SKRIVET: 2008-04-29, kl 11:11:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig

image9

Vaknade nyss, helt förkyld.. skit jobbigt och ska hämta min systers döttrar idag på dagis och passa dom hela kvällen..så hoppas förkyldningen blir bättre senare.

men nu ska jag ut och ta en morgon ciggarett


jaha nu har jag precis hämtat min systers barn på dagis, ska laga lite mat nu.. sen blir det väll ut och leka med dom :) alltid kul hehe..
sen efter jag har passat klart dom så blir det Desperate housewives, bästa programet som finns haha. :)

SKRIVET: 2008-04-28, kl 19:36:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skolan...

image7      image8

Skolan hela dagen idag, hade kök så vi lagade massa god mat till resturangen i skolan :p men det va seegt haha hatar o vara i köket man blir så jävla flottig efteråt så kan typ inte göra nått måste hem o duscha direkt, haha.
slutade vid kvart över 3. sen gick till matteläraren o så fick jag lite uppgifter som skulle göras.. usch kommer aldrig klara de provet..=/...

efter skolan så blev de och åka hem o ta en dusch.. sen åkte ner till stan igen för skulle möta mamma istan för vi skulle köpa balkläning :)
har hittat en riktigt fin klänning, rosa självklart heh..
men fick inte ta hem den idag för den va tvungen och sys in.. så om en vecka typ så får jag komma och hämta den :)  kommer bli riktigt kul på balen ! sen därefter så blir det pubrundan sen studenten :D Längtar så mkt!

det är nu man har börjat tänka på vad man ska göra efter studenten... jag har faktiskt ingen anning, vill helst inte jobba inom hotell resturang.. kock va de inte precis vad jag ville bli eller jobba som.. men alltid kul och laga mat :)
vill bli inredare, makeup artist eller bartender har jag komit på nu, men visste inte då när jag gick den linjen...inredare är det ända som jag vill jobba som, de andra är väll mest för skoj o ta dom linjerna.. men de kostar  rätt mycket pengar med, kollade upp vad en makeup utbildning kostade, biligaste 35 tusen typ men då ingår arbetsmaterial och sånt...och bartender kan man få för kanske 10tusen utomlands ..men får se hur det blir...hehe, får väll jobba som kock först och sen spara ihop pengar :)

SKRIVET: 2008-04-26, kl 20:09:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sanningen gör ont.

image6

Vad ska man göra när man vet allt nu, men ändå gömmer man sig från det, förnekar det för mig själv, förnekar o förtränger sanningen.
Jag vill bara hitta någon som kan älska mig och inte bara utsidan ser, vill vara lycklig. Men om man inte vågar lita på någon hur gör man då? att alla jag har trättat, har jag fallit för deras lögner för tillslut kommer spelet fram.
men då är man redan fast för man hoppas, tror och vill alltid att allt ska bli bra att han kommer förändras så man förtränger och förnekar det dåliga. och fortsätter, spelar de spel han vill ha.
men nu vet inte längre vad jag vill, vet inte längre vad jag känner. vet inte längre vad som är sant eller falskt
jag vet inte ens om jag fortfarnade gillar Han, eller om mina känslor börjar bli starkare för Han, hans kärlek jag inte kan ha, den som har känts som längst och starkarst men plågar mig mest...kanske jag bara inbillar mig allt, att jag bara ser allt bra och därför jag vill ha dom kvar för ingen vill ju bli ensam tillslut. Rädd att förlora någon, men går det att förlora någon som man inte har?

SKRIVET: 2008-04-26, kl 13:23:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grillkväll :)

   


Skolan idag, men hade bara 1 lektion så slutade kvart över 11, riktigt skönt att sluta så tidigt på fredagar,


sen senare på kvällen så började vi grilla, skulle ha grillkväll med Anna (barndoms o bästa kompis)  och hennes familj o min sen blev de lite andra grannar, hehe riktigt trevligt, jag hade inte tänkt att dricka men blev så ändå haha..

sen ville Anna iväg för hon hade snackat med hennes ex, och han hade sagt att han hade gått hem från festen han var på o massa, men vi tog taxin o åkte dit, självklart va han där...ljuger gör han, så jävla störande varför kan inte bara säga att han va kvar på festen..Anna bryr sig ändå inte.. aja, men vi sket i han gick in på festen, självklart va det massa bråk så jävla tråkigt vi försökte komma in o sätta oss i soffan så drack vi upp vårat vin hah, sen gick vi.. skulle ta oss ner till stan.. men jag hade ingen anning var vi va.. och Anna visste inte heller.. så en kille skulle ner till stan så vi följde med honom, men så gick han värsta omvägen, runt hela öster typ hha, så kom vi nästan tillbaka o träffade några andra på festen som skulle ner till stan så vi gick med dom istället :) helt sjukväg genom skog o berg typ kändes som de hahaha, men tillslut kom vi till stan. men då va vi så trötta haha så vi tog en taxi hem.. och så slutade kvällen.. skit tråkigt på den festen haha ! men grilkvällen blev mycket lyckad! :)



 

SKRIVET: 2008-04-23, kl 18:46:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag!

Skolan idag, hade rörlig bild, skit seg lektion. tiden går så sakta men idag gick det rätt snabbt för vi gick på stan och filmade lite :) .. sen efter den lektionen slutade vi, så gick jag och Emsi o pluggade lite på projektarbetet, har inte komit alls långt ¨på de och de är redovisning snart.. men vi får försöka hinna!

efter skolan så fick jag värsta städrycktet, så städade hela lägenheten haha.. så mamma kommer blir glad när hon kommer hem :)

ska sätta på mig och plugga nu, har ett jättestort matteprov om 2 veckor som avgör om jag får G eller IG... och får bara en chans på mig med..så måste verkligen klara de! så önska mig lycka till :) så får vi se hur det går haha!

SKRIVET: 2008-04-23, kl 18:36:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skaffat blogg

image2

Skaffat mig en blogg nu ! :)

Ni som vill veta lite mer om mig, så heter jag Matilda, och ska snart fylla 19år. Jag går hotell resturang tredje året på John Bauer.! så tar studenten nu i sommar ! ska bli riktigt sköönt :D men som alla säger att skolan va den bästa tiden, om man jämför med när man ska börja jobba sen, usch va segt.. jobba typ varje dag.. fast då är det ju skillnad då får man ju pengar lite mer än 1050kr som man får när man går i skolan hehe.. så då kan man nog hitta på mer saker! när man är ledig förstås :P

jag bor fortfarande hemma med min mamma o pappa o 2 syskon sen har jag 4st till syskon fast dom har redan hunnit flytta hemifrån. =P
snart blir det väll min tur får jag hoppas ! :D
aja..ni får läsa min blogg så¨får ni nog veta mer om mig.. hoppas ni inte blir uttråkade =P