SKRIVET: 2011-01-30, kl 18:32:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skräpmat!

Denna helg har det verkligen blivit skräpmat och massa godis :) och nu snart ska vi äta mcdonalds, jag är riktigt sugen på det! menmen nån gång måste ju unna sig:) sen nu i veckan får jag träna bort det på min nya tränningsmaskin, Ab circle pro :) och ingen skräpmat i veckan:P

Nu sitter jag och kolla tv och väntar på Mcdonals som pappa är och köper, syrran sitter här med och hennes son Neo men hon ska åka hem snart, hon bor i Kalmar.

senare ska se film om jag hittar någon bra, nån som vet nån bra film?? säg till isåfall :)

SKRIVET: 2011-01-30, kl 12:07:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag..

Usch redan söndag, håller ni med mig att söndagar suuuger?! faan denna helgen har gått för snabbt, redan jobb imorgon..och nu denna vecka jobbar jag helgen, segt men men får hoppas att det går snabbt det med..

Igår va det iallafall trevligt, vi åt 3rätter ju och drack vin :) Idag blir det bara lugnt, min lillasyrra är fortfarande kvar med henne son, så ska umgås med dom, vi ska strax ut och gå en runda, underbart väder ute:) fast inte så varmt men ändå skönt ju när solen är framme :) Åh vill ha vår och sommar nuuu! :)

Imorgon jobb sen ska jag nog ner en sväng till stan, har lite grejjer jag måste köpa sen måste hämta ut mina linser med sen får se vad som händer, förmodligen inte mycket för kommer vara så trött efter jobbet men jag ska försöka plugga på körkortsteorin, sen försöka ringa bilskolan imorgon med. Jag ska gå på ljungqvist, och köpa sånt paket för 11500, då är det 15 körlextioner,teoripaket,halkbanan,risk 2an, uppkörningen. Det blir mycket billigare men sen får se om jag behöver mer körlextioner men jag börjar med det :)7

Men nu ska leka lite med lillasyrrans son Neo <3 :)

SKRIVET: 2011-01-29, kl 21:32:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vin!

Nu har vi ätit 3rätters, sjuuukt gott va det :) men jäävligt mätt är jag nu:)
Snart kommer min andra syrra Sanna med, så blir det dricka mer vin och ha det trevligt!, det har varit en jättebra kväll än så länge och det fortsätter nog så med :)
Jag la nyss ut bilder på mitt förra inlägg på maten vi har ätit ikväll!Men nu ska jag vara lite social och dricka vin och inte sitta här:P
Hoppas ni haft en bra kväll så länge :)

SKRIVET: 2011-01-29, kl 19:08:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

3rätters!

Nu har fixat 3rätters, förrätten är klar precis :), så nu ska jag, mamma,lillebror och 2 av mina systrar äta det och dricka vin och ha det trevligt! sen kommer min andra systers förbi med fast senare :)
Menyn blir :
Förrätt: Laxrulle med pepparrot och en snitt med skagenröra
Varmrätt: Marinerad Oxfile och fläskfile med potatisgratäng,rödvinssås och sparris.
Efterrätt: Citronfromage

Här är bilderna på maten:)


Förrätten.


Varmrätten.


Efterrräten.

SKRIVET: 2011-01-29, kl 17:58:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Familjen <3

Det har varit fullt upp här hemma hos mamma, min bror och hans tjej har varit här med deras 3ungar sen kom syrran Sanna med hennes kille och hennes 2 ungar och hans 2ungar :P men nu har dom åkt hem, och innan kom syrran Johanna så åkte Johanna och lillasyrran iväg och handlade så jag fick vara barnvakt till lillasyrrans unge som är 1år :) Han brukar vara riktigt mammig men det gick bra, vi lekte lite sen somnade han i mitt knä.. så sööt är han! men nu är lillasyrran hemma igen, så nu ska gå och sminka mig sen ska vi börja laga 3rätters vi i familjen! :) ska bli trevligt!
Men jag skriver mer senare och lägger ut bilder :)

SKRIVET: 2011-01-29, kl 13:32:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stallet!

Nu kom precis hem från stallet, va där med lillasyrran och hennes son sen min andra systers 2 döttrar Nathalie och Nikita, Nathalie skulle gå på ridskola, först hade dom lite teori, så jag och syrran gick runt och kollade lite i stallet, sen skulle dom rida och då satt vi och kollade, hon red jättebra och själv, men sen så när de va slut och lillasyrran va inne i stallet så va bara jag där, så ropade Nathalie att jag skulle komma ner och leda hästen för hon vågade inte själv, jag bara neeej, haha jag kan inte sånt och de va helt cp hästen drog och va helt tjurig! jag va skit rädd, men Nathalie ledde den sen och jag fick hjälpa henne lite bara, men sen kom syrran så hon fick ta över :) Jag har inte varit i ett stall sen jag va liten, så inte så van vid hästar, och vi skulle göra allt, va ju bara en ridlärare på typ 15ungar som hade varsin häst.. jag trodde när jag följde med att ridlärarna skulle hjälpa och sadla och sätta på allt innan man skulle rida men nej de va vi som skulle göra det, men tur är lillasyrran van vid sånt så hon fick hjälpa med de:P
men sköönt att vara hemma nu för det va kallt som fan:P Nu ska in i duschen, jag luktar häst och skit haha:P

Här är lite bilder från stallet:)


Lillasyrran och hennes son Neo :)


Min systers dotter Nikita:)


Min syrras dotter Nathalie och denna stora häst skulle hon rida :P




Nathalie :)

SKRIVET: 2011-01-29, kl 11:21:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag:)

Nu är jag vaken, jag ska strax med min syster Sannas döttrar Nathalie och Nikita ner till stallet, dom har varit här i natt för syrran jobbar och ena hennes dotter rider, så jag och lillasyrran ska med hon och rida. hehe det va länge sen jag va i ett stall :P. men vi har ett 5min i från oss och det är där och går på ridskola:) så jag,lillasyrran och hennes son och sen min andra systers döttrar Nathalie och Nikita ska dit nu vid halv 12.. så ska Nathalie gå på ridskola och vi andra ska kolla :p
Sen blir det hem in i duschen för man lär ju lukta häst och hästskit haha, sen ikväll ska äta 3rätters med 2av mina systrar,lillebror och mamma :) det kommer nog bli trevligt:)
men jag skriver mer när jag kommer hem från stallet :P

SKRIVET: 2011-01-28, kl 23:59:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inte hunnit..

Jag har inte hunnit skriva så mycket idag, Jag va ju på stan och shoppade med syrran och hennes son sen min brors dotter, sen kom jag hem så började vi laga tacos men sen va tvungen o åka till sjukhuset med min systers son, för han är sjuk och hade sån hosta så dom ville att vi skulle komma in, och syrran ville inte åka in själv så jag följde med henne, men va så mycket folk så fick sitta och vänta från 20.15 till 21.20 , sjuuukt jobbigt att vänta, och sen när vi kom in så kollade dom honom 5min och sen inget mer, och sa bara hör av er om det blir värre! så störande kunde inte ens få hostmedicin eller något och suttit där och väntat över en timme!!!!!
sen kom hem så kom Anna förbi så satt jag och hon och drack vin och pratade massa, mycket trevligt!!
Men min lillasyrras son har inte kunnat sova för han har hostat så mycket och är så förkyld tycker så synd om han..:(..
Anna gick precis, så snart ska jag sova..men sitter nu och kolla på tv och hör hur min systers son vaknar och hostar stackars liten:(.. hoppas verkligen han blir frisk snart! så jobbigt för såna små, han är bara 1år, han kan inte säga vart han har ont ju.. stackarn!!
men jag ska ta bort smink sen blir det mot sängen. men jag skriver imorgon när jag vaknar. Godnatt på er!!

SKRIVET: 2011-01-28, kl 18:04:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Shopping!

