SKRIVET: 2009-11-30, kl 14:32:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjuk..=/

Legat och hostat hela natten typ, och hela morgonen och helaa dagen, och är förkyld ..så blev inget jobb idag ..så sjukt jobbigt med denna hosta, sån rethosta som inte försvinner vet inte hur jag ska göra så den blir bättre, sen röker jag med så då blir det bara värre! måste sluta röka så blir det nog bättre så slipper jag få denna jävla hosta såfort jag blir förkyld!, men är så svårt måste få viljan till det först annars funkar det inte!, men vet inte hur jag ska göra för att sluta, vad som är bäst?, några förslag?

ska försöka ta mig till jobbet imorgon, sen blir det nog en runda ner till stan om jag orkar, måste börja köpa lite julklappar innan pengarna tar slut :P
Nu ska lägga mig o vila en stund till.. försöka inte lätt med denna hosta, knappt att jag kan skriva...usch!
Men skriver mer en annan dag!, hoppas ni får en bra dag!

SKRIVET: 2009-11-29, kl 14:29:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seg daag!

usch vad jag är seg idag, orkar inte göra något..va ute igår, skulle egentligen varit hemma och vilat istället för fredags gick hem från jobbet för kände mig dålig, kände mig heelt febrig..men sen mådde bättre på lördagen så bestämde mig festa ändå!, vi hade förfest hos syrran Johanna i hennes hus..det va trevligt! sen gick vi ut på Oleo, mkt folk och jag hade riktigt kul!, massa dans!, hade riktigt ont i fötterna när jag kom hem till Chaly..men det var en lyckad kväll länge sen jag hade så kul här i växjö! :P
Men vaknade idag ont i halsen och jätteförkyld..så inte så bra att jag va ute o festade..menmen...:p...
Skulle gått på julskyltningen idag men blir nog inte de..är så slut i kroppen och Chaly har ändå träning Basket..så..blir nog ingen jukskyltning...skulle varit kul och gått ner en runda..så sugen på marknadsgodis..får se..

Nu ligger i sängen och försöker få Chaly att gå att handla hamburgare för jag orkar inte men han orkar inte heller och han kollar på sin jävla basket.! och är så jävla sugen på hamburgare men orkar inte röra mig! och har inte ens skor haha, har bara mina högklackade här, för glömde mina vardagsskor hos mamma innan jag skulle ut o festa sen gick direkt till Chaly på natten igår så nu har jag inga skor här förutom mina högklackade och dom pallar jag inte gå i efter allt dansande igår så är mina fötter helt svullna haha :P och gör ont!
så vet inte hur jag ska få min hamburgare haha
får väll försöka fjäska lite för Chaly så kanske han går och köper :)

Imorgon blir det jobb igen, fast skulle nog behövt varit hemma en dag till och vilat..men måste jobba..jobbar bara till torsdag sen ledig fredag,lördag,söndag :) så härligt!

Nu ska gå och få chaly och köpa hamburgare annars blir det väll laga nån mat..hmm..alltid svårt o hitta på vad man ska laga....


SKRIVET: 2009-11-26, kl 21:18:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skooor :D

Nu sitter här med lillasyrran Amanda :), hon har kommit till växjö, annars bor hon i kalmar, men nu ska hon vara här i helgen, för ska fira henne och min andra syrra johanna för dom fyller år:) så ska bli kul :) så roligt och träffa henne och se hennes mage hon är gravid 7 månaden :), sen min äldsta syster är också gravid i undefär 7 månaden :) så blir snart moster igen 6e ungen sen faster är jag till 3 ungar :) så 9 ungar :) alltid kul med barn :)

Så på lördag ska familj och släkt vara här på dagen fika och så för att fira Amanda och Johanna.. sen på kvällen ska jag och mina systrar ut och äta sen blir det ut och festa! :)
Fredagen blir det vara med Chaly och ha myspys :) ska baka lussibullar och pepparkakor :)
Sen söndagen blir det julskyltning, handla massa gott marknadsgodis :D

Hittat så snygga skor som jag vill köpa :P men kan inte köpa alla men ska köpa 2-3 par iallafall men inte bestämt vilka än....?..hjälp mig så svårt att bestämma mig vilka jag ska ha :P

 

SKRIVET: 2009-11-18, kl 17:33:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bakat :)

