SKRIVET: 2010-09-30, kl 21:40:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

......

Varför tror man hela tiden på de värsta ? Det negativa hela tiden.. Misstankarna hela tiden... Varför kan man inte bara tro på det bra?..
Man mår ju bara dåligt själv, o visst om han bara vill en sak, eller bara spelar ett spel så kommer man ändå inte märka det ibörjan.. utan det enda man kan göra är att hoppas på det han säger i början är sant och att han inte spelar ett spel! och om han gör det, så bara att gå vidare precis som man gjort med dom andra idioterna, inget man dör av.
Lita på honom tills det visar något annat, för om han vill vara otrogen, vara med andra tjejer så kommer han vara det ändå, inget man kan göra för att jag håller på och är misstänktsam eller osäker, det mår man bara dåligt av själv! 

SKRIVET: 2010-09-30, kl 20:12:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Röda pumps!

Jag vill ha ett par röda pumps, jag har ett par men dom börjar bli dåligaa klacken är typ förstörd så behöver ett par nyaa jag tycker det är så snyggt med röda pumps :) men hittar ingenstans ju!, någon som vet nånstans man köpa eller beställa de??? säääg till isåfall :)

SKRIVET: 2010-09-30, kl 17:57:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma..

Hemma från jobbet, va riktigt trött idag när jag skulle upp, men sen blev lite piggare .. men nu trött igen hah.. men de har varit lugnt och skönt på jobbet som vanligt hoppas de är så ihelgen med :) men helgerna brukar vara lugna :) fast helgerna jobbiga pågrund att man jobbar så många timmar då, från 6 till 17.30.. både lördag och söndag.. men sen ledig måndag så det går :)

Men nu ska tvätta och städa lite :P, sen blir det bara lugnt !

SKRIVET: 2010-09-29, kl 21:23:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ingen lägenhet ..

Så nu är man hemma, heelt slut nu, så ska lägga mig nu  snart och kolla en film :) sen blir det sovaa ska ju upp tidigt imorgon och jobbaa..Men vaarit en jättebra dag idag:)
Nu är jobbarhelgen framför mig.. men de går nog bra fast jag inte känner för att jobba denna helgen...menmen vad ska göra.. sen är ju ledig 2helger irad:)

Jag har inte fått någon lägenhet än... har för lite poäng ... o om jag ska komma upp i dom poängen som de är på dom lägenheterna så kan jag ju räkna med att bo hemma typ 2år till :( för att få ihop poängen... seeegt som faan men får väll hoppas att jag får lite tur!!! så jag kan få lägenhet snaart!

SKRIVET: 2010-09-29, kl 19:06:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Storhandla.

Nu ska jag, syrran och lillebror åka och storhandla :)  det behövs ! åh åt nyss pizza det va gott :) kan verkligen inte sluta äta skräpmat! haha, jag måste slutaa äta sånt och börja tränaa haha, men hur många gånger har jag inte sagt de!? hah händer ju inte..men någon gång tar jag väll tag i de :)

men nu ska vi åka ,syrran kommer snart :) men ha en bra onsdagskväll:)

SKRIVET: 2010-09-29, kl 17:25:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Shopping:)

Nu kommit hem, varit på stan och lunchade med Jenny, åt bakad potatis med skagenröra MMmmm de va riktigt gott! :) sen blev det lite shopping:) hittade 3 par skor , sen en klänning o en skjorta från HM, sen Köpte några snygga strumpbyxor o ett linne från Gina.:) Åh det va såå många mer skor jag ville köpa hehe men de fick duga med dom denna månad :) eller iallafall idag:)

'
Här är 2 av skorna jag köpte, sen köpte ett par svarta stövlar med :)





:) Från Hm en skjorta och en klänning:)


SKRIVET: 2010-09-29, kl 11:35:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soool!

Solen skiiner :) underbart! fast fortfarande sjuukt kallt ute men skönt med solen:) 
Nu ska snart ner till stan..träffa Jenny och så blir det Shopping:) får se om jag hittar något . sen efter stan eller senare ikväll så ska med mamma och storhandla.. sen därefter blir de nog bara lugnt.. jag jobbar ju imorgon fast börjar halv 9 som skönt är!.. Sen jobbar hela helgen med... seegt, känner inte för att jobba helg...och ska vara i dieten hela helgen med..men helgerna brukar gå snabbt :) sen är ju ledig på måndag :) o 2helger i rad! :)

men jag skriver mer sen när jag kommer tillbaka från stan:) visar kläderna jag köpt :) om jag hittar något förstås! va inne och kollade på www.nelly.com igår, hittade en så sjuukt snygg klänning! så ska nog beställa den. men får se..:)

hehe jaag :P





SKRIVET: 2010-09-29, kl 10:27:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Leedig!

Ledig idag :) såå skönt! men trodde jag skulle sova längre men vaknade redan vid innan 10 .. men sen låg kvar tills nu.. hehe men är van och gå upp vid 5 tiden så..kanske inte så kontigt :P

Jag ska äta lite frukost nu, sen blir de fixa mig för vid 13 tiden ska jag ner till stan träffa Jenny..så ska vi luncha sen blir det shopping :) får se vad man tycker om de nya köpcentret som finns i Växjö nu..Hoppas på lite nya o roliga butiker.. men säkert bara dom vanligaa..

men jag skriver mer sen.

SKRIVET: 2010-09-28, kl 23:37:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnaaatt!

Jaha nu va denna dagen snart över.. men varit en helt okej dag fast jag inte gjort så mycket.. men imorgon blir det bättre, upp ganska tidigt och ner på stan, luncha med Jenny sen blir det shopping!, får se om jag hittar något har inte shoppat på evigheter känns det som, brukar ju beställa från nätet, mest från Nelly.com. Där har dom fina kläder men mest betällt klänningar där, riktigt fina kläningar och annat med, och man får kläderna snabbt med och stl har alltid stämt med :) så det rekomederar jag! Gå in och kolla www.nelly.com. Så om jag inte hittar något på stan imorgon så ska in på Nelly o kolla om jag hittar något :)

men nu ska jag bege mig mot sängen, hoppas ni haft en bra dag! Godnatt :)

SKRIVET: 2010-09-28, kl 19:51:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vaknade nu:P

haha Vaknade nyss :P, gick och vilade efter jobbet vid typ 16 eller va kl va, men råkade sova till nu haha:) men de va skönt, nu ska in i duschen:) sen får se vad som händer...såå skööönt att jag är ledig imorgon:) men blir nog bara lugnt idag, jag ska upp tidigt imorgon eller tidigt o tidigt,.. vid 11 hhehe.. så ska ner till stan träffa Jenny och luncha med henne sen blir det shopping:)

Jag ska se om jag hittar några skor sen bara kolla runt lite.. Vi ska upp till de nya köpcentret på samarkand och vi ska också gå i stan.:)

2 av dom lägenheterna jag gjortde intreseammälan på, fick jag inget erbjudande på:(.. och har 2 kvar men de har inte gått ut än men jag lär inte få på dom heller......och inte hittat eller de har inte kommit några mer förslag... segt..aja.. bara att vänta..

Men nu ska in i duschen jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2010-09-28, kl 16:31:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag..

Sa ju igår att min dator låter helt sjukt , låter som den kommer pajja närsom.. haha o nu precis råkade spilla soppa på den :p så den lär ju pajja snart :P men får hoppas att den klarar sig:)

Kom nyss från jobbet, har varit en lugn dag på jobbet:), sen när man skulle ta bussen hem så höll dom på o fixa asfalt så bussen va tvungen att köra en värsta omväg, dee brukar ta typ 10min hem till mig från jobbet men nu tog de typ en halv timme, haha seegt som fan och sitta på bussen och jag som i vanliga fall hatar att åka buss :P

menmen, nu ska jag lägga mig och vila en stund, är sjuuukt trött, och är ändå ledig imorgon så kan vila en stund för kommer ju ändå va uppe länge idag:P

SKRIVET: 2010-09-27, kl 23:06:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dator håller på o pajja!