Nu kom precis hem varit och shoppat med lillasyrran och hennes son, sen min brors dotter Madde, men hittade inte jättemycket men blev smink för 800kr=/ det kostar så mycket pengar menmen sånt man behöver :P sen hittade några tröjor och ett par skor :P
Nu ska vi fixa tacos :) men jag skriver mer senare..




SKRIVET: 2011-01-28, kl 12:35:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grandsamarkand!

Nu ska strax ska ta bussen ner till stan möta syrran sen blir det till grandsamarkand och shoppa lite grann eller får se hur mycket de blir hehe:P får hoppas dom har lite roliga butiker där uppe, jag har bara varit där en gång och då va det inte många butiker, men nu har de nog kommit lite mer, men köpcentret skulle inte vara klart förens april, men lite affärer finns det ju:)
Men min brors dotter Madde skulle också med, men får inte tag på henne hon går i skolan nu, men hon får väll komma ner sen då.:)

Men jag skriver mer sen när jag kommer hem:) Ha en bra dag iallihopa :)

SKRIVET: 2011-01-28, kl 10:21:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag!

Äntligen fredag ! :) Jag vaknade tidigt idag, jag va redan uppe vid 10, men hade ställt kl på 11 men gick upp vid 10 för va pigg :P så nu ska äta frukost sen in i duschen o fixa mig o så, sen blir det ner till stan möta upp lillasyrran Amanda och hennes son Neo <3. så blir det shopping och fika! får se om jag hittar några fina kläder och skor :) jag har fortfarande kvar några presentkort som jag fick i jul. så dom ska handlas upp sen får se hur mycket mer jag handlar :) beror ju på vad jag hittar!:)
Men ÄLSKAR att shoppa:)
Efter shoppingen blir det bara vara hemma och ta de lugnt tror jag sen på kvällen blir det Tacos och så, sen får se vad som händer :)
Men känner på mig att denna helg kommer bli bra :)

SKRIVET: 2011-01-27, kl 22:43:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!

Kom ju på att jag ska upp ganska tidigt imorgon o möta lillasyrran vid stationen så ska gå och sova, jag ska kolla filmen imorgon eller nån annan dag.
För måste sova nu är trött och så jag orkar upp imorgon:), och orkar shoppa :)
och min andra systers 2 döttrar ska vara här ihelgen med för syrran jobbar :) så det ska bli trevligt såna änglar är dom:)
men godnatt på er ! Sov gott :)

SKRIVET: 2011-01-27, kl 22:09:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film och mys!

Nu ska mysa ner mig i soffan och kolla film :) ska se den filmen Trassel :) se om den är bra.
Imorgon kommer lillasyrran Amanda till Växjö med hennes son Neo, då blir det shopping och fika sen på kvällen får se vad som händer, blir nog bara lugnt. sen lördagen ska vi äta 3rätters middag, jag,mamma,syrran Johanna,lillasyrran Amanda och sen kanske lillebror och hans tjej.. vi skulle äta det med alla mina systrar med 2 kunde inte denna helg det va synd :( menmen det blir fler gånger :)

men nu ska se den filmen, jag skriver sen igen o berätta om filmen är bra :)

SKRIVET: 2011-01-27, kl 15:36:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Leeedig!!

Nu är ledig fredag,lördag och söndag :D så jäävla skönt! efter jobbet kom pappa och hämtade mig så övningskörde vi lite och nu kom nyss hem nu ska bara ta de lugnt, sen får se vad som händer senare.:)

Jag har gjort intresseanmälan på 3lägenheter nu, så får se om jag få nån:P 1 på norr och 2 på öster.. jag ska in där nu och kolla om de kommit ut några nya..Jag behöver lägenhet ju, men visst så jättebråttom har jag väll inte, skulle ju vara skönt och ha körkortet innan man flyttade hemifrån:P

Sen Makeup utbildning jag skulle gå har flyttats till juli så ännu bättre :), för kände att jag inte hade tillräckligt med pengar till den just nu, för vill betala körkortet först ju..
aja.. nu ska kolla lägenheter sen ska försöka plugga lite på körkortet.. men jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2011-01-26, kl 18:25:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag.

Onsdag redan, veckan har gått snabbt, Idag blev det jobb nu efter 2dagar sjuk, men skönt att komma tillbaka till jobbet, jag har varit så rastlös, hatar o vara hemma.. så skönt att jag känner mig bättre nu iallafall, men fortfarande förskyld, men jag jobbar bara imorgon med sen ledig fredag,lördag och söndag :) och lillasyrran Amanda och hennes son kommer till Växjö på fredag :) så fredagen blir det umgås med henne och hennes son, vi ska till stan och till de nya köpcentrumet på Samarkand och shoppa och fika :) och min brors dotter ska nog också med och Anna kanske :) så det blir nog trevligt! sen lördagen ska äta 3rätters med mina systrar och mamma :) och dricka sen får se vad som händer :)

Men nu ska jag plugga lite sen ska träna på nya maskin jag fick igår :P, Ab circle pro, beställde den för några dagar sen från tvshop, jättebra verkar den vara :) lätt och enkel :) men ändå ger effekt!:)

men jag skriver senare om ja hinner annars skriver mer imorgon..

SKRIVET: 2011-01-25, kl 13:15:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Life as we know it.

Jag va hemma från jobbet idag med, men känner mig lite bättre, men fortfarande ont i halsen.. men ska ändå gå till jobbet imorgon, för de har ju blivit bättre.. o nu ska dricka te och göra mig frisk, ligga i soffan hela dagen.. men blir så uttråkad men sen orkar ändå inte göra något..
såg en jättebra film igår, som ni måste se Life as we know it . Rikigt bra, sorlig,rolig och romantisk!

Här är trailern!

SKRIVET: 2011-01-24, kl 12:16:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma..

idag va hemma från jobbet, hade redan ont i halsen och hade ont i hela kroppen igår, men trodde inte ja skulle vara hemma idag för trodde de skulle gå bort till idag, men nä fortfarande jätteont i halsen... så sjukanmälde mig idag..men hatar o vara hemma, så tråkigt, så rastlös, menmen ska dricka te nu, känns bättre i halsen då.. köpt halstabletter med.. sen ska bara ligga och vila, krypa ner i sängen igen, fryser som faaan.. kallt över allt..=/..
skriver mer senare om ja orkar..
åh hatar o vara sjuk!!!!

SKRIVET: 2011-01-23, kl 19:50:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjuuk?..

Alltid så seega är söndagar, känner mig sjuk med=/.. ont i halsen o ont i hela kroppen...=/.. ska lägga mig tidigt så får hoppas att de försvinner tills imorgon, jag får inte bli sjuuuk nu!
ska bara ligga nu o kolla på tv, fryser som faan, så ligger med 2 filtar över mig nu..kände inget innan idag, men sen nu på kvällen började känna, visst hade ont i halsen idag när jag vaknade men trodde inte de va något så..
men ska dricka te med honoung nu med så kanske det blir bättre... känner mig helt död ihela kroppen...


SKRIVET: 2011-01-23, kl 14:45:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kryddparty!

Nu blir det kryddparty mamma ska ha, så nu har det precis kommit en med massa kryddor och skönhets produkter , så nu blir det handla lite men är dyrt 200-300kr för en krydda :P men dom håller länge o är bra !
men jag skriver mer senare...
Ha en bra dag!!

SKRIVET: 2011-01-23, kl 13:49:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vaknat!

