SKRIVET: 2011-02-28, kl 17:20:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soova ut!

Nu har jag suttit o pratat med Sonya, hon kom förbi en sväng.. Nu ska vila lite sen senare ska förbi Anna :) Imorgon är jag ledig så underbaart, jag ska verkligen soooova hela dagen imorgon, hah jag känner att det behövs!! Jag har inte sovit många timmar de senaste dagarna så måste sova ut imorgon:) Det ska bli riktigt skönt!

Men jag skriver mer senare, jag ska vila lite nu framför tvn :)

SKRIVET: 2011-02-27, kl 20:57:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag..

Söndag igen haha känns som man skrev de nyss, veckorna går så snabbt! Nu längtar jag till tisdag när jag är ledig så jag får sova ut läääänge, de va ett tag sen jag fick göra det nu..det ska bli skönt :)

Nu ska jag bara kolla tv, orkar inte leta upp någon film, usch sjuuukt trött o seg idag.. pratade nyss i tele i 1 och en halv timme, blir så glad:) synd att man inte kunde få prata hur länge man ville.. men det går inte..=/..men snart hoppas jag!!

men jag ska sova sen efter kollat tv, jag börja jobba imorgon tidigt igen så jag ska lägga mig tidigt så godnatt på er sen!

SKRIVET: 2011-02-27, kl 17:24:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pizzabeställning :P

Nu kom jag nyss från jobbet, äntligen är jobbhelgen över :) fast jag jobbar imorgon med men jag slutar tidigt som skönt är:) Jobbet ihelgen har gått jättebra det har varit lugnt och skönt och idag beställde vi alla kockar pizza :) haha.. det va gott . Nu ska jag se om jag hittar nån bra film.:), igår kollade jag och min brors dotter på en film skulle vara en skräckis men den va inte så läskig The Resident heter den.. Handlade om en tjej som flyttade till en lägenhet sen va det en kille där som blev helt besatt av henne, sjuuuukt besatt av henne, hah men de va helt okej film..ganska seg i början sen bara hände allt i slutet typ,..:P

Här är bild från jobbet beställningen av pizzorna :)

SKRIVET: 2011-02-26, kl 18:08:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbhelg!

Nu kom jag nyss hem från jobbet, jag har varit och jobbat sen 6 på morgonen.. så lång dag och lika lång dag imorgon med..men det går snabbt , känns knappt att jag har jobbat :P fast visst trött är man men det har varit lugnt på jobbet och imorgon kommer vara ännu lugnare för gjorde massa idag så jag skulle få det lugnt imorgon:)

Nu ska jag hitta någon film sen kommer min brors dotter Madde, hon ska sova här i natt så lovat henne och kolla fiilm med henne:) måste bara se om jag hittar någon bra, hon vill alltid se skräckfilmer hehe de vill inte jag juu :P menmen jag får väll ta och göra det ändå:P
men jag skriver senare! Ha en bra lördag så länge :)

SKRIVET: 2011-02-25, kl 19:58:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag.

Redan fredag.. o jobbhelg nu med..usch känner inte för att jobba helg..menmen jag får hoppas att det går snabbt..
Så denna helg blir bara lugnt.. jag ska bara vara hemma ..just för börja så tidigt så orkar inte göra något för då kommer vara helt död på jobbet för ska upp vid 5 imorgon..
Har inget mer o skriva idag.. ska kolla tv nu jag skriver mer imorgon...

SKRIVET: 2011-02-24, kl 17:29:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hörby.

Nu kom precis hem från Hörby, Anna skulle köpa en liten valp där, så vi tog tåget dit vid 20 över 11..allt gick bra:) och resan gick snabbt dit, som skönt va för jag hatar och åka tåg :P sen från Höör tog vi buss till Hörby så träffade vi hon som Anna skulle köpa valpen av.. En Amstaff med nån blandning va det.. så kom vi till henne och hon hade 7 valpar kvar, sjuuuuukt söta va alla :) man ville bara också ha en :) jag blev såå sugen!.. sen tog Anna sin valp 8veckor va den.. så skulle vi ta bussen tillbaka till stationen ..haha på bussen spydde den sjukt mycket, Anna fick allt på sig.. Så mycket spya ur en så liten hund hehe, stackarn.. liten åksjuk tjej.. försökte ta bort spyan, Anna hade verkligen öveer hela sig och i bussen på hela golvet där vi satt..:P.. men Anna hade med sig en hundduk så vi fick bort de mesta.. sen kom på tåget i Höör o då sov vovven nästan hela resan.. sen kom pappa och hämtade oss i stationen i Växjö o då spydde lillla vovven igen.. sen följde med Anna en sväng hem.. vovven kissade på golvet det första hon gjorde hehe.. sen började leka och lite så :) Så jääävla sööt och så liten :)

Här är lite bilder :)











SKRIVET: 2011-02-24, kl 09:20:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tågutflykt med Anna :P

Nu snart ska jag ta bussen ner med Anna till stationen, vi ska ta tåget till Höör sen buss till Hörby... jag tror det va nått sånt. har ingen anning vart de ligger, inte Anna heller haha så vi får se hur det går.. och ingen av oss gillar eller har åkt mycket tåg så vi får se om vi kommer fram hahah.. men vi har alltid kul ihop iallafall :)

Jag lägger ut bilder sen när jag kommer hem!:)

SKRIVET: 2011-02-23, kl 21:01:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag..