Precis bakat kladdkaka och chokladbullar :), som jag och Chaly ska äta sen efter maten, ska bli gott, Nu ska laga lite mat, eller snart, sitter och väntar på att Chaly ska vakna.. han la sig och vilade lite..se när han går upp då ska laga mat...
Varit ledig idag, vaknade, så städade hela lägenheten, det behövdes!, Chaly va och pluggade på bibloteketet...så skulle överraska honom..men efter jag städat klart och chaly inte hade kommit än.. så orkade inte vara kvar hos honom hade gått över 5 timmar....så stack hem en runda träffade sonya:) pratade lite med henne..och tvättade lite.. sen hörde han av sig men då självklart skulle han spela... så väntade lite till hemma sjukt seeegt och bara sitta o glo på att han ska spela hela tiden eller kolla serier.. men sen åkte och skulle baka lite hos honom..så bakade ..sen skulle vi laga mat..men då går han o lägger sig.....
aja..så gick in o skrev lite här.. blir lätt rastlös och bara vara här..finns inget att göra..så tråkigt då!..men får väll komma på mer saker att göra.. så han får göra sitt..så jag slipper sitta o tråka ut honom..o bara klaga på att jag är rastlös...
men imorgon är det jobb så det är skönt så har jag något attr göra iallafall..sen blir det jobb hela helgen med..
sen får se vad jag får hitta på mer.. ..han verka alltid ha saker o göra iallafall för sig själv..skönt för honom...


Undra om det någonsin kommer att sluta.....

SKRIVET: 2009-11-07, kl 18:10:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helg!

Lördag idag, ledig denna helgen så sköönt!
igår va bara med Chaly och tog det lugnt, mådde inte bra kändes som jag hade feber och skulle bli sjuk..men idag är det lite bättre men fortfarande konstig i kroppen..Chaly ska på fest idag, han har frågat om jag ville med, men sagt nej nu..känner mig inte så bra, inte sugen på fest..men ändå vill jag med, för så mycket jag tjatat o få träffa hans kompisar och nu säger jag nej när jag äntligen får...? men känns pinsamt o träffa dom när Chaly berättat allt om mig vad jag har gjort, han har ju säkert inte sagt något vad han har gjort..men aja..hoppas han ger mig mer chanser och får träffa hans kompisar..får se när det blir..
Har fortfarande den oroliga känslan för Chaly ska ut o festa, borde inte ha det för vi har haft det så bra nu i 2 veckor..men ändå svårt o släppa allt gammalt som hänt..så det gör mig osäker..Han blir så arg och irriterad när jag frågar med, tex vilka han ska festa med o sånt..vill ju bara bli säker..blir ännu mer osäkrare när han blir arg..=/..
Visst han tycker inte om tjat och det har varit för det mesta i vårat förhållande innan..men måste ju få fråga när han vet att jag är orolig och osäker..Kan inte låta bli och fråga om jag är osäker om något och när jag vill ha svar på något..men det tar han som tjat...jag försöker, men om jag håller allt inom mig blir jag bara mer och mer osäker och då kommer det inte funka ju....frågorna försvinner ju, ju mer säkrare jag blir och kan lita på honom..

Ska hem till Mamma när han åker till festen.. Mamma passar min systers döttrar.. så får väll vara o leka med dom så jag har något att göra..men det blir säkert bra! :) bara Chaly visar och sköter sig :)
orkar inte ha den klumpen i imagen hela tiden... sjukt jobbigt är det..

På måndag börjar jobbet igen, men jobbar bara måndag till torsag sen ledig fredag till måndag så det blir sköönt! :) så tråkigt bara finns ju inget att göra..men bor ju i Växjö, lilla Växjö..inget att göra här..

SKRIVET: 2009-11-03, kl 14:54:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

:)

Sov länge idag, skönt att sova ut var ledig idag så därför jag kunde det :) Ligger nu i Chaly säng och skriver, han sitter och spelar, han har blivit sån spelnörd haha..Ska gå och göra lite frukost nu:)

sen imorgon blir det jobb igen, men är ledig helgen :), får se vad som händer ihelgen Chaly vill att jag ska med på någon halloweenfest som hans kompis har, men vet inte om jag ska med än..träffa hans kompisar, aldrig träffat dom innan och vi har varit tillsammans över 1år, aldrig fått träffa dom innan..men nu får jag det, och visst känns det bra..men  vet inte om jag vill nu ihelgen..känns som dom inte tycker om mig efter allt Chaly har berättat om mig..men Chaly kommer nog bli arg om jag inte följer med...aja... några dagar kvar till helgen så får se hur jag gör..

va inte hemma på en hel vecka va hos Chaly, sen kom hem..pratade med mamma..om Chaly och hon skulle ge han en chans nu och allt.. hon sa att hon skulle acceptera honom bara så länge jag är lycklig ! och det känns jättebra!:)

Hoppas allt funkar nu, läänge sen jag kände mig såhär lycklig!!!