Jag vaknade precis, oj läänge jag sov idag :P men det behövdes, men har ont i halsen =/.. aja.. nu ska in i duschen för sen kommer några hit, mamma ska ha kryddparty vid 15 så har lite bråttom:P
måste duscha och klä på mig:P
sen efter det blir det bara lugnt, ska upp tidigt och jobba imorgon men skönt jobbar bara nu mån till torsdag.. sen ledig fredag,lördag o söndag, skulle åkt till göteborg då men blir nog inte det, skulle åkt till mitt ex, men har tänkt mycket på det, och bestämt att jag ser ingen mening att åka till han, så bättre antingen jag åker till en annan stad, eller blir de vara hemma för lillasyrran kommer hit så ska hitta på något med henne isåfall.. men får se vad som händer :)
men nu måste jag in i duschen! jag skriver sen :)

SKRIVET: 2011-01-23, kl 01:07:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Burlesque

Såg nyss denna film, Burlesque hette den, Jättebra!!!! Christina Aguilera är huvudrollen och Cher:)
Denna film mååååste ni se!!!! :) jag älskar såna här filmer dans och musik :) och romantisk med :)

SKRIVET: 2011-01-23, kl 00:06:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag.

Lördag.. men snart söndag usch denna helg har gått så snabbt :( men skönt o veta att man är ledig en till helg :)
Nu ligger och kolla film, en jättebra film, dans o sång film med Christina aguilera och Cher:) så ska kolla klart på denna sen blir det mot sängen..
Innan va det bara lugnt, bara kollat på tv men fanns inget roligt så hittade denna film så .. men ska se klart den nu :)
men skriver mer snart om ja inte somnar direkt efter filmen :P

SKRIVET: 2011-01-22, kl 19:43:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Neo 1år!

Nu är man hemma från Kalmar, mycket trevligt va det där, massa kakor och tårta :) och påvägen dit blev det mcdonalds så har verkligen ätit massa skit idag haha men jääävligt gott va det :D

Här är lite bilder från Kalmar:)

Tårtor :)


Lillasyrran Amanda och hennes son Neo :) <3


Lillebror Johan sen min bror Tedde son Kevin:)


Neo äter tårta !


Neo och syrran Johanna :)


Farmor , mormor, Madde min brors dotter och sen storebror Tedde :)


Neo öppnar paket :)




Mamma och Mormor :):)


Neo med hans nya bild han fick :)


Totte och lillasyrran Amanda och deras son Neo :)

SKRIVET: 2011-01-22, kl 12:53:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kalmar!

Nu ska strax åka till Kalmar, ska till lillasyrran, hennes son fyller 1år :) så ska dit ioch fira han och fika och sånt:) blir nog trevligt! ska bli kul o träffa dom med, inte ofta man träffa dom ju pågrund att dom bor där ju:P
men kommer vara jobbigt o åka bil så länge när man är bakis hehe.. men får väll sova på vägen dit.
Väntar nu på syrran Johanna som ska köra mig dit och sen är min bror här med men deras bil är full :P

Men jag skriver sen när jag kommer igen:) ska lägga ut bilder från igår med och sen från idag men de gör jag sen när jag kommer hem! men ha en bra dag:)

SKRIVET: 2011-01-22, kl 12:16:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lyckat!

Kvällen igår va lyckad!, träffade Jasmine och Emsi, vi va på en förfest i stan så det va vi och några till :) Hade riktigt kul och kul att träffa dom det va så länge sen och vi har alltid lika kul varje gång :)
Sen blev det Grace, så dansade vi loss och hade kul, det va tilloch med bra musik igår:) Men Jasmine hade kryckor för hon har brutit benet men hon kunde dansa ändå:) Hon shakade loss i kryckorna :) sså idag är man väldigt trött menmen:)


Svårt och veta vad man skulle säga när man fick höra något sånt, man visste att hon hade gjort fel, men ändå va det en olyckshändelse.. Tycker så synd om henne..Att livet kan ändras så efter bara en sekund.

Här är lite bilder från igår:)













SKRIVET: 2011-01-21, kl 18:11:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Club can't handle me ;D

SKRIVET: 2011-01-21, kl 16:47:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Feeest!

Ikväll blir det festaa, jobbade idag så är ganska seg, men vilade nån timme efter jobbet och nu har duschat och ska snart börja sminka mig sen måste hitta kläderna jag ska ha på mig.:)
Det blir på en fest i stan sen kanske utgång vet inte än:P
men det kommer säkert bli jättekul!! Nu bara att få lite festhumör men de kommer nog snart, måste bara ta första drinken :D
Men jag skriver mer senare om jag hinner, ska redan vara där vid 19tiden, så kanske inte hinner då skriver jag imorgon:) Hoppas ni får en bra freedag!!:)

SKRIVET: 2011-01-20, kl 22:13:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film:)

Nu sitter och kolla film på tv, Firewall heter filmen, den verkar bra, tror inte jag har sett den innan isåfall länge sen.. sen blir det sovaa, ska upp tidigt imorgon igen..jobb sen om ja hinner hem o vila lite så jag är pigg till kvällen:) så blir de fixa sig och allt måste hitta kläder med som ja ska ha på mig :P men de blir nog kul:)

Men ska se klart filmen nu, sen blir det mot sängen så jag skriver mer imorgon efter jobbet :)

Godnatt på er!:)

SKRIVET: 2011-01-20, kl 20:46:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tränning!

Jobbet idag va ganska lugnt, men fanns att göra, imorgon ska vara i cateringen då blir det göra tårtor,smörgåstårtor och olika buffer :) det ska bli kul, och slutar tidigt imorgon med så det är bra, för sen ska träffa tjejerna och så blir det fest o kanske utgång med:) Länge sen man va ute så ska bli kul men har inte bestämt än vad jag ska ha på mig får se:) jag hittar nog nått:)

Sen efter jobbet har suttit och pluggat lite körkortsteori, läser och läser hela tiden men de verka gå in, men tycker visa saker är svårare.. men får väll plugga mer på de då:P

Sen beställde nyss från Tvshop, hehe en Ab circle pro heter den, kostade nästan 2200kr , som ska träna mage,lår,rumpa mest men öven ger kaloriförbränning ger effekt på hela kroppen, och 3minuters träning på den motsvarar 100 vanliga situps, och den verkar enkel, just för jag hatar gym och sånt, så perfekt att ha en sån hemma, men visst det är tvshop som gör och säger allt för att sälja, men måste testa för annars får man ju aldrig veta, och velat köpa den länge men känts som onödiga pengar, och kanske det är, men kanske inte :) bara och vänta att de hur den funkar :) sen när jag har fått den och testat så ska jag berätta om den funkar och verkar bra :)


Ab circle pro.

SKRIVET: 2011-01-19, kl 22:17:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sängen.

Blev inte så mycket mer plugg utan när bror och hans ungar hade åkt så kom syrran Johanna förbi med henne hund, så gick inte plugga han skäller heeela tiden!  Den hunden är såååå jobbig haha :P
Så nu har bara snackat med syrran och så, och strax ska mot sängen ska bli sköönt att sova:)
sen imorgon jobb igen och efter jobbet ska försöka plugga igen :)
Men godnatt på er! Sov gott :)

SKRIVET: 2011-01-19, kl 21:03:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pluggat.

Nu har man pluggat lite körkortsteori :P sen va min bror Tedde här så snackade med han och hans barn va också med, så umgicks med dom, men nu åkte dom precis. S
Så nu ska jag kolla tv sen ska försöka plugga lite till, sen blir det sova, ska upp vid 5 imorgon igen.. eller kl ringer då men brukar inte gå upp förens halv 6 sen ta bussen vid 6, bara fixa mig på morgonen äter frukost på jobbet så det är skönt :)

Men ska kolla tv lite nu och ta de lugnt :) sen blir det plugga igen om jag orkar :P

SKRIVET: 2011-01-19, kl 17:22:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dieten.