Jaha nu va klockan redan 21.. tiden går snabbt! Imorgon 20 över 11 går tåget till Höör sen därifrån tar vi bussen till Hörby och ska hämta Annas lilla valp :) Åh jag vill med ha vovve men jobbar så mycket så går inte nu men nån gång i fram tiden :)
Skönt att vi inte åkte jättetidigt men ganska tidigt ändå ju så jag hinner inte sova ut som jag hade tänk när jag va ledig, för sen jobbar fredag,lördag,söndag och måndag :( usch! men jobbhelgerna går snabbt hoppas jag denna gång med:)

Det är skönt som fan att jag har fått tillbaka mobilen, man märker verkligen hur beroende man är av den :P hehe . Men nu behöver polisen nog inte den mer..Hoppas bara allt är över snart med allt, tänker verkligen på dig och hoppas din otur vänder till tur snart!!! Det behöver du verkligen, hoppas på det bästa! !

Nu ska jag kolla tv sen blir det mot sängen.. men jag skriver imorgon och jag ska försöka ta lite bilder med nu när jag har fått tillbaka min Iphone :)
Ha en bra onsdag!

SKRIVET: 2011-02-23, kl 15:52:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen!

Äntligen har jag fått tillbaka mina mobiler från polisen!! Det känns skönt att ha mobil igen !!! Och jag hoppas det inte blir något mer med det nu!

Jobb har det bara varit idag, det va lugnt och skönt på jobbet idag med.. sen hämtade mina mobiler sen nu hemma bara, och imorgon är jag ledig så underbart! Jag ska med Anna till höör tror jag det va och köpa hennes hund . Så vi skulle ta tåget ner dit för det inte fanns någon som kunde köra.. men det går säkert bra med..Jag ska ringa Anna nu så jag vet när vi ska åka imorgon, hoppas lite senare så jag får sova ut lite imorgon iallafall :)
men jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2011-02-22, kl 22:11:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!

Nu ska jag strax mot sängen.. imorgon ska jag upp tidigt o jobba igen och lika bra och lägga sig tidigt för tar sån tid att somna, man bara ligger och tänker..Jag vill bara stänga av tankarna men det går inte..alltid något som kommer upp... Hoppas det är över snart att det slutar bättre.. ibland känns som det är över men sen ibland känns som det inte är det utan väntar fortfarande på att något bra ska hända..Efter regnet kommer solen säger som ju... kan det inte vara så nu med.. oturen vänder till tur..Tänker verkligen på dig!

sen efter jobbet ska jag hämta mobilen hos polisen, äntligen! Hoppas inte dom har repat den eller något! för den va ju helt ny bara några dagar gammal.. hann knappt använda den..men imorgon ha jag den igen skönt!

Aja.. nu ska mot sängen bara en cigg innan... ..

SKRIVET: 2011-02-22, kl 21:02:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Perfect nightmare!

Mycket tankar, vet inte riktigt hur jag ska göra..känns som en mardröm. jobbigt att inte veta, visst jag vet men man hoppas ju alltid på det bättre att det ska bli bättre..Men om man hade fel först kanske man har fel igen.. usch vet inte om man ska hoppas för mycket .. eller ska man gå nu innan det är försent?...Hmm vet inte..Jag vill ju att de ska sluta bra! men om de inte gör det, hur gör jag då?

Why don't I just tell him goodbye
Sometimes I should, but sometimes I don't
Build up the strength to say that it's wrong
Sometimes I hate, sometimes I love
Sometimes I hurt, sometimes I don't
Sometimes I wait for him to change
But it's okay, I've disguised the pain
And I don't ever wanna leave him alone
They say I'm brainwashed but I like this man..

Keep telling myself that it's not worth it
I already know I don't deserve it
But if it's from you I don't mind hurting
This is my perfect nightmare
So when will I wake up and scream
No way, no way, no way,
No way, no way, no way, no way
But if it's from you I don't mind hurting
This is my perfect nightmare, perfect nightmare

Sometimes I keep my cool, sometimes I let him know
Sometimes I even pack my bags to walk out the door
Sometimes I feel safe, sometimes I really don't
Sometimes I promise that I'm ready to let him go
But I don't ever wanna leave him alone
They say I'm brainwashed but I like this man,

Hoping he's changing, but I'm scared he's not
Can't see a way to leave, help me open my eyes

Keep telling myself that it's not worth it
I already know I don't deserve it
But if it's from you I don't mind hurting
This is my perfect nightmare, perfect

Perfect nightmare.


SKRIVET: 2011-02-22, kl 15:19:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snöööö!

Jag va nyss ute och tog en cigg och nu snööar det massa, det har snöat lite innan idag men nu snöar det massa :( usch jag vill inte ha snööö! Så kallt är det med.. ska bli skönt nu och krypa ner i sängen och vila lite ! Jag hoppas min huvudvärk försvinner med.. visst det är bättre än vinterkräksjukan.. där jag jobbar på sjukhuset massa avdelningar som har det nu.. så man är ju rädd att få det och syrran Johanna har det nu sen min lillebrors tjej har det och mamma med har spytt o sånt men va bara nån gång o nu känner hon sig bättre. Så jag hoppas verkligen inte jag får det, jag försöker hålla mig borta från dom hehe :P





SKRIVET: 2011-02-22, kl 15:11:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag..

Jag slutade tidigt idag från jobbet, det va väldigt lugnt på jobbet och jag va redan på jobbet vid 6 idag på morgonen så det va skönt att komma hem lite tidigare..
Jag skulle ringa polisen idag när jag kom hem, men dom hade redan ringt, så jag ringde upp.. o då sa hon att mobilerna va klara o jag kunde hämta dom.. men orkade inte hämta dom nu, kom precis hem så jag skulle hämta dom på polistationen imorgon.. Skönt att ha mobilen tillbaka imorgon :), hoppas verkligen inte dom ha förstört eller repat den! för den va helt ny!!!! Och jag hoppas verkligen inte det kommer några mer poliser till mitt jobb eller att det blir något mer!! men jag tror inte det.. men visst man vet ju aldrig... dom verka ju gilla o jäklas bara för dom tycker man pratar eller umgås med fel folk! Fel tycker jag, så länge jag inte gör något dumt så ska de inte behandla mig som jag vore någon brottsling och hela tiden sa dom, tänk över ditt liv på vilka du pratar eller umgås med, det räckte inte att säga det en gång nä utan tusen gånger sa dom de.. aja.. Längtat efter min mobil,:P sjuuukt jobbigt utan den har det varit !!!

