SKRIVET: 2010-01-26, kl 14:28:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

En pojke:)

En liten pojke fick min syrra i onsdags :) vägde 3580g och va 50cm..:) allt hade gått jättebra! kan läsa hennes blogg på  http://amandawibergsliv.blogg.se/  ..
va och hälsade på syrran och totte och lilla bebisen i söndags :) riktigt söööt va han, en riktigt liten gulleplutt :D
ska nog åka dit snart igen kanske nu ihelgen men får se, ska till jönköping med..Chaly ska se någon basketmatch..så då hade jag tänkt följa med och shoppa lite där :D
annars händer det inte så mkt, bara jobb :P..sen ledig ihelgen så åker vi till jönköping och sen kanske Kalmar..beror på hur länge vi ska hyra bilen...måste ju hyra bil för har ingen just nu..och vi köper nog ingen heller..
Chaly flyttar nu i sommar..eller efter sommaren..så då ..äh jag vet inte vad som händer då..har inte så mycket o välja på.. flytta med, eller stanna och det tar slut..men förlorar mitt jobb här för har närsom fastjobb..och verkligen svårt o få jobb..sen vill ta körkort klart innan jag flyttar..o allt..känns sjuuuuuuukt jobbigt att han bara kan säga hejdå!..för känns som han tar det så lätt..att allt han ser är hans jobb, basket där han ska flytta.. visst det är hans framtid, som han säger..men jag finns inte med i den...

aja.. nu ledig idag ska bara va här hos Chaly och ta de lugnt.. han är och pluggar..
händer inte så mkt..

SKRIVET: 2010-01-20, kl 18:11:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart kommer den:)

Jobbat idag, va mycket att göra idag, många va sjuka..men det gick bra:).. slutade halv 3 sen kom hem och somnade direkt..så skönt och vila :) och är leedig imorgon ännu skönare :) ska nog hem en runda till mamma imorgon och hälsa på :)
Lillasyrran smsade innan vid 12 idag på dagen och sa att hon hade värkar, ringde hennes kille nyss och då va hon på bb :) så nu kommer ungen ut snart hoppas jag :D det va beräknat att hon skulle få på söndag men nu blir det nog tidigare :) läängtar! spännande och se va de blir! :)

Nu ska bara ta de lugnt städa lite hemma hos Chaly hade jag tänkt..sen kolla tv bara.. chaly ha basket så får sitta här i min ensamhet :P

Beställde kläder från Nelly.. (www.nelly.se ),  en bikini, läderleggins och ett linne :) och det gick sjukt snabbt och få varorna :) så det va bra tog bara några dagar sen kom det :):) och allt satt som det skulle :)

Nu närmaste blir det bara jobb och förmodlingen ut en runda till kalmar och hälsa på syrran och hennes bebis :) ska nog ner en runda på stan med shoppa upp mina presentkort jag fick i jul, hehe inte gjort de än:P
annars blir de nog mest lugnt... vill göra något men finns inget..vill åka nånstans men vart? hmm..:P och sen jobbar heltid så finns inte så mkt tid..utomlands skulle vara underbart nuu :) menmen får se vad som händer :)

Vill ha sommar ju!!!!!!!!!!!!!! försvinn snööö! haha

ha en trevligt kväll :)


SKRIVET: 2010-01-16, kl 19:20:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen!

Ledig denna helgen, igår passade syrrans 2 döttrar sen va med Chaly bara..och idag varit hemma hos mamma hjälpt till och städa lite, sen nu ligger och Chaly vi skulle ha myskväll men nu kollar han på sina serier så gick hit till datorn för orkar inte kolla på de..
precis lagade mat Tonfiskgratäng med stekta champinjoner :) jättegott är det och enkelt och göra..koka ris, när riset är klart, lägg i gratäng form och blanda ihop med tonfisken och frystdill sen gör en vanlig vitsås och häll över sen ost på sen in i ugnen på 250 grader sen ta ut när osten är gyllenbrun:) så enkelt :) och gott är det med :)

Nu ska in i duschen, sen blir det bara ligga framför kolla film :) om chaly har tid med de, om han inte ska spela eller kolla serier förstås..alltid måste han de..
aja..lugn och skönt helg iallafall:) sen nästa helg jobbar jag!

Imorgon åker Chaly iväg han ska kolla 2basket matcher i nässjö, han är borta heela dagen så undra vad jag ska hitta på då?.. något förslag vad man kan göra en söndag? :)

Ha en bra Lördagskväll :)

SKRIVET: 2010-01-12, kl 21:13:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Längtar!!!

åhh snart får mina systrar barn :):) lääängtar!.. min lillasyrra har beräknat att få barn om bara nån vecka:), sen storsyrran är i början av februari! så då med dom 2 barnen så har jag 9st syster och brors barn :) så roligt är det! Älskar barn!!!!! visst jobbiga är dom med haha..
ska bli spännande och se vad dom får..hoppas någon få en flicka, finns så mycket fina kläder och köpa till tjej, knappt några kläder till killar..tråkigt! eller någon som vet en bra affär med coola/gulliga killkläder?
ÅÅhh kan dom inte klämma ut ungarna nuuuu! :D

Inte hänt så mycket..bara jobb och såå..och där går det bra :)
aja skriver mer imorgon :)


Här en liten del av familjen :) men några iallafall:) Min bror hans barn och tjej, jag och sonya, mamma, och sen syster och hennes två döttrar :):)

Familjen :)



mina 2 gravida systrar :) så vackert! :) sen jag och lillasyrran :)

SKRIVET: 2010-01-07, kl 21:17:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Myspys:)