Nu ligger i sängen, kollade nyss på en film Falling up hette den, den va helt okej:), och nu ska närsom sova för ska upp och jobba vid 6 imorgon.. seegt men slutar halv 3 så det är skönt :) ska vara i Catering imorgon, göra tårtor och smörgårdstårtor och lite annat sånt :)

efter joobbet har inget aning vad som händer, få se, kanske ner en runda på stan om vädret är okej, nu när jag va ute och rökte..skit vädeer blåååseer som fan :(.. menmen kanske bättre imorgon:)


Låter som min dator kommer pajja närsom.. den låter helt konstigt:S  har bara haft den i 1år typ.. men måste lämna in den eller köpa ny för låter som den ska sprängas, men min bror trodde de va något med fläckten eller nått vad han snackade om hahah jag har ingen anning:P får väll hoppas att de går och fixa :P

men GODNATT på er :) och soov gott :)

SKRIVET: 2010-09-27, kl 20:48:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Höstväder.......

Jaha nu har man betalt räkningarna, ätit och duschat och bara suttit här haha inte mycket man gjort idag hehe o jobbat har man ju också förstås..:P, menmen inget väder för att gå ut i precis usch , börjar frysa bara man kollar ut :(...Riktigt Höstväder, regn,blåser o allt :(.. Vill ha sommar igen..
Ska nog krypa ner i sängen och kolla på en film, Mysigt! perfekt väder för de:)!
men nu börjar filmerna ta slut av dom jag laddat ner, så har ni något bra förslag på någon film ?? Såå säg till!!
Jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2010-09-27, kl 19:24:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bra låtar!

5 braa och sköna låtar :) Lyssna!




SKRIVET: 2010-09-27, kl 18:27:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag.

Nu är jag hemma från jobbet,Måndag idag alltid lika seg dag efter helg när man varit ledig.. jobbade sent idag, eller till 17.30.. men de är den senaste tiden vi har :) sen ner en runda till stan köpte lite smink.. sen tog bussen hem, förbi Sonya och Anna en sväng och nu är jag hemma :P

åh va ganska mycket att göra idag på jobbet, jag va ju i Dieten där alla special koster är, o det hade kommit in 2 nya som inte va där när jag va i dieten sist, Transplantations kost och SABA kost :P, men har haft dom innan som skönt va, så man visste lite va de var för koster.. sen va det massa Laktosfri och Gluten koster..och sen som alltid massa minus och allergi koster... menmen de gick :) jobbigt bara när man ska hålla reda på allt och allt ska ut samtidigt så mycket i ugnarna och på spisen, så det gäller att vara koncentrerad :) men de är jag oftast haha, idag iallafall för det gick jättebra :)

Men nu ska betala mina räkningar, eller 2st mobilräkning och klädräkning :) hehe.

SKRIVET: 2010-09-26, kl 23:28:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lista:)

Här en listaaa.. :)

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?

har bara husnycklen..resten ligger lite överallt haha


Vilken svordom använder du mest?
Fan!


Äger du en Ipod?
Nej, en gammal mp3 bara.


Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
den är ställd på 07.00...


Hur många resväskor äger du?
1 st


Använder du flip flops även när det är kallt ute?
neej använder knappt aldrig


Var köper du dina matvaror ifrån?
Willys, eller ICA brukar det bli.


Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
både och :)


Vilken var den senaste filmen du såg?
Frozen


Har någon av dina vänner barn?
Ja då de har dom:)


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Hmm svårt mycket jag skulle köpa :P


Har någon någonsin kallat dig lat?
hahaha aa inte bara en:P


Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
neej, jag somnar direkt oftas iallafall.


Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
inget.


Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
chokladmjölk med grädde :)


Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
aaa:P


När var senast någon stötte på dig?
Nyss hha


Vad åt du till middag?
Sprödbakad torskfile med dillstuvad potatis.


Använder du huvtröjor?
Ja det händer.


Kan du vissla?
Jaa de kan jag:)


Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej inte vad jag kan minnas iaf.


Vem var den senaste som ringde dig?
Pappa


Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
Den läskigaste :)


Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Ingen anning men de finns väll alltid någon..


Tittade du på tecknat när du var liten?
Självklart!


Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
haha bor ju i Växjö, så inte så stora här


Hur många syskon har du?
6st syskon:)


Är du blyg inför det motsatta könet?
Kan vara. Det beror på.


Vilken film kan du alla replikerna till?
Pretty women :)


Äger du några band-t-shirts?
Nej.


När flög du senast?
I sep, Turkiet


Hur många stolar står runt ditt köksbord?
4st

Läser du för skojs skull?
Njaa inte mycket läsande..




Och nu mot sängen så Godnatt på er :)

SKRIVET: 2010-09-26, kl 22:38:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

You got me!

Lyssna på texten:)

SKRIVET: 2010-09-26, kl 21:50:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Desperate housewives!

Kommer in och skriver lite till, fanns inget roligt på tv, bara massa skit program haha, men såg nu att desperate housewives har premiär den tisdagen den 5okt kl 21 på kanal 5 :) de måste man ju se, det är ju sjuuukt bra :) hmm vad är de mer för bra serier som börjar nu?
Nu när hösten börjar komma o vintern snaart så lär man ju vara inne för de mesta haha :P
Vill ha sommar igen, så tråkigt med kylan och mörkret, visst kan vara mysigt ibland med:) hehe


Någon som vet hur man lägger upp filmer eller musik från youtube på bloggen??

SKRIVET: 2010-09-26, kl 20:34:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hööst!

Usch faan va kallt det är ute och blååser som faan :( vill bara krypa ner i sängen nu med någon speciell hehe :) menmen de får vänta.. nu ska kolla lite tv..:) se om de finns något roligt! :)

o kollade dom lägenheterna jag gjort intreseanmälan på, 3st i stan o en på öster.. men kollade dom nu... o dom ligger redan på över 2000 poäng :( o de är ju på 10e plats som har de... och jag har bara 1120 poäng typ... ååh kommer aldrig få en lägenhet!!!!!!!!!!!!!!!!! o privat finns ju inga heeller o störnade,, hehe pallar inte bo hemma längre vill ha mitt eget ju nu när jag har fastjobb med! och behöver ta tag i mitt körkort med..men väntar lite.. pallar inte med de nu haha.
O min bil som jag skulle sälja har jag sålt nu:) eller pappa tog den för hans bil pajjade haha :) men skönt att jag blev av med den, onödigt att den stod där när jag ändå inte använde den, sen när jag får körkort då ska köpa en ny fin bil:)

Imorgon blir det jobb igen, fast börjar inte förens halv 9 så de är skönt:) ska nog vara i Dieten hela veckan.. för ska jobba där i helgen.. hmm, mkt tänkande då..:Pjobbigt..menmen de går :) De är roligt där fast de kan vara mycket att göra när man jobbar där själv, mycket och hålla reda på och måste ju vara väldigt noga med allt så man inte ger fel mat eller något, mycket olika special koster där....hehe men de bruka gå:).. sen har vi 4 andra stationer.. A-köket, kallskänken,Råkosten och Catering och sen Dieten då som är 2 olika stationer D4 den avanserade med alla special koster där jag ska vara i veckan...och sen den D6 som är bara man gör passeradmat och flytande kost typ..:) men skönt att man kan alla stationer så man kan variera lite :)
Trivs så bra på jobbet :) så det är bra!

men ha en bra kväll iallihopa nu ska kolla tv ! jag skriver mer imorgon:)

Ute i kylan o rööker :P

SKRIVET: 2010-09-26, kl 15:08:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag..

Nu har vi kollat klart på den filmen, usch vad den va äcklig!!! men den va ganska seg, handlade om 3 personer som fasnade i en lift, och jätte höjt o ingen visste att dom va där, så försöker dom göra allt för att komma där ifrån innan dom fryser ihjäl.... usch så äcklig va den ...


Nu ska umgås med min bror och hans tjej o deras barn som är här.. sen får se vad som händer...:)det är ju söndag, så blir nog bara lugnt.. Slappa heela dagen :)

SKRIVET: 2010-09-26, kl 13:38:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

God morgon :), nu har man vaknat, duschat o allt och nu sitter med min brors dotter Madde och vi ska kolla en film Frozen hette den, verkar läskig så får se om hon vågar se den hahah:P nä men hon är 13 så de vågar hon nog.. nog mer jag som inte vågar haha :P

men jah skriver mer senare nu ska vi börja kolla på den :)

SKRIVET: 2010-09-26, kl 02:47:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seven Pounds.

Sååg nyss en jättebra film, jag har sett den innan men den är så braa så såg den nu igen:), så sorlig är den. Seven pounds heter den..

