SKRIVET: 2011-05-30, kl 20:35:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag.

Jaha nu va det måndag igen..Ny vecka nya tag!. idag va det jobb sen övningskörde jag, det gick bra men mkt små saker som går fel, att jag inte lär mig nån jävla gång :P men det kommer nog :)

sen va jag en sväng hos Sonya åt jordgubbar. fan va gott det är! sen vilade jag lite alltid skönt o nu har jag bara suttit ute i det underbara vädret! o nu resten av kvällen blir det bara lugnt.. ska nog se film men tråkigt och se film själv specielt nu när man har haft någon och se med hela tiden Mycket mysigare ju! Så jag väntar nog tills jag har honom här igen så slipper jag se ensam :). Imorgon samma igen jobb o övningsköra hah vilket liv jag har va :P men jag ska nog med min brors dotter Madde på hennes tränning imorgon, så slipper hon åka ner själv till stan och den är så sent med. annars händer det inte så mycket...



Don't promise me forever
Don't promise me the sun and sky
Don't pretend to know you'll never make me cry
Just hold me now,
And promise me you'll try.

SKRIVET: 2011-05-29, kl 20:47:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Morsdag!

Idag är det morsdag! Grattis alla mammor speciellt till min mamma :) <3<3<3 jag skulle gett henne frukost på sängen idag men när jag vaknade så va hon redan vaken hehe så det va försent men hon fick sin present iallafall :) annars idag har jag bara tagit det lugnt kollat på film och myst med min baby :) och nu ska jag in i duschen sen blir det sova typ imorgon jobb igen. men hoppas ni haft en bra dag!

Mamma och jag <3

SKRIVET: 2011-05-29, kl 12:20:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Filmer!

Här är 2 filmer jag såg igår, Unknown den va bra men Seven Pounds den är jättebra!!!!! jag har sett den några gånger innan :) såå sorlig är den kolla trailern så kommer ni vilja se den!! sjukt bra film!




SKRIVET: 2011-05-29, kl 12:10:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen!

Igår fyllde stora syrran Sanna 35år! så vi va där och åt smörgårdstårta och fikade, mycket gott och trevligt va det :) annars har det inte hänt så mycket ihelgen, jag o syrran va på stan också en sväng och skulle hjälpa lillebrossan o hitta kostym till han tar studenten den 7. Och han hittade en jättefin :)
sen igår film skulle kolla film med älskligen men 10min sen va han tvungen att dra.. menmen,..så jag fick ligga och kolla själv..


Här är lite bilder från igår hemma hos Sanna :)

Mamma och Sanna :)


Kevin och lilla vovven:)


Morfar,Mormor,Bror o syrran o kevin :P


Brorsson Daniel, Systersson Nicke och Lillebror Johan , haha datanörda


Stora systrarna :)

SKRIVET: 2011-05-25, kl 21:07:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Klaga!

Det är sjukt jobbigt med bara en lins i ögat haha, och jag har inte tid förens nästa vecka på synsam, och ta ut den med kommer nog vara ännu jobbigare så den får sitta i tills jag får nya . Jobbig som fan va det idag på jobbet jag kände verkligen mig inte bra, hostade,ont i huvudet,halsen o i heela kroppen helt död.. o plus att jag ser bara bra med ena ögat haha usch vad jag klagar! efter jobbet gick hem och sov men sen vid 17 så va tvungen att åka ner till stan igen för jag skulle övningsköra och jag ville inte missa det, men jobbigt va det jag ville bara hem och sova.. men det gick ganska bra ändå.. sen kom hem så kom älsklingen och stackarn hehe så fick han höra på mitt klagande :P Nu har jag precis tagit mig ett varmt bad, mycket skönt va det! Nu ska jag bara sitta lite vid datorn sen blir det sova för jag ska till jobbet imorgon jag hoppas jag mår bättre imorgon.

Så godnatt på er sen när ni ska sova :)

SKRIVET: 2011-05-24, kl 13:46:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Viljan.