Nu är hemma från jobbet, skrev inte så mycket igår.. hade inte tid :P idag på jobbet har det varit fullt upp, jag va i dieten med alla specialkoster, sjukt mycket patienter inne med massa specialkoster, Tarm, Stomi, Laktosfri, Glutenfri, Gluten och Laktosfri och - ägg -majs i alla form plus va den vegitariskt, massa dialyskoster, sen massa önskekoster och vegetariska, och alla minus något , som - lök, - paprika, -citrus och allergier och massa mer.. Kommer inte ens ihåg allt :P, men det va bara och köra på:p gäller och tänka så man inte gör fel.. och plus har man en tidspress, allt detta ska vara klart vid 11 sen plus har man massa kantiner som ska ut med vid lite innan 11.allt ska göras samtidigt. så man har verkligen fullt upp gäller och förbereda och planera, men man har inte mycket tid på sig, man får lappen på alla patienter och specialkosterna då får man 5 över halv 10 sen läsa igenom dom om de är mycket ta 15-20min.. och då har man knappt en timme på sig o förebereda och köra igång med maten.. menmen får väll hoppas att patienterna har gått hem :p så det blir lite mindre i dieten :)
Men jag ska inte vara där imorgon utan i Aköket , får hoppas att de är lugnt där iallafall.. men många som varit sjuka nu på jobbet idag 3st.. så varit lite körigt överallt idag i köket.'

Aja nog om jobb , jag gick faktiskt hem idag från jobbet :) behöver göra det, för att få lite tränning och motion, och det va skönt med mycket piggare så har pluggat lite nu på körkortsteorin :) och ska fortsätta nu strax.. sen ska bara ta de lugnt..ta mig ett varmt bad sen med :) men jag skriver senare :)



SKRIVET: 2011-01-18, kl 12:35:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Leedig!

Idag är jag ledig för har jobbat hela helgen, så skönt! Jag har duschat och sminkat mig nu, ska iväg en sväng sen ska nog förbi Anna en sväng med ska se om hon är hemma sen med.

Imorgon jobb igen men jobbar bara till fredag sen ledig igen :) och det kommer nog gå ganska snabbt..
men nu ska äta lite frukost det har jag inte hunnit med än:P jag skriver sen igen!

SKRIVET: 2011-01-17, kl 23:39:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Läängtar

Nu har bara suttit och kolla tv, finns inte så mycket bra på tv, men kollade på den filmen Miss secret agent, den filmen är så bra, så rolig :) men nu va den filmen slut o nu verkar det inte finnas något bra där..så segt o har ingen bra film att se heller och orkar inte leta upp någon nu, får väll gå o sova snart då, men är inte så trött än.. sov ju ganska länge innan efter jobbet hehe:P

Längtar bara nu till helgen, vara ledig lör och sön :) Skönt det ska bli, fredagen blir nog ut med tjejerna och sen lördagen ska ju till Kalmar till lillasyrra och fira hennes son som fyller 1år....Tiden går så jävla snabbt, hoppas denna vecka gå snabbt med så helgen kommer :) Längtar till helgen och till nästa helg med när jag ska till gbg eller tro jag ska dit om jag inte åker någon annanstans har inte riktigt bestämt än.

Kollade nyss min mejl med och har inte fått något erbjudande på lägenhet.. känns som jag aldrig kommer få lägenhet.. är jag för kräsen kanske? heh, men vill ju ha en i stan..men det verkar jag inte få med mina få poäng... och vill inte vänta för länge heller.. så kanske ska kolla i tbg med där verka det vara lättare att få. för öster,söder o norr är de också höga poäng juu... oooh vill ha lägenhet juu, längtar som faan att få en egen lägenhet, köpa allt nytt och inreda så snyggt och stilrent och modernt ska det vara :)
Föresten, säg till såfort ni vet någon ledig lägenhet, 2a ellr 3a i stan eller nära :)ok??
Och måste ta tag i körkortet med, jag börjar sen slutar, börjar sen slutar o så har hållt på hela tiden..men måste bara göra det nu och inte sluta utan fortsätta tills jag får det, fast det kommer ta tid, men ska ta en sak i taget, börja med teorin sen de andra.

aja, nu ska fortsätta kolla på tv sen blir det mot sängen.. sen får se vad jag ska hitta på imorgon jag är ju ledig :) men de bli nog bara lugnt, kanske ner till stan fast har inga pengar o shoppa för så då är det inte kul, får ju inte lönen förens den 27.... men nästa vecka då blir det shopping! :D men skriver mer imorgon när jag vaknar och fått min skönhetssömn :) Godnatt på er!

SKRIVET: 2011-01-17, kl 19:23:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen!!

Äntligen är man ledig imorgon sååå skönt:) äntligen få soova ut efter jobb helgen hehe :)
Somnade idag efter jobbet och sov till nu, va så trött så därför jag inte har skrivit tidigare. Så nu ska fixa lite mat , sen blir det bara lugnt ska se om jag ska se någon film, jag såg en bra film igår, Ticking clock, den va lite konstig men ändå bra :) men tycker ni ska den!

Nu ska jag gå och fixa någon mat nu men jag skriver mer senare :) Hoppas ni alla haft en bra dag!

SKRIVET: 2011-01-16, kl 20:08:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Love and other drugs!

Såg nyss den filmen, Love and other drugs, jättebra va den, den måste ni se :) Tror den kommer på bio snart eller är den på bio nu:) Romantisk och rolig va den:)
Nu ska nog se en till film , ticking clock, får se om den är bra :P

Här är trailern på Love and other drugs

SKRIVET: 2011-01-16, kl 17:44:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så snabbt!

Nu är jobbhelgen över, det har gått så sjuukt snabbt känns som jag skrev nyss att jag skulle jobba helgen hehe, men skönt att det går snabbt, bara för haft fullt upp på jobbet och dom säger ju om man har kul så går tiden snabbt :P Men jag jobbar imorgon med, men slutar vid 14 tiden :), sen är ledig tisdag :)

Men nu ska äta lite mat sen ska lägga mig och kolla på dom filmerna jag sa om igår, Love and other drugs och Ticking clock :) Jag berättar sen om dom va bra om dom är värda och se :)


SKRIVET: 2011-01-15, kl 21:58:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött..

Blev inte att kolla på dom filmerna fasnade för en film som gick på tv :P Uptown girl hette den, och den va bra och sen nu började en till film Supersugen.. så blir försent och kolla på dom filmerna jag hade tänkt och se så ska se dom imorgon:) för måste sova strax ju, så jag orkar upp till jobbet imorgon.
Börjar bli trött nu och känner mig helt död så det ska bli sköönt att sova snart..Hoppas dagen går snabbt imorgon ska jag kan bli ledig och få sova ut :) Älskar och sovaaa! heh men det ska man inte göra för mycket måste ju ta vara på livet innan det är försent :)!

Hoppas ni haft en bra lördagskväll och att det fortsätter så :) Jag har iallafall haft en bra lördag fast den varit seg och lugn, men skönt de med ibland, inte mycket man hinner göra dom helgerna jag jobbar just för man jobbar så länge och både fredag,lördag och söndag..men få ta vara på dom helgerna jag är ledig :)

Men nu ska kolla tv sen blir det mot sängen, ååh blev riktigt trött nu, heh jobbigt menmen :P Snnaaart sova måste bara kolla klart filmen :P


SKRIVET: 2011-01-15, kl 19:47:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kebab!

Nu blir det Kebab som mamma och jag fixat, Mmm det ska bli gott, Mycket godare när man lagar det själv :)Jag hittade 2 filmer med som verkar bra, Love and other drugs och Ticking clock. Vi ska se dom nu efter vi har ätit.Så blir en lugn och skön fredag, film och mys :) Sen imorgon jobb igen kl 5 imorgon ska jag upp, tur att jag har en så snäll pappa som kör mig dit så jag slipper cykla :)
Men nu ska vi äta så jag skriver mer senare.

SKRIVET: 2011-01-15, kl 18:12:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbhelg!