Den handlar om Ben som är skatteutredare och är deprimerad efter hans frus bortgång och han har svåra skuldkänslor för de misstag han har gjort i de förflutna. så han bestämmer för att ta sitt liv, men innan han gör det så ska han hjälpa 7 andra månniskor som har det svårt och vill förändra deras liv föralltid, men under tiden träffar han Emily som har hjärtproblem och döende..och han blir förälskad i henne och då blir hans planer att ta livet av sig svårare....

Den filmen måste ni se den är så romantisk och sorlig:(:(

Nu ska jag se nån annan film sen blir det nog sova, så Godnatt på er.


Kolla trailern.:)

SKRIVET: 2010-09-25, kl 19:22:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tonfiskgratäng.

Nu håller på och laga mat till mig, mamma, pappa och lillebror, orkade inte göra något jobbigt så det blev tonfiskgratäng:) men det är gott och en god sallad till:) och ett glas rött ! så blir äta det sen ska kolla film och bara ta de lugnt idag:) sköönt!

men nu ska fortsätta laga maten så den blir klar någon gång:) men det går ganska snabbt och väldigt enkel mat:)








SKRIVET: 2010-09-25, kl 15:05:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min bror här.

Jaha, inte gjort ett skit än bara suttit här, sen kom min storebror förbi och hans tjej o deras 3 barn.. så umgicks lite med dom, satt och snackade och så bara... men dom gick precis.. och nu vet jag inte vad jag ska göra.. är seg och trött så idag blir nog bara hemma och kolla film:) men skönt de med :)


Här är 2 bilder på 2 av min brors barn hahah :P dom har verkligen alltid något och göra, o vad de än gör så tycker dom de är kul :P

Daniel och Kevin:)




SKRIVET: 2010-09-25, kl 12:37:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag....

Jag vaknade nyss, sitter nu och äter lite frukost , hmm inga planer för idag..skulle ju kanske på den tatueringsmässan som är i växjö idag.. men tror inte jag pallar gå dit så ska nog bara vara hemma, som sagt har ju laddat ner massa filmer:), jag kollade på 2 filmer igår, en som hette Two lovers, men den va sådär så kollade inte klart på den så kollade på A walk to remember igen :) älskar den filmen så jävla romantisk och sorlig! så låg och kollade på den i natt och grät hehe för den är så romantisk och sorlig..hehe
Sjukt härligt väder ute, Solen skinner :) så kanske ska ut och gå en runda idag.. hmm får se :)


men nu ska fortsätta äta min frukost, jag skriver mer senare!

SKRIVET: 2010-09-25, kl 01:14:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Always a game.

Kom precis hem, varit hos Anna och Sonya , dom jag känt hela livet :) <3 mina barndomsvänner. Vi satt hemma hos deras mamma drack och snackade massa tjejsnack:), mycket trevligt som alltid!:)
men nu ska sitta lite vid datorn sen kanske se en film.. har laddat ner massa romantiska filmer :)så ska nog se en snart sen sova..:)
jag ska leva mig in i filmerna för sånt kärlek finns inte i verkligheten, bara skit här, bättre utan killarna!.. alltid bara ett spel!!!!!!!! Föll för det innan , men inte längre! Nu går jag innan, innan man faller för deras spel!!
Godnatt!


All She wants it someone to understand. Why it's always like she  tried to hide What it is she feels or what's on her mind. When it comes to love She gets so afraid that someone will come And hurt her again someday. All her life she never had Someone to show her what it means to have or be in Real love, Now she walks around And protects her heart trying look for love but lives behind a wall, hide from the truth cause she know the truth hurts so much more. but deep inside she always know. Everytime always just a game. That she hate to play!

SKRIVET: 2010-09-24, kl 20:41:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Camparidrink:)

Nu precis blandat ihop min Campari drink:) sjukt gott är de! och nötter:) mm kan inte bli bättre eller jo värmen saknas ju :) memmen kan ju inte få allt :P och väntar på Sonya ska komma sen får se vad som händer, men blir nog ingen utgång så tråkigt här i växjö.. så blir förmodligen bara fest eller bara sitter här och ta de lugnt :) ingen anning men kvällen är ung:)

Sonya ringde nyss så nu blir det upp till hennes mamma som bor granne med min mamma, och sitta där med sonya och anna :) sen får se vad som händer:)

SKRIVET: 2010-09-24, kl 19:40:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Freedag!

hahah somnade innan vid halv 5 och vaknade nuu hahah, inte bra soovit bort nästan hela fredagen juu:P, menmen hade inget bättre för mig :P
men nu ska gå och fixa mig lite, och så kommer Sonya snart ner, men ingen anning vad vi ska göra haha, jag är seg känner inte för att festa men orkar inte heller va hemma så... och de finns ju inte mkt annat att göra än att festa typ:P eller jo myskväll och bara o ligga och kolla film men då vill man göra det med någon speciell kille :) bara mysa :) men de blir de nog inte... finns ingen här...


men nu ska  gå och sminka mig, men skriver senare eller imorgon!, men ha en bra fredagskväll sup lugnt :)

Sonya och jag :)

SKRIVET: 2010-09-24, kl 13:33:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon :)

Nu har man vaknat, rikitgt sköönt va det och sova ut :) nyss åt jag frukost, ska snart in i duschen.. sen får se vad som händer... inga planer än...
hmm vad kan man hitta på idag?....

aja... jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2010-09-24, kl 01:48:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!

Nu ligger i sängen, ska närsom helst sovaa, så sköönt att vara ledig imorgon:) jag har inga planer alls får se vad som händer:)
Det har varit en lugn och skön dag idag:) sen får se hur resten av helgen blir hehe

Föresten om någon vet några privata lägenheter som ska hyras ut så sääg till! eller vad finns de för ställen i växjö som har privatlägenheter, jag har kollat några CA fastigheter, konab, storegarden men hittade inget, fanns inget, jag söker en 2a.. men det borde finnas mer som hyr ut privat..?
Jaag vill verkligen ha lägenhet nuu hehe , orkar inte vänta längre!!
:P


Aja, nu ska sovaa, Godnatt på er :)

SKRIVET: 2010-09-23, kl 22:37:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder från igårkväll :)

Här kommer lite bilder från igår kväll när jag va ute och åt och drack med jobbarkompisarna :)


Här är han som slutar från jobbet =/ tråkigt verkligen...


:)jobbarkompisarna


Jenny och Marta :)


Jag ute och röker :)


Skåååål :D


Marcus och Jenny :)


Maten, MMmmm riktgt gott va de :)


Carolina och jag :)




:)


Här sitter alla jobbarkompisar:)


Skål! :)


Birgitta, Jenny och Marta :) sån härlig bild :D



Taack för en trevlig kväll allihopa :)

SKRIVET: 2010-09-23, kl 22:03:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Storasyrran här:)

Nyss kom syrran Johanna förbi :) med hennes hund Dexter, Damphund verkligen hahahah han lyssnar inte på något,jag är fan rädd för den haha, det är en dobberman.. dom ser ju så läskiga ut. hehe o Dexter har verkligen damp bara skäller och är helt sjuuk hahah, han lyssnar inte ett skit på min syrra o ingen annan heller förutom min syrras kille Teddie då lyssnar han :P

men nu ska sitta och vara lite social med syrran sen bli det bara lugnt :)




Syrran och jag <3:) haha ser helt död ut :P



haha syrran och hennes damphund :P

SKRIVET: 2010-09-23, kl 21:03:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Varför??

Förstår inte varför ska det alltid kännas så bra men ändå så fel... varför kan jag inte tro på det, och varför kan jag inte någongång tänka positivt.. alltid ser jag det negativa...Sjuukt jobbigt, men det går inte.. alltid tror jag det värsta..Rädd att blir sårad igen.. så om jag tänker det värsta så blir man väll jag inte lika sårad när man väll får veta.....åh vet inte hur jag ska göra...ska man gå innan man är fast och får veta sanningen.. eller ska jag gömma mig från sanningen och stanna och låtas att det kommer bli bra, ha kvar hoppet att han inte är som alla andra?.