Ledig idag, men jag va uppe vid 8 idag ändå..för jag skulle till trafikskolan så övningskörde 2 lextioner och det gick bra det va bara lite smågrejjer, sen satt jag där och pluggade i 1 timme typ sen åkte hem och så skulle jah ner till stan igen nu vid 15.. för jag skulle till synsam och fixa mer linser, men jag ringde och avbokade för känner mig inte bra, näsan rinner och hosta och känner mig heelt död.. sjuk igen:(..men jag skulle behöva gå till synsam för jag ha inga mer linser, och nu har jag bara 1 i för den andra har jag tappat hah, hur jag nu har lyckats med det, och jag hade inga fler och sätta i men jag fick en tid nästa vecka så jag får gå med en lins..men sjukt jobbigt är det..men vad ska man göra..

Nu ligger jag i sängen, ska se om jag hittar lite bra filmer..men nu först ska jag vila sen väntar på min älskling så blir det film och mys:)

Igår fick jag sluta vänta och fick svar på det jag hade oroat och tänkt på.. och det va inte det värsta jag hade trott som tur va..men visst jag ställde mig ändå frågan ska jag ge det en chans till eller ska gå innan det är försent?..
Men efter ett tag bestämde jag mig för att ge han en chans till för han gav mig en chans..men sen blir det inga mer chanser för jag pallar inte med sånt.. att inte veta när det händer nästa gång om han försvinner igen och att vi inte kommer få vara med varann igen..så nu gäller det för honom att visa att han vill sluta, för allt handlar om viljan.. om vill så kan man..!

SKRIVET: 2011-05-22, kl 21:48:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Oron..

Denna känslan att man inte vet vad man ska göra..och att man inte kan göra något förens man vet vad som hänt..bara vänta igen..Oron och klumpen i magen, orkar inte med det! inte ens 2veckor har gått och han sumpar chansen direkt.. men jag vet inte än vad som hänt..Hoppas det inte är det jag tror..men visst jag tänker alltid det värsta så blir man inte lika sårad och besviken när man får veta. Aja.. får vänta nu.. sen får se när jag får veta och hur jag ska göra! men jag hatar denna väntan! Alltid denna väntan! Nu när vi får vara med varann så gör han ändå så vi inte får det och gör så jag får vänta och vänta..Känns som jag har väntat tillräckligt! Trodde inte jag skulle behöva göra det mer!!! och nu vänta på detta svar som jag kanske inte ens vill höra .. förmodligen inte.. men då kommer det ännu jobbigare hur ska jag göra?.. ge fler chanser?... kommer han att göra likadant
igen, hur ska jag veta??? eller ska jag gå innan det är försent?..Mycket tankar.. och denna oron Jag HATAR det!!

Aja, nu ska jag strax sova och jag jobba imorgon igen..men imorgon slutar jag tidigt så det är skönt och det blir bara lugnt imorgon...Hoppas jag får svar och får veta vad som hänt så jag slipper gå och vänta ännu längre och oroa mig........
Sen tisdagen blir det övningsköra på bilskolan det va ett tag sen nu, men jag har inte kunnat för det har varit fullbokat..jag ska med se imorgon om jag kan boka upp lite mer körlextioner..Jag villl verkligen ha körkortet snaart men allt blir så jobbigt när man jobbar heltid och det knappt finns några körlextioner att boka..menmen..det får bli som det blir jag kommer att ta det nångång iallafall.

Godnatt på er!

SKRIVET: 2011-05-22, kl 19:41:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Badning!

Igår va vi ute hos syrran Johanna och hennes kille Teddie, dom hade hyrt en badtunna och så blev det grillning:) Mycket trevligt va det, men tr¨kigt för mig som jobbade idag o började klockan 6,.. så för mig blev det lugnt ingen dricka och jag åkte hem runt 22.. så det va tråkigt men det blir nog fler gånger.. Nu är jag ju ledig 2helger i rad för nu är denna jobbhelgen över! :)

Här är lite bilder från igår..

Grillning på G :)


Maat mycket gott va det ! :)


:)


Vovarna busar :P






Heheh vi, riktigt skönt va det i badtunnan 42 grader :)


haha jag :P





SKRIVET: 2011-05-20, kl 22:22:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Väntan.....

