SKRIVET: 2010-09-08, kl 23:05:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bakar!

haha Sonya, jag och lillebror blev sugen på att baka nu :) så nu håller vi på och baka kladdkaka och negerbollar :) får se hur det går haha :) men det blir nog gott! :)

Och så ska vi kolla på film, The girl next door, en gamal film är det, sjuk hemsk verkar den vara, handlar om 2 syskon som deras föräldrar dör och så får de bo hos deras faster och så typ händer det massa fastern börja behandla dom dåligt och sen börjar det värre och värre saker.... och den är sann med..
och innan såg vi en jätte bra film med Desert flower och en sann berättelse också, hemsk va den, handlar om en flicka som flyr från sin familj från somalia efter hon skulle bli tvingad o gifta sig med en 50årig gubbe och hon blir våldtagen och massa, men tillslut kommer hon till london och träffar en tjej där som lär henne massa och sen blir hon en känd model så berättar hon om livet i somaila hur dom behandlar kvinnorna där ..jättebra va den!
så dom filmerna måste ni se:)

men nu måste gå och se om kladdkakan är klar hehe:) mm det ska bli gott med kladdkaka,chokladbollar och te :) skriver mer senare :)



Sonya och Lillebror :)


Bakning ;)



Nu va det klart våra förhoppningsvis goda chokladbollar och Kladdkaka :) haha



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: