SKRIVET: 2008-07-27, kl 22:31:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Köpenhamn!

Jag och Sonya :) Jag och Ita :) Jag och Ita på resturangen!
Sonya och Jaah hehe Ita, Jag och Sonya :) Drinkar!
Ita hahah! Cykel taxii ahha Vi :)

Va i Danmark igår, åkte till Köpenhamn. Vi skulle dit och shoppa över dagen. Så vi tog tåget från Växjö 8.15 sen var vi där till 21 :) Hade riktigt roligt!
Först gick vi och shoppade, fast blev besviken. Trodde jag skulle hitta mer kläder, Köpte bara en röd bikini, en grå/svart tunika, en röd tunika och ett svart silvrigt linne.
Ville hitta mer kläder men hittade inget. Men butiken Zara och New Yorker var bra affärer, Fanns snyggast kläder och billigast. Efter vi hade shoppat från 12 till 4 typ.. va vi heeelt döda, jag hade skitont i fötterna, sån skoskav, valde verkligen fel skor. Vi hade inte ätit på hela dagen. så vi gick till en resturang, den första vi såg. Det var så sköönt att bara sätta sig ner! :) men det var dyrt där men aja orkade inte bry mig va så trött.
Sen efter vi hade ätit så gick vi och satt oss på en pub orkade verkligen inte gå. Vi drack några cider och tog en drink. Sen kom Anna, Max och Bella :) så umgicks vi lite med dom, sen skulle dom vidare. så gick jag, Sonya och Ita till en annan Pub och beställde en drink.
Jag handlade upp mina pengar på mer sprit än kläder, hehe det som jag inte skulle göra. Men skulle göra av med pengarna så fick bli så för hittade inga kläder ju.
Det var trevligt och jättefint väder!! Lite varmt för shopping bara hehe. men man får inte klaga :)
Sen vid 21 åkte vi hem med tåget. Jättetrötta var vi, och självklart är det några störande, fulla typ 14-15 åriga som skriker och stör som faaan! Och ingen sa till dom. så gick Sonya fram och frågade om dom kunde dämpa sig lite. För det var inte bara vi som störde oss. Så typ skrek hon att hon inte kunde dämpa sig och sånt. Åååh så störande va det!!. heela jävla resan åkte vi med dom med. aja.. det var dom som gjorde bort sig.
Sen när vi kom hem till Växjö vid halv 12 tog vi taxi hem satt oss hos Sonya tog några öl och spelade lite kort sen vid tiden gick vi och la oss. Vi skulle åkt till en fest men ingen av oss orkade hehe. Men dagen va lyckad! :) hade kul, det var sköönt att bara komma bort från Växjö och göra något!
Nästa gång ska vi vara där längre, vara där över en helg eller nått. Så man shoppar en dag och festar den andra :)

Imorgon är det jobb igen. Men är ledig helgerna nu iallafall :)
Nästa helg kanske blir Göteborg med tjejerna :D få se om jag har några pengar kvar, ska ner till stan imorgon och handla lite kläder och ska försöka hitta skor. Hittar aldrig skor, vill ha Pumps med smal klack. men alltid är det tjock klack. aja få se vad jag hittar :)

Helgen har varit jättebra! Fredagen va jag, Anna, Sonya, Max och Bella ute och åt på Akropolis! sen stack jJag, Ita och Sonya och festade lite :)
Sonya och Jag sonya o jag :) 

SKRIVET: 2008-07-21, kl 16:37:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Middag sen Bio!

Mina fyra systrar och mamma:)



Jobbat nu hela helgen, lite segt att jobba helgerna, jobbar från 6 på morgonen till halv 6 på kvällen.. så rätt segt när de är så länge. Vill ju helst vara ute och träffa kompisarna :) har inte festat med tjejerna på skitlänge för vi jobbar alltid olika tider! =/.. men nu är jag ledig 3 helger i rad :D så då ska jag träffa dom ! så vi kan festa nångång hehe! eller hitta på något iallafall! :)

Söndagen efter jobbet så skulle jag och mina 4 systrar o mamma ut och äta sen gå på bio! :) Vi bara bestämde de dagen innan..blir inte så mkt att vi hittar på saker för alltid nån som inte kan..Men nu kunde alla :)