Nu va det jobbhelg igen.. så jobb imorgon och på söndag från 6 till 17.30... långa dagar men får hoppas det går snabbt.. och att det blir lugnt.. men tråkigt att det ska vara fint väder ihelgen nu när man jobbar..men går o hitta på saker efter jobbet, visst ska upp tidigt dagen efter så får ta de ganska lugnt ändå.. men imorgon ska vi ut till syrran Johanna dom ska ha fest och ha hyrt en badtunna, men för mig blir inget drickande men kanske lite bad hehe får se :P måste bara hitta nån som kan köra hem mig för dom bor ute i skogen hehe o ganska tidigt med ju för vill inte vara hemma försent när jag ska upp o jobba vid 5..men det kommer nog bli kul imorgon :) får hoppas inte ja är för död efter 11 timmars jobb :P

Nu ska jag strax sova ska bara ligga och plugga lite innan och vänta på samtalet.. hmm som förmodligen inte kommer komma..men ändå väntar jag.... .. Ibland undrar jag om jag begär för mycket..att jag tänker för mycket på småsaker..men om den andra säger en sak så ska han väll hålla det och man ska väll tro att han gör det med...?.men visst om de visas för mycket att han inte håller det, så slutar man att tro på det ju..eh jag överdriver säkert.. visst det är bara en liten sak.. men småsaker kan göra mycket.. småsaker visar och betyder mycket med. Speciellt ibörjan betyder det mycket..för att visa...
Nu är klockan snart 22.30... så förmodligen kommer inte samtalet.. så kanske ingen mening o vänta längre men ändå gör man det...Vänta o vänta men ändå vet man att man bara blir besviken..

SKRIVET: 2011-05-19, kl 20:31:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig..

Idag har jag varit ledig, skönt att jag va det så jag kunde vila och bli frisk tills helgen när jag ska jobba, jag va ju hemma från jobbet igår för kände mig inte bra på morgonen och hade ont i halsen.. men nu känner mig bättre.. och nu är det jobbhelgen.. känns ju sådär.. men hoppas att det går snabbt..
Idag har jag bara tagit de lugnt och städat lokalen med, lite seg är jag haha, jag hade ju festen i lördags.. men jag brukar ta lång tid efter jag haft fest i lokalen :P hatar o städa efter fest och det såg verkligen fföörjävligt ut.. ändå har pappa varit där 2-3 gånger och plockat upp massa, men min älskling hjälpte mig idag så det gick ganska snabbt :), visst jag har lite kvar det sista men det tar jag imorgon :)

Nu ska äta , sen ska försöka plugga lite sen blir det soova för jobb imorgon.. hoppas ni haft en braa torsdag det har iallafall jag :)

SKRIVET: 2011-05-18, kl 16:31:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjuk..

Idag va jag hemma från jobbet kände mig inte bra idag på morgonen..kände mig sjuk... illa mående och ont i halsen..men mår inte illa nu.. men ont i halsen..så skönt att jag är ledig imorgon så jag kan vila då med..för sen jobbar ju hela helgen.. så jag måste känna mig bättre då..
Ikväll ska vi grilla lite, jag är sjukt sugen på det och ganska fint väder idag med så det passar.. annars blir det nog bara lugnt ikväll, film och mys senare efter grilllningen :)..

SKRIVET: 2011-05-17, kl 22:22:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film o mys!

Idag har jag jobbat slutade tidigt hem o tog de lugnt sen senare så blev det film och mys :) Vi såg No strings attached, den va lite konstig i början men sen blev den bara bättre och bättre :) romantisk,rolig och sorlig!

Kolla trailern :P

SKRIVET: 2011-05-17, kl 16:07:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder!

Här är lite bilder från min födelsedagsfest :) tog inte jättemånga men några :P

Haha Anna,Jag och Sonya <3


:)


haha :)


Min och mina systrars pojkvänner :)


hahah jaa ;P


Sonya,Carlos och jag :)


Sonya,Fidde och Teddie :) haha


hahah :P

SKRIVET: 2011-05-16, kl 17:43:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag.

Nu va det måndag, ny vecka nya tag :) Jag har inte skrivit på ett tag men i lördags när jag hade min fest så blev det lyckat och jag hade kul :) visst lite saker jag ångrar..och hade hoppas inte hände..
Och igår va släkten här så firade mig lite med tårta och kakor :) sen låg ooch kollade film och hade det väldigt mysigt! :)
Nu kom jag nyss från jobbet är sjukt trött det har varit en hård helg hehe..jag ska nog lägga mig nu och kolla film och bara ta de lugnt :)

Jag ska läggga ut bilder med från min fest och från helgen..men jag gör det lite senare :)

SKRIVET: 2011-05-14, kl 15:24:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min feest!