Nu ska lägga mig o vila en stund, jag har sjuuukt ont i huvudet :(..sen blir de bara lugnt tro ja..

SKRIVET: 2011-02-21, kl 21:45:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tv..

Jaha nu har jag pratat i telefon sen lite innan 20..:P tiden går snabbt när man pratar hehe, Känns lite bättre nu med allt men ändå jobbigt och veta att han fick 12år.. fattar fortfarande inte det! helt sjukt...
aja.. jag har suttit nu med och ätit massa gott, hehe man ångrar sig alltid efterråt men ganska försent då:P jag måste verkligen börja träna snart, just för så mycket skräpmat jag äter, kanske ska sluta med det med fast det är ju så gott :P

Nu ska jag bara kolla tv sen ska snart sova ska upp och jobba tidigt imorgon vid 5 tiden .. men skönt att sluta tidigt imorgon iallafall och onsdag med sen ledig torsdag då ska ner till höör och hämta Annas vovve:). men sen jobbar freda,lörda och söndag, känner inte för de men de kommer säkert gå snabbt som skönt är!
aja.. nu ska kolla tv har inte mkt mer o skriva om...... ha en bra kväll!

SKRIVET: 2011-02-21, kl 18:29:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fattar inte!

Jag fattar inte.. hur kunde det hända??, hur kunde det bli sååå??? fattar inte så måånga år :( usch jobbigt va det att höra..:( jobbigt att man inget kan göra heller..:(.... och inte veta hur man ska göra heller..:(..

Now we've been talking for a while
And you got me trying to figure out
I don't know what to do or say to you
But you got me feeling some kind of way for you
You got me losing myself in what I'm trying to say
And it's so hard to fight it can't help but feeling this way
Now I know I come of kinda shy
But it's hard to say what's on my mind
The chemistry we have it hard to find
But to find the right words it's going to take sometime
I hate the way this feels
suddenly i'm scared to be apart
I don't know should go or should i stay
I should let you go?
feels like i drown in your every word
and every breath that's in between
somehow you got me where it really hurts
it's killing every part of me
And its hard to say what's on my mind
Ans its hard to know what to do.


Jag kom nyss från jobbet, varit en jobbig dag idag på jobbet efter fick veta hans dom...men känns bättre nu efter Anna har ringt så pratat ut med henne och hon sa förlåt...känns bra att hon förstod..lite missuppfattning va det med...Hoppas det blir bättre nu! Vill verkligen det bästa för henne!

Nu ska jag äta massa gott, jag ska be lillebror åka ner till affären och köpa massa gott det behöver jag efter idag, usch varit en jobbig dag men ändå en bra dag nu efter det rett ut sig med Anna och mig,skönt att hon förstod mig..Vad som än händer kommer jag alltid finnas där för henne!! Hon och jag har hållt ihop sen vi va 1år, sen har vi haft våra perioder från och till menmen så det är men alltid funnits för varann!
Men jag skriver mer senare..

SKRIVET: 2011-02-20, kl 18:30:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film..

Jag kollade nyss på en bra film Faster heter den.. visst det va ganska mycket pang pang men ändå va den bra.. nu ska se om jag hittar någon annan film som jag kan kolla på.. men först nu ska ta mig ett varm bad, ska bli skönt.. sen blir de kolla film igen tro ja... få se..

Här är trailern på filmen..

SKRIVET: 2011-02-20, kl 16:20:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

........

Nu kom jag nyss hem, jag har varit hos Syrran Gille hennes son Adrian fyllde 1år så va där och fikade.. det va trevligt men nu är jag hemma.. ska bara ta de lugnt nu.. kolla på nån film tror jag..imorgon jobb igen.. usch känner verkligen inte för att jobba imorgon:(.. vill bara vara hemma sova bort tiden och vänta tills allt är över..aja.. jag skriver mer senare..



Jag vet att jag gick bakom din rygg men jag kunde inte hålla något sånt inom mig, för om det skulle hända dig  något, jag skulle aldrig förlåta mig själv.. Ett hugg i ryggen kan göra ont men tusen hugg i hjärtat varje gång du gör något¨,Jag vill bara att du ska förstå att jag gjorde det för din skull för jag bryr mig och är orolig..Jag kommer alltid finnas här för dig vad som än händer, fast du inte vill nu och du bara tror jag gör och säger allt för att förstöra! Så svårt och veta vad man ska göra, och det hoppas jag du förstår.. Jag hoppas du kommer förstå nån gång allt jag gör är för jag bryr mig annars skulle gått för länge sen men jag har stannat och kommer fortsätta att stanna!!

SKRIVET: 2011-02-19, kl 22:31:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag!

Igår va det mycket trevligt va ju ute och åt på Akropolis med mina systrar , mamma och syskonbarn :) så åt jättegod mat och mamma och jag delade på en flaska vin :) sen efter det så gich förbi Anna och drack vin :) det va trevligt men visst lite saker som hände som inte va lika roliga. Men du skaa förstå att jag bara gör det för jag är orolig och bryr mig om dig!!! Och jag kommer alltid finnas där för dig !!

Nu ska jag fortsätta kolla på Gaygalan med lillasyrran :) och blir bara lugnt ikväll :)





Det är så jobbigt att inte veta vad som kommer hända! Jobbigt och inte veta vad man ska göra med detta...... Hoppas att det är över snart!!

SKRIVET: 2011-02-18, kl 17:50:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Akropolis!