Vi gick och åt på Akropolis, det var trevligt och jättegod mat!,men hade räckt med förrätten hehe,det var så mkt mat, mådde så illa efter jag hade ätit upp hahah, och sen äta massa godis och läsk på bion. Vi gick och såg den Mamma mia! Riktigt bra och rolig var den! :) Om man tycker om dans och musik och humor så borde ni se den!..
Sen efter bion gick upp till Anna och Sonya så satt, jag,sonya,anna och ita sen några till och drack lite, snackade och så.. det var helt okej! satt ute till halv 4 tror jag de va..:)
Va ju ledig idag :) men imorgon jobb igen! :P men det är bara sköönt, så man har något att göra på dagarna! annars är det så seegt!



Önskar att saker var annorlunda, men nu är det som de är. Går inte att ändra fast jag skulle vilja. Vill gå och lämna allt men varje gång försöker dras jag tillbaka.
Varför? varför ska det vara så?!
När ska leken sluta spelas?

SKRIVET: 2008-07-17, kl 23:57:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inte längre gömd.

Kunde inte gömma mig från sannningen mer...usch ibland önskar man att man alltid kunde glömma bort verkligheten. Bara leva i en fantasivärld där allt var bra, och inte leva i den hemska verkligheten.
men verkligenheten kommer alltid finnas sen är frågan hur mkt man vill se av den.

Blev lite fest igår, hade inte tänkt att festa för skulle jobba dagen efter. Men satt hemma hos en och drack lite.. helt okeej, va med Sonya och Ita sen var det några till..Självklart var Han där..Vi snackade inte så mycket utan satt på skilda håll.. aja jag va tvungen och gå hem tidigt för skulle upp vid 5 på morgonen och jobba ju.. kommer inte riktigt ihåg vad klockan var när jag gick men efter 1 någon gång.
När vi var påväg hem ringde Han, ett samtal som jag helst skulle vilja slippa..Trodde inte han tyckte riktigt så..Har aldrig tagit åt mig innan av någon! men tog verkligen åt mig..Det som gjorde mest ont var att det var sant det han sa, den sanningen jag har gömt mig för hela tiden. Att bry sig och aldrig få något tillbaka, Visa känslor men ingen visar tillbaka, att veta att man aldrig betytt något för de, men har stannat för man själv har inbildas sig de. Komit in i den leken som alltid har spelats. För har trott att det skulle bli något om jag stannar. Men har haft fel varje gång. När ska den delen av mitt liv komma när det mesta är bra och man hittar den rätta ?

Alla kommer fortfarande se mig som den bilden alla har målat upp om mig.
En bild på en tjej, som ingen ser på insidan..utan utsidan är det ända som ses och rykten och vad folk säger och tror om henne. Det är det alla tror men ingen känner henne innerst inne. För ingen har tid att lära känna henne, Dom vill inte, dom har redan en bild på henne om hur hon är, det räcker. Men allt stämmer inte, men ingen har tid att se det.

Alltid när jag tror jag kan lita på en person visar det tillslut ändå att han är som alla andra!..har aldrig kunnat lita på killar, och med tiden blir det bara värre, för varje kille jag träffar visar det sig att han inte går att lita på, men alltid ett spel och det är så störande att han killen jag träffar allltid ska spela att han är just den speciella, att han är annorlunda, han är inte som alla andra jag har träffat, att det går och lita på honom!! men vad han än säger, så är det bara ett spel! och jag går på de varje gång för jag har alltid hoppet! Hoppet om att någon ska vara annorlunda och är inte som alla andra.
Men det hoppet tappade jag igår....
När något är föröverväldigande alltför smärtsamt att veta så förnekar vi det,
vi väljer att tro på något annat.
Men man kan inte gå vidare om man inte har accepterat sanningen.
Men vet sanningen nu, och förnekar inte den längre. Utan det ändå jag kan göra är, att göra någotting åt det!