Igår va hos Anna satt och drack vin och hade trevligt!.. och idag ska jag ha min födelsedagsfeest! det kommer nog bli kul så nu håller jag på och fixa mig sen måste se vad jag ska ha på mig för kläder ikväll:P ingen anning än :P men hinner nog hitta kl är ju bara snart 16.. och vid 18-19 så ska upp i lokalen och börja festaa :) ingen anning hur mkt folk som kommer.. men de blir nog några stycken..sen vet man juu aldrig kan bli massa eller inte alls många ;P sen bruka några dra ut och några stanna ju men ingen utgång för min del iallafall utan bara feesta loss i lokalen ! :D
men nu måste fortsätta fixa mig sen ska jag upp i lokalen och kolla o fixa lite :) men skriver senare eller imorgon och då lägger ut massaaa bilder med! :)

SKRIVET: 2011-05-12, kl 18:09:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Leeedig!

Nu är jag ledig fredag,lördag och söndag! :D Underbart! Nu är jag hemma men innan efter jobbet så övningskörde jag och det gick väldigt bra nu har jag betalat och bokat upp 10 körlextioner till men låångt fram för fanns ju inga tider =/.. men de får ta den tid det tar :) nångång får jag det iallafall jag tänker inte ge upp!! :)
Sen efter körningen så gick till Askelyckan och fikade med Jenny :) Mkt trevligt! sen nu har precis duschat och ska strax till Anna och ta ett glas vin och ha trevligt! :)
Sen imorgon får se vad som händer, men på lördag blir det feest iallafall :D min födelsedagsfest det kommer nog bli kul :)




SKRIVET: 2011-05-11, kl 20:06:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag fyller 22år idag!!

idag fyller jag 22 år! :) dagen började med frukost på sängen :)  sen blev det jobb! sen fick bästa samtalet :) !!!! och nu äntligen har jag fått svaret som jag vääntat på såå länge!! och det slutade braa!!! så fick bästa födelsedagen!! :D

Och nu sitter vi och dricker vin :) i det underbara vädret!:)


Bild på mig när ja tog studenten det va tider! nu går det bara utför hahaha :P




SKRIVET: 2011-05-10, kl 21:15:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mkt kvar...

Jag har inte hunnit skriva idag... jag har varit o jobbat sen efter det övningskörde jag på bilskolan, och idag gick det mycket bättre än igår :),, men mycket kvar.. =/... känns som massa kvaar,

Nu sitter jag och kolla på desperate housewifes :) vilandefrån pluggandet, orkar inte plugga idag jag pluggande tillräckligt igår och så pluggade jag på bilskolan med så det får räcka för idag :) Och imorgon fyller jag 22år :) men jagb jobbar så det är tråkigt juu det skulle vara skönare om jag va ledig menmen :) får fira sen när jag kommer hem:)

Och imorgon avgörs det med.... jag hoppas det går bra!, men jag har verkligen ingen anning vad som kommer hända.. mycket tankar både bra och dåliga.. hopppas det slutar bra..!!!

SKRIVET: 2011-05-09, kl 20:23:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugg o donkan :p

Nu sitter jag och pluggar och äter Mcdonalds :) Sjukt gott! coh plugget går mkt bättre haha. Shit vad jag fettar mig tur att de inte syns än :).. men sista nu sen ska försöka sluta äta så mycket sånt, bara helgerna typ:P för jag äter fööör mycket skräp mat :P Men det är ju sååå sjukt gott!
Usch segt med plugg, ont i huvdet har jag med.. men jag ska plugga nu tills jag går och lägger mig! så nu ska jag fortsätta men ha en bra måndags kväll allihopa :)

SKRIVET: 2011-05-09, kl 17:57:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag!

Jaha nu va helgen över och måndag och nya tag :) Idag va det jobb sen övningskörde jag på bilskolan.. gick inte så bra hmm vet inte varför =/..o måste köpa mer körlextioner nu och boka upp.. för har mkt mer o läraa.. känns som de kommer ta lååång tid innan jag få de jävla körkortet!! aja...

