SKRIVET: 2010-05-04, kl 21:02:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag..

Idag varit jobb mest, håller på o lära mig en ny station på jobbet, har 6 olika stationer där, Akök, råkost,catering, kallskänk, D6 och D4.. kan alla förutom D4 den svåraste det är Dieten..alla specialkoster som patienter och avdelningar beställer, laktosfri, gluten och minus koster o massa annat..så den håller på o lära mig, massa o tänka påå..hjärngympa som de kallar de på jobbet, gäller och tänka där hehe.. men det går nog bra har bara gått bredvid nu 2 dagar.. kommer nog ta sin lilla tid men kommer nog va roligt o jobba där sen när man har kommit in i de :)

efter jobbet kom Chaly och hämtade mig så åkte till Mcdonals :), sen hem till honom och käkade och kollade film.. kändes bättre idag mellan oss:), men man vet aldrig vad som händer, men som sagt ska göra allt nu, sen får bara ta dagarna som de kommer! och hoppas på det bästa!!
Vi övningskörde med efter filmen..gick väll sådär..haha glömmer hela tiden och kolla och sånt..så chaly blir inte så glad..haha men inte lätt o tänka på allt haha, men de kommer väll!..

Nu ska plugga lite teori på körkortet, usch sjukt seegt och plugga .. länge sen man gjorde det juu:P

Föresten såg en bra film med jennifer lopez, The back up plan!, den va bra!, sen såg en annan film med Valentines day den va också jättebra! så dom filmerna tycker jag ni kan se!!

ha en bra onsdags kväll:)!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: