SKRIVET: 2010-11-30, kl 21:57:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halmstad.

Imorgon efter jobbet så ska jag till Halmstad :), det blir nog kul:) Hoppas på det iallafall, jag skriver mer om de när jag kommer hem från Halmstad på torsdag.
Nu har bara tagit de lugnt, håller på och kolla en film på tv sen blir de sova, ska upp tidigt imorgon o jobba ..sen sitta på en buss 2 och en halv timme usch seeegt men men det är de värt :)
aja.. nu ska se klart filmen! ha en bra kväll :)

SKRIVET: 2010-11-30, kl 16:40:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Städat!

Nu har precis städat klart mitt rum, det behövdes men nu är de rent iallafall! åh jag läängtar tills jag får en egen lägenhet! köpa nya möbler och allt !
Nu ska ta mig en dusch sen får se vad som händer.
Såhär blev mitt städade rum:P iinte mkt julpynt haha, bara en julstjärna :) men finare så :)

SKRIVET: 2010-11-29, kl 22:08:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot sängen.

Blev ingen film, utan tog mig ett varmt bad istället, det va skönt och varmt, det kan behövas i denna kyla.
Nu hade jag tänkt gå mot sängen.. inget roligt på datorn och orkar inte se film nu, tråkigt själv med.
Imorgon blir det jobb, men slutar tidigt så det är skönt!, så ska nog ner på stan ta en fika med en kompis. sen måste hem o städa rummet det blev inte tid för de idag..så får göra det imorgon..sen resten av veckan blir bara lugnt.. jobb ihelgen me..men sen ledig 2helger de är skönt! se vad jag ska hitta på då, funderar på o åka nånstans o shoppa lite, gbg eller malmö eller nått får se.
aja nu ska sova, så godnatt på er och sov gott!

SKRIVET: 2010-11-29, kl 21:02:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Storhandlat!

Jaha nu har man varit o storhandlat med mamma o syrran..nu ska nog bara ta de lugnt kl är redan 21 ju.. och ska upp tidigt imorgon o jobba..
ska se om jag hittar någon film så jag kan mysa ner mig i sängen..känner inte för att göra något annat nu..
aja.. skriver mer senare kanske. .

SKRIVET: 2010-11-29, kl 18:29:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag.

Nu kom nyss från jobbet, HELVETE vad KALLT det är ute!!! och självklart va bussen försenad med så fick sitta och vänta i kylaaaan hur länge som helst!! usch hemskt med denna kyla :( . fan att man jobbar annars skulle jag legat i säängen hela denna årstid haha :P
Nyss ringde Sonya så hon kommer förbi en sväng strax så snacka lite med henne sen kommer syrran och då ska vi åka och storhandla,.. och jag som skulle städa mitt rum, haha det blir nog inte idag heller :P eller ska försöka städa lite när jag kommer hem från handladet.
Men jag skriver mer sen, ska kolla runt lite nu efter lägenheter innan Sonya kommer :P

SKRIVET: 2010-11-28, kl 20:57:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-11-28, kl 20:48:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mer och mer!

Det kommer bara mer och mer snö.. visst det är mysigt och fint men ändå jobbigt med så mycket, o så kallt med ute! så kommer va jobbigt o ta sig till jobbet imorgon ut kl 6 o så kommer säkert bussen vara försenad =/..
Menmen är ledig på torsdag så det är skönt så ska förmodligen till Halmstad då om jag kommer dit om inte bussarna blir inställda för vädret,så får se hur det blir. Men jag hoppas det inte blir det så jag kommer till Halmstad:)
Skulle lägga mig och kolla på film men hittade ingen jag ville se.. någon som vet nån bra film?.. så ska bara sitta här vid datorn o snart sova istället om jag inte hittar någon film.... segt! men ska se, men skriv om ni vet någon bra film:)

SKRIVET: 2010-11-28, kl 19:20:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos Syrran och Teddie

Nu är hemma från syrran och julskyltningen :P, mycket gott och trevligt va det där, haha men vi fastnade med bilen 2gånger haha, när vi skullle köra in till Johanna o Teddie och sen när vi skulle köra ut, så teddie fick dra bort oss sen när vi fastnade på vägen ut fick vi skotta oss loss hahah, men vi kom därifrån tillslut :p Så blev det ner till Julskyltningen en sväng.. och nu är hemma och ska bara ta de lugnt, dricka glögg och äta pepparkakor med mamma,lillebror och hans tjej:)
Massa gott syrran Johanna hade bakat :)
Tårtan syrran hade gjort :D Sjuuukt god va den :)
Syrran Johanna:)
Syrran och hennes kille Teddie
Lillebrors tjej Linnea och sen min storebrorsson Kevin:)
Min storasyrra sannas döttrar :)
Hahha här fastnade vår bil så Teddie ska dra upp den med hans bil:P
Här skottar johan haha, för att komma upp fasnade igen påvägen ut ;:P
Syrran Johanna, Teddie, sen min bror Tedde :P
Julskyltningen.

SKRIVET: 2010-11-28, kl 13:05:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Till syrran!

Nu ska strax ut till syrran Johanna och hennes kille Teddie och ska fira Johanna som fyller 23!så det blir äta kakor och tårta Mmm va gott hehe :)! Så nu väntar bara på att pappa ska komma i hämta mig så jag kommer dit :P för en bit till dom :p men jag skriver mer sen när jag kommer hem :)

SKRIVET: 2010-11-28, kl 12:34:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första Advent!

Idag är det första advent, skit va tiden har gått snabbt inte långt kvar nu till Julafton :) och massa snö är det ute! Helt vitt :P
Men nu ska jag äta lite frukost sen in i duschen sen blir de fixa mig så ska ut till syrran sen blir det nog ner mot stan:) men jag skriver mer senare!

SKRIVET: 2010-11-27, kl 23:51:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot sängen.

Nu ska lägga mig i sängen...imorgon är det redan söndag, usch helgen har gått för snabbt..:(.. Imorgon blir det ut till Syrran Johanna o fira henne hon fyller 23 sen ska ner till stan på julskyltning om de inte är värsta skit vädret.. så får se..
aja.. godnatt på er..

SKRIVET: 2010-11-27, kl 22:38:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

I kalmar!:)

Här är lite bilder från Kalmar hemma hos lillasyrran Amanda och hennes kille Totte :)

Storasyrran Johanna, hennes kille Teddie sen lillasyrrans kille Totte :)
Lillebror Johan:)
Min brors tjej Virre sen Min bror Tedde och sen lillasyrrans Son Neo :)
Lillasyrran Amanda :)
Vovven Dexter och sen min syrras son Neo :)
Min brors son Kevin:)

SKRIVET: 2010-11-27, kl 20:53:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kinamat!

Nu är hemma från Kalmar det va mycket trevligt där, va hemma hos lillasyrran och hennes kille och firade lillasyrran Amanda som har fyllt 20:) så vi åt smörgårdstårta och sen fikade, sen åkte vi hem, fan va det snöade påvägen hem.. men somnade sen i bilen haha de va skönt låg i hela baksätet :) hha sen åkte vi och köpte Kinamat så det har jag och mamma ätit nu :) Det va riktigt gott och nu ska bara ta de lugnt, är fortfarande trött efter igår :P
Men jag skriver mer senare och lägger ut bilder från kalmar sen :) Ha en bra lördag så länge!

SKRIVET: 2010-11-27, kl 20:50:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Julfesten!

Här några bilder från julfesten från jobbet och sen Grace blev det!:D







SKRIVET: 2010-11-27, kl 10:36:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot Kalmar!

Usch sååå ont i huvudet idag, jäävla vin! haha. drack lite mycket igår känner jag idag , o va tvungen att gå upp nu för ska ju till lillasyrran i kalmar vi ska fira henne för hon har fyllt 20! känner bara för att sova nuu..
Igår va riktigt trevligt, vi va i en lokal, åt julmat och drack:), vi va väll 200 pers , sen vid 12 tiden så stack vi ut ca 12 st till Grace, massa folk där med dansade och hade kul:) så va hemma vid halv 3 . men en lyckad kväll igår:)
Men nu måste in i duschen o fixa mig lite sen blir det mot kalmar :) jag skriver sen när jag kommer tillbaka o ska lägga ut bilder från igår med:)

SKRIVET: 2010-11-26, kl 13:06:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag!

Nu har jag vaknat, va skönt att sova länge idag:)igår blev det bara lugnt, jag började se en film men såg inte klart den,men nu ska jag upp och äta frukost sen blir det in i duschen..
Ikväll ska på julfest på jobbet, kommer nog bli kul men jag har inte bestämt än vad jag ska ha för kläder, sååå jobbigt!
såå måste gå nu o fixa allt för ikväll så jag hinner :P
men jag skriver mer senare!!



I'm feeling something that I can't understand
It's like i'm captured by the touch of your hand
Its so vibe it's your style it the way the that u smile
Get a little rush when I hear your name
Holdin' me close happens so naturally
It's all magnetic with your hand next to me
We connect, its electric, this felling inside

SKRIVET: 2010-11-25, kl 21:23:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Myshumör!

Åhh är på myshumör, nu när det är sånt väder ute...massa snö! Menmen får väll mysa själv, krama kudden och låsas att den är en speciell person;)
Önskar att du va här!!
Så seeeg och trött idag vill bara ligga i sängen och kolla film , men trrååkigt sjäälv ju :(

SKRIVET: 2010-11-25, kl 17:59:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Shopping och fika!

Nu kom nyss från stan, har varit nere med Sonya och Eleni, handlade julklappar, så nu har handlat nästan till hälften, :) så det känns skönt och imorgon får jag lön så då kan fortsätta att handla klart julklapparna till dom jag har kvar :) eller imorgon hinner jag nog inte men kanske ner en runda nästa veckan och handla klart det sista, skönt att ha det avklarat :)
efter shopping av julklappar satt vi och fikade på Coretto :) och nu kom nyss hem, nu blir det bara lugnt, sen får se vad som händer :P jag är ju ledig nu så jävlaa skönt :)
O sjuuukt mycket snö har det kommit, vaknade upp och va helt vitt ute gick knappt o öppna dörren haha så mycket snö va det :P så jobbigt när dom inte hade skotat hälften av bena va ju dräkta av snö när man gick :P haha'
men hoppas ni haft en bra torsdag det har iallafall jag:) jag skriver mer senare!

SKRIVET: 2010-11-24, kl 22:16:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!

Nu ska jag strax lägga mig och sova, kollade nyss lite på efterlyst.. men sen nu fanns det inget roligt på tv mer så ska lägga mig i sängen se om jag kan somna, sov lite innan efter jobbet så kommer nog ha svårt att somna nu, hehe jag måste sluta sova efter jobbet:P men är så trött men sen kan inte sova när jag ska lägga mig på kvällen.. så ligger jag i flera timmar innan jag somnar...jobbigt är det.. men ska försöka sova nu..se om det går, för ska upp vid 5 imorgon.
Men godnatt på er!

SKRIVET: 2010-11-24, kl 19:54:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mkt Klappar!

Nu har precis tagit ett bad, sköönt va det bara ligga där och njuta :) så nu är jag varm och go :)

Jag jobbar imorgon sen ledig fredag,lördag och söndag, det ska bli riktigt skönt! och jag har fullt upp hela helgen, fredagen blir det julfest på jobbet, sen lördagen blir det till Kalmar fira lillasyrran som fyller 20:) sen söndagen ska fira storasyrran som fyller 23, jag har köpt födelsedagspresent till lillasyrran nu, men inte till storasyrran , vet inte riktigt vad jag ska köpa till henne, men ska ner till stan imorgon och se om jag hittar något:) och ska ta en fika med Sonya med efter jobbet :) o då efter de ska se om jag hittar något till syrran, sen fyller min brors dotter år och sen min andra systers dotter så måste se vad jag ska hitta till dom med.
Sen dessa julklappar med, 20pers räknade jag ut att jag ska köpa till, 6syskon, 9st syskonbarn, mamma,pappa,farmor,mormor och morfar..
så måånga jukklappar som ska köpas :P så måste börja köpa det med, har bara köpt 2 jukklappar än så länge :P hehe många klappar kvar :P men tycker det är roligt att köpa presenter och julklappar, bara lite jobbigt och veta vad man ska köpa men alltid hittar man något :) Vissa är jätte enkelt att köpa till, och vissa jättesvåra,:P
men nu ska jag glo lite på tv, jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2010-11-24, kl 16:10:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lägenhet???

Massa snö ute nu och blåser, men är ganska mysigt men skulle inte ha blåst så mycket som de gör, då är de bara kallt o jobbigt:/.. men skönt pappa kom och hämtade mig idag från jobbet, så jag slapp ta bussen :)
Nu ringde precis om privatlägenheter i stan, fick från en på jobbet, men självklart svarade dom inte, så jag skrev ett mejl till dom, så får se om dom hör av sig och har några lediga lägenheter :)
Nu har kollat CA fastigheter. Konab, och dom jag ringde idag va TB fastigheter..  någon som vet någon annan som har privat i stan eller i närheten??? eller någon som vet någon lägenhet överhuvudetaget?
såå säg till för jag är intresserad:)
Av en 2a men även 3a helst i stan men även i närheten med, öster,söder och norr funkar med:)
Jag vill ha läägenhet nuuu :P Skulle vara så skönt och speciellt om de är i stan så jag har nära till jobbet :)

SKRIVET: 2010-11-23, kl 20:59:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Desperate housewives!

Nu har jag precis duschat, nu ska kolla desperate housewives :) det börjar nu vid 21 så missa inte det!,  måste ut och ta några bloss nu innan med :)
Men jag skriver mer senare:)

SKRIVET: 2010-11-23, kl 19:54:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Exet.

Svar till Jess: Ja det handlar om mitt ex det inlägget It's too late. Han skrev ett mejl till mig och sa att han inte kommit över mig, att han saknade mig och ville försöka igen.. men kände varför har han inte hört av sig tidigare om han inte kommit över mig, va det tvungen att ta ett halv år.. så känns som det är försent nu, och förstår inte varför det skulle funka nu, efter alla dessa gånger vi har försökt.
Och plus han bor i gbg och jag i Växjö precis som innan, vill inte ha disansförhållande, och jag känner att jag har gjort allt för att gå vidare..och det har jag så känns bara jobbigt om jag ska ge mig in på något jag är 100 % säker på att det inte kommer funka...

SKRIVET: 2010-11-23, kl 16:11:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kallt!!

Nu kom precis från jobbet, varit en lugnt och rolig dag på jobbet idag med :) fast man blir ju deprimerad av detta väder, snöregna,blåser och är sjukt kallt =/ man blir ju inte sugen på att göra någon, bara ligga i sängen, så det ska jag göra nu, fixa en film och bara ligga i sängen och kolla på den, gosa ner i täcket så jag slipper frysa för så kallt hela tiden, ingen som är här och värmer mig:( hehe
sen imorgon ska försöka ta en fika med Sonya efter jobbet :)
Men nu ska se om jag hittar någon bra romantisk film:), någon som vet nån bra???

SKRIVET: 2010-11-22, kl 23:10:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Cpkatt!

Usch vilket skit väder ute nu, snöregnar =/ inte kul alls, dom säger att det ska bli snöstorm i natt.. får väll se imorgon o man ska ta bussen vid 6 på morgonen, så kommer den säkert vara försenad seeegt!!! så får man stå o vänta i det skit vädret!
Nu ikväll har jag bara umgåts med lillasyrran Amanda och hennes son Neo, så underbar är han:) lägger ut lite bilder imorgon på han :)
haha mitt katt bet mig innan, cpkatt, va ute o rökte så följde han med ut, så stod han och strök sig mot mina ben, sen tog jag bort mina ben så blev han nog arg för han då bet han mig i benet, usch hatar katter, alltid varit rädd för katter, hahah så har jag en katt, ni måste tycka jag är konstig :P men den är ute nästan hela tiden så man märker inte av den , men den börjar bli läskig =/ hehe. ingen rolig katt de där. min förra katt som dog den va helt underbar den tyckte jag om:) den ville mysa och sånt men inte denna katt den är bara cp!
Nu ska iallafall jag krypa ner i sängen :) det ska bli skönt:) ställt kl på 5..usch seeegt!! men godnatt på er!
Här en bild på min förra katt Smokey, här ligger han i mitt knä, han va så mysig, saknar han!

SKRIVET: 2010-11-22, kl 18:04:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Syrran och Neo här :)

Nu har precis syrran Amanda kommit hit med hennes son Neo :)så nu har vi beställt pizza :) Mmm gott! hahah jag sa till mig igår Nu ska jag inte äta mer skräpmat, hahah oj vad duktig jag är elller inte! Det 'är för gott helt enkelt så klarar mig inte utan det :P men kanske lite tränning med så jag inte rullar fram snart haha :P
Jobbet gick jättebra idag, sen sov en stund efter jobbet, det va skönt och det behövdes men sen gick upp nu när syrran kom, så nu sitter vi och väntar på pizzan sen senare blir det bara lugnt, leka med Neo och så:)
Men jag skriver mer senare.
Syrran och hennes son Neo :)

SKRIVET: 2010-11-21, kl 21:47:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sängdax!

Nu snart ska mot sängen, är riktigt trött idag, så det ska bli skönt att sova men ska bara kolla klart programet Vem kan slå Filip och Fredrik :P sen blir det mot sängen för ska upp vid 5 imorgon så lika bra att lägga sig tidigt så man orkar upp.
Hoppas ni haft en bra söndag! alltid är söndagar sååå sega! Vill bara ligga och mysa men tråkigt när man är ensam ..jag får mysa med kudden hehe:P
aja, jag skriver mer imorgon! Godnatt!

SKRIVET: 2010-11-21, kl 17:14:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

It's too late.

You say the words but boy it don't feel right, what do you expect me to say
You know it's just too little too late.
You say you've changed but boy you know your begging don't fool me because to you it's just a game.
I was young and in love, I give you everything but it wasn't enough and now you wanna communicate
But you know it's just too little to late. I have moved on, and now its to late.
You say the words but boy it don't feel right
What do you expect me to say
(You know it's just too little too lat

SKRIVET: 2010-11-21, kl 16:56:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Latdag!

En riktig latdag har det varit idag, bara legat i soffan och kollat tv, och nyss va Sonya här så snackade med henne och så, och nu när hon gick så satt mig här lite vid datorn, ska nog ta mig en dusch strax, imorgon jobb igen.. men jobbar bara till torsdag sen ledig freda,lörda och söndag.:) så det är skönt!
Jag har inte fått någon lägenhet än, ,men jag kollar förfullt fortfarande, och någon vet nån ledig lägenhet i växjö nära stan så säg till:)
Men nu kom syrran Johanna hit så ska snacka lite med henne, men jag skriver senare. ha en bra kväll så länge :)

SKRIVET: 2010-11-21, kl 12:44:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vaken!

Jaha nu va det redan söndag, jag vaknade nyss, skönt att sova länge fast jag skulle nog sovit längre men blev väckt av min brors barn och grannbarnen som va här och lekte och dom är ju inte precis tysta :P hehe
Men nu är jag uppe iallafall och nu ska jag fixa lite frukost, och så ska jag ringa jobbet och säga att jag kommer imorgon, men usch fortfarande förkyld =/.. men verkar aldrig gå över, men kan ju inte vara hemma från jobbet mer, va ju hemma i torsdag o fredags..
Men nu ska jag gå och äta frukost men jag skriver mer senare.

SKRIVET: 2010-11-20, kl 23:39:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördagsmys!

Nu sitter jag vid min nya dator :) känns skönt att ha en igen! .. Innan åt jag,mamma,lillebror och min storebrors dotter Herrgårdskyckling! Det va riktigt gott och nu ska nog kolla på en till film och äta massa godis:) Men varit en bra dag idag:) Hoppas ni också har haft det :)
men jag skriver mer senare eller imorgon!..

Förstår inte varför nu?, efter sån lång tid...

SKRIVET: 2010-11-20, kl 17:52:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny dator!

Nu har jag varit och köpt en ny dator :) Så bror Johan håller på o fixa med den nu :P hehe
Det har varit en bra dag idag, först åkte jag, mamma och min storebror Tedde och hans 3 barn upp till Media market och kollade lite men va lite osäker på vilken dator jag skulle ha, så jag,mamma, syrran och min brorsdotter och min lillebror Johan och hans tjej åkte ner till stan och kollade så skulle vi gå och fika men va så mycket folk och helt fullt så vi tog Mcdonals istället , Det va gott :) men sen åkte vi alla upp till Media market igen och så kollade lite till på dator sen tillslut köpte jag en, ingen anning vad de är för nån, men brossan sa att den va bra så :P haha jag kan inget om datorer :P och är inte intresserad heller:) så jag litar på han :) och jag ville inte köpa en värsta dyr heller men denna jag köpte blir nog bra :)
Men nu ska ut och ta en cigg sen ska jag sätta mig vid min dator :) Jag skriver sen.

SKRIVET: 2010-11-19, kl 21:59:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saaknar!

Nu har jag,mamma, lillebror och hans tjej ätit tacos och mamma och jag druckit vin:) nu blir det film, vet inte vilken än, men har inga så förmodligen blir de den som är på tvn..tråkigt, va ju inga bra och orkar inte gå ner och hyra för ändå tråkigt att kolla själv, för lillebror och hans tjej kommer säkert inte se och inte mamma heller så får kolla själv, tråkigt !
menmen..Önskar att en viss person va här nu!!!! det skulle vara underbart då:)Saknar!!!!!

SKRIVET: 2010-11-19, kl 19:22:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-11-19, kl 19:18:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tacos o vin!

Nu har jag precis lagat och fixat klart Tacos! :) så nu väntar jag och mamma på lillebror och hans tjej dom skulle bara ut en sväng sen när dom kommer så ska vi äta och mamma och jag ska sitta och dricka lite vin med :)
Så kollade om de fanns några filmer på tvn ikväll. men den enda jag kunde se va Spiderman 3 hehe.. så tråkigt! ingen bra film, men får väll kolla på den om jag inte hittar något annat :P
Men hoppas ni får en bra fredag! jag skriver senare!
Här bild från tacoskvällen:)

SKRIVET: 2010-11-19, kl 17:47:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag!

Skrev inget igår, va hemma igår från jobbet hade ont i halsen och kände inte mig bra så va hemma idag med.. men det känns bättre idag som bra är! Idag har jag inte gjort något förutom städat massa och lyssnat på massa gammal musik., hittade massa gamla skivor :P.. men annars bara tagit de lugnt.. och ikväll blir det med bara lugnt..Lillebror och hans tjej är nere i affären och ska köpa tacos så det blir de ikväll,riktigt sugen på det!sen ska se om det finns någon film på tv bara sitta och mysa i soffan idag :)
Igår sålde jag min bil för 7000,så det va bra för jag köpte den är 6500 hehe. så om jag inte sa det så fick jag 5500 för datorn som gick sönder.. så ska försöka handla en ny nu snart så fort jag hinner. .
Imorgon på dagen ska ner en runda till stan, måste köpa present till lillasyrran.. sen på kvällen får se vad som händer..
Såå jävla massa snöö har det kommit nu..!! ganska mysigt men kallt ! tråkigt när man inte har någon att mysa med menmen jag klarar mig!

SKRIVET: 2010-11-17, kl 20:12:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sola.

Nu ska jag och lillebror ner och sola ! Jag behöver bli lite brun och nu på vintern så får man använda solarium:P hehe men ska försöka se om jag kan få semester i maj och åka utomlands då, det skulle behövas :) men vill inte åka själv,så måste se om någon vill följa med :)
sen efter solningen blir det bara lugnt framför tvn, imorgon jobb igen.. fast börja halv 9 till 17.30. segt o jobba så länge... börjar heldre tidigare och slutar tidigare.. men på fredagen slutar halv 3 så det är skönt :) Kanske ska till Halmstad då men vet inte än.. får se.. annars blir det kanske träffa tjejerna och festa till det lite :D
Men nu ska gå och sola men jag skriver kanske senare!

SKRIVET: 2010-11-17, kl 19:05:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-11-17, kl 17:36:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dietutbildning.

Nu hemma från jobbet, jag skrev inget igår hade inte tid hehe, eller jo men som sagt har ju ingen dator o kunde inte låna lillebrors för han satt och pluggade hela dagen :P så skriver nu istället!
Idag har bara jobbat sen hade Diet utbildning med Timbalkost och Passerad kost och Gelead kost, så hade först en som pratade sen lagade vi massa sånt mat och provsmakade. Det va kul :) och intressant, mycket man kan göra som är så lik den vanliga kosten :)
Nu ska städa mitt rum hade jag tänkt, det behövs har hunnit blivit stökigt :P sen får se vad som händer det blir förmodligen bara lugnt. men jag skriver senare om jag får låna lillebrors dator igen :P
Men hoppas ni haft en bra onsdag :)

SKRIVET: 2010-11-15, kl 18:11:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gina tricot:)

Glömde och lägga ut dom fina kläderna jag handlade, eller det blev bara 2 tröjor från Gina tricot :) Fina va?:P
Jag behöver mer vardagskläder så va tvungen att köpa dom hehe..och fina va dom med! fanns massa mer kläder jag ville köpa, men inga pengar till de nu, så fick räcka med 2 tröjor :) Alltid så när man går på stan och inte ha råd och handla massa kläder så hittar man alltid massa och sen när man har pengar så hittar man aldrig något! Typiskt!

SKRIVET: 2010-11-15, kl 18:06:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Akropolis!

Nu kom jag nyss hem från stan, va där och skulle träffa, Jenny,Jasmine och Emsi men Jenny kunde inte sen så det blev jag,Emsi,Jasmine och Kristoffer och deras 2systrar o deras bror :) så vi gick och åt på den Grekiska resturangen Akropolis! Mycket trevligt va det, att prata massa minnen och annat :) va så länge sen jag träffade dom :) så det va kul att se dom igen :) Mycket god mat va det med! :)
Sen gick en runda på stan :) Det va inte alls mycket folk på stan, väldigt tomt va det..men sen senare tog jag bussen hem, och nu blir det bara lugnt, ska ner och sola lite solarium hade jag tänkt senare om jag orkar, för är så vit, behöver lite färg :) haha.
Men hoppas ni haft en bra måndag :)

SKRIVET: 2010-11-15, kl 13:24:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag!

Redan måndag, fan va tiden går snabbt! helt sjukt! hoppas de går lika snabbt till helgen hehe.
Senare ska ner till stan träffa, Emsi, Jenny och Jasmine :) sjuukt länge sen jag träffade dom så det ska bli trevligt :) så vi ska gå på stan sen ut o äta någonstans :)
Sov till halv 12 bara idag haha, men låg kvar ett tag i sängen så det va skönt och nu har precis fixat mig lite grann.. Vid innan 15 ska ner till stan o träffa tjejerna så ska slänga i mig lite frukost nu :)
men jag skriver sen när jag kommer hem!

SKRIVET: 2010-11-15, kl 00:30:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Läggdax!

Nu ska strax mot sängen, skönt ska det bli! och skönast att få sova ut imorgon ! fast säkert kommer jag vakna tidigt är ju så van att gå upp tidigt..men bara att försöka somna om, jag ska inte gå upp ur sängen tidgare än 12 :P haha.
Men Godnatt på er! jag skriver mer imorgon!

Känns bättre nu,jag ska lita på dig, mår bara dåligt själv att oroa mig.. och jag bara förstör om jag ska hålla på så..men ska försöka nu!
I give up, I give in, I let go, Let's begin, cause no matter what i do, My mind is filled with you.

SKRIVET: 2010-11-14, kl 21:37:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förstår inte...

Så sköönt att vara ledig imorgon, imorgon blir det ner till stan och träffa några kompisar, Emsi, Jenny och Jasmine , gå på stan sen äta :) Läänge sen jag träffade dom så det ska bli väldigt trevligt! ta igen massa snack :)
Ikväll blir de bara lugnt, kände för att göra något innan men inte längre.. blev så seg...så ska bara glo på tv...Är så trött efter jobbhelgen.. men nu är jag ledig 2helger i rad ! :) får se vad jag ska hitta på denna helg som kommer, men helgen därefter är det fullt upp, fredagen julfest på jobbet och senare utgång, sen lördagen blir det till Kalmar fira lillasyrran som fyller 20 sen söndagen Fira storasyrran som fyller 23 så en fartfylld helg blir det då.


Förstår inte.. varför kan jag inte bara lita på det, men så svårt..Känns inte bra...Förstår inte hur de kan ändras så... men inget jag kan göra..så lika bra och bara vänta och se..
Jag har verkligen försökt och allt har känts jättebra, men så fort något kommer upp  och jag blir osäker på det, och han inte visar något annat..så blir ännu mer osäker och orolig.... sen känns det som allt blir förstört...aaja.. nu ska kolla tv..

SKRIVET: 2010-11-14, kl 18:31:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Can't find the words.

Now we've been talking for a while
And you got me trying to figure out
Boy I don't know what to say to you
But you got me feeling some kind of way for you

And all I know is when were together
No one can make me feel the way you do baby
I wish each moment could last forever
It's hard to explain the way I feel for you
I just can't find the words

You got me losing myself in what I'm trying to say
And it's so hard to fight it can't help but feeling this way
And every time that I'm near you it's like my heart gets weak
Feels like I'm losing my breath making it hard to speak

I just can't find the words

Now I know I come of kinda shy
But it's hard to say what's on my mind
The chemistry we have it hard to find
But to find the right words it's going to take sometime.

SKRIVET: 2010-11-14, kl 18:11:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen !

Äntligen är jobbhelgen över! men helgen på jobbet har varit lugnt och bra :) så det har varit skönt! och nu är ledig imorgon, riktigt skönt ska det bli att sova ut :P

Jag kom nyss från jobbet, åt Mcdonalds idag igen hahah, hur mångar dagar har jag ätit de nu i rad?? haha jag kommer inte ens ihåg själv, snart får ni se mig rulla fram haha:P
Nädå så ska ni aldrig få se mig ;)

men nu ska jag gå härifrån och hitta på något! är ju ledig imorgon ;) men jag skriver kanske senare ha en bra söndag :)

SKRIVET: 2010-11-13, kl 17:30:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lugnt på jobbet!

Jaha nu va det redan lördag, det va väldigt lugnt idag på jobbet, nästan fööör lugnt sjukt tråkigt när de är så att de inte finns något att göra :P men ändå skönt så man kunde sitta och lata sig lite extra :) haha.
Men otur igen på morgonen när pappa skulle köra mig, så igen har han glömt lyset på bilen så den går inte igång så fick cykla i ösregn fyfan det va inte det roligaste!! och det går inga bussar så va tvungen :(..
men imorgon så kör han om de inte händer något då haha skulle inte förvåna mig typiskt för mig att ha sån otur!
Men nu ska in i duschen det behövs så jag piggnar till lite :) känner mig heelt död så sjukt trött! förstår inte varför för endå varit så lugnt på jobbet ju:P
men jag skriver lite senare, ha en bra lördagskvälll, suup lugnt ;)

SKRIVET: 2010-11-12, kl 19:53:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredagsmys :)

Nu blir det fredagsmys framför tvn med Mcdonalds och massa godis :) Så gott! Pappa är påväg o handla det sen blir det tv och hoppas att det är någon film på tv så ska mysa ner mig i soffan och fetta mig med massa godis :D

Fast det fattas en speciell person som ja gärna skulle vilja vara med nu och mysaa med!!! menmen får mysa själv får krama kudden :P haha

SKRIVET: 2010-11-12, kl 19:13:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fettodag!

Nu har jag suttit och kollat tv, sjukt segt inget bra på tv.. åh är sugen på pizza :P haha ska de bli min 3e dag av skräpmat hahaha :P men orkar inte gå ut i detta skit väder så ska se om nån mer i familjen ska ha så man kan beställa eller att någon åker ner och köper det :P
Kollade min mejl men ingen lägenhet förutom en hade kommit på teleborg på raskens fast betalning utöver hyran av varm och kall vatten haha nejtack !
Ska försöka åka upp på måndag till Media market och kolla datorer men lillebror får nog följa med han kan lite mer om datorer för jag kan inte ett skit :P för måste ha en dator nu! kan ju inte se film eller nått, för kollade alltid innan på datorn juu ... åh seegt!
Nu har jag suttit och kollat tv, sjukt segt inget bra på tv.. åh är sugen på pizza :P haha ska de bli min 3e dag av skräpmat ? hahaha :P men orkar inte gå ut i detta skit väder så ska se om nån mer i familjen ska ha så man kan beställa eller att någon åker ner och köper det :P så ska bara ligga hemma i soffan och fetta mig åh vad gott :D haha
Kollade min mejl men ingen lägenhet förutom en hade kommit på teleborg på raskens fast betalning utöver hyran av varm och kall vatten haha nejtack !
Ska försöka åka upp på måndag till Media market och kolla datorer men lillebror får nog följa med han kan lite mer om datorer för jag kan inte ett skit :P för måste ha en dator nu! kan ju inte se film eller nått, för kollade alltid innan på datorn juu ... åh seegt!

Men nu kom min bror nyss förbi med hans ungar så ska snacka och umgås lite med dom nu :)

SKRIVET: 2010-11-12, kl 18:34:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbhelgen.

Jaha nu är jobbhelgen framför.. lördag och söndag från 6 till 17.30 usch seeegt!! men sen är ledig måndag så det är skönt :) idag ska bara ta de lugnt, ska se om det finns någon bra film som går på tvn..sjukt trött idag.. bara längtar tills denna jobbhelg är över, Och hoppas det blir halmstad nästa helg igen men får se :)
men jag skriver mer senare nu ska kolla mejlen se om jag har fått nån lägenhet :P

SKRIVET: 2010-11-11, kl 20:57:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-11-11, kl 20:52:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rastlös!

Så rastlös finns inget att göra här i tråkiga Växjöö och skit väder ute med ! vill bara ligga och kolla på en film men självklart finns det inga bra filmer på tvn och har ju ingen dator så kan inte se där heller som jag gjorde innan! åh så störande att den skulle pajja!!!!!
Seeeeg dag! men snart ska gå o sova.. jobb imorgon igen ju och hela jävla helgen.....=/
Aja ska gå och glo lite på tv ändå... men skriver mer senare..Vill flytta härifrån! får ju ändå aldrig nån lägenhet här!!!!!!!!!!!!!

Tänker på dig ! du finns i mina tankar! Jobbigt att vara såå långt borta från dig när jag vill ha dig nära..
.

SKRIVET: 2010-11-11, kl 20:19:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skräpmat!

Åh vad mycket skräpmat det har blivit nu, Mcdonalds igår, 2gånger haha, och sen idag Max :P inte bra haha. Nu måste jag verkligen börja träna annars kommer jag nog rulla fram snart haha. :P
Vaknade nyss vilade lite efter jobbet, men jobbet idag gick bra, lugnt och skönt :) och nu hade jag tänkt ta mig en dusch sen bara ta de lugnt framför tvn.
Jag va uppe idag på Media market och kollade lite på nya datorer men hittade ingen jag ville ha, o den jag hade fanns inte kvar.. men ska se hur mycket pengar ja får tillbaka på försäkringen först sen ska jag köpa dator!
men nu ska ut och ta en cigg sen dusch o sen tv :) men jag skriver lite senare igen!

SKRIVET: 2010-11-10, kl 22:00:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-11-10, kl 21:59:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag.

Nu va syrran här nyss lånade några kläder, hon ska till köpenhamn på nån techno eller trance sak :P nu ska jag sätta mig och kolla lite på tv bara ta de lugnt..
Jag kollade nyss min mejl och jag har inte fått någon lägenhet än.. att man aldrig kan få nån, haha är jag så kräsen eller :P så finns ingen jag vill ha :P Jodå snart måste det komma nån som passar mig:)
men nu får ja inte sitta mer vid datorn.. lillebror ska ha sin dator nu men ha en bra kväll allihopa :) jag skriver mer imorgon.

SKRIVET: 2010-11-10, kl 21:54:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

If this is real or just a dream?

You see, you and me
We're gettin close to the danger zone
Should I stay or should i go?
Cause I'm caught between yes and no
I'm scared to get hurt,the fear in me just won't go away.
But When you kiss me I feel everything that I been missing
I try to slow down but my heart won't listen
And it's tearin me all up inside
And when you touch me, I feel a rush but I'm afraid that it might crush me
Should I put my trust in somethin' I don't trust in?
Cause there's so little in this world to trust in.
I try to run but there's no place to hide
Emotions come and go
Who knows how the wind will blow
Got me tripping thinking of what could be
between you and me
But still I need to know
Should I keep this feeling or let it go?..
I got to know if this is real or just a dream.Y
You see, you and me, we're gettin close to the danger zone. Should I stay or should I go? Cause I'm caught between yes or no.
I'm scared to get hurt, the fear in me just won't go away but when you kiss me I feel everything I been missing I try to slow down but my heart won't listen and it's tearin me all up inside and when you touch me, I feel a rush but I'm afraid that it might crush me.
Should I put my trust in somethin' I dont trust in? Cause there's so little in this world to trust in. I try to run but there's no place to hide.
Emotions come and go, and games to, who knows how the wind will blow? Got me tripping thinking of what could be between you and me. But still i need to know Should I keep this feeling or let it go?
I got to know if this is real or just a dream.