Sen efter jag hade kört så jag o pappa upp till Media market så köpte dator högtalare, hade inga och behöver ju på lördag när jag ska ha min fest :P och dom verka vara jättebra men visst sen vet man ju inte när man har dom i lokalen, men dom blir nog bra :)

Nu va jag nyss uppe och Sonya o Anna satt och snackade :) nu hemma igen och ska fixa lite musik till datorn se försöka plugga lite tills imorgon för imorgon ska jag till bilskolan igen o övningsköra jag hoppas det går bättre då..

Nu är det bara 2 dagar kvar tills min födelsedag! och 2 dagar kvar tills det avgörs... jag hoppas det kommer gå bra..men svårt att tro...allt känns så sjuuukt!.. men hoppas dom förstår och gör det rätta!....

SKRIVET: 2011-05-08, kl 19:36:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trädgården!

Idag har jag och min bror hjälpt mamma förfullt :P visst min bror gjorde väll mest :P rensade landet eller grävde upp hela landet det va bara ogräs hela skiten sen la om nytt :), sen spolade av hela altanen både fram och på baksidan gjorde min bror och även taket på baksidan vilken skillnad det blev! :) och klippte buskarna det gjorde jag :) så det har varit fullt upp:P och sen grillade vi med :)
Och nu är jag heelt slut men ska försöka plugga till körkortet resten av kvällen !


Lite bilder tog jag idag med :)  hehe

Min bror och hans unge :P


Hahha Tedde på taket


Ser ni vilken skillnad :)

SKRIVET: 2011-05-08, kl 12:32:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon.

Godmorgon i det underbara vädreet :) jag har suttit och ätit frukost nu ute i det fina vädret :)o till lunch blir det pizza :) får passa på unna sig de :) det är ju söndag så jag orkar inte laga mat hehe

Nu blir det bara sitta i solen och njutaa sen senare ska jag plugga så mycket jag kan.. för imorgon körning på bilskolan, jag har bokat upp 4 lextioner denna vecka sen ska jag försöka plugga så mycket jag kan ! :P
Sen måste upp o köpa högtalare med till festen jag ska ha på lördag, o ska ha med datorn upp så behöver bara ha högtalare..:P för orkar inte bränna skivor o hålla på så bästa o köpa bara högtalare ju :) men måste hitta några med jävligt bra ljud :P

Men nu ska jag ut i solen jag skriver senare :)

SKRIVET: 2011-05-07, kl 22:45:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grillning o mys!

Innan blev det grillning med syrran Johanna o mamma och Chanel :) Mycket gott blev deet :) sen satt och kollade tv och bara tog de lugnt drack vin gjorde jag med :) sen nu ligger jag i soffan och kollar den filmen så går på 3an och så äter massa godis :) aldrig fel det :)
Sen blir det nog mot sängen orkar inte göra något nu ändå, redan tagit på mig myskläderna :) så det blir soffan resten av kvällen skönt det med :)

Men ni får ha en bra lördag :) det ska jag iallafall ha en mysig :)

SKRIVET: 2011-05-07, kl 18:29:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Shoppat!

I Kalmar blev de lite shopping med handlade ett linne sen bh:ar och trosor bara :) jag hittade inte så mycket men lite :) Sen handlade en present till lilla Bella som fyllde 4år igå, Grattis Anabelle !! :) till henne köpte jag öronhängen och sen ett hårspänne :) som hon verkade gilla :)
Nu när jag är hemma igen så blir det vin och grillning med familjen sen får se vad som händer :)

Här är de jag köpte :) Fint va ?:P

SKRIVET: 2011-05-07, kl 18:22:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lindsdal!

