskgratängen jag lagade :) och nu äter massa kex och gott :), kollar runt lite på datorn efter lägenheter.. inte fått nån än så tråkigt vill verkligen ha en nuu.. funderar på köpa lägenhet istället.. kollat lite på det med.. sett så snygga lägenheter men dyra :P, får köpa en billig och fixa och renovera och allt sånt själv, eller min bror han är duktig på sånt, han jobbar med platter och kakel :)men visst det blir ju också dyrt hehe..äh jag vet inte..får snacka lite med min bror se vad han säger, han är bra med sånt :)

kollat klart på andra avenyn avsnitt idag, sjuuukt spännande va de!, hehe, så tråkigt att de va dom sista .. men det slutade bra iallafall:)

Sitter i min killes lägenhet nuu, han är på fest.. tänkte gå hem till mamma men sen nää ska överraska honom när ha  kommer hem när jag ligger i hans säng surprice  hah:P, för till han har sagt att jag är hemma .. men sover här..hoppas han blir glad haha, men det blir han nog :) visst han kommer nog tycka det är jobbigt att jag ska upp 5 på morgonen haha:P
hoppas bara han kommer den tiden han sa vid 23 - 00, usch annars kommer va trött imorgon för kommer nog vakna när han kommer hem så hoppas inte kommer jättesent =/..heh aja får skylla mig själv när jag sover här:P

Nu ska glo lite på tv, orka inte sitta vid datorn mer, skriver mer imorgon efter jobbet!

SKRIVET: 2010-05-08, kl 18:57:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hundvakt.....

Som jag sa igår så blev det ingen kväll med min kille Chaly..som jag trodde och hade planerat.... men han skulle på fest istället, hade ju hoppats att han kunde va hemma nån gång när jag jobbar så vi kunde ha lite mysigt..men nej denna helg med, ALLTID när jag jobbar så festar han..lyckas alltid träffa dom helgerna.... får väll vänja mig..varit så hela förhållandet..att han alltid ska festa när jag jobbar....aja..

Och idag frågade han om jag kunde vara hundvakt till hans hund.. för han kan inte va själv, så det blir min lördags kväll sitta barnvakt till min killes hund medans han är på fest..kulkul...knappast..men får väll göra det till något roligt..
kom nyss hit till chaly så ska nu laga tonfisk gratäng och god sallad sen ha jag glass :) får ha det mysigt med mig själv..
och imorgon blir det jobb igen..sen är jobbhelgen över som skönt är..så då ledig 2 helger! skönt! nä nu ska fixa klart min mat som kommer  bli så god :D... skriver mer sen! :)

SKRIVET: 2010-05-07, kl 22:23:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

........

nehe, blev inte va med Chaly imorgon, han skulle grilla som han sa men också festa..så då hade han inte tid med mig.. jobbigt när han säger att han kan vara med mig, men sen kommer roligare saker upp så tar han de istället och bara säger jag lovade inte dig...men måste man säga jag lovar hela tiden..räcker de inte att man säger att man ska va .. jag trodde det... så hade förväntat att jag och han skulle vara hade fixat bio och att vi skulle äta gott..så det känns tråkigt menmen..ska inte tjabba något mer om det.. hans val ju.. han måste få göra det han vill..
men han har Lovat nu iallafall att han ska va med mig på min födelsedag iallafall.. så hoppas han håller det iallafall..

så imorgon blir väll jobb sen bara va hemma och ta de lugnt.........får se hur det går imorgon..

Kom precis hem från min bror, va ute hos honom i Kalsvik..firade hans son.. så va där fikade och hade trevligt! :)
nu ska strax sova.. ringa chaly först och se om han kan köra mig till jobbet imorgon ska ju regna =/ och inga bussar går..  men han visste inte för han ska kolla på basket match till 5 på morgonen..så han visste inte om han kunde köra mig vid kvart i 6.. hmm.. hoppas iallafall.. ååååh vad jag längtar till jag har mitt körkort så jag slipper be andra om tjänster.. .. aja..


Nu blir det läggdax! God natt på er!