Jaha nu har jobbhelgen börjat:P Kom nyss hem från jobbet, men det gick bra idag men mycket att göra.
Jag är i Aköket denna helg,så mycket föberedningar till måndagen, då det är kall sås och fisk, och alternativet är potatismos och korv, så idag la jag 450 port fisk till resturangen och till patienterna på sjukhuset, sen typ300-400port fisk till avdelningarna på sss och andra avdeldningar..så det har funnits och göra, sen gjort 110 liter kall sås. Och imorgon blir det lägga korv men inte lika mycket men några 100 :P
Plus gör man maten lördag och söndag, idag va det kåldolmar och imorgon är det kyckling, och mycket patienter inne.och kvällsmaten gör jag med ju, idag va det paj, och imorgon till kvällsmaten är det gröt:P
Så är ganska trött idag, men skönt med att det finns att göra på jobbet, så går tiden snabbt, men många timmar jag jobbar på helgerna från 6 till 17.30.. annars på vardagarna brukar vi vara 3-4 i varje station men inte på helgerna då gör man en station själv, antingen A-köket,Dieten special, eller den andra dieten, kallskänken eller råkosten. så vi är 5 st som jobbar i köket på helgerna och sen är dom några st som jobbar i disken och brickdukningen med, men vardagarna är vi ganska många mer.
Men skönt att jobba helgeena med lugnt och skönt :P men segt med just för att de är så många timmar :P menmen de brukar gå snabbt.
Så nu bara imorgon med, och sen måndag fast slutar tidigt då, sen ledig tisdag :) Men trivs så bra på jobbet :) det är ju huvudsaken :)


Ikväll blir det bara lugnt, är som sagt ganska trött så ska se nu om jag kan ladda ner någon bra film och lägga mig och kolla på :)
Men blir sista lugna helgen, måste ut o roa mig lite,:P bara suttit hemma nu flera helger, inte känt för att festa, men nästa helg ska jag det, ska till Kalmar då med :) och helgen därefter ska ju till Gbg men det blir nog inte festa då, men kommer iväg iallafall och gör något, men om de inte blir gbg så funderar på och åka tiill en annan stad och festa loss lite, för det är ju ganska tråkigt här i Växjö, så får ta och åka o festa i andra städer :) blir nog roligt ska bara se vilka som vill med :) men nog några som vill för ingen som tycker de är kul att festa i växjö juu :P Det kan det inte vara, eller jo om man är 14 dom har ju precis börjat, då är det alltid kul men man tröttnar tillslut ju:P

Men nu ska se om jag hittar någon film :) jag skriver mer senare. :) Skriv om ni vet någon bra film med !!

SKRIVET: 2011-01-14, kl 18:18:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lugn fredag!

Nu hemma från jobbet ,det va lugnt o skönt idag på jobbet och jag förberede så mycket jag kunde idag så jag får en lugn helg :) Jobhelgen nu ju...
Ikväll blir det bara lugnt, mamma,pappa och jag ska äta räksmörgås nu ikväll och så blir det bara tv, ska nog se Lets dance och se om det är någon bra film ikväll med:)

Men hoppas ni får en bra fredagskväll jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2011-01-13, kl 22:27:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot sängen..

Nu blir det snart mot sängen..Upp o jobba imorgon... bara längtar till jobbhelgen är över.. så man är ledig 2helger i rad !
och jag har inte fått erbjudande på någon lägenhet heller..men det kommer väll snart..får jag hoppas skulle vara så skönt att ha eget! Hoppas till sommaren iallafall, då ska jag ha rättare sagt! :P kommer ta vilken som då, för ska ha egen lägenhet till sommaren!!
Men nu ska fixa mig för sängen.. men skriver mer imorgon Sov gott! Godnatt..


SKRIVET: 2011-01-13, kl 22:02:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sagoland.



En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm..¨
Kan drömmen bli sann?

Man vet aldrig vad som händer.
Ge aldrig upp om du fortfarande vill försöka.
Torka aldrig dina tårar om du fortfarande vill gråta.
Sätt aldrig svaren om du fortfarande vill veta.
Säg aldrig att du inte vill, när du inte kan släppa honom.

SKRIVET: 2011-01-13, kl 21:45:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lugn dag.

Varit en väldigt lugn dag idag :), men det har varit sköönt får passa på att ta de lugnt när man är ledig:)
Imorgon börjar jag halv 9 så får lite sovmorgon:), och pappa kör mig imorgon så slipper ta bussen så skönt :)! och han kör mig förmodligen i helgen med, så jag slipper cykla för går inga bussar lör o sön så tidigt. och inte kul o cykla i snön och så tidigt.. men visst skulle behöva den motionen hehe. menmen om pappa erbjuder o köra mig så tackar jag inte nej:) Men känner inte för att jobba denna helgen.. seeg men får tänka att sen ledig 2helger i rad :) helgen därefter ingen anning vad jag ska göra, sen slutet av månaden den helgen jag är ledig fre,lör o sön så åker upp till Göteborg på torsdag kvällen där o stannar förmodligen till söndag.. så ska shoppa och så:). Ska bo hos mitt ex, har börjat snacka med han igen.. men vet inte om det kommer bli något.. åker mest upp för att se, och att få lite kul, shoppa o så:) bara skönt att komma iväg. Men visst undrar man om de skulle kunna funka igen, men sen när tänker efter så är ha precis som innan, och inte kunnat släppa något gammatl, allt är kvar,allt det dåliga.. så tror det är ganska försent..men visst man vet aldrig.  får se vad som händer.


Nu sitter bara här vid datorn och kolla tv med, men inget roligt på tv..som vanligt bara tråkiga saker......Pappa sitter o kollar handboll, inte så kul precis, inte intresserad av sånt menmen:P
Såg en bra film innan idag, All good things hette den, den va bra lite seg i början men sen blev den bra:)
Och snart blir det sova, men inte än, inte trött så ska sitta o kolla tv så jag blir trött så jag kan gå o sova :P

SKRIVET: 2011-01-13, kl 11:53:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig!!

Godmorgon på er, nu har jag vaknat, de flesta av er har säkert varit uppe redan ett tag :P, Men jag är ju leedig idag!!
Nu sitter jag och äter frukost,knäckebröd,gröt och juice :), va sugen på gröt idag på morgonen så det fick de bli :)
Efter jag ätit klart vet jag inte riktigt vad jag ska göra, in i duschen förstås, sen kanske ner en runda på stan,men få se vad som händer :) men ska fortsätta äta klart min frukost :) sen blir de ta en dusch men jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2011-01-12, kl 23:53:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!!

Nu blir det strax mot sängen, ska bli så skönt att sova ut imorgon, ska ligga i sängen så länge jag kan:), sen jobbar fredag,lörda och sönda.. måste nog cykla till jobbet med i helgen för går inga bussar så tidigt, jag börjar vid 6 sen jobbar till 17.30.. så långa pass lördagar o söndagar..  men ska se om pappa är snäll och kör mig kanske så jag slipper cykla i denna halka :P kommer säker bara slå ihjäl mig om jag cykla i detta väder hehe.
men nu ska mot sängen ska bli sköönt och sova:) God natt på er :)

SKRIVET: 2011-01-12, kl 21:13:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Föräldrarfritt

Såg nyss det nya programet Föräldrarfritt, 8-11åringar ungar som ska bo själva utan föräldrar i 2veckor, 10 tjejer o 10 killar, Som big brother fast 8-11åringar barn! helt sjukt va det, sen sitter föräldrarna och kollar på sina barn, när dom bråkar,blir utstötta och allt, Ska klara sig helt själva., Redan första programet ser man hur dom bråkar,gråter, Jag fattar inte hur underhållande det kan vara? Att föräldrarna vill se detta. Jag skulle aldrig vilja att mitt barn skulle vara med i sånt program, fattar inte ens att de kan sända sånt, allt går till överdrivft nu för tiden..
Men ändå kollar folk på det alltid så, till och med jag kollade på det, fast jag tycker det är sjukt men ändå vill man fortsätta och se vad som händer.
Men men de gör allt för att få många att titta...

aja, nu ska kolla på den filmen som började på 5an nu :)

SKRIVET: 2011-01-12, kl 19:32:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2011-01-12, kl 19:29:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ute låst!