Om någon timme ska jag,mamma,lillasyrra och 2 av min stora systrar ut och äta på Akropolis :) Det kommer bli trevligt :) Rikigt sugen på den maten :)
Efter det får se vad som händer, kanske träffa tjejerna och festa till det lite :) men får se annars blir det bara hem och umgås med syrran som är här från Kalmar :)
men nu ska fixa mig lite innan vi ska åka dit men jag skriver mer senare :)
ha en bra fredag!


Här är bilder från Akropolis :)




SKRIVET: 2011-02-18, kl 15:24:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trevligt!

Igår va det mycket trevligt jag skulle ut och äta med tjejerna <3 men vi skulle till Harrys men de va fullt och vi hade glömt att boka bord så vi gick till Sports istället, väldigt god mat och så roligt att träffa tjejerna så mycket trevligt va det sen efter det så åkte hem sen va förbi Anna så satt och drack vin med henne till 2 på natten och bara snackade :) Trevligt det med!
Och idag vaknade jag upp av ett samtal som gjorde mig glad :)
Sen kom lillasyrran och hennes son :) så har lekt med han nu lilla Neo så jävla sööt är han, och nu har dom åkt till mormor och morfar, jag orkade inte följa med måste in i duschen nu.. sen ikväll ska ut och äta vi systrar och mamma :)


Föresten ringde polisen om min mobil idag, och hon som har hand om de va ledig till måndag så fick prata med nån handläggare men han visste ingetting! så störande så nu måste vänta till måndag och så kommer de säkert inte vara klart då heller!!!!!!! åhh !
Men på måndag så får man veta hans dom.. hoppas verkligen det gå bra för han, jag förstår inte att han har suttit så länge utan några bevis!!!! aja..hoppas de är över snart..
men nu ska in i duschen..

Här är bilder från Sports med tjejerna <3




SKRIVET: 2011-02-17, kl 16:50:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Harrys!

Jag ska snart ner till stan, jag ska ut och äta med tjejerna på Harrys <3 :), det kommer bli trevligt, länge sen man träffade dom, och behövs nu efter min oturs vecka! Jag ska va där nere vid 18.. sen får se när jag kommer hem.
Jag är ledig nu fredag,lördag och söndag sjuuuuuuuuuuuukt skönt!! Hoppas bara jag får tillbaka min mobil snart, jag ska ringa polisen imorgon och se om dom är klara!..
Nu ska sitta och snacka och dricka lite te med mamma innan jag ska ner till stan.. Usch fortfarande frysen efter min utelåsning haha fan va arg jag va på lillebror kom hem och han hade låst och han visst att jag inte hade nyckel! menmen nu är de lugnt. ! Hörs senare ikväll!

SKRIVET: 2011-02-17, kl 15:48:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Utelåst!!

Jag höll fan på och frysa ihjäl!!! Jag kommer hem från jobbet, fått sluta tidigare och allt så är dörren låst och har ingen nyckel eller mobil !!! sjjuuuukt störande!!!!! så satt och väntadee för tänkte lillebror kommer hem snart men neej 40min väntade jag kollade in på kl i köket, sen klarade jag inte mer hehe, det va ju så jävla kallt så jag gick in till grannen Pia så satt där till nu , typ en halv timmme.. sen tillslut kom mamma! ååhh fortfarande iskall så ska ta mig en varm dusch nu!!
Jag verkar bara ha otur denna vecka :(:(..
Jag hoppas det blir bättre ikväll, jag ska ut och äta på harrys med några vänner , det kommer bli trevligt och gott.
Men jag ska in i duschen nu .. jag skriver mer senare..

SKRIVET: 2011-02-16, kl 17:09:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hoppas de är över snart!

Nu är jag hemma, jag har varit på jobbet som va lugnt och skönt :) förutom just vid lunchen förstås då är de lite att göra:P men skönt när de finns att göra :) Sen när jag va påväg till bussen så träffade Anna så följde med henne en sväng hem, snackade lite och drack te :) och sen så visade hon hunden hon skulle köpa en Amstaff, skiiit sööt va den!!! Så nästa vecka på torsdagen ska vi åka till höör och hämta den :) En liten bit dit men de är den nog värd den va så sööt är så glad för hennes skull att hon hittade en hund som hon ville ha, för hon har velat ha en hund så länge :)

Nu är lillebror nere på pizzerian :), han ska köpa kycklingrulle till oss :) Vi orkade inte laga mat hehe och mamma jobbar sen :P och som tur slipper jag åka ner dit och ut i kylan, utan jag betalar och han hämtar hehe :) bra deal :)

Annars händer inte så mycket idag bara lugnt..:)

Föresten ringde polisen idag, ville höra vad som händer med allt och ville veta om jag va misstänkt för något också, just för dom behandlade mig så som de gjorde.. som värsta brottlingen! Men jag fick prata med en av dom som förhörde mig, så frågade jag om jag va misstänkt för något, så sa hon nej och att dom hade sagt de ibörjan, men jag kommer inte ens ihåg vad jag sa ibörjan va så chockad efter allt. Så hon sa att jag inte va misstänkt för något än så länge.. och så frågade jag när jag skulle få tillbaka min mobil, men de visste hon inte riktigt utan att hon skulle höra av sig. och så avslutade hon med som hon gjorde på förhöret med, "Tänk över ditt liv och på vilka du umgås och pratar med." Ja bara Mmm... visste inte riktigt vad jag skulle säga..Aja.. får se vad som händer med allt, hoppas de är över snaart!! Hoppas på det bästa!

Men jag skriver mer snart nu vänta på lillebror som är nere o köper maten :) Det ska bli gott :)

SKRIVET: 2011-02-15, kl 21:08:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbigt!!!!

