SKRIVET: 2010-02-28, kl 12:28:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

upp o ner..

Hmm söndag idag, tråkig dag alltid lika seg...idag blir det bara lugnt..ska strax in i duschen sen blir de väll kolla serie..för chaly ska förmodligen kolla basket..så ..se kanske hem till mamma en runda idag igen, va hemma hos mamma igår, o amanda, totte och lilla Neo va där:) så umgicks lite med dom:)

Allt går upp o ner..hela tiden håller det på..varför kan det inte vara bra nångång??? varför känns det så fel?..åh varför kan det inte vara bra?
är det för båda inte vill längre..man har gett upp, man vet att det aldrig kommer funka eller bli bra..
jag vill att det ska funka, vill att det ska vara bra, ser en framtid...eller såg en framtid vet inte om jag gör det längre..inte efter allt han säger..tar hårt på en o höra allt de..
Vill bara vara lycklig, känna att han älskar mig, känna att han bryr sig och att han vill vara med mig.... känns bara så ibland..men blir bara mindre och mindre..........

SKRIVET: 2010-02-27, kl 12:08:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen!

Äntligen börjar snön försvinna:D, så skönt vill ha vår nuu :) o sen sommar, hoppas på en fin sommar nu :):) finns så mycket mer att göra på sommaren än på vintern, grilla,bada, sola och allt åh längtar!!!!

Nu är hemma hos Chaly.. vaknade nyss..han är på basket..så nu ska bara sitta här o ta de lugnt sen laga mat, bakad potatis med räkröra, mm så gott :)
sen ska hem en runda till mamma, hem och hämta lite kläder..sen får se vad som händer ikväll.. känner bara för ta de lugnt idag..men vet ju aldrig ..:P

Nu på måndag ska börja träna lite hehe köpt wii fitness.. testade de igår verkade jättebra :P, tycker inte om o gå på gym så detta blir nog perfekt haha ..finns massa olika saker man kan träna..yoga tex o sånt :) ..verkade roligt. så hoppas jag bara tar tag i det nu, snart sommar ju då vill man ju ha fin kropp :)

igår gjorde jag inte ett skit..va och kollade lite på chaly när han spelade basket..sen bara film..så blev en lugn fredag men det va skönt :)

nehe nu ska jag sätta på tv och se om det finns något roligt där..väntar på att Chaly kommer hem så jag kan börja laga mat sen..han kommer väll om några timmar...

SKRIVET: 2010-02-24, kl 20:50:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag..

Hmm inte mycket som hänt idag, verkligen en lugn dag..jobbet var jätte lugnt idag så gick redan hem vid 14 fast slutade 16 men skönt och komma hem lite tidigare..:)
Vilade, åt sen kollade på en film med Chaly sen nu bara suttit på datorn, Chaly är på basketen så sitter här i min ensamhet :P tänkte gå hem till mamma men orkade verkligen inte gå ut i detta väder, åh när ska snön försvinna?!..vill ha vår! men kommer nog ta ett tag innan våren kommer..kommer ju vara snö i maj om inte det börja smälta snart haha..

Nu ska kolla lite på den nya serien Cougar town, kollat nu 4e avsnittet, verkar jättebra! så den tycker jag ni ska börja kolla på :) , http://www.youtube.com/watch?v=NWT5eCZApnQ  .

SKRIVET: 2010-02-23, kl 20:01:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vill ha sol!!

blev moster igen, min stora syster fick en liten pojke:) så söt va han, va och hälsade på henne på bb i söndag o hon fick i lördags och allt hade gått bra så det kändes skönt!
Nu ligger hos Chaly, han är på nått möte med basketen..så han kommer väll snart..då blir glo på tv om han inte ska spela ..får se vad jag ska hitta på då men sen ska lägga mig tidigt, blev inte så mkt sovande i natt för allt bråk mellan chaly o mig..så ska gå och lägga mig tidigt så jag är pigg imorgon. Jobb imorgon med..sen torsdag o fredag sen ledig helgen så det kommer bli skönt!
ALDRIG sett så mycket snö här, och det slutar aldrig heller snö..visst ska det vara en sån vinter med massa snö och riktigt kallt men nu varit så läänge vill ha sommar nu, kan vara vinter en vecka innan jul sen en vecka efter nyår typ det skulle vara perfekt :)..sen skulle sommaren komma och vara jättevarmt då..åh tänk om det kunde vara så..vad sköönt det skulle varit ;P
menmen,,nu ska gå från datorn glo lite på tv, men ha en trevlig snöig tisdags kväll:)

VILL HA SOL! :d







SKRIVET: 2010-02-23, kl 19:09:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förstår inte...

Förstod inte vad som hände igår..en liten sak jag sa blev till något så stort..
Att han inte kan förstå hur sårad jag blir när man får höra sånt..han vill att jag ska bli säker men varför gör han mig osäker hela tiden! Kände inte igen honom, allt han sa usch fattade inte vad jag hade gjort för att få höra allt det..
och bara för att såra mig sa han allt så jag skulle förstå hur jobbigt det är för honom när jag tjabbar...
Det va de enda jag fick som svar.. men förstår ändå inte!!!!.. varför säga sånt ? för att jag ska sluta tjata som han kallar det, när jag frågar något.. vilken tid han ska komma hem?, vad han ska göra?, vilka han har snackat med o sånt..får man inte fråga sånt i ett förhållande??..visst lite överdriven är jag.. men måste få fråga något ju.. han kan ju inte ta allt som att jag tjatar....
tänker fortfarande på allt han sa igår..det gjorde verkligen ont att höra..och att inte veta vilket av det som var sant gjorde ändå ondare..
vad ska man göra....finns inget om jag vill vara med den jag älskar så får jag acceptera det hur han vill att det ska vara.. så blir det inget bråk..om jag bara är tyst så blir det inget bråk..och då kan vi vara med varann..

men hur länge ska det gå?..hur länge ska man kunna leva i tysthet och aldrig få svaret på frågorna som jag har..?..
ska man bara tänka att allt är bra, jag kan lita på honom?.. det är ju det ända jag kan göra..eller hur?..så länge jag inte ser eller hör något..så får jag tro på att det är bra..för att må bra själv..och få vara med den jag älskar..
vet inte mer vad jag ska säga.. vill bara känna att han bryr sig och älskar mig..Ord betyder inte lika mycket som handlingen längre.. gäller och visa nu.. för att jag ska få känna det. känna mig lycklig och älskad det är det enda jag vill begär inget annat, hur svårt kan det vara och visa....    ?   ...

SKRIVET: 2010-02-07, kl 12:50:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

I just wanna be happy.

Vad ska man göra, när man inte vet vad man vill?.. åh allt är så svårt ..
varför kan du inte stanna? bara lämna mig här..
förstår inte..? eller förstår men vill inte förstå ..
Ett tag kvar men..tiden går snabbt så måste välja hur jag vill göra..:(


Someone once told me that you have to choose, What you win or lose
You can't have everything, Don't cha take chances
Might feel the pain, Don't cha love in vain
Cause love won't set you free
I could stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound.
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah

Holding on tightly
Just can't let it go
Just trying to play my role
Slowly disappear, ohh
All these days i feel like they're the same
Just different faces, different names
Get me outta here
I can't stand by your side, ohh no
Watch this life pass me by, pass me by
So what if it hurts me?
So and it's just that i can't see
The kind of stranger on this road
But don't say victim
Don't say anything
Don't care about all the pain in front of me


I just wanna be happy