SKRIVET: 2008-07-16, kl 14:30:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig :)


Ledig idag :) så sköönt bara lite segt att det inte finns något att göra.. Anna, vicky har tjattat att
jag ska med till loft ikväll, men jobbar imorgon så tror inte de går, för börjar jobba vid 6 på morgonen..
så kommer va heelt död om jag festar idag hehe.
Han ringde igår..jag visste inte först vem det var för raderade hans nr efter sist jag träffade han när vi bråkade.
men så hörde jag vem det var... det störande var att Han inte hade förväntat sig att jag skulle vara sur, han hade bara tänkt att jag skulle glömma att han kallade mig hora och slängde ut mig..att jag bara skulle förlåta han, jag vet att han inte bryr sig och jag borde inte heller göra det för vet att det aldrig kommer bli något mellan oss men ändå han ska inte kunna behandla mig så och sedan tror han bara kan komma när han vill!..
Han ville att jag skulle komma igår, men jag sa nej direkt och sen bara la på.....

Min bror kom nyss hit, så ska gå och vara lite social nu :) busa lite med hans barn hehe
Skriver mer lite senare hörs!



Tjejer förlåter,
men glömmer ALDRIG

killar glömmer,
men förlåter ALDRIG

SKRIVET: 2008-07-12, kl 23:02:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Truth hurts.

Igår satt Sonya och jag hemma hos henne och drack lite sen stack vi till Anna skulle bara förbi en sväng men vi blev kvar där hehe, de va trevligt, satt och snackade och så.. :) sen blev klockan 1 och så skulle vi på den festen vi skulle ha gått på innan, men då hade alla stukit därifrån haha, så vi tänkte gå på en fest på Campus hos en kompis men vi stack till statoil, sen så hörde Han av sig.. och frågade om vi ville komma o festa.. så vi började gå mot Han, så mötte han och en kompis upp oss, men sen så stack Sonya hem... så gick vi till en kompis..men det blev inget mer..
Vid 4, så stack jag hem efter ha bråkat med Han, så störande är han!, börja tjabba igen.. Han säger att han inte bryr sig så varför komentera allt och lägga sig i! så onödigt! bara småsaker hela tiden! Jag vet vad han tycker om mig..Det förklaradehan tydligt en annan gång när vi bråkade, "Du är ingen förhållandetjej utan bara en tjej som alla knullar med.."  När han sa de, tänkte jag han kanske har rätt....ändå har jag fortsätt att träffa han..aja orkar inte bry mig, han får tycka vad han vill!!, fast innerst inne bryr man sig alltid...fattar inte, How could something feel so good when it hurts so bad?!


aja.. ikväll skulle gått till Loft men orkar nog inte, skönare och ligga hemma och kolla på film : )
Innan idag var jag hos syrran, hennes dotter fyllde 4 år :) så var där och firade henne, o just nu sitter hemma och bara ta de lugnt gosar med min lilla katt Kenzo heh :) liten och liten heh han börja bli stor nu, hade hoppas att dom kunde vara kattungar hela tiden.. mkt sötare är dom då ju! :) ska nog snart till en kompis och kolla på film :)

Usch nästa vecka kommer vara så jobbigt, jobb hela veckan och heela helgen med! men sen är jag ledig 3 helger irad :D och veckan efter där så på lördagen ska jag ju till Danmark med Sonya och Ita, shoppa loss! sen blir de nog feest! Söndagen ska kanske till Öland till Hotell Strand, men beror på om jag kommer in, de är nog 20!.. men annars ska dit med 2 av mina systrar sen några till :) köpa drinkbord och bara festa och ha kul!..dom var där förra söndagen.. och halva priset på allt i baren, och massa folk var det! :) så hoppas bara jag kommer in, syrran skulle ringa och se..:) Det kommer bli riktigt kul! :)

SKRIVET: 2008-07-09, kl 21:52:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gömd från sanningen.

Känns som man inte gör så mycket mer än att jobba.. när man kommer från jobbet, så är man så trött eller uttråkad för det inte finns något och göra så man går och sover bort heela dagen..ska försöka vänja mig lite så jag inte är så trött efter jobbet försöka hålla mig vaken eller hitta på något och göra så jag inte sover bort dagen haha..

idag ringde Han, och frågade om vi kunde ses! :) men chockad att han ringde en vardag, men så jag gick till han,
Vi kollade på tv och lite så :) hehe.. tycker så mycket om att vara med honom, men ändå gör det så ont, att han inte vet vad jag känner eller vad jag vill eller kanske han vet..men vågar inte säga något ändå..då kanske han inte ringer mer och då kommer jag inte få träffa honom..kanske bättre och bara fortsätta spela den leken han vill ha...Så skönt att vara med honom för han beter sig inte som han bara är ute efter en sak.. :) så då kan man glömma det, förneka det, helt enkelt gömma sig från sanningen..Men innerst inne vet jag ju att han inte kommer förändras, han kommer alltid bara se mig för en sak.. det gör ondast att veta! För jag är mer än vad han ser!
Men tror att man alltid har ett hopp nånstans därför man stannar, man hoppas, tror och vill hela tiden att han ska ändras och vilja ha en..att det bra ska komma fram...