Jag hade väldigt svårt att sova igår, allt som hände igår..Jag tänkte på jobbet vad de trodde om de som hände igår..Så det va jobbigt att komma till jobbet idag efter 3 poliser kom till jobbet igår och tvingade mig och följa med, ingen fattade något! Jag va helt chockad med, jag fattade ingetting ju! Mycket tankar när jag satt på bussen påväg till jobbet idag, tankarna gick vad dom trodde igår om mig när poliserna kom.. men när jag kom till jobbet så alla kom fram och frågade hur jag mådde och allt, och sa dom att de hade varit så oroliga och tänkte på mig hela dagen igår, har verkligen underbara arbetskamrater!!!Klumpen i magen släppte.. efter jag berättat allt med.. så tyckte dom synd om mig att poliserna hade behandlat mig så när jag inte va misstänkt för något och dom tyckte även att när poliserna kom att de va kaxiga och typ hånflinade och betede sig dåligt! så de va skönt att de höll med mig. Men visst de är de ju deras jobb och de handlar om en stor grej så förstår att dom vill veta, men finns ju gränser och jag som inte är kaxig eller nått utan berättar allt jag vet och kommer ihåg ändå ska de vara såna! menmen, jag hoppas jag får tillbaka min mobil snart..jag ska ringa polisen imorgon och fråga när jag få den och vad som kommer hända näst.. Hoppas verkligen allt är över snart med allt detta och att de slutar bra!!! Tänker på en viss person och hoppas allt ordnar sig för han!!

Jag gick ganska tidigt från jobbet idag, fick sluta tidigt, va skönt att komma hem, vilade lite sen bara tagit det lugnt..
Nu ska bara kolla tv sen blir de mot sängen.. se om jag kan sova bättre idag, Jag ska upp tidigt imorgon igen o jobba.. längtar till helgen när jag är ledig så man kan sova ut. Men älskar mitt jobb så när man väl har kommit upp och kommit till jobbet så är det lugnt, fast visst idag va det jobbigt och va sjukt trött pågrund inte att jag inte hade sovit så mycket men får hoppas jag sover bättre i natt så jag kan vara lite pigg på jobbet.

SKRIVET: 2011-02-14, kl 19:13:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

....

Nu ska ut och ta en cigg sen blir de ta en dusch, har inte varit hemma sen jobbet.. fick ju gå från jobbet med pågrund av de som hände...
sen blir de bara lugnt, ska lägga mig och kolla film sen blir de mot sängen ska upp till jobbet imorgon tidigt usch pinsamt att komma till jobbet imorgon just för de som hände 3 poliser kom o hämtade mig.. .. undra vad alla trodde.. men får väll berätta imorgon.. aja.. skriver kanske mer senare.. ha de fint så länge!

SKRIVET: 2011-02-14, kl 19:09:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förhör!

Fyfaan vilken dag! Fattar ingetting.. 3 poliser kommer till jobbet och säger att jag måste följa med dom, sjukt pinsamt och plus vägra dom säga vad de handlar om, först trodde nån hade dött eller nått, poliserna går igenom hela köket och sen följer med mig in i omklädningsrummet när jag ska byta om, sen kör dom mig till polisstationen.. fattar fortfarande ingetting, sen in på ett rum, sen kommer 2st och börja fråga massa om nått nr, hur ska jag veta de, vet inga nr, är sjukt dålig på komma ihåg nr, sen massa jävla frågor fattar ingetting!!!! och sjuukt otrevliga med, onödigt bara!! sen efter alla frågor så kör poliserna hem mig gå igenom mitt rum ska ha mina mobiler, laddare o allt! och när jag va på förhöret så hade dom redan varit här hemma hos mamma och bara klampat in bara lillebror som va hemma han fattade ju ingetting!! sen när dom körde hem mig efter några timmar förhör så klampar dom in igen, och ena polisen va så otrevlig och kaxig!! så jävla störande va han!!!
så alla hjärtans dag blev förstörd... förstår inte varför dom måste behandla en så när man inte har gjort något fel och det inte ens handlar om mig!!!!  aldrig varit inne på förhör eller något kriminellt ! så sjukt störande att poliserna ska behandla en som man vore helt störd!! åh störande ! Ingen anning vad som händer nu.. jobbigt! Pinsamt att gå till jobbet imorgon med :(...

SKRIVET: 2011-02-13, kl 21:05:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag..

Jaha idag varit en väldigt lugnt dag, som vanligt på söndagar men skönt väder ute med sol men kallt som faan,så gick ändå inte att vara ute hehe, jag längtar till sommaren så jävla mycket, och jag hoppas jag har egen lägenhet då! Ingen som vet nån ledig lägenhet??? :P 2a eller 3a?? behöver snart juu :P Jag kollade lite nyss men hittar ingen eller inte fått något erbjudande heller!! så säg till om ni vet någon privat lägenhet som är ledig :)

Söndagar är verkligen så seega aldrig finns något att göra.. och sen att helgen gått så snabbt och man börja jobba imorgon igen så seegt!
Men pratade nyss i telefon, ett samtal som gjorde mig glad :)!!

Nu ska snart mot sängen ska ju upp vid 5 imorgon.. jobb sen efter jobbet blir de nog förbi Anna en sväng..:) Alla hjärtansdag imorgon, så får umgås med Anna då för har ingen kille jag kan va med :(.. hehe men jag klarar mig :)


SKRIVET: 2011-02-13, kl 12:53:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sol!

Underbart väder ute :) Sol och jätteskönt, va nyss ute och tog en cigg kändes som vår :) hoppas det fortsätter att vara sånt här väder :) Jag vill inte ha någon mer snö nu!
Denna helg har gått föör snabbt, men de har varit en bra helg så de är bra :).. nu jobb måndag till torsdag sen ledig fredag,lördag och söndag :) så det är skönt att veta att man är ledig en helg till!