SKRIVET: 2010-09-23, kl 17:11:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen börjar :)

Nu vaknade precis haha, vilade en stund va så trött :P, men det va sköönt, ÄLSKAR O SOVA! :D och nu ingen anning vad jag ska hitta på, hmm är ju ledig imorgon och hela helgen.. såå.. hehe men får se vad som händer:)
jag har inte kunnat lägga ut bilder än, mamma har inte kommit med min kamera men snart så:) men kommer in o lägger ut så fort jag kan:)

Underbart! nu börjar helgen för mig :) hehe .. Sooova ut heela dagarna :D, haha nä men ingen anning vad jag ska göra ihelgen jag tar de som de kommer :)
Kankse ska på den tatueringsmässan som är här i Växjö men får se hehe, inte så intreserad av de, jag har ju inte någon tatuering, men kan ju kolla o se om jag hittar någon snygg jag vill ju göra en på foten..heh :)

men jag skriver mer senare ha det så bra allihopa så länge :)

SKRIVET: 2010-09-23, kl 14:34:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lyckad kväll!

Det va riktigt trevligt igår, va ute och åt på båten med jobbarkompisarna vi skulle tacka o säga hejdå till en som har slutat där Marcus, så vi överraskade han, så han visste ingetting haha, han trodde han skulle ut o bowla med killarkompisarna, men så lurade vi dit han till resturangen så satt vi alla jobbarkompisarna där, ca 30st va vi, satt i ett långbord :) hehhe han blev chockad :) så åt vi och hade trevlig! så det blev lyckat, jättegod mat va det med, jag åt fläskfilemedaljonger med potatiskaka,sparris och kantarell sås.. Sjuukt gott! så om ni ska ut och äta så gå till båten! Fint är det där och gott och mycket mat va det :)  men det är tråkigt att han ska sluta, han är en riktigt rolig och snäll kille och det är kul att jobba med han..:)
Men vi alla satt där och åt och drack och pratade, Mycket trevligt! men synd att man skulle upp och jobba dagen efter vid 6, så blev hem ganska tidigt.. men hade kul så länge det varade iallafall:)
Men sjukt trött idag .. och varit hela dagen, jag va på jobbet 6.05.. men hade riktigt lugnt idag så nu är redan hemma :) och nu är leeedig ända till måndag UNDERBART! :D känner att jag behöver de, mååste soova ut haha.

men nu ska ut och ta en cigg, jag lägger ut bilder sen, mamma har tagit min kamera såå kan inte lägga ut dom nu, men ikväll lägger jag ut bilder från igår :)

SKRIVET: 2010-09-22, kl 15:44:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ut och äta!

Nu hemma från jobbet, ska in i duschen närsom, och sen blir de fixa sig:), sen ska till Jenny en jobbarkompis och dricka lite vin sen ska träffa alla andra jobbarkompisar så ska vi ut och äta på båten eller båtmannens eller vad de heter..heh :P, kommer nog bli jättetrevligt vi är ca 30 pers :) så blir gott och trevligt!, men jobbar imorgon så blir inte mkt dricka för min del, för börja jobba vid 6 imorgon=/ seeegt men men :) så blir väll hem mellan 22-00 får se när det blir :) men nu ska jag in i duschen! Jag skriver nog inte mer idag så skriver imorgon och lägger ut lite bilder :)
ha en trevlig onsdag :)

SKRIVET: 2010-09-21, kl 22:55:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sova!

Nu ska jag soova, ska upp och jobba imorgon tidigt. är riktigt trött..men snart ledig igen både fredag,lördag och söndag! Det ska bli skönt :)
Imorgon efter jobbet så ska ut och äta på båten, det kommer nig bli trevligt! Vi blir 25-30pers det är jobbarkompisarna :).. men tråkigt att man jobbar dagen efter bara o börjar vid 6 så det blir inte mycket dricka för min del..annars skulle det va kul och dricka lite sen gå ut för det är ju lill lördagen :D menmen får se vad som händer!
Men godnatt på er ! Sov gott:)

SKRIVET: 2010-09-21, kl 16:28:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seeeg dag!

Seeeg dag, finns verkligen inget o göra och sen är så trött för att göra något haha, så då blir det jobbigt:P rastlös och tröött!!
Kom nyss från jobbet, det har gått bra! fick veta min lön nu :), den ska höjas med över 3000 ! så det är braa :) trodde inte den skulle höjas så mkt tillslut men de va ju bra :) känns skönt!
men har inte fått någon lägenhet än, jag söööker förfullt men inget händer och inget finns..=/..trååkigt nu när jag verkligen vill ha en lägenhet me..

men nu ska ta en cigg, sen får se vad jag ska göraaa, sonya kommer nog förbi snart så får hitta på något med henne:) vi kommer nog på nått ;P

Jag skriver senare!

SKRIVET: 2010-09-20, kl 18:11:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Specialkost!

Jaha nu har man städat förfullt det behövdes hehe, nu är jag helt slut, sitter nu här med lilla Sonya :)
Jobbet idag va jätte lugnt, sen va på något diet möte, om någon patient som skulle komma in, med en specialkost, PKU kost hette det, verkar vara en riktigt svår kost. 
så hoppas jag slipper vara i dieten när den kosten är där :P..
Jag ska vara i dieten imorgon, men tror inte den kosten är där då, men förmodligen massa andra specialkoster :P man ska vara glad att man kan äta de mesta och inte va allergisk mot massa, jobbigt för den som är allergisk mot typ 20olika vanliga saker, såna har vi och ganska svårt och hitta på en maträtt till dom, hhe men det går med lite fantasi:)

men nu ska jag vara lite social mot Sonya heh :) men skriver nog senare annars får ni ha en bra måndags kväll:)

SKRIVET: 2010-09-19, kl 20:27:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag.

jaha, det blev en lika seg dag som igår.. inte gjort ett skit idag heller, men skönt det! :P ibland iallafall, Sonya va förbi här en sväng men annars har baraa suttit vid datorn och sen bara taagit de lugnt :)

Imorgon är det jobb sen nog ner en runda på stan sen umgås lite med Sonya sen får se vad som händer..:)





Förstår inte hur jag kan känna såhär redan efter så lite tid...men en underbar känsla är det. fast endå en konstig känsla av att inte veta...Hur jag ska göra, hur det kommer att bli?, ska jag gå innan det är försent?

SKRIVET: 2010-09-19, kl 14:10:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

You got me!

Söndag, hmm seeg dag är de, finns verkligen inget och göra.. blir nog samma dag som igår.. seg och lugn.. menmen, imorgon jobbar jag igen.. börjar vid 6.. så jobbar tidigt hela veckan men sen ledig fredag,lördag och söndag :) men nu ska ut och ta en cigg :) ha en bra söndag!! men jag skriver nog mer senare!


Bra och skön låt :) Colbie caillat - You got me.

You're stuck on me and my laughing eyes
I can't pretend though I try to hide
I like you
I like you
I think I felt my heart skip a beat
I'm standing here and I can hardly breathe
You got me, Yeah
You got me

The way you take my hand it's just so sweet
And that crooked smile of yours
It knocks me off my feet

Oh, I just can't get enough
How much do I need to fill me up?
It feels so good it must be love
Cuz everything that I've been dreaming of
I give up, I give in, I let go, let's begin
Cuz no matter what I do
Oh, oh my heart is filled with you

I can't imagine what it be like (Oh)
Living each day in this life without you (Oh)
Without you (Oh)
One look from you
I know you understand (Oooh)
This mess were in, ya know
It's just so...out of hand.

Oh, I just can't get enough
How much do I need to fill me up?
It feels so good it must be love
Cuz everything that I've been dreaming of
I give up, I give in, I let go, let's begin
Cuz no matter what I do
Oh, oh my heart is filled with you

I hope we always feel there's a way (I know we will)
And in my heart I know that you will always stay

Oh, I just can't get enough
How much do I need to fill me up?
It feels so good it must be love
I give up, I give in, I let go, let's begin
Cuz no matter what I do
Oh, I just can't get enough
How much do I need to filll me up?
It feels so good it must be love
(Cuz everything that I've been dreaming of)
I give up, I give in, I let go, let's begin
Cuz no matter what I do
Oh, oh my heart is filled with you

Oh, Oh
You got me, You got me
Oh, Oh, Oh, Oh
You got me, You got me

SKRIVET: 2010-09-19, kl 03:26:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soova!

Nu ska sova hade jag tänkt,kollade nyss på en film, sjukt trött nu, denna dag har verkligen inte gjort ett skit, bara haft tråkigt .. menmen..
och usch va hemskt att det redan är söndag imorgon.. vill inte jobba vill vara mer ledig hehe. men imorgon ska soooova länge och bara ta de lugnt precis som idag hehe:)


Men nu ska soova så, hoppas ni haft en trevlig lördag! GODNATT PÅ ER!