Slutade tidigt idag från jobbet så va redan hemma vid halv 3 :) men självklart hade lillebror låst dörren och självklart då hade jag ingen nyckel och ingen va hemma!! så ringde lillebror men han va i skolan, men som tur så slutade han då, eller fick vänta 45 min innan han kom, så satt där och väntade och höll på o frysa ihjäl!!!
Men nu har vilat en stund så det va sköönt fick krypa ner under ett varmt täcke :):)
Imorgon är jag ledig så jääävla skönt :), så vet inte riktigt vad jag ska göra nu ikväll, får se vad som händer!
Men ska vara skönt att vara ledig imorgon, ska nog ner en runda till stan.
Jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2011-01-11, kl 20:18:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lägenhet??

Innan va hemma hos Anna o Sonyas mamma Eva, satt och drack te och snackade med Sonya,Anna o Eva, sen gick hem sen kom Sonya förbi så drack vi ännu mer te och snackade massa gammla minnen och tjejsnack :)
Och nu efter hon gick hem har bara kollat tv och tagit de lugnt, jobb imorgon igen.. sen är ledig torsdag. så får se vad jag ska hitta på imorgon:)
Kollade nyss lägenheter gjort intresseanmälan på 2 lägenheter nu, en på vintervägen o en på norr, får se om jag får nån. men kommer hela tiden men alla är på så höga poäng, jag har fortfarande bara 2200 någotting.. men kollar privat med, men finns ju inga där heller, kollar mest Ca fastigheter. Någon som vet nån annan fastighet som har privatlägenheter?? eller någon som vet nån lägenhet ledig sääg till isåfaall :)

SKRIVET: 2011-01-11, kl 15:29:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag,

Nu kom precis från jobbet, det va lugnt o skönt på jobbet, o sen hade dietmöte med om massa olika kosttyper sen bara jobb imorgon sen ledig :D så sköönt!
Nu ska strax träffa Anna och Sonya umgås med dom sen får se vad som händer :)
Men jag skriver mer senare när jag kommer hem:) Hoppas ni haft en bra dag :)
Kollade nyss lägenheter med, men inte fått någon än..=/, men de kommer väll, säg till om ni vet någon ledig lägenhet i stan eller nära stan, 2a eller 3a :)!

SKRIVET: 2011-01-09, kl 17:36:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skit väder!!!

Vilade lite innan va trött o seg, o inget väder man vill ut i, regn och blask ! usch hatar sånt väder, man blir ju så deprimerad, Vill ha sommar nu !!!!! Längtar så sjukt mycket till värmen!

Nu sitter o äter tårta som blev över från igår :) fortfarande lika god nästan godare när den har fått stå o dra sig lite:) och så kolla tv men finns verkligen inget roligt på tv, bara massa skit program! Försökte fixa ett teori program innan med körtkortsfrågor, så tänkte plugga men så funkade inte det, ska försöka igen sen.. fast tror inte ja orka plugga nu, är så trött o seeg.. så får göra det efter jobbet imorgon..
Men nu ska fortsätta deppa framför tv och äta massa tårta :) hehe

SKRIVET: 2011-01-09, kl 13:10:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2011-01-09, kl 12:22:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag!

Godmorgon på er, nu har jag vaknat, sovit riktigt gott :), o skönt o få sova ut :), men tråkig dag idag, Söööndag, alltid seg och tråkig dag.. o så jobb imorgon med ..
Hmm undra vad man ska hitta på idag ..jag kommer nog på nått, ska in o ta mig en dusch nu iallafall :)

SKRIVET: 2011-01-08, kl 20:29:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

101 dalmatinerna

Nu har man firat klart mamma:), alla har gått hem förutom min systers döttrar som ska sova här för syrran Sanna skulle ut o festa :P
sen om några helger så blir det fest för att fira mamma :) men nu blev det bara fika men de va trevligt med :)
Jag har är sååå rastlös och uttråkad !!!!!!! men sen orkar inte göra något men ändå vill göra något, jobbigt när man känner så haha.
men blir nog bara lugnt ikväll med :) ska sitta här och äta gott och kolla på¨film med min systers döttrar :) Underbara små änglar är dom:) Dom fick ju självklart välja film så det blev 101 dalmatinerna:) men den är bra:) hehe
sen ska jag kolla på annan film efter de somnat :)

SKRIVET: 2011-01-08, kl 16:09:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mamma fyller år!

Nu har gästerna kommit, så nu blir det fika och tårta :) Mina 3 systrar är här med deras barn och sen min bror och hans tjej och sen mormor och morfar :)
men nu ska vi fika så jag skriver mer senare :)
Massor av kakor och tårta blir det med :)

SKRIVET: 2011-01-08, kl 14:43:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2011-01-08, kl 13:35:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Städa o fixa!

Nu ha jag vaknat igen hehe, ojjj va länge jag sov :P bara säkert för ja va uppe innan o gav mamma frukost på sängen :p men jag sooov jäävlligt skönt, känns som jag verkligen sovit ut :)
Nu ska hjälpa mamma och städa och baka tårta :) för sen kommer gästerna, eller mina syskon kommer och mormor och morfar men blir ganska många med alla syskonbarn :)
Men nu måste gå och hjälpa mamma och ska äta lite frukost med :P

Svar till anonyma kommentaren: Favoritfilm.. Hmm många filmer jag tycker är bra, men dom jag kollat mest på och älskar är Pretty women, Pearl harbror och You got served.

SKRIVET: 2011-01-08, kl 10:09:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Frukost på sängen!

Ställde kl idag för att komma upp idag för att ge mamma frukost på sängen, hon fyller 55 idag :) så nu håller jag på koka kaffe,ägg,fixar mackor :)
Syrran ringde nyss o ville prata med mamma men jag bara neej ring senare måste ge henne frukost på sängen först hehe, sen ringde mormor med haha, fan va alla är uppe tidigt då :P men mamma har inte vaknat än iallafaall :)
så nu ska fixa klart det sista :)
Gratttis Mamma <3 Älskar dig!!
Här är min fina frukost bricka :) Nu ska jag gå ner och väcka mamma :)

SKRIVET: 2011-01-07, kl 22:09:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lets dance!

Nu har jag och mamma ätit tacos och kollat på lets dance och drukit lite vin, nu ska kolla film, ska se The tourist, se om den är bra :) den verkar bra iallafall, sen blir det nog en till film, bara film ikväll hade jag tänkt bara lugn dag:) Skönt det med!
Imorgon får se vad som händer, inga planer imorgon heller.. får se vad jag känner för, tar de som de kommer:)
men nu ska jag sätta på filmen och äta massa gott :)

SKRIVET: 2011-01-07, kl 17:39:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tacos o mys!

Nu håller vi på och fixa tacos :) Mmm det ska bli gott sen blir det film och mys:) och lite vin:)
Idag har jag bara tagit det lugnt och det fortsätter så nu med sen senare får se man vet ju aldrig vad som händer :)

SKRIVET: 2011-01-07, kl 14:02:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2011-01-07, kl 13:59:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag!

Godmorgon:), nu är jag uppe visst har varit uppe nån timme, men sov länge det vaa skönt, idag är de freedag :) Inga planer ikväll utan får se vad som händer, nu har precis duschat, ska sminka mig nu sen blir de ner en runda till affären med mamma :) Handla lite gott tills ikväll:)¨
Men nu ska klä på mig o fixa :) jag skriver mer senare.