Jag ska försöka ta mig ut och gå en runda sen när det är så fint väder ute :) men ska städa lite först och tvätta så mamma blir glad :)
så jag ska ska göra de nu! :P


SKRIVET: 2011-02-13, kl 02:28:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt :)

Nu har jag sett den filmen I spit on your grave, fyfaan va hemsk den va riktig äcklig film! Jag har inte vågat se den innan men nu kom grannen Pia över så vi kollade på den och min brors dotter Madde :P
Nu sitter med min brors dotter hon sitter och klaga att hon har ont i benen haha, hon dansade nog för mycket på Tcdiscot :P
men nu ska vi mot sängen och sovaa ! godnatt på er! :)

SKRIVET: 2011-02-12, kl 22:00:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seeg

Usch jag mår fortfarande skit och är helt död och seeeg , så blir bara va hemma jag orkar inte gå nånstans , jag är helt seeg..
så ja ska ligga i soffan och kolla film, nu kolla den som går på tv, Me,you and Dupree..men sen hittat några andra filmer jag ska se, får se vilka det blir av dom..
Det är bara tråkigt att kolla film själv.. Men alla är ute o festaa som jag också skulle gjort idag men drack nog lite för mycket igår haha, så de får bli lugnt för mig idag..
aja jag skriver mer senare eller imorgon!

SKRIVET: 2011-02-12, kl 18:00:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag..

Shit vilken dag idag, haha jag har varit helt förstörd, vinet igår tog verkligen död på mig, blev ganska full :P vi satt först hemma hos Anna och Sonyas mamma, sen gick till en fest på campus, det va kul :) men idag soovit heela dagen och sitter fortfarande i mjukisbyxor o linne, inte duschat eler orkat göra något jag har verkligen mått skit idag ! haha men jag får skylla mig själv :P
Men ska nog in i duschen nu och fixa mig, sen ska förbi campus idag me o träffa tjejerna :) men får se om jag mår bättre efter lite mat och duschen :)


Nyss har sminkat och fixat håret på min brors dotter Madde som ska på Tc disco :) hon ville att jag skulle fixa och sminka henne :) Hon blev riktigt fin :) läänge sen man va på Tcdisco hehe :P


Så här blev hon :) Madde.


SKRIVET: 2011-02-11, kl 19:43:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vin!

Äntligen fredag!! :D idag har jobbat sen gick hem o vilade, och nu ska upp till Anna och Sonyas mamma så ska vi sitta där och dricka lite vin:) sen får se vad som händer, inga planer alls ikväll utan ta de som de kommer :)
men hinner inte skriva mkt mer nu måste fixa mig lite för ser heeelt förjävlig ut pågrund att somnade lite efter jobbet med smink på såå jhehe menmen.. jag skriver senare :) Ha en bra fredag!!

SKRIVET: 2011-02-10, kl 20:23:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Affären.

Innan va nere i affären med lillebror, snöade o va sjukt kallt, men köpte kycklingrulle,cola och choklad :) så nu har precis ätit, sjukt mätt och plus slängt i mig massa choklad, men det är så gott ju :)
Nu ska bara kolla tv och försöka plugga lite med på körkortsterorin, hehe har inte hunnit det än..tror inte de blir så mycket plugg nu kl börjar bli mycket :P så ska nog bara kolla tv nu..men jag skriver mer imorgon. ha en bra kväll :)

SKRIVET: 2011-02-10, kl 20:18:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

I just can't......



Trying to figure out
I don't know what to say
But you got me feeling some kind of way for you.
I just can't find the words.

SKRIVET: 2011-02-10, kl 17:54:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag.

Imorgon är det fredag så skööönt!! :D, idag jobbade sent med så kom nyss hem, men gick bra på jobbet och väldigt snabbt..imorgon jobbar jag bara till 14 tiden sen ledig helgen, har inte bestämt än vad jag ska hitta på ihelgen får se vad som händer, kanske träffa tjejerna på lördag:)
Snö igen, kändes ju som vår nyss sen kommer snön igen så jävla tråkigt ju :(..
Nu ska plugga lite på körkortsteorin, en liten stund iallafall, är så trött så kommer nog inte orka plugga så mycket.. menmen lite iallafall:) jag ska försöka hitta nån bra film med tills senare, något förslag?

SKRIVET: 2011-02-09, kl 21:44:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt :)

Jag har kollat på Efterlyst nyss, fanns inget annat på tv..och nu ska jag mot sängen, tidigt:P jag ska lägga mig och läsa en bok som jag har börjat läsa. Jag lånade av Anna, hon har massa bra böcker, verklighetsbaserade, hemska böcker såna som verkligen kommer in i. Den jag läser nu heter inspärrad. Men jag har inte kommit så långt började läsa den igår :P, men redan tycker den verkar bra! Inte läst böcker på jättelänge, aldrig haft tid eller haft intresse för de, men nu tycker skönt att ligga och läsa en bok som är bra som man verkligen kommer in i och kan knappt sluta läsa :) men jag ska ju egentligen plugga på körkortsteorin istället för läsa, så jag lär mig de nån gång hehe, men de hinner jag nog med, jag ska försöka plugga lite imorgon:) Jag orkar ändå inte plugga såhär sent så skönare att lägga sig och läsa en bok :)
Men ska mysa ner mig nu i sängen o läsa sen blir det sova för jobb imorgon ju..o de skulle snöa imorgon igen :( att de inte kan sluta snöa nån gång !! Jag vill ha sol och värme nu!! håller ni med? :P
aja hehe, Godnatt på er !

SKRIVET: 2011-02-09, kl 21:11:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött..