SKRIVET: 2010-09-18, kl 21:52:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Städryck!

Jag kollade bara en film blev så rastlös o ligga o kolla film haha, så suttit här bara och fick ett städryck, städade igenom min klädkammare men ser fortfarande stökigt ut :P alla skor överallt :) men lite bättre iallafall :) så måste ha en klädkammare sen när jag flyttar hemifrån annars vet jag inte vad jag ska göra av alla skor tex :P Men jag älskar skor så dom måste jag har kvar :) o det blir bara fler :)

här är några av skorna, hehe men behöver nog en skohylla hmmm:P eh de fixar jag sen när jag får min egna lägenhet :D

SKRIVET: 2010-09-18, kl 17:36:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Filmväder!

Nu har laddat ner lite filmer, hoppas dom är bra! men de är dom nog jag brukar hitta bra filmer hehe :)
så ska snart ska jag krypa ner i sängen och kolla film och inte röra mig därifrån, eller ska nog först ner till affären och köpa massa godis och gott så jag kan fetta mig lite och kolla film :)
Bara regn, regn och regn ... seegt! men som sagt då har man en anleding och hålla sig inomhus så man bara kan ligga i sängen heeela dagen:D


Någon som vet någon bra film ? så skriv de isåfall :) älskar alla möjliga filmer förutom för mycket pangpang i filmerna och inga skräck och rysare det vågar jag inte kolla på själv:P haha

SKRIVET: 2010-09-18, kl 15:28:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Letters to juliet.

Såg en jättebra film precis, romantisk och sorlig, letters to julliet hette den, Den handlar om en tjej Sophie som åker ner till itailen och hittar ett brev som är 50år gammalt, och Sophie skriver tilbaka till den som hade skrivit brevet.. och så kommer den som hade skrivit detta brev Claire ner till Italien och hittar Sophie, så försöker dom hitta den mannen som Clarie träffade där för 50år sen.. hoppas ni fattar haha, svårt o förklara, men så händer massa.

Så romantisk var den, men sån kärlek finns bara i filmerna...den va så romantisk så det kom lite tårar på mig hehe.. jag får leva in mig i kärleken på filmerna för det inte finns sån kärlek i verklighet..Här är kärleken den romantiska vägen till helvetet.

SKRIVET: 2010-09-18, kl 12:48:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

.........

Usch faan va det regnar ute, vaknade nyss igen hehe gick och vilade en liten stund det behövdes :)
när man kollar ut så får man ju typ depression, känner verkligen inte få gå ut, knappt man vill ens gå ut och röka! så idag ska nog stanna inne hela dagen så bra att också att det är sånt här väder så man får en anledning till att vara inne hela dagen! och att mysa ner sig i soffan, äta massa gott och kolla på film :) Riktigt mysväder..
Bara tråkigt att man får mysa själv, ingen kille och mysa med, fast finns såna killar ens ?, alla killar vill antingen bara knulla eller ut och festa och ragga på tjejer!

Aldrig hittar man någon som man kan lita på, bara samma hela tiden! fattar inte varför jag alltid kommer till såna killar! var finns alla normala killar??!
Eller är alla killar såna som bara vill en sak, bara sex ?? eller såna killar som spelar att dom är så bra och att han är den perfekta, han är inte som alla andra, visst i början ja, men va händer sen då?! alltid kommer det fram tillslut och då visar det att han är precis som alla andra idioter man träffat innan, och typiskt att man alltid ska falla för den skiten som han spelar i början, o sen är man fast.

Men kom ihåg detta,
Oavsett om du ligger ensam med honom i sängen, så har det alltid varit någon före dig och det kommer alltid vara någon efter dig.
Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg på samma plats som du gör nu, Inse det och saknaden kan bli mindre.
Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är.
Han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda, För tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte.
Han kommer alltid att säga de du vill höra, sant eller inte sant så faller man för de oavsett.
Men glöm aldrig att han spelar ett spel, spela med om du vill, Men satsa aldrig allt för de kommer han aldrig att göra!





SKRIVET: 2010-09-18, kl 12:08:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Godmorgon på er :) Jaha nu har man vaknat, sjuukt trött idag, igår satt Sonya och jag och drack hade ingen anning vad vi skulle göra, båda va trötta o sega hehe men sen med lite akohol så blev vi på lite humör, så va det en lokalfest här på gården så vi gick upp dit grannen som hade den, men va inte precis i våran ålder hehe lite små men det va ganska kul ändå:) så va bara där sen gick tillbaka till mig och sen gick och la mig vid 4 tiden tror jag kl va :P men jag är så trött och ont i huvuvudet tror jag ska gå och lägga mig igen :P



Till den anna som komenterade och ville veta vad jag jobbade så jobbar jag på sjukhuset här i Växjö som kock, i storkök men även i kallskänken och i catering och med dietmat :) så väldigt varierande från dag till dag :) men trivs jättebra där!
och tack! det är kul att du tycker om bloggen :)

men nu ska jag gå och ta mig en ipren och sen blir det lägga mig och vila lite till :) känner att jag behöver lite till sömn hehe :)

SKRIVET: 2010-09-17, kl 20:28:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Campari!

Nu sitter med Sonya och dricker Campari :) inte bestämt än vad vi ska göra, ingen anning vad som händer haha, sitter osminkad och i mjukisbyxor :P, men ska nog gå och fixa mig snart, men sjukt trött idag men vill ändå hitta på något och med lite alkohol så piggnar man alltid till hehe,  så får se vad som händer tar kvällen/natten som den kommer :)

Men nu ska jag fortsätta och dricka campari med Sonya sen blir det drinkar :) sen kanske upp till en fest här på gården i lokalen :)
men jag skriver senare eller imorgon! Ha en trevlig kväll det ska vi ha iallafall :D


Jag och Sonya i Turkland :D

SKRIVET: 2010-09-17, kl 15:25:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

För lite poäng...

Freedag så jävla skönt ! inte bestämt än vad jag ska göra, Sonya kommer förbi här snart så får se vad som händer..

Kollade lägenheter igår eller när de va, men hittade ingen förutom en på öster som jag gjorde intreseanmälan på, men nu när jag kollade låg den redan på 1800 någonting i poäng.... så ganska kört!. Jag stå i bostadskö men har bara 1100 någotting... så för lite poäng så...men lika bra och göra intreseanmälan endå man kan ju ha tur :) den på Öster såg jättefin ut, en 2a nära stan/simhallen där typ och med klädkammare och kan ha tvättmaskin och balkongen va i vardagsrummet så jag vill ha :) men kommer aldrig få den när den ligger på så höga poäng...jag har för lite men blir ju mer för varje dag men orkar inte vänta vill ha nu juuuu:P

men snaart så får jag lägenhet sen är det bara körkort kvar, kan ju köra ganska bra tror jag hehe de va ju ett tag sen jag körde nu men det ska nog gå:)

SKRIVET: 2010-09-16, kl 17:01:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snaart helg!

Hemma från jobbet nu sitter jag med Sonya och Ita :), blir bara lugnt ikväll, skulle gått ut och gått en runda med Jenny men tror inte jag pallar är sjuukt trött o förkyld o fortfarande har kvar den jävla hostan..=/ hoppas inte jag blir sjuk nu till helgen nu när man är ledig.. men vet inte än vad jag ska göra ihelgen skulle till Kalmar men inte bestämt än får se..

men ska blii så jävla sköönt att det är fredag imorgon och heelg! :) få soova ut :) heh
Nu ska umgås med Sonya och Ita :) skriver mer senare.

SKRIVET: 2010-09-15, kl 22:06:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot sängen.

Jaha nu blir det lägga sig i sängen och kolla en film sen ska jag sova, ska upp tidigt imorgon igen och jobba :) jobbigt ogå upp tidigt eller jag är ganska morgonpigg när jag väll har kommit upp så då är det ingen fara och när man väll är framme på jobbet :P

men nu ska ta en cigg sen blir det mot sängen och se film får se om jag orkar kolla klart är ganska trött ,. men Godnatt på er :)

SKRIVET: 2010-09-15, kl 18:43:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Syrran o Neo här :)

Kom nyss från affären, lillasyrran o hennes son Neo och jag va där, skulle handla lite mat och syrran skulle handla hårfärg så hon ska färga brunt :) det blir nog snyggt:)

Lillasyrran och hennes son har varit här sen i söndags och ska vara här till fredag :) alltid kul när hon är här för man träffar inte henne så ofta för hon bor i Kalmar.. O hennes son är såååå söööt :) det är mina andra systers och brors barn med :) 9st är det syster och brors barn.. ganska många och det kommer nog fler :) men alltid kul med barn :)

Här är lite bilder från idag , på mig och min systers son Neo <3














<3

SKRIVET: 2010-09-15, kl 16:33:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ingen lägenhet än..