SKRIVET: 2011-01-06, kl 22:46:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Filmen 13

Nu har precis kollat film, såg 13 hette den, skulle sett den igår men blev inte så, så jag såg en idag, den filmen va bra, kolla trailern :)Alexander Skarsgård va med och 50cent :P
Nu ska bara kolla tv, se om det är något bra där. Bara ligga i soffan o mysa ner mig:)
Imorgon ska sova lääänge, ska bli så skönt! Ligga i sängen hela dagen hehe, haha nä men nästan :p Jag skulle behöva åka ner till stan, köpa upp mina presentkort men tror jag vänta och shoppar till slutet av månaden, för då ska till Gbg :)
Det kommer nog bli kul, för då ska shoppa och vara där hela helgen, eller åker upp dit på torsdagen den 27 sen stannar till söndagen förmodligen. Fick en bra lön nu i jan, för jobbade julhelgen o nyårsafton några timmar ju så fick ut 19 000 :) så då har jag och shoppa för bara mobiläkningen jag ska betala :) Så då ska unna mig lite, men då kommer säkert inte hitta något bara för det :P alltid så :P
men nu ska kolla tv sen blir det nog sova..

SKRIVET: 2011-01-06, kl 14:50:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Röd dag.

Vaknade idag och kom på att de är en röd dag idag, tänkte hur fan kommer jag till jobbet, för de går inga bussar så tidigt jag börjar halv 7, så gick upp ringde pappa, men han kunde inte, så fick väcka lillebror och låna hans cykel och massa snö ute, så skynda mig och cyklade kvart i 6 och va på jobbet vid 6 så det gick snabbt bara 15min för de va skottat men de va kallt som faan och blåste :(.. men värre när jag skulle hem, nu har det snöat som fan och de har inte skottat än, det tog lite mer än 45min att komma hem, hemskt va det, gick inte att cykla så fick gå med cyklen och den drog åt ena hållet och mina fötter gled bakåt, men nu är jag iallafall hemma, nu har jag fått min motion för ett bra tag :)

Nu ska äta lite sen vila :) sen får se vad som händer, är ju ledig nu freda,lörda och sönda :D så jävlaa skönt!!

SKRIVET: 2011-01-05, kl 19:30:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

Get me out of here
Cause my eyes are burning from these silly tears
That you brought when you showed me you don't really care

Get me out of here
Cause my eyes are burning from these silly tears
That you brought when you showed me you don't really care!
I can't recognise your a stranger to me
I feel so betrayed
What a waste of my heart and me!!

SKRIVET: 2011-01-05, kl 19:14:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bra film?

Fanns inget roligt på tv, så nu hittat en film jag ska se, som en sa va bra, 13 heter den, så ska se den strax :) så har jag något att kolla på iallafall, för bara tråkigt på tvn ju.. Någon som vet nån annan bra film? ? lika bra och ha några på lager nu, med detta väder hehe..man vill inte ut bara film och mys väder ju :) Såå säg till om ni vet någon bra film man kan se :) helst inte action och sånt inte mycket pangpang filmer det är tråkigt hehe, helst drama :)

SKRIVET: 2011-01-05, kl 18:34:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Varmt bad:)

Istället för ta en dusch tog jag ett varmt bad, det va skönt bara ligga där och njuta :) det behövdes, och nu har målat naglarna och lite så:)
Nu ska kolla lite på tv sen får se vad som händer..
Jag har inte fått veta än om jag kom in på den Makeuputbildningen, jag sökte en Makeuputbildning men bara 10st som kommer in, och den är i Kalmar :) men får se. Jag väntar och se när ja får svar, det skulle vara kul om jag kom med:) och ska bo hos lillasyrran då hon bor i Kalmar ju så de skulle vara perfekt:).
Och jag har inte fått någon lägenhet än heller, men har gjort intresseanmälan på 4st:), sen en på jobbet sa om en privatlägenhet som hennes kompis skulle flytta ut från, så hon skulle säga att jag va intresserad :) Den låg vid Willys precis, så inte så jättelångt från stan. :)
Men nu ska jag fortsätta kolla tv och bara ligga i soffan och ta de lugnt :)

SKRIVET: 2011-01-05, kl 17:09:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag.

Nu sitter här med min storebror,mamma,lillebror och Anna kom förbi så sitter och snacka lite :), sen blir de in i duschen sen nog bara de lugnt :). Finns inte så mycket att göra så segt..
Jobbet idag va lugnt, väldigt lugnt :), jag jobbar bara imorgon med sen är ledig fredag, lördag och söndag :) så jävla sköönt! får se vad som händer, lite sugen på festa faktiskt men får se :)
men nu ska fortsätta snacka med dom :) jag skriver mer senare!

SKRIVET: 2011-01-04, kl 17:15:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött.

Fortfarande trött, fast jag va ute och gick en runda innan, det va kallt men ändå skönt att röra på sig lite, men jag piggnade inte till så mycket, verkligen sjukt trött idag, vädret som gör en trött ju..måste vara det.
Vill verkligen ha sommar!
Nu ska bara glo på tv, och försöka plugga lite till körkortet men först ska ut och ta en cigg, usch ut i kylan igen :(..Vad jag plågar mig med dessa cigg haha, måste sluta men de kommer nog den dagen snart jag ska bestämma mig:)

SKRIVET: 2011-01-04, kl 16:40:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2011-01-04, kl 16:34:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma från jobbet.

Nu hemma från jobbet, sitter nu o försöker hitta massa teoriprogram eller test för körkortet, lättare o plugga så än att sitta o läsa i en bok, blir bara uttråkad då, men tror jag ska ut och gå en runda först :) så jag blir lite piggare :) sen blir det plugga efter det, sen får se vad som händer.
Men jag skriver mer senare, hoppas ni haft en bra dag :)

SKRIVET: 2011-01-04, kl 05:44:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdagsmorgon..

Godmorgon på er, nu är ja uppe kl är 05.43.. segt som fan va de o gå upp idag, men ändå kom upp lite tidigare så ja hade tid över o gå in o skriva lite här, kollade nyss ut och det har kommit massa snö igen och det snöar fortfarande =(..  O snart ska man ut i detta väder för att ta bussen till jobbet, jag har tröttnat på detta väder nu, nu räcker de, nu tycker jag de kan bli varm igen, tror de flesta håller med mig eller hur? :P
Sitter här och dricker te, försöker göra mig lite varm innan man ska ut i helvetet :P vill inte =( Måste verkligen ta mitt körkort snart, så jag slipper ta den jävla buss hatar o åka buss och speciellt och stå o vänta på bussen i denna jävla kyla med! men nu ska jag gå och klä på mig ha en bra dag!

SKRIVET: 2011-01-03, kl 21:39:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film.

Nu har jag pluggat men nu orkar ja inte mer :P nu blir det film som ja ska se med lillebror Johan och hans tjej, någon komedi får se om den är bra hehe
sen blir det mot sängen, ja ska upp tidigt imorgon ju vid 5 :( usch och ut i kylan och ta bussen , faan vad ja vill ha sommar nu!! värme!!!!!!
Kollade nyss min mejl hade fått massa förslag på lägenheter så har gjort intresseanmälan på 4lägenheter nu, mer kunde man inte göra, men får hoppas att jag får någon snart..:)
men nu skaa vi sätta på filmen :)

SKRIVET: 2011-01-03, kl 21:22:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2011-01-03, kl 19:49:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pluggande!