Såå uttråkad och trött är jag, finns inget att göra o orkar inte göra något heller:P, väntar på att tiden kan gå så jag kan gå o sovaa, ska lägga mig snart o läsa en bok..
Imorgon jobb igen slutar sent imorgon igen.. eller inte så sent vid 17 tiden blir det nog..sen får se vad som händer efter jobbet, bara torsdag imorgon, denna vecka har verkligen gått segt.. vill att det ska bli helg!!



Hoppas verkligen det kommer gå bra för han,  lite mindre en 2 veckor kvar...sen får veta.. usch fattar inte hur dom tänker, varför kan dom inte släppa han!!.. hoppas på de bästa för han!!!

SKRIVET: 2011-02-09, kl 18:45:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sköna lugna låtar.

SKRIVET: 2011-02-09, kl 17:51:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbet.

Nu kom hem från jobbet, va sen idag på jobbet slutade vid 17, men de va lugnt och skönt på jobbet:)
Jag va i dieten idag, och inte alls mycket specialkoster inne, bara några st, så de va skönt men där är de olika från dag till dag så imorgon kan de va massa:P man vet aldrig. Men imorgon är sen idag men då ska vara i Akök.
Jag hade lönesamtal idag, gick väldigt bra :) så får se vad jag får för lön nu, min lön höjdes ju nygligen till 21 000 men nu ska den höjas igen och de kunde bara säga positivt om mig så det va bra :) så får se vad det blir :)

haha jag och Jenny på jobbet målade lite fint på transportbilen som kör ut maten haha :p fint va?;)
rastlösa när vi va ute och rökte :) chaffören undrade vad vi höll på med, han borde tvätta bilen ganska skitig ju :P

SKRIVET: 2011-02-08, kl 19:59:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lägenhet????

Nån som vet någon ledig lägenhet??? jag får ju ingen har för lite poäng och hittar inga privat heller, visst är nog lite kräsen men vill ha en bra lägenhet ju:P en 2a eller 3a söker jag helst i stan eller nära.. någon som vet nån fastighet som har Privatlägenhet som dom hyr ut??  Säg till isåfall! :) Vill ha lägenhet innan sommaren!!
 

SKRIVET: 2011-02-08, kl 17:28:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Perfect nightmare!

SKRIVET: 2011-02-08, kl 17:25:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pizza.

Nu har skickat ner lillebror att köpa pizza jag blev så sugen på det :), men för att han skulle göra det så självklart va ju tvungen att bjuda han med hehe, så ska äta kebabpizza Mmm gott :) så nu sitter och väntar på att han ska komma, så ska se om jag hittar någon bra film med, men inte hittat några bra nu när jag kollat innan, några förslag på bra filmer ?? Inga skräckisar haha det vågar jag inte se själv :P men annars kollar jag på det mesta!
jag ska se om jag hittar någon nu, men sääg till om ni vet nån bra :)


SKRIVET: 2011-02-08, kl 16:37:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blandat väder!

Nu är hemma från jobbet,vilket blandat väder det varit idag, först på morgonen när jag tog bussen vid 6 så va det ju fan snööö storm, jag trodde inte jag skulle komma fram till bussen hehe blåste jättemkt och snöade massa, men det gjorde jag, och nu när jag skulle hem va det jättefint väder med sol och allt :)Konstig:P det ska bara vara sol ju, underbart då!:)
Idag jobbade bara från halv 7 till 13 sen hade dietutbildning från 13 till 15, intressant va det, om olika allergier och laktos och gluten, sen tarm och dialys, sånt vi jobbar med mycket i dieten på jobbet, mycket man visst men sen va det sånt man inte visste, så de va intressant och tiden gick snabbt, bruka bli ganska segt och sitta o lyssna på sånt på eftermiddagen men det va de inte utan intressant :)

Min mobil pajjade helt idag på morgonen, den gamla jag hade, tappade den i golvet när jag skulle stänga av alarmet, så skärmen pajjade för funkade sätta på och hörde ljud men skärmen va helt svart haha, den har nog fått sitt nu.. så bara att slänga så tur att jag köpa en ny mobil, iphone 4, men den har ju inte satts igång pågrund skulle skriva på papper och skicka in.. men idag aktiverade simkortet som jag trodde min bror hade gjort, eller han sa att han hade gjort det. Men det hade han inte, så nu när jag gjorde det så funkar den :D, så nu har jag en fungerande mobil igen :) men måste köpa nått skydd till den, så jag inte hinner förstöra den såsnabbt för den är ju lite dyrare än dom mobilerna jag haft innan :P så nu får vara lite mer försiktig :) ganska dålig på de, ganska klumpig av mig haha. men jag ska försöka nu :)

Nu ska jag fixa nån mat sen blir det bara lugnt , hoppas ni haft en bra dag !men jag skriver mer senare!



Förstår inte hur dom tänker, verkar bara som dom har bestämt sig att det är han, sen skiter dom i om de inte finns några bevis, helt sjukt att dom kan göra så när det handlar om 10år kanske!!  Dom borde ha släppt han juu! Störande förstår inte hur dom tänker asså!!

SKRIVET: 2011-02-07, kl 21:04:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skräkis!

I spit on your grave, den film verkar bra, har hittat den men har inte vågat se den än :P den verkar för läskig så måste se den med nån ju:P

Här är trailern!

SKRIVET: 2011-02-07, kl 16:35:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stan o fika!

Nu hemma från Anna, idag va redan upp vid 7 skulle ner till stan med Anna, skulle på en kompis rättegång, va väldigt segt att sitta där länge.. men det verkar gå bra för honom, men han släpptes inte idag, men imorgon hoppas jag! :) efter rättegången gick Anna och jag en sväng på stan, och tog en fika på Askelyckan Mycket trevligt. sen åkte hem till henne snackade och drack te:)
Och nu kom jag nyss hem.. Nu blir det bara lugnt, imorgon jobb igen..sen får se vad som händer.
Men jag ska kolla tv nu.