Nu va man hemma från jobbet, va mycket o göra idag men ändå lugnt :)! Nu ska jag sätta mig och leta lägenheter! Hoppas jag får någon snart, har ju kollat hur länge som helst men ingen finns..någon som vet någon lägenhet som är ledig?, eller någon sida som har privatlägenheter i Växjö? har redan kollat på CA fastigheter, Konab och storgarden eller vad det hette, men där fanns inget, på ingen av sidorna..fattar inte hur det kan vara så jävla svårt :P
menmen bara o vänta och hoppas :)
Söker en 2a eller 3a helst i stan men annars Öster,Söder med vill bo nära stan:) aja får se vad jag får o när, hoppas på snart iallafall jobbigt o bo hemma igen när man har haft eget och bott själv..

men nu ska kolla runt lite se om jag hittar något :)

SKRIVET: 2010-09-14, kl 15:43:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vårdcentralen.

Idag har man varit ledig, riktigt skönt har det varit sov enda till 12! sen va tvungen och gå upp för skulle följa med Sonya till vårdcentralen.. Hon ville att jag skulle med för hon skulle ta bort sina 9 stygn i ansiktet.. Det såg så plågsamt ut =/.. usch stackarn.. men det såg ganska bra ut men de sa att det kommer bli ärr.. usch hemsk och ha ärr i ansiktet 3 st med.. stackarn.. och alltid se dom med och komma ihåg vad som hände.. hur hennes syster gjorde det.. =/..men får bara hoppas att det inte kommer synas så mycket..o nu får hon inte vara i solen heller för då blir det värre men tur att det är höst och inte sommar.. för nu är det inte mycket sol ju..menmen.. alltid jobbigt med sår i ansiktet ju inget smink o hon kan knappt duscha=/..men allt blir bättre med tiden.. men det kommer nog ta ett bra tag!

Nu har precis lagat mat, fiskpinnar,ris och dillsås :) så lillebror och jag ska äta nu, sen blir det bara lugnt.. men skriver mer senare..



SKRIVET: 2010-09-13, kl 15:15:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag.

Alltid tråkigt med måndagar hhe när helgen är över, fast jag tycker denna måndag har varit ganska bra:) Gick från jobbet vid 13 idag, slutade egentligen halv 3 men hade det så lugnt så skippade lunchen och gick hem istället :), så träffade Sonya,Fidde och Ita på stan så gick vi runt lite sen nu hemma . sjuukt trött så hade tänkt o vila mig nu en stund sen ikväll vet inte vad som händer.. för är ju ledig imorgon men det blir nog bara lugnt, film o så:) någon som har något bra förslag på nån film?? 

Imorgon ska med Sonya och ta bort hennes 9 stygn i ansiktet som hon fick från kräftskivan..kaos kräftskivan.. den började bra men slutade inte så bra..=/..fattar fortfarande inte att det kunde hända, hur någon kan göra så! förstår inte och absoulut inte att det va hennes syster o min barndomskompis  som känt sen vi va 1år...=/..men tiden förändras.. o folk med..  Vill ha tillbaka den hon va!...


men nu ska vila en stund.. finns inget annat o göra just nu ändå.. o är trött så blir lite piggare tills ikväll...

men skriver mer senare, skriv om ni kommer på någon bra film!


Lite ego bilder på mig från turkiet ;P













haha :p



SKRIVET: 2010-09-12, kl 21:26:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mamma mia!

Nu kollar på filmen Mamma mia! den går på tv, den filmen är riktigt braa! sen efter den filmen blir det soova! om jag kan, har fått värsta hostan o börjar bli förkyld =/,..jobbigt är det! just för hostar hela nätterna .. men beror nog mycket på rökningen...jag måste sluta o rööka men det är sjuukt svårt någon som vet något bra tips hur man kan enkelt sluta o röka? haha det finns nog ingaa...

Men nu ska jag fortsätta kolla på mamma mia med lillasyrran :)


sen blir det soova så godnatt på er :)

SKRIVET: 2010-09-12, kl 20:41:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lillasyrran här:)

Nu är lillasyrran och hennes son här :) hon tog tåget från kalmar o kom innan idag och hon ska nog vara här enda till fredag :) sen följer jag nog med henne till kalmar och stannar där ihelgen :)
O nu är äntligen jobbhelgen över, har gått sjukt snabbt känns knappt att jag har jobbat :) och varit så lugnt och skönt med ! :)
men jobbar imorgon med fast bara till halv 3 sen blir det stan med Sonya :) o sen ledig på tisdag! blir nog stan då med med lillasyrran :)
Kollar tv just nu ensam mamma söker :p,  fanns inget annat på tv och ska lägga mig tidigt idag :)
men skriver mer senare eller imorgon !

SKRIVET: 2010-09-11, kl 20:24:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tacoskväll!

Nu blir det tacos,Jag, mamma, lillebror Johan och hans tjej ska äta det :) oo det va länge sen jag åt det :) ska bli gott!, blir en lugn kväll idag med som ni kanske märker men så när det är jobbhelgen och man börjar vid 6 på morgonen o jobbar till 17.30 :P långa pass på helgerna men bra betalt :)
sen ska kolla på film, håller på och laddar ner Letters to julliet får se om den är bra o om den hinner laddas ner annars har jag några andra filmer så får se vilken film det bli! :) sen måste sova tidigt idag, va så trött idag på jobbet men skönt att det va så lugnt på jobbet men idag ska försöka lägga mig tidgare än igår iallafall hehe.

Sen lillasyrran Amanda kommer nog hit imorgon från kalmar och ska vara här hos mamma ett tag ! Hoppas :) Hon och hennes underbara son Neo :)

Men nu ska vi börja äta tacos och kolla film! men ha en bra löördag, festa luugnt! hehe för festa gör nog de flesta idag :p känns som det , typisk alltid när man jobbar menmen så är de :)




SKRIVET: 2010-09-11, kl 18:19:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbhelgen.

Jaha nu va en jobbdag över på jobbhelgen :) varit jättelugnt idag och gått hur snabbt som helst så det är skönt och imorgon blir nog likadant så det är skönt :)
Helgerna brukar gå snabbt på jobbet :), och sen vet att man är ledig 2 helger i rad efter jobbhelgen :) jag jobbar ju bara var tredje helg så underbart jobb man har :) och sjuukt bra tider, slutar aldrig senare än 17.30 :) mesta tiden jag har är 6.30 till 15.30 :) så bra tider på jobbet så är så glad att jag fick fastjobb!!

Kollade privatlägenheter på massa olika ställen, sökte en 2a, men fanns inte eller hittade 2 lägenheter men sjukt dyrt, 5000-7000kr i månaden för en tvåa.. jag tänker inte betala mer än 5000 för en tvåa ju.. aja hoppas att jag hittar någon snart.. annars ska kolla köplägenheter, så får jag köpa en lägenhet, ska börja kolla lite på det med, kanske är bättre att jag gör det? , hmm vet inte..

Men nu ska börja fixa till Tacos :) Blir Tacos ikväll med Mamma,  lillebror och hans tjej :) och förmodligen film sen:) och bara lugnt idag med för upp imorgon och jobba igen kl 6 :P men sen ledig på tisdag :D ! men skriver mer senare !

SKRIVET: 2010-09-10, kl 19:54:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Herrgårdskyckling!

Nu håller på och laga herrgårdskyckling :) Riktigt gott är det :) som kycklinggratäng med skinka,ost och massa godsaker :) det måste ni testa! Gott som faan!

Sen blir det film med Mamma, lillebror och hans tjej :) och äta massa aannat gott o onyttigt haha :P
ååh är hungrig nuuuu :) ska bli gott ! måste ju fira med, med ett glas vin för jag har fått fastjobb :) fast jag ska börja jobba imorgon vid 6 :) men ett glas skadar inte ;)

Men skriver mer senare! men ha en bra fredagskväll om jag inte hinner skriva senare :)

Här kan ni få receptet på Herrgårdskyckling för det måste ni laga!

4port.  Herrgårdskyckling!  225grader i ca 15min.