Nu är jag hemma från Kalmar, jag tog tåget dit igår och sen bussen mot Lindsdal där lillasyrran Amanda bor :) så gick vi och köpte mat sen blev det grillning :) och sen cider och så kollade vi talang och sen film eller halva sen somnade vi :Pmen det va trevligt och så har en så underbar son lilla Neo :) så jävla sööt är han :) och så gullig :) ett riktigt litet charmtroll, han fyllde 1år nu i januari :) och vaknade av att han kom och väckte mig så gulligt och han väckte mig inte förens halv 10 så de va snällt hehe annars brukar han vakna vid 7-8 tiden :) så han tänkte nog på moste tilla och sov lite längre när jag va där :) sen idag så va vi och shoppade lite sen tog jag tåget hem :P

Här är lite bilder från Kalmar :)


Grillning :) Syrran och hennes son :)


Maten, sjukt gott :)


Neo med leksakerna jag köpte till han :) Han verkade tycka om de:)


Jag och Neo :) hehe


Jag och Neo myser i soffan :) Han tycker om Moster tilla :)

SKRIVET: 2011-05-06, kl 15:22:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kalmar !

Nu ska jag strax ta bussen ner till stan sen tåget mot Kalmar :) jag har precis duchat o fixat o packat jag har ju jobbat idag så har inte hunnit göra de innan.. jag bestämde igår att jag skulle dit, syrran ville att jag skulle komma :) så ska dit och umgås med henne och hennes underbara son Neo :) sen får se vad som händer. jag kommer nog hem imorgon .. skönt att komma bort från Växjö :)

Men nu måste ner mot staan jag skriver när jag kommer hem :) Ha en bra fredag det ska jag iallafall ha :D

SKRIVET: 2011-05-05, kl 22:00:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Taekwondo!

Nu kom jag och Madde hem från hennes tränning :) Jag va med henne och kollade, mycket duktig va hon :) ensam tjej med typ 10 killar i 20-30års åldern och hon är 14 :P Men hon ägde alla :)

Här är lite bilder från idag :) nu efter jag lagt ut dom så blir det mot sängen, jag ska upp tdiigt o jobba imorgon jag börja halv 7.. men jag slutar tidigt så det är skönt sen är ledig lördag och söndag :D Underbart!

Jag och Madde :)


Madde :)


Hahah :)


SKRIVET: 2011-05-05, kl 18:22:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ändrade planer!

Ändrade planer min brors dotter Madde ville att jag ska med henne till hennes trännig för den va så sent o nere i stan.. så jag får väll ställa upp:) Hon tränar taekwondo så det ska bli kul att se :) så vi ska strax ta bussen ner mot stan sen hem igen runt 21-22 tiden.. så det blev inte mycket plugg hehe men men jag får plugga imorgon :) jag skriver sen när jag är hemma igen :)


SKRIVET: 2011-05-05, kl 17:48:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pluggande

Kolla på den filmen jag la ut innan jättebra va den :)  Imorgon är det fredag så underbart :) för jag är ldig lördag och söndag :) Jag kom nyss från jobbet, jag jobbade sent idag.. men de va lugnt och skönt på jobbet och dagen har gått väldigt snabbt :)

Nu blir det körkortspluggande och resten av kvällen med eller tills jag inte orkar mer hehe :p


SKRIVET: 2011-05-04, kl 20:49:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

The next three days

Jag såg denna film igår jättebra film :) sorlig och spännande va den! Handlade om en familj och mamman åker in för mord men hennes man vet att hon är oskyldig och vill hjälpa henne ut så han gör allt för att få ut henne, sjukt spännande va den och man vet inte hur de kommer sluta :) den måste ni se!

Kolla trailern här!

SKRIVET: 2011-05-04, kl 18:53:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag.

Redan onsdag snaart helg ju och jag är ledig lördag o söndag :) så skönt! vet inte riktigt vad jag ska göra får se vad jag känner för :)
Men nu efter jobbet ska jag försöka plugga lite på körkortsteorin jag har varit ganska seg på de, jag HATAR verkligen att plugga men tvinga mig själv att göra de för jag vill verkligen ha körkortet :) och jag ska ta det ! :) 
efter pluggandet så ska jag nog se film :)
men jag skriver mer senare ha en bra onsdag så länge:)

SKRIVET: 2011-05-03, kl 22:25:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Strax mot sängen!