SKRIVET: 2010-11-10, kl 20:35:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halmstad igen.

Nu precis kommit hem, varit i Halmstad igen, därför inte skrivit så mycket, och plus inte haft någon dator, men nu sitter på lillebrors dator..:P
Jag tog bussen till Halmstad igår, sjuukt segt va det men gick snabbare än att ta tåg och det är byte på tåg och hatar det, så fick bli buss men det tog 2 och en halv timme =/ sjuuukt segt va det, men de va det värt :)
men nu är hemma va nyss uppe hos Sonya och tog en cigg med henne och Ita och snackade lite skit :)
Nu väntar på syrran Johanna som skulle komma förbi så ska snacka lite med henne sen skulle hon låna kläder av mig sen ska vi bestämma vad vi ska köpa till lillasyrran Amanda som fyller 20:P svårt att veta vad man ska köpa till henne ju:P men vi kommer nog på nått!
Imorgon är det jobb igen och heela helgen:(, känner inte för att jobba helg.. menmen.. de  går nog snabbt :) sen 'är ju ledig 2 helger :) så det är skönt!
men nu ska ta mig ett varmt skönt bad :) så jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2010-11-08, kl 18:54:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag.

Nu sitter och glor på tv och har lånat min lillebrors dator, min är ju sönder :(.. måste köpa en ny såfort jag har kollat med försäkringen och se hur mycket ja får tillbaka där..
Jobbet idag gick bra, men va mycket att göra för många sjuka.. men va ändå ganska lugnt, imorgon jobb igen men ska gå tidigare redan vid halv 2 för ska till halmstad imorgon :) så ska åka dit vid 14, ska ta bussen då, för hatar och åka tåg och de tar längre tid med tåg för det är byte och sånt så blir nog skönare att åka buss :)
sen jobbhelg denna helg som kommer , usch tråååkigt vill inte jobba helg..men de brukar gå ganska snabbt som skönt är :)
men nu ska jag fortsätta kolla tv och bara ta de lugnt :) men jag skriver mer senare om jag får låna lillebrors dator igen hehe:P


Something about the way that you workin me,
teasin me, pleasing me, easily boy, I'm addicted to you
Just one look into my eyes and u know u got me hypnotized.

SKRIVET: 2010-11-07, kl 20:51:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hypnotized.

Something about the way that you workin me, teasin me, pleasing me, easily boy, I'm addicted to you.
Got a have you for all the things that u do, It something about this feeling, it's crazy, amazing that stays with me all night and day, Makes my temperature rise.
Boy got me so hypnotized.

I'm feeling something that I can't understand, It's like i'm captured by the touch of your hand. Its so vibe it's your, style it the way the that u smile, Get a little rush when I hear your name.
It's all magnetic with your hand next to me, Holdin' me close happens so naturally. We connect, its electric, this felling inside. Didn't know that even if I tried ??
You got me spinning like a merry go round, Feels like I'm flyin' but I ain't off the ground, Fallin' fast i'm a afraid can't escape there's no way, Never had a feeling like this! I scared to, that maybe you dont feel the same.

It's amazing how u drive me crazy, Boy keep doin' what you're doin' Cause you're really gettin through to me, Day and night babe u know I can't fight it
Just one look into my eyes and u know u got me hypnotized!

SKRIVET: 2010-11-07, kl 20:35:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-11-07, kl 17:41:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min dator förstörd!

Min dator har pajjat :(, så nu sitter på lillebrors dator.. de va när jag kom hem igår så skulle sätta på den, så va de en spricka i skärmen o den typ bläddrades skärmen helt konstigt! fattar inte vad som hade hänt! så skulle lämna in den idag men dom sa att de gick inte o laga eller att dom inte lagade sånt, utan för de va helt pajj, så skulle ringa försäkringsbolaget så jag hoppas ja får ut något där.. men fattar inte vem som har gjort de, nån måste ju ha slått något mot den eller trillat på den, o de va några av lillebrors kompisar här o så va de en kompis till mig o han va aspackad så han kanske ha ramlat mot den.. aja.. finns inte så mycket att göra utan får köpa en ny:(.. men hoppas ja får ut pengar från försäkringen för den är ju bara 1år gammal o den kostade 11500 så .. känns väldigt tråkigt!!!!

aja.. nu kom nyss hem va på kryddparty hos syrran så har handlat kryddor för över 500kr.. de blev 3st ganska dyra men dom håller läänge och är bra :)
men nu ska ta mig en dusch.. jag skriver mer senare.

SKRIVET: 2010-11-07, kl 17:37:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lillebrors fest!

Festen igår som lillebror hade i lokalen blev gandks lyckad, förutom lite bråk o så :P, jag, Sonya och Anna hade koll hehe

Här är lite bilder från festen.

Sonya, min systersson Nicke, jag och Anna :P




Min systers son Nicke och jag :P




Jag,Sonya och Anna :)


Lillebror och hans flickvän:)


Hahaha Systerbarn Nicke, lillabrossans tjej och sen grannen :P



SKRIVET: 2010-11-06, kl 21:01:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vin!

Nu sitter med Anna och Sonya och dricker vin :) och snackar massa skit snack :) Mycket trevligt!! sen blir det gå upp till lillebrors fest som han har i lokalen, för att kolla så det inte blir kaos :P för dom hade bjudit över 100per så det lär ju bli kaos :P men man får se :P

men nu ska vara social med Anna och Sonya :) jag skriver senare !

Anna, Jag och Sonya <3


SKRIVET: 2010-11-06, kl 18:59:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halloween:P

Nu varit uppe i lokalen här på gården barnen hade halloweenfest :) så min syster och brors barn va där :) men nu hemma igen, nu ska fixa lite mat sen får se vad som händer, Anna kommer nog förbi här en sväng sen kanske en sväng upp till lokalen igen för nu ska lillebror ha fest där :P så kolla läget så det inte blir fööör kaos haha :P


SKRIVET: 2010-11-06, kl 17:30:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Underbart!