4st kycklingfiler krydda och stek.

Blanda ihop : 4dl creme fraiche
5dl grädde
4msk persilja
2tsk dijonsenap
4dl riven ost
2 vitlöksklyftor.

Sen efter man stekt klart kycklingfilerna så delar i bitar, och lägg ut på ungsform och sen häll blandningen över och in i ugnen! serveras med potatis eller ris och en god sallad:)





SKRIVET: 2010-09-10, kl 18:11:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fastjobb!!!

Idag på jobbet så skulle pratade med chefen så berättade hon att jag skulle få fast jobb :D, jag ska få den tjänsten som jag har vikarerat nu på för han slutade :) Känns så jäävla braa Äntligen!'
Gick in till chefen och skulle fråga vad som hände o hur länge jag får vara kvar för ville veta, o då sa hon chefen "föralltid hoppas jag", :) o så sa hon att jag har fastjobb! Och att min lön ska höjas! så den ska höjas med över 3000 :D sjuukt bra!  Så en bra dag idag :D


åååååh känns så bra! :) så nu fattas bara körkortet och lägenheten :D

SKRIVET: 2010-09-09, kl 17:46:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig!

Idag har man varit ledig, såå skönt har det varit soov till 13 idag det behövdes hehe, men va uppe till halv 4 igår natt så, kollade massa filmer och hade trevligt:)
Idag har ja städat nästan hela dagen, och nu hade tänkt kolla på en film och bara ta det lugnt:) för imorgon jobb igen och jobb heela helgen usch så segt.. o jobbigt nu när man inte bor i stan längre då kunde jag gå till jobbet, men nu måste jag cykla till jobbet på helgerna om ingen kör.. för det går inga bussar så tidigt på helgerna, för jag börjar vid 6.. så det är seegt men ska se om pappa kanske kan köra mig:)

Jag har inte fått någon lägenhet än, men söker förfullt håller på och kolla privat med, men finns inget heller =/..Hoppas jag får en egen lägenhet snart!!

men nu ska se någon film:)

SKRIVET: 2010-09-09, kl 02:20:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt;)

Nu har man sett 3 filmer, alla va bra och gott med kladdkaka och chokladbullar:)Det gjorde vi bra:D

The girl next door, Prince of persia och Desert flower dom filmerna  såg vi :) riktigt bra filmer allihop:) Nu ska sitta och snacka lite med Sonya och ta en cigg sen blir det väll snart sova, och ska sova ut läänge imorgon :) för är ju ledig! så jävla sköönt, inte bestämt än vad jag ska hitta på imorgon men blir väll lugnt förmodlingen ner en runda till stan:)

hmm har inget mer o skriva mer nu, skriver mer imorgon :), men Godnatt på er alla som ska sova nu och sovgott! :)

SKRIVET: 2010-09-08, kl 23:05:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bakar!

haha Sonya, jag och lillebror blev sugen på att baka nu :) så nu håller vi på och baka kladdkaka och negerbollar :) får se hur det går haha :) men det blir nog gott! :)

Och så ska vi kolla på film, The girl next door, en gamal film är det, sjuk hemsk verkar den vara, handlar om 2 syskon som deras föräldrar dör och så får de bo hos deras faster och så typ händer det massa fastern börja behandla dom dåligt och sen börjar det värre och värre saker.... och den är sann med..
och innan såg vi en jätte bra film med Desert flower och en sann berättelse också, hemsk va den, handlar om en flicka som flyr från sin familj från somalia efter hon skulle bli tvingad o gifta sig med en 50årig gubbe och hon blir våldtagen och massa, men tillslut kommer hon till london och träffar en tjej där som lär henne massa och sen blir hon en känd model så berättar hon om livet i somaila hur dom behandlar kvinnorna där ..jättebra va den!
så dom filmerna måste ni se:)

men nu måste gå och se om kladdkakan är klar hehe:) mm det ska bli gott med kladdkaka,chokladbollar och te :) skriver mer senare :)



Sonya och Lillebror :)


Bakning ;)



Nu va det klart våra förhoppningsvis goda chokladbollar och Kladdkaka :) haha

SKRIVET: 2010-09-08, kl 15:35:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pizza!

Nu hemma från jobbet, mycket lugnt och skönt idag på jobbet och imorgon är jag leedig :D! inte bestämt än vad jag ska hitta på men förmodligen blir det lugnt, :) Sonya kommer nog förbi så blir det nog film:) laddat ner några filmer som jag hoppas på är bra, Salt, Furry Vengeance, the girl next door, sen några till filmer har jag laddat ner men kommer inte ihåg vad dom hette :)!

Ska strax försöka få ner lillebrossan och köpa pizza haha :) sjukt sugen på det :) men sen på måndag ska försöka sluta äta så mycket skräpmat som jag gör :P börja ut och gå :) det ska jag göra !  har bitit på naglarna typ hela mitt liv och det har jag slutat med också, så nu har jag fina naglar :) stolt över mig !!  haha. så nu är det bara att börjqa gå ut och gå, få upp min kondition lite, cyklade faktiskt till jobbet idag men trodde fan jag skulle dö, hur jobbigt som helst ! så konditionen måste bli bättre :) men börjar på måndag ska fetta mig lite nu dom sista dagarna och bara lata mig :)


Men nu ska försöka få lillebrossan o åka ner o köpa pizza, det gör han nog om jag bjuder han på en:) MMMmmmm så goott :D Skriver mer senare!



Tack milla för tipsen om privatlägenheter ska kolla det :)

SKRIVET: 2010-09-07, kl 23:31:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!

Nu ska strax lägga mig hade bara tänkt skriva lite här:), kollade nyss film med Sonya och drack te och åt massa gott :) fettade oss rejält men de är aldrig fel :P nu är det ändå  snart vinter så går man i ide haha så måste man äta upp sig så man klarar av vintern haha :P

Imorgon blir det jobb igen börjar vid 6 på morgonen så nog dax för mig och bege mig till sängen så jag får min skönhetssömn;)

hoppas ni alla haft en bra kväll:) Sovgott och Godnatt!

SKRIVET: 2010-09-07, kl 20:25:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sälja bilen!

Nu sitter och kolla på Idol :) tycker det är bra nu i början roligt och kolla på men sen blir det tråkigt hehe.. Sonya kommer förbi strax så blir dricka te och kolla Idol:)

Idag har jag bara jobbat sen kom hem vilade lite och kollade på film och nu blir det bara lugnt för jobb imorgon igen.. men sen ledig torsdag det ska bli sköönt ! :)

Äntligen har bestiktat min bil nu, har ju inte sålt den än..men nu när den är bestiktad så blir nog lättare och sälja den:) det va bara något rost som va tvungen o fixas så det skulle pappa göra, sen hoppas på att någon vill köpa den, någon som är intreserad av en liten bil, i bra skick och fin :) det är en golf hmm sen vet jag inte mer men hör av er om någon är intreserad och finns bild på blocket om någon vill se :) säljer billigt :)

och vet någon något nr till privatlägenheter här i Växjö?, vet inte rikitigt var jag ska kolla eller vart man ska ringa för att se om privatlägenheter, för vill ju bo i stan och där är det mest privatlägenheter ju..så hojta till om någon vet, eller någon som vet någon lägenhet här som är ledig beehöver lägenhet vill inte bo hos mamma längre haha :p Fast ganska skönt att bo hemma med ibland :)


men nu ska fortsätta kolla Idol :)




Förstår fortfarande inte hur det kunde hända.. mot hennes syster hur kunde hon.. Allt känns så sjukt, trodde aldrig hon skulle gå så långt som detta, sjuka så lågt..vet inte vad jag ska säga om det, finns inget o säga.. inga ord.

SKRIVET: 2010-09-06, kl 22:55:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos syrran!

Nu kom precis hem från syrran Johanna... Jag, Pappa, Sonya och Ita åkte dit:), för pappa och jag skulle klippa oss:) så skönt och ha en syster som frisör hehe, billigt och bra :) men klippte bara topparna och luggen och klippte upp lite:) men det blev bra! Blir inte så ofta att man åker ut dit just för hon och hennes kille bor lite utanför Växjö i ett hus så svårt att ta sig dit :P så va kul o komma ut dit:)

Nu ligger i sängen ska kolla lite på datorn sen blir det sova jag ska upp och jobba imorgon vid 6.. segt men tycker det är mycket skönare att börja tidigt än senare :P för då slutar man tidigare och det är mycket skönare :) som imorgon jobbar jag bara till halv 3 :)


men nu har inget mer o skrivaa ;P Godnatt på er!