SKRIVET: 2010-05-07, kl 18:23:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

usch väder!

usch usch vilket väder känns som hösten kom igen, hoppar över sommaren :( vill ha sommar och värme nuu!! åh måste utomlands snaart vill till värmen!!! :)

jaha, då va det jobbhelgen att se framimot hehe, den brukar gå rätt snabbt så det är ju skönt! :).. idag blir det ut till brossan en sväng och fira hans son sen får se vad som händer blir nog mest lugnt..för upp vid 5 på morgonen och jobba .. känns segt..menmen vad ska man göra.. imorgon ska va med chaly, men först ska han grilla med några kompisar sen skulle vi va, blir nog bara lugnt med film och så:) för sen jobbar söndagen med.. och sen måndag sen tisdagen ledig och då fyller jag åår!! :D, då blir jag 21.. sjukt tråkig ålder att fylla inget som händer... vill tillbaka och fylla 20 ju:D då va det roligare systemet och allt..men nu inget att se framimot hehe, bara att man blir äldre och det är ju inget roligt =/..
än så länge är jag inte så gammal har nästan hela livet framför mig:D..

nä nu ska lämna datorn och laga någon mat :), får se vad de blir!..
ha en bra fredag! och ta de lugnt alla som ska ut och festa i det här skit vädret! :)n skönt och va hemma när det är sånt här väder!! nästa helg får hoppas på fint! :D


SKRIVET: 2010-05-06, kl 20:52:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig!

Idag varit ledig, riktigt skönt har det varit !.. va nere på stan en runda shoppade lite.:)..Nu hemma och bara ta de lugnt, va innan hos Chaly men sen så skulle han spela så gick hem till mamma...men han skulle höra av sig sen så skulle vi hitta på något om de inte blev försent .. men tog 2 timmar så kl blev mycket så stannar hemma istället så får han göra det han vill.. men han blev sur på mig vet inte varför ..men orka inte bry mig eller för vet att jag inte gjorde något fel!!
så han får väll sura då för vad de nu va...hmm.. han bara la på i örat när man försöker prata och reda ut vad jag gjorde för fel...men som alltid kan han inte prata om något utan bara lägger på.. vill ju veta vad jag gjorde för fel..för jag kan inte se att jag gjorde något fel.. han kan ju inte bli arg för minsta lilla.......och måste ju kunna säga vad de va med..FATTAR INTE! Åååh..

aja..får väll se om han hör av sig..jag tänker iallafall inte..

nu ska jag äta nått..sen blir det nog bara lugnt...




Sometimes I feel like there's no gettin through to you , Like you don't appreciate all that I do
you gotta show me that you want me to stay
Don't turn and walk away...
I’m slowly falling out, baby we're tripping off silly things
Boy I need you to meet me half way, if you want me to be with you....

SKRIVET: 2010-05-04, kl 21:02:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag..

Idag varit jobb mest, håller på o lära mig en ny station på jobbet, har 6 olika stationer där, Akök, råkost,catering, kallskänk, D6 och D4.. kan alla förutom D4 den svåraste det är Dieten..alla specialkoster som patienter och avdelningar beställer, laktosfri, gluten och minus koster o massa annat..så den håller på o lära mig, massa o tänka påå..hjärngympa som de kallar de på jobbet, gäller och tänka där hehe.. men det går nog bra har bara gått bredvid nu 2 dagar.. kommer nog ta sin lilla tid men kommer nog va roligt o jobba där sen när man har kommit in i de :)

efter jobbet kom Chaly och hämtade mig så åkte till Mcdonals :), sen hem till honom och käkade och kollade film.. kändes bättre idag mellan oss:), men man vet aldrig vad som händer, men som sagt ska göra allt nu, sen får bara ta dagarna som de kommer! och hoppas på det bästa!!
Vi övningskörde med efter filmen..gick väll sådär..haha glömmer hela tiden och kolla och sånt..så chaly blir inte så glad..haha men inte lätt o tänka på allt haha, men de kommer väll!..

Nu ska plugga lite teori på körkortet, usch sjukt seegt och plugga .. länge sen man gjorde det juu:P

Föresten såg en bra film med jennifer lopez, The back up plan!, den va bra!, sen såg en annan film med Valentines day den va också jättebra! så dom filmerna tycker jag ni kan se!!

ha en bra onsdags kväll:)!

SKRIVET: 2010-05-03, kl 21:44:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Last time....

Jaha nu hände det igen, ena sekunden bra sen andra sekunden är det ett helvete.. kommer aldrig funka..försökte men det går inte..försöker o försöker men inget verkar funka... ändå stannar jag.. ..men alltid har man det lilla hoppet kvar att det ska funka, att det ska bli bra. men nu får det bli sista gången och jag ska ge allt nu för att det ska funka!! och jag hoppas att han med gör det om han verkligen vill...

men det blir sista gången..sen får det ta ett slut..ibland måste man lämna även dom man älskar...