Nu är hemma hos mamma, chaly skulle ha game night med hans killkompisar..så det var bara att gå till mamma.. ska ju upp tidigt med så kunde inte vara där när dom sitter upp o spelar till minst 2 på natten.. såna spelnördar :P

Så sitter nu hos mamma, med min lillebrossa sen kom min andra syrra förbi med massa chips och godis och annat gott :) så nu sitter vi och kollar på en film som går på tv, "sen kom polly" eller vad den heter, sett den innan och den är bra :)

Min bror, han köpt en liten chihuahua skit söööt, sen nu köpte han en Amstaff. åh vill med ha dom raserna! :P så köper han föörst faaaan haha..men inte tid för en vovve nu, mkt jobb ju.. så får vänta tills jag har tid med en hund så jag kan vara med den massa :) Så ska jag köpa en liten chihuahua eller amstaff vill jag ha :)

aja.. nu ska jag fortsätta kolla på filmen, sen blir det sova.. ska upp tidigt och jobba imorgon, skönt att sova hos mamma för då kör pappa mig till jobbet, slippa gå till bussen när det är sååå sjuuukt kallt ute! Längtar till sommaren nuu, mysigt med snö men det har varit vinter nu, hehe vill ha sommar nu !! :)

Ha en trevlig kväll i snövädret:)

SKRIVET: 2010-01-06, kl 21:42:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Någon som vet hur man fixa bloggdesign?

jaha.. nu sitter jag här hos Chaly.. inget och göra.. bara vill att tiden ska gå snabbare så jag kan gå och lägga mig.. haha vilket liv det låter som jag har.. haha men är så uttråkad.. chaly är på basket och kommer inte förens 23 tiden.. så sitter här själv..

Jobbat idag..va riktigt lugnt idag på jobbet så det va skönt kunde redan gå halv 4 fast slutade vid halv 6.. menmen skönt och gå lite tidigare ibland :) Va hemma hos mamma sen efter jobbet en stund..mitt packet hade kommit, jag beställde för typ en månad sen 2 skor och en kläning.. och det kom nu.. väntat som fan på de.. sen kommer hem och då fick bara klänningen! sjuuuukt störande då va skorna slutsålda! åh de va verkligen skorna jag ville ha! så fick jag inte dom :( åh..aja..får beställa några andra då..men så störande när man väntar på något som man verkligen vill ha så får man inte de.. aja inget att göra åt..får bara hitta några andra snygga skor :D, någon som har en bra hemsida med snygga högklackade skor??? så säg till :)


Vill säga med.. Att mellan mig och Chaly känns det bra nu!.. inget bråk! känns nästan som man är nykär igen och det känns fantastikt!!
hoppas bara det fortsätter såhär nu :):) för dessa senaste dagarna har varit underbara! :)


Föresten någon som vet hur man fixar bloggen? någon som vill hjälpa mig att fixa en snygg design på min blogg?? eller säga hur man gör haha..börja tröttna på min vanliga tråkiga vill pynta till den lite ;P

SKRIVET: 2010-01-04, kl 00:53:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nyår!

Nyårsmorgonen började med jobb..från halv 9 till 17.00 .. sen kunde jag gå hem.. hem och duscha och göra iordning mig blev det..Firade nyår hos mamma, med min bror och hans familj och min lilla syrra va hemma sen min andra syster och hennes döttrar.. sen sonya och chaly va där med :) så åt vi först förrätt sen varmrätt och sen efterrätt :) riktigt gott va det! samtidigt drack massa goda drinkar :) sex on the beach, san fransisco o några till :) det var riktigt trevligt sen kom grannarna in med innan 12 slaget och 2 andra kompisar kom ! .. vid 12 slaget  skålade vi sen gick ut på ängen vi har utanför och alla smäller racketer men fyfan va kallt det va så tror jag bara va ute typ 10min sen gick in igen.. och så satt och drack och hade trevligt..sen vid 3 tiden på natten kom 2 andra kompisar..så åkte till en fest, salsafest va det i araby.. lite pinsamt, typ bara jag och min kompis som va dom ända blondinerna , men vi hade kul :) försökte dansa salsa haha vet inte om jag lyckades..:P
men sen blev det kaos.. Chaly och jag hade bråkat lite innan festen så han stack från mig vid 1tiden.. sen åkte själv med mina kompisar till den salsa festen utan att säga något.. som kanske inte va så bra.. för när han fick reda på de kom han dit.. och då började bråka ännu mer..men sen blev allt bara förstorat och andra la sig i och massa annat hände orkar inte ta upp det ens .. helt sjukt är de.. inte bara om chaly..men efter han stukit gick tillbaka till festen.. sen vid 5 tiden åkte vi tillbaka till mig satt och drack lite till.. sen spårade det ut....
orkar inte ta det.. helt sjukt.. hade änglavakt iallafall ..fattar inte att det inte finns en gräns när det säger stopp..ingen rädsla för döden..förstår inte honom..

sen gick till Chaly och slutade kvällen där.. ungerfär halv 8 va hos honom!.. slutade bra iallafall...



Jobbat denna helgen.. va bara ledig nyårsdagen.. så idag har jobbat och nu sitter hos chaly.. han sitter och spelar..så tänkte gå in och skriva lite här.. hade lite mer och skriva nu än sist..:P
nu ska bara sitta uppe och glo på chaly spela, JÄTTEKUL eller inte.. haha.. får väll gå och sova snart.. är bara så sjuuukt röksugen har slutat röka eller försöker inte rök nu sen nyår.. så är jätteglad men det är sjukt jobbigt!.. ta hjälp av nikotintuggumi.. det hjälper men försöker inte använda mkt av det heller..men svårt utan... får ser hur det går men bara man vill så kommer det att gå :)!