En berättelse...
Fem killar var ute på semester. De kom till ett femstjärnigt hotell där det stod: Endast för killar.
Då de inte hade  med sig flickvännerna beslutade dom sig för att boka in sig.
Dörrkvinnan, en attraktiv kvinna, förklarade att det fanns fem våningar.
Efter varje våning fanns en förklaring hur det fungerade, det var bara att trava på.
De gick upp en trappa och fann en skylt: -Alla kvinnor här är förfärliga älskare men de är snälla och känsliga.
Killarna skrattade lite och gick vidare utan att tveka.
De kom upp en våning till där det stod: -Alla kvinnor här är underbara älskare men de behandlar män illa.
De tyckte inte detta lät bra,
utan gick upp ytterligare en våning där det stod: -Alla kvinnor här är fantastiska älskare och lyhörda för männens behov.
Detta lät ju bra men det återstod ju två våningar och eftersom de var nyfikna så fortsatte de upp
och fann följande skylt: -Alla kvinnor här har perfekta kroppar, är känsliga och uppmärksamma mot män, perfekta älskare, singlar och mycket rika.
Detta var för bra för att vara sant. Dock, girighet och nyfikenhet tog överhand och de tog de sista stegen upp till femte våningen
där det stod: -Det finns inga kvinnor här. Denna våning byggdes endast för att bevisa att det finns inget sätt att göra en man nöjd...
Nu har tagit upp böckerna för körkortsteorin så tänkte sitta och plugga lite :), jag försökte ringa körskolan idag men de hade bara teletider mellan 11-12 så jag ska försöka ringa imorgon och boka in mig och se vad dom ha för priser, vill ju helst ha intensivkurs men tror inte det finns men kanske något annat ja kan hitta som går ändå ganska snabbt, för sen slutet av feb har jag ju makeuputbildningen om jag kommer in förstås.
Så nu ska jag sitta och plugga tills ja inte orkar mer sen blir de sova för upp imorgon igen till jobbet :P men ja skriver mer senare nu ska jag plugga :P

En berättelse...
Fem killar var ute på semester. De kom till ett femstjärnigt hotell där det stod: Endast för killar.
Då de inte hade med sig flickvännerna beslutade dom sig för att boka in sig.
Dörrkvinnan, en attraktiv kvinna, förklarade att det fanns fem våningar.
Efter varje våning fanns en förklaring hur det fungerade, det var bara att trava på.
De gick upp en trappa och fann en skylt: -Alla kvinnor här är förfärliga älskare men de är snälla och känsliga.
Killarna skrattade lite och gick vidare utan att tveka.
De kom upp en våning till där det stod: -Alla kvinnor här är underbara älskare men de behandlar män illa.
De tyckte inte detta lät bra,
utan gick upp ytterligare en våning där det stod: -Alla kvinnor här är fantastiska älskare och lyhörda för männens behov.
Detta lät ju bra men det återstod ju två våningar och eftersom de var nyfikna så fortsatte de upp
och fann följande skylt: -Alla kvinnor här har perfekta kroppar, är känsliga och uppmärksamma mot män, perfekta älskare, singlar och mycket rika.
Detta var för bra för att vara sant. Dock, girighet och nyfikenhet tog överhand och de tog de sista stegen upp till femte våningen
där det stod: -Det finns inga kvinnor här. Denna våning byggdes endast för att bevisa att det finns inget sätt att göra en kille nöjd...

SKRIVET: 2011-01-02, kl 18:30:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sööndag

Sööndagar så seeegaaa, Nu sitter och kolla tv och väntar på pizzaa, jag och lillebror orkade inte laga mat så vi har beställt pizza nu :) det ska bli gott! idag har bara latat mig :Pmen de har varit sköönt
men nu ska ut o ta några bloss innan pizzan kommer ;)

SKRIVET: 2011-01-02, kl 14:02:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Godmorgon på er :) Nu har man vaknat eller vaknade för nån timme sen, men har städat lite, diskat och tvättat, det behövdes :P Nu sitter här med min brors dotter Madde och kolla tv bara.
Idag blir det bara lugnt, söndag ju hatar söndagar så tråkiga och sen jobb imorgon med.. men skönt att veta att man är ledig en till helg :) då är ledig fredag,lördag och söndag :) Inte bestämt än vad jag ska göra då, men jag hittar nog på nått då:)
Men nu kommer strax min bror o hans andra ungar så ska umgås med dom nu:) men jag skriver mer senare!

SKRIVET: 2011-01-02, kl 01:06:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemsk!

Jag och Madde såg nyss den filmen Eden lake fyfaaan va hemsk den va och så äcklig!! Om ni inte sett den så kolla den men jag varnar känsliga tittare haha, för den va verkligen hemsk!! Usch !
Innan den filmen såg vi And soon the darkness, den va också hemsk film men inte som Eden lake, men den va bra med så den ska ni också se om ni inte har sett.
Och pallar vi inte kolla mer på skräckisar hehe så nu ska vi se lite romantik :) så nu blir det A walk to remember, så jävla bra film så romantisk och sorlig är den! :) den måste ni se om ni inte har sett!
Här är trailern på Eden lake.

SKRIVET: 2011-01-01, kl 16:55:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film o mys.

Helt död idag är man, orkar inte göra nånting.. så blir film och mys hela kvällen :) men det är skönt med jag ska bara hitta massa filmer nu, som vi ska ligga och kolla på, och äta massa gott!
Skönt att få sova ut imorgon med, det behövs verkligen..
Jag igår :P hahaha

SKRIVET: 2011-01-01, kl 16:30:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Släppa taget.

Nu nytt år, och det ska börja bra och bli bra med :) Släppa det gamla, glömma det och gå vidare nu och ha kvar dom bra minnen.
Som jag sagt innan efter allt, hur lång tid det nu tar, så åker man till nån annan plats, träffar nya som får en att känna sig värdefull, och man hittar till slut de små skärvorna av sin själ och hela den där sörjan, den bortslösade tiden av de livet bleknar till slut bort. Bara att bestämma sig hur man ska göra, det är det som är svårt,att göra något som man inte vill, att släppa taget om något som man verkligen tycker om. Men tillslut när man vet att det inte går att ändra, att man inte kan göra något, måste man gå, släppa taget och gå vidare.

SKRIVET: 2011-01-01, kl 14:14:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder.

Här är några bilder från nyår :)

Filip,Johan,Linnea och Melvin.
Haha min bror Tedde!
Min systers dotter, min brors dotter och jag :)
Syrran Sanna och hennes döttrar Nathalie och Nikita :)
Min syrra Sannas son Nicke och hans tjej Mikaela.
Lillebror Johan och hans tjej Linnea:)
Syrran och hennes kille Tobbe :)
Vi sitter och äter och dricker :)
Syrran Sanna och jag :)
Hahha min bror Tedde besatt av raketer haah han blir som 20igen :P
Mamma och jag <3
Anna,Bella och jag :)

SKRIVET: 2011-01-01, kl 13:52:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

2011 !

Nyår igår va riktigt rolig :), vi va här hemma allihopa, det va min bror o hans familj, min syrra Sanna och hennes familj, sen min lillebror o hans tjej och några andra så åt vi 3rätters och drack och hade trevligt, sen vid 12 slaget gick vi ut till alla grannar och vänner och sköt rakter och drack. sen blev det hem och dricka igen:)
Vet inte vad kl va när jag gick och la mig :P, men va en lyckad kväll igår iallafall :). idag mår man som man förtjänar :P  och min brors dotter madde haha hon fick sin första fylla igår hahaha vi hittade henne hos grannen simon som hade fest med, skit full va hon så vi tog hem henne och så började hon spy men hon får skylla sig själv för vi sa till henne , men ganska roligt att se för man vet sj hur det va :P får väll hoppas att hon lärde sig och väntar med att dricka nu tills hon iallafall bli lite äldre :P Hon sitter här nu och mår skit haha, stackarn eller inte :P jo men lite synd är det om henne.
Idag blir det skräpmat och massa gott och film och bara lugnt :) det ska bli sköönt. men ska börja kolla på film efter min bror o gått med alla ungarna, nu går de inte att vara ifred hehe., dom är ju inte tystlåtna precis, jag förstår inte att dom orkar:P
Men hoppas ni hade en på nyår :) och året började bra !