SKRIVET: 2010-09-06, kl 17:38:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobb igen..

Kom nyss nu från jobbet, sjuukt segt och jobba idag, va riktigt trött på jobbet jobbigt när man varit ledig ett tag ju hehe..men det va roligt och träffa jobbakompisarna :)

Nu blir det bara lugnt ska kanske ut till Syrran Johanna senare se om hon kan klippa mig, hehe bra att ha en syster som är frisör :)

Här är lite bilder från igår :)

Lilla bella och Syrran :)


Min lilla syrra och hennes söta son:)


Min stora syrra och hennes son sen min syrra johanna och lillasyrrans son:)


jag skriver mer senare :) ha det så bra så länge allihopa:)

SKRIVET: 2010-09-05, kl 22:13:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag.

Nu sitter här med Sonya och bara ta de lugnt.. väldig lugn dag idag.. o massa skräpmat både Mcdonalds och pizza har man ätit idag men det är ju de söndagar är till för ;D fettodagen och lugndagen haha:)

Tänker fortfarande på igår, fattar fortfarande inte att det kunde hända.. heelt sjukt..menmen gjort är gjort.. försent för henne o göra det ogjort.. synd att det blev som det blev, gick verkligen över gränsen !
aja..
åh imorgon jobb så tråååkigt! och jobbar helgen med ännu segare.. ska inte klaga bättre ha jobb än inget alls :)

men nu ska va lite social med Sonya..:) skriver mer imorgon för sen blir det sovaa.

SKRIVET: 2010-09-05, kl 16:48:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fika!

Nu sitter med mina 3systrar och mamma och sen Sonya och Ita :)ska fika, massa kakor och cola :) Mmm gott! behövs efter allt som hände igår..
imorgon börjar jag jobba igen usch känner verkligen inte för det, och flossar på heela kroppen är helt vit nuu=/.. så tråkigt! så får ta och åka utomlands snart igen så jag kan sola på igen..:)

men nu ska sitta och fika och snacka massa skit med dom:)
sen senare blir det nog film och mys :) har ju laddat ner massa bra filmer :) men skriver mer senare eller imorgon ha en bra söndag.


SKRIVET: 2010-09-05, kl 16:35:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kaos kräftskiva!

Hade kräftskiva igår på gården med grannarna,familjen och vännerna ! det va mycket trevligt! hade riktigt kul! mycket god mat och mycket dricka :) allt började jättebra! men sen slutade i kaos...Ambulans kom och 9stygn och lim i ansiktet slutade det med!...

finns inget o säga om det, helt sjukt är det! fattar inte hur hon kunde göra så mot sin syster!!!!!!!









Började braa, men slutade inte braa, påå akuten med 9stygn och lim tycker så synd om henne.. !. men hoppas hennes systers fattar vad hon har gjort!!!! helt sjukt!

SKRIVET: 2010-09-03, kl 21:26:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kinamat och mys :)

Nu väntar vi på kinamat lite sent men vad gör det en fredagkväll:) syrran Johanna är och handlar det så jag o min andra syrra Amanda sitter och väntar:) ska bli riktigt gott ! sen ska vi se film och äta massa annat gott! så blir bara en lugn kväll, orkade verkligen inte ut och festa idag och sen imorgon blir det kräftskiva här på gården så då vill man ju vara ganska pigg..så ska va skönt och vara hemma idag och bara ta de lugnt ! men trevligt och gott med kinamat och film med systrarna:)

Innan idag va jag o syrran och lilla Neo på stan, handlade ett par skor sen bara gick runt och kollade syrran kollade efter overall till Neo men hittade ingen .. sen bara varit hemma o nu väntar på kinamat :)
men skriver mer senare eller imorgon för nu kommer kinamaten MMmm så gott ;)

ha en kul fredagskväll allihopa :)

SKRIVET: 2010-09-03, kl 10:38:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Väckt!

jaha nu är man uppe tidigt idag blev väckt av syrran och hennes unge idag:P, tjatade att jag skulle med ner till stan.. så uppe nu ska strax fixa mig. sen ska ner till stan med Syrran och lilla Neo :)

Ska kolla efter en jacka och sen lite annat. sen hem och så får se vad som händer.. känner inte för att festa iallafall.. men man vet aldrig:P

men skriver mer senare måste in i duschen nu o fixa mig :)

SKRIVET: 2010-09-03, kl 00:32:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Filmkväll!

Nu precis kollat på en braa film, Date night hette den, jättebra och rolig film va det :) så den mååste ni se! Kollade med Syrran o lillebrossan o drack varm chokladmjölk med grädde och marsmallows i :) Mkt gott:) o sen massa annat gott:)

O nu ska strax gå o sovaa är sjuukt trött..imorgon blir det nog ner på stan en runda sen vet ja inte riktigt .. skulle ut men vet inte om jag pallar .. känner inte för att festa o sen ska ha kräftskiva på lördagen här på gården så måste vara pigg till det med ju:P
men nu ska röra mig till sängen men skriver mer imorgon :) hoppas ni haft en bra kväll!

SKRIVET: 2010-09-02, kl 14:42:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vill tillbaka!

ååh vad jag saaaknar värmen!! så sjuukt kallt här=/..måste tillbaka till värmen snart igen:).. idag har jag inte gjort ett skit bara haft tråkigt och inte haft ett skit och göra.. utomlands finns det alltid något o göra juuuu.. men nu är tillbaka till lilla växjöööööööööö......åååååh seeegt!!!!!! vill tillbaka ! saknar drinkarna o värmen!! =/

aja.. men Syrran Amanda och hennes son Neo kommer idag :) så det blir kul:) sen kommer Sonya med:) så ikväll blir det nog film och myskväll:) jag har laddat ner massa filmer får hoppas att dom är bra:) men det tror jag!

men nu ska fixa lite mat, färdigrätt förstås orkar inte laga mat :)
men jag skriver mer senare! ha det bra så länge :)



SKRIVET: 2010-09-01, kl 23:55:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Turkiet,Side!

Här lägger ut lite bilder från Turkiet, Side. :) Med mig,Sonya, min bror o hans familj o min syster och hennes kille o deras son:)
några iallafall bilder iallafall, finns fler på facebook.:)











SKRIVET: 2010-09-01, kl 23:41:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma igen..

Jaha nu va man hemma igen från Turkiet.. fyfaaan va det har gått snabbt! känns inte som har varit där i 2veckor.. o nu är man tillbaka i kylan=/ så tråååkigt!!

Hade iallafall jättebra där, dagarna bestod för det mesta av sola,bada hela dagarna vid havet sen poolen och sen ut och festaa! fest varje dag var det! olika disco och dansbarar :) Mkt trevlit! haha lite jobbigt med alla turkar bara.. ganska tjatiga och väldigt på:P men det får man stå ut med!
Va där en vecka med Sonya, min bror och hans familj och sen min syster och hennes familj sen en vecka va det bara jag och Sonya:)

Vi va på Side hill hotell igen, som vi har varit på nästan alltid! mycket bra där, men maten va ganska utråkad, vi hade halv pension så hade frukostbuffe och kvällsmat som också bestod av en buffe varje kväll, så det tröttnade man på ganska snabbt fast de bytte ut saker och så..men det va gott, väldigt gott men som sagt man tröttnade lite o äta det i 2veckor:P, det va så gott och komma hem idag och äta svenk mat!!!:) o frukostbuffen åt vi aldrig för den va för tidigt haha vi sov o när vi vaknade så va det slut :P så åt mat på stranden istället pommes och majonäs eller kyckling kebab :D mm mycket godare haha!
Rummen på hotellet är jättefina och personalen är mycket trevlig!! :)

Allt har gått jättebra och så, haha de mesta iallafall:P
men börjat flossa nuu=/.. alltid så fort man sätter sig på planet så börjar färgen försvinna.. tråkigt men som tur är finns det solarium:).

Nu behöver man nästan sova en hel vecka i rad för att återställa sig hahaha :P
förmodligen blir det Turkiet nästa år med :P haha eller får se, turkiet och något annat ställe isåfall:P men får se ett tag kvar.. men tiden går snabbt :P

ska lägga ut lite bilder :)
sen blir det sooova :) ha en kväll soov gott !:)