Nyss kollade jag på desperate housewifes, lika spännande och bra som alltid men tråkigt o kolla själv, vill alltid kolla med någon annan men nu fanns de ingen som ville se de :P tråkiga dom är :P

Och jag har hittat 2 andra filmer men dom ska jag se imorgon, Im number four och The next three days men den jag såg innan måste ni se Country strong jag la ut trailer så se den så kommer ni vilja se filmen :) sen säger jag imorgon om dom andra filmerna va värda och se :P

Idag har det verkligen varit en slapp dag som iförgår med :P, så tråkigt väder ute ju som man orkar inte göra något..så bättre ligga och kolla film, det är ju film väder :) men tråkigt att kolla själv men jag börjar bli ganska van :P ingen som vill mysa med mig hehe så jag får mysa själv :) det går lika bra:)
Nu strax ska jag mot sängen se om jag kan sova, jag sov ju en stund efter jobbet hehe jag skulle bara vila lite men sov över 3timmar så jag kommer nog ha svårt o sova nu haha, men tillslut somnar man alltid ju :)
Godnatt på er!

SKRIVET: 2011-05-03, kl 20:58:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Desperate housewives:)

Och nu efter filmen så ska jag kolla på desperate housewifes :) det verkade sjuuukt späännade idag när man har sett reklamen, så missa inte det! visst det är alltid spännande och bra :)'
Nu måste jag hinna ut och ta mig en cigg me och fixa lite te :) sen efter desperate blir det mot sängen tror jag jobb imorgon igen ju.. fast börjar inte förens halv 9 imorgon så blir lite sovmorgon för mig hehe annars brukar jag ju börja vid halv 7 :P men jag skriver kanske senare får se om jag orkar :)

SKRIVET: 2011-05-03, kl 20:54:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Country strong.

Jag såg nyss denna film Country strong, den va jättebra :) romantisk men sorlig med..men den tycker jag ni ska se :)

Här är trailern :) så ser ni vad den handlar om :)

SKRIVET: 2011-05-03, kl 14:54:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snöö

Snöö i maj??  visst vi bor i sverige så man är ju inte förvånad.. men tråkigt är det vill ju ha vår o sommar.. Värme!!! sjukt kallt ute nu ju..men det skulle bli varmare i helgen så får hoppas det :)
Jag kom precis från jobbet.. det va lugnt och skönt på jobbet eller vid lunch tiden va det ganska mycket jag va i dieten och mycket specialkoster inne men sen va det nästan för lugnt fanns ingetting att göra och de hatar jag heldre ha massa o göra en ingetting alls tiden går hur sakta som helst o allt blir så segt ju.. men jag gick lite tidigare så det va skönt :)
 och jag börja bli förkyld eller jag har varit de ett tag ju.. det har inte försvunnit än o känns som de blivit värre..jag kommer säkert bli sjuk ihelgen när jag är ledig=/.. Jag ska dricka massa te med hounung det är bra för halsen o förkyldning tror jag :) och bara lägga mig och kolla på film :) en kompis rekomenderade en film så ska se om jag hittar den :) så ska jag se den så säger jag sen om den va värd att se :)



SKRIVET: 2011-05-03, kl 14:42:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt!

SKRIVET: 2011-05-02, kl 16:11:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig!

Idag är jag ledig så skönt va de att sova ut :) och jag har verkligen inte gjort ett skit idag, lika skönt de :) Sonya va förbi här en svång så snackade lite med henne o drack te:)

O nu ska jag bara fortsätta o lata mig haha. Nu har jag iallafall bestämt att jag ska ha födelsedagsfest, så lokalen är bokad den 14maj :) och jag har bjudit inne lite folk sen får se vilka som kommer :)
men jag måste köpa bra högtalare.. har inga men vet inte vilka man ska ha, nån som vet några bra som har jävligt bra ljud?:)

SKRIVET: 2011-05-01, kl 17:47:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sööndag

Nu va jobbhelgen öveer, jag kom precis från jobbet cyklade så jag är heelt slut, det va så jobbigt o cykla för det blåste som faan, speciellt vid sjön jag kom ingenvart :P haha. sen regnade det med så de va inte kul o cykla idag menmen :P
Denna vecka o helg har gått sjuuukt snabbt, tiden bara rinner iväg.. och nu är det bara 10dagar kvar tills jag blir 22år ..:)

Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, jag är ju ledig imorgon:P men visst det finns kanske inte så mycket att göra på en söndag:P jag får väll se klart den filmen jag började på igår.. eller får se vad jag hittar på :)