SKRIVET: 2011-02-06, kl 17:59:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag..

Nu va det redan söndag, sjukt snabbt har denna helg gått men de är skönt för har jobbat hela helgen. Nu kom jag precis hem från jobbet och va och övningskörde lite efter jobbet med :)
Jobbet har gått jättebra denna helg, det har varit jättelugnt men ändå gått så snabbt känns som jag inte ens har jobbat fre,lör o sön från 6 till 17.30.. Vi har det så kul på jobbet nog därför det går så snabbt:P Brukar ju gå snabbt när man har kul :) men ändå skönt att det är över man är ju trött efter så många timmar jobb o upp tidigt på morgonen..så nu är jag ledig imorgon och 2 helger i rad :)
Och känner mig piggare nu varit sjuk ju, hosta o förkyld men jobbigast va fredagen o igår, idag har jag inte hostat så mycket, så hoppas det försvinner!! :) men fortfarande snuvig:P

Imorgon ska på en kompis rättegång, ska dit med Anna.. så ska upp vid 8 tiden.. så får inte sova så länge hehe men får sova sen när jag kommer hem imorgon igen. Jag hoppas verkligen det går bra för honom, 3dagar har rättegången pågått nu och är imorgon igen och kanske tisdag beror på om dom behöver, hoppas inte utan att han släpps!!

Men nu ska jag ringa Anna sen ta mig ett varmt bad och senare blir det nog film :) men skriver mer senare!

SKRIVET: 2011-02-05, kl 17:52:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbhelgen!

Nu har man jobbat från 6 på morgonen och gick hem idag från jobbet vid 17 och imorgon samma men sen ledig måndag :) men det va väldigt lugnt på jobbet :) så det va sköönt och det gick väldigt snabbt idag:P
sen efter jobbet kom pappa och hämtade mig så övningskörde vi, men pappa är så jobbigt o köra med haha, hela tiden pratar och stör och stressar och håller på, så inte lätt o köra med han haha :Pmen det gick bra :) övade på pakera och backning :)
Nu ska bara ta de lugnt, äta lite sen ta en dusch sen får se vad som händer.
Men jag skriver mer senare.



Jag hoppas verkligen det kommer gå bra för dig, att du släpps, förstår inte att dom har låtit dig sitta så länge!!

SKRIVET: 2011-02-04, kl 21:52:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot sängen!

Nu snart blir det mot sängen,jag ska bara slänga i mig alvedon,ipren och hostmedicin så jag kan sova inatt, igår natt vaknade jag vid 3 på natten och hostade som faan, hostade tills jag spydde, sjuukt jobbigt men tillslut somnade jag. Men jag va väldigt trött på jobbet idag och nu jobbar lördag och söndag med och från 6 till 17.30.. så långa pass på helgerna så jag hoppas verkligen jag får sova i natt..så jag orkar jobba imorgon men skönt att pappa kör mig så jag slipper cykla så kallt och jobbigt ju . Kommit massa snö igen ju :(.. sen ledig måndag då får jag vila ut :)
Men nu ska umgås lite med min brors dotter som är här, hon ska sova här inatt.:) sen måste mot sängen för ska juu upp vid 5 imorgon..
Godnatt på er :)

SKRIVET: 2011-02-04, kl 21:40:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Intressant blogg!

Här är en kompis blogg, han skriver om sitt 3års fängelsestraff som han sitter nu och livet mot ett drogfritt liv, läs bloggen : http://dhanniearonsson.wordpress.com/  . Väldigt intressant blogg!

SKRIVET: 2011-02-04, kl 20:31:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Iphone 4

Idag fick jag min nya mobil, iphone 4 :) men jag har samma nr :) men kanske ska byta sen men säger till isåfall:)

SKRIVET: 2011-02-04, kl 20:30:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Länge sen..

Länge sen jag skrev nu, har inte haft tid eller känt för det..men ska börja skriva igen..idag har jag jobbat, men blivit sjuk igen eller sist jag va sjuk det har väll inte gått över.. men blivit värre.. förkyld,ont i halsen och sån jäävla hosta.. nog Neo min systers son som smittade mig, han va juu här förra helgen och va sjuk med allt jag har nu.. och ska jobba nu hela helgen med, ska försöka iallafall kommer vara jobbigt.. just för har sånt jävla hosta.. jag försökte sluta röka för ett tag sen men det gick inte men har trappat ner ganska mycket så det är bra, men måste sluta helt, jag får alltid sån jävla hosta såfort jag blir förskyld...sjukt jobbigt är det... :(..och det håller alltid i sig så länge.. några knep så den försvinner snabbare ?? .. ingen hostmedicin funkar förutom cocillana, men den får jag bara ta på nätterna för den är så stark.. men hostar lika mycket på dagen ju..


Min mobil har inte funkat sen i söndags blev arg och slängde iväg den och den delades på sig, och hittade inte batteriet sen :P haha, men sen igår hittade pappa batteriet bakom bokhyllan :P men  efter jag hade slängt iväg den va jag och köpte en ny mobil Iphone 4, men skulle ju inte få den förens 4veckor.. så tur pappa hittade batteriet igår:) men funkar inte o ringa på mobilen haha, de gick nog sönder, men funkar och smsa iallafall :) men sen nu idag fick jag Iphonen  :) men måste skicka in papper innan den börjar funka tror jaghehe:P
så nu har ny mobil, men har samma nr :)

Efter jobbet idag övningskörde jag och pappa, det gick bra :) ska gå och betala in körkortspaket med som jag ska köpa där allt ingår :)så jag ta mitt körkort nångång :)
och ingen lägenhet har jag fått heller, men jag söker förfullt :)

men nu ska se film med min brors dotter och sen blir de bara lugnt, upp och jobba imorgonn kl 5.... seeegt!! men hoppas ni får en bra fredag! :)