Får se hur jag ska göra, man kan ju inte gömma sig från sanningen föralltid.. eller?


SKRIVET: 2008-07-08, kl 18:36:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Just a game.

grillkväll!

I helgen jobbade jag, både fredag, lördag och söndag från 6.00 till 17.30, det var seegt men gick ändå rätt snabbt!
sen fredagen efter jobbet så var hemma med familjen vi grillade, min bror och min syster kom förbi :) det var trevligt!..
sen lördagen efter jobbet blev det bara att vara hemma och ta de lugnt! kollade på filmer, såg Gone baby gone, den var helt okej! handlade om en tjej som blev kidnappad..sen såg jag en jättebra film! Trade, Hemsk var den handlade om sexhandel, barn som blir kidnappade och säljs till sex. Så var det en pappa som letade efter sin dotter som hade blivit såld av hennes mamma för 10år sen, och nu skulle han leta upp henne så träffar han en ung kille som letar efter sin lillasyster som blev nyss kidnappad. Så dom letar och försöker hitta dom!..så händer det massa, riktigt bra och hemsk!

Nu har jag varit ledig måndag och tisdag, skönt har det varit! har tagit det lugnt varit med några kompisar och så..
Imorgon blir det jobb igen, men då har man något att göra iallafall haha, så segt annars finns inget att göra på en vardag i Växjö!.. så jävla tråkig stad! Alltid samma!..
Jobbar nu till fredag sen ledig helgen :) Då blir det fest med vännerna!, få se kanske ska ut... men är inte så sugen på att dra ut heldre gå på någon hemmafest!.. alltid samma folk ute, tråkigt, så finns det inga roliga ställen typ! aja.. får se hur det blir. Jag är nöjd om jag får träffa Han, hehe egentligen borde jag inte träffa han längre, känns så fel på nått sätt, vill vara med han, men ändå inte.....Veta att det aldrig kommer bli något av det, bara ett spel som vi kommer fortsätta att spela..


It's the way you look that's so irresistable
And it's the way you touch me that's so incredible.
You know exactly what to do to make me stay
You just play the game and all you give me is pretend
Wish that things were different now
What would you do, if I told I was in love with you?
I'm just afraid to know how I really feel about you now,
You don't know what I'm feeling
and the worst thing about loving you
is knowing you don't feel the same.
For you Iam just a game that you like to play.

SKRIVET: 2008-07-02, kl 23:13:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag.

Det går jättebra på jobbet! :) trivs verkligen, men idag va jag ledig var riktigt sköönt nu när de har varit så fiint väder! hoppas det håller sig så bara..fast mig gör de inte så mycket ska jobba hela helgen ändå hehe..jobbar nu tor,fre,lör,sön från 6 på morgonen till halv 6 på kvällen de kommer bli jobbigt! men de brukar gå snabbt sen är jag ledig månda och tisdag :) får vila ut då hehe..

Jag, Sonya och Ita har bokat en resa nu till Köpenhamn, vi ska åka 8 på morgonen och till 22 och bara shoppa heela dagen! :D

de ska bli kul, komma iväg lite,  och shoppa de är ju aldrig fel! :) ...


Varför ska man alltid falla för han man verkligen inte vill bli kär i? Han som inte bryr sig, han som bara utsidan ser.
Han vill en sak och ingetting mer.  I flera år har det alltid varit en lek mellan oss, som båda har spelat,
men mina känslor har ändras nu, jag föll för han,  det som inte skulle hända.
hur ska jag säga till han?  ska jag ens berätta, eller bara fortsätta spela med?
Han kanske redan vet, men han bryr sig inte....

Vill inte känna som jag gör, för de gör så ont är att veta att Han aldrig kommer känna som jag...
vet inte hur jag ska göra om jag ska gå eller stanna kvar fortsätta och ge de han vill ha ... ?