Nu hemma från Halmstad, hade det helt underbart där! Det blev Mcdonalds, vattenpipa, film och massa mys ;) Pappa körde mig dit och häntade mig med :) så nu kom jag nyss hem.. Ringde Sonya och hon va uppe i lokalen här på gården, alla ungar är på halloween fest där :P så ska upp dit och kolla läget :P sen får se vad som händer :)

men jag skriver mer senare! :)


SKRIVET: 2010-11-05, kl 13:24:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halmstad!

Nu har precis fixat och klätt på mig och sen blir det vänta på pappa som ska köra mig till Halmstad :)Späännade! :) känner på mig att denna helg kommer bli bra :)
Hoppas han kommer snart, han bruka vara ganska seg haha, så kanske bestämt jag ringer han så jag kommer iväg :pjag kommer nog hem imorgon därifrån sen får se vad som händer resten av helgen :)

men nu måste packa de sista :) jag skriver kanske mer senare eller imorgon får se om jag hinner :)
Ha en bra helg allihopa :)

SKRIVET: 2010-11-04, kl 15:48:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Leedig!

Nu är jag ledig fredag,lördag och söndag!!! Så jävla sköönt!!! :) Hoppas helgen blir bra men känner på mig att den kommer bli jättebra :)

Nu väntar på Sonya så ska vi ta en cigg sen blir de bara lugnt för min del, ska tvätta lite och städa :P  sen får se vad som händer. Jobbet idag va lugnt och skönt som vanligt så jag kunde gå tidigare:)

En på jobbet sa om en lägenhet som hennes kompis skulle flytta ifrån, i stan precis där jag bodde innan fast i det andra huset, och hon frågade om jag va intresserad :P men det är bara en etta.. så vet inte riktigt jag vill ju ha en 2a eller 3a.. men jag ska tänka lite på det så får jag se :P

Men jag skriver mer senare ha en bra torsdag så länge! :)

SKRIVET: 2010-11-03, kl 22:12:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot sängen!

Nu ska jag mot sängen,skönt att lägga mig tidigt, har fortfarande ont i huvudet så dax att sova för imorgon börjar jag jobba halv 7 så ska ta bussen vid 6.. seegt men börja vänja mig, sen slutar halv 3 så det är skönt!



You know your turnin me on now, the feelings gettin strong now
still i wonder, wonder should i?
It's too late to turn back now, still i'm scared to lose control
Feel the heat burnin like the sun, feel the beat as we move as one
Don't stop till the night is done, hold me close boy! don't let go!
Still I got to know if this is real or just a dream
because in the mornin my true love is what i wanna see!

SKRIVET: 2010-11-03, kl 21:59:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-11-03, kl 21:23:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skit väder!

Hittade ingen bra film så kollade aldrig film, utan vilade en stund, men nu har jätteont i huvudet :( men skönt att jag bara jobbar imorgon sen är ledig fredag,lördag och söndag, vet inte riktigt vad jag ska göra ihelgen, kanske till Halmstad får se. Sen helgen därefter så blir det jobb igen ju. Så måste hitta på något denna helg :)

Sen den 26 november  fick vi reda på nu att vi ska ha julfest på jobbet och sen ska vi ut :) Det kommer nog bli jättekul för skönt att jag är ledig den fredagen med sen lördagen den 27 ska till Kalmar och fira lillasyrran som fyller 20 :) Jag måste köpa något till henne men vet inte vad, vad kan man köpa till en som fyller 20?.. Presentkort på systembolaget ? hehe, men de vill hon nog inte ha.. hon dricker inte mycket hon har precis blivit mamma ju.. så svåårt hjälp mig vad jag kan köpaaa :P


Nu ska jag ta mig en cigg, usch blir deprimerad av detta skit väder, regnregn och regn hela tiden! Orkar knappt gå ut o rökaa men ändå gör man de :P haha men jag skriver mer senare :)




SKRIVET: 2010-11-03, kl 18:11:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stan o fika!

Nu kom jag nyss hem från stan:) men hemskt väder ute, regn,blåst och kallt!!!Så det va perfekt väder för sitta på ett cafe och fika och snacka massa tjejsnack :)
Så efter jobbet gick Jenny och jag ner till stan shoppade lite sen blev det fika på Askelyckan :) Mycket trevligt! Jag handlade en tröja skit fin från Gina och sen en halsduk det behövdes det är ju sååå jävla kallt ute nu! Sånt skit väder har de varit :(.. vill ha sommar..

Nu ska jag se om jag hittar någon bra film:) något förslag på nån bra film?  Det är ju riktigtmysväder tråkigt bara att man inte har någon att mysa med :(.. får mysa med mig själv och kudden hehe



SKRIVET: 2010-11-02, kl 17:54:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seg dag!

Jaha nu va det bara Tisdag...varit en seeg dag ida... har blivit lite dålig på o skriva på sistonde :P men ska bli bättre :). idag har bara jobbat sen va förbi Anna och Sonya och pratade lite med dom, sen kom min bror förbi så pratade lite med han me :) annars bara tagit de lugnt varit hemma. .
Imorgon jobb igen.. sen ska nog på stan en sväng med Jenny ta en fika och så :)

Och Desperate housewifes är idag :D så glöm inte det :) men jag skriver mer senare :) ha en bra tisdag så länge :)

SKRIVET: 2010-11-01, kl 20:26:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

Braa text!!

SKRIVET: 2010-11-01, kl 19:18:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag.

Jag har inte skrivit så mycket idag, jobbade sen somnade efter jobbet haha va så trött, så jag vaknade för en stund sen nu bara suttit här vid datorn...och ska bara göra de med, finns inte så mycket annat att göra.

Jag tackade nej till den lägenheten här i teleborg, känner att jag lika väll kan bo hemma tills jag får en lägenhet som jag verkligen vill ha så slipper förlora alla poäng och så hinner jag spara ihop lite pengar med till alla möbler jag måste köpa, jag vill ha allt nytt när jag flyttar ju :)

ussch verkligen varit en seeeg dag idag, känns som tiden står stilla.

nä nu ska gå härifrån hitta på nått :P är såååå rastlös haha