SKRIVET: 2010-03-30, kl 19:13:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig..

idag soovit typ hela dagen, hade inget och göra..va underbart väder idag så ville bara ut..men ingen att gå med..Chaly va ute och joggade med någon annan..så gick hem en runda till mamma, snackade lite med store brossan:) men sen åkte till Chaly igen..men som jag inte skulle gjort ..nu sitter bara här och tråkar.... :(..han spelar nu..och kommer nog göra ett bra tag till..sen hoppas jag få kolla på dating in the dark..roligt program :)..sen spelar han väll igen..
ssjuuuuuuuukt uttråkad idag, vet inte varför..

allt känns bara sjuuukt jobbigt just nu.. vet inte vad jag ska göra längre..känner att gränsen kommer snart om det inte ändras..


När en tjej:

- är tyst, så rullar det miljoner med tankar i hennes huvud.
- bråkar med dig, tänker hon väldigt djupt.
- tittar på dig med ögonen fulla av frågor, så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.
- svarar 'jag mår bra' efter några sekunder när du frågar, mår hon inte alls bra.
- tittar sorgset på dig, undrar hon varför du ljuger.
- lägger sitt huvud på din axel, så önskar hon att du är hennes förevigt.
- försöker få kontakt med dig varje dag, då söker hon din uppmärksamhet.
- smsar ofta, vill hon att du svarar åtminstonde en gång.
- säger jag älskar dig, menar hon det.
- säger att hon inte kan leva utan dig, då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.

- säger att hon saknar dig, då kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.


SKRIVET: 2010-03-28, kl 18:02:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

jobbhelgen över..

Äntligen är jobbhelgen över, varit lugn på jobbet..men är ändå sjuukt trött nu efter helgen..men nu ledig 2 helger i rad :), men jobbar imorgon med, men sen ledig tisdag som sköönt är :)

Nu håller på och laga mat, och väntar på Chaly ska komma hem från basketen..sen blir det bara lugnt..bara glo på tv om inte chaly spelar förstås..då blir de väll bara sitta här på datorn o tråka...

den 6-8 april åker jag och Chaly till Göteborg :), Chaly skulle åka dit för att testspela i ett lag..men så ville jag följa med..kanske han inte ville men..ville ändå med så fick tillslut..han har börjat vilja göra saker för sig själv, ha egen tid..ville han aldrig innan inte så som han säger nu..menmen de måste han få ha om han vill....
men ska bli trevligt och åka till göteborg..så vi sover över där, lånar Chalys kompis lägenhet..:) så får se vad vi ska hitta på :):) 

Nu ska vi äta :) så ha en trevlig söndags kväll:):)

SKRIVET: 2010-03-23, kl 18:26:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nya bikinis!

Beställde 2 bikinis från Hm..skulle egentligen inte beställt, för köpt så mycket kläder nu..men kunde inte låta bli dom va så fina..så har 4 nya bikinis nu ..för köpt 2 andra förra månaden med ..men hoppas verkligen dom sitter snyggt nu med, det som är svårast o beställa från internet... ena förra bikinin va lite för liten men det går nog ändå haha :P får väll se..
Börjat beställa rätt mycket kläder från HM.. dom har faktiskt fina kläder :)..och billigt med, det är ju alltid bra när det är billigt! :)..men nu ska inte beställa mer på ett tag..haha bruka låta så..men ne nu ska jag inte de..måste fixa körkortet och saker tilllägenheten ! det kostar ganska mycket....

SKRIVET: 2010-03-23, kl 18:11:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förstår inte..

förstår inte..känns så sjuuuukt jobbigt kommer inte orka när det alltid blir så.. det är inte bara jag som ska ändras, han med! men han verkar inte vilja eller förstå..förstår mer och mer att han inte vill..för han visar inte, och alltid jag som gör fel alltid jag som ska ändras... hmm..fattar inte..är allt bara ett spel när det är så bra??.. kan han verkligen spela så bra...? för förstår inte att man kan ändras från ena sek och känna att man inte betyder ett skit för honom.. :( .. aja..
får väll vänta och se..det är väll nog bara bra att jag inte får se något han gör...
jag får väll leva tyst, och bara låtsas som ingetting.. så är det bra på utsidan..

Nu ska iallafall jag kolla film.......sen få se vad som händer..vill övningsköra men blir nog inte de idag..................


SKRIVET: 2010-03-21, kl 16:05:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

erbjudande om lägenhet!

Pluggat på körkoret nu.. hehe testade ett annat program som jag tränade på, hha gick inte lika bra som det förra va sjukt svåra frågor men lär mig väll snart :)
övningskörde igår gick faktiskt jättebra! kunde köra fram och tillbaka utan problem på 2an växel :), så det kändes bra! ska nu bara hitta något störra ställe där vi kan övningsköra på, så man kan köra lite snabbare och testa andra växlar och de :), men det kommer kanske ska vänta tills jag gått den handledarkursen..inte gått den än..ska gå den den 11 april med Chaly.. så därefter kan köra på lite bättre ställen..:)..

Fick erbjudande om lägenhet på furutåvägen, en tvåa.. så ska kolla på den på måndag..sen ska tacka ja..om den känns bra..sen får se om jag får den..de är ju några till som har fått erbjudandet..men skulle vara perfekt om jag fick lägenheten..för den är ledig i juli..:) men får se..

ska satsa på körkortet nu iallafall.. pluggar som fan ska jag göra sen försöka övningsköra så mycket som möjligt!..

Nu sitter och kolla tv bara och tar de lugnt, finns inte så mycket mer att göra på en söndag..kollade lite kläder på internet innan på Hm, sjukt snygga bikinis som jag vill ha !..men inga pengar till de nuu ..måste vänta lite med beställa kläder..men man blir sååå sugen!!!
aja..nu ska bara ta de lugnt..men ha en trevlig söndags eftermiddag :)

SKRIVET: 2010-03-20, kl 17:22:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

att veta, gör allt jobbigt..

vaknade halv 2 idag, riktigt skönt och sova ut så länge..sen nu suttit och pluggat på teroin till körkortet..mycket att ta in:P..men det går braa!..ska laga lite mat nuu sen får se vad som händer..ska övningsköra ikväll iallafall om chaly orkar hoppas det! :)
annars går väll en runda till mamma för att ha något att göra..för orkar inte sitta och kolla mer på chaly spela och orka inte plugga mer eller, pluggat så mycket nuu så börja bli trött måste vila lite med ju :)



Förstår inte hur man kan ändras så...haft det bra, det har iallafall känts som det men visst han kanske ser annat...känns inte bra när man inte vet.. jobbigt att inte veta vad han gör/döljer med att inte kunna visa allt.. att han inte kan visa något... visst det är för jag tjabbar och frågar..men känns ändå jobbigt att ha det såhär..vill ju ha ett förhållande som man ska kunna visa saker och säga allt.. för om han inte döljer något så kan han ju visa eller hur, då ska han ju inte vara rädd för något?...o om det inte finns något så frågar, tjabbar eller tjatar inte jag ..så förstår inte....

känns jobbigt att veta att man inte räcker till...vill ju inte att han ska behöva känna att han måste ha andra tjejer o snacka med eller känna behov av att ha andra tjejer som tänker på honom..
kanske jag gör det till en stor sak eller bryr mig för mycket..kanske därför han inte kan visa något..för han gör sånt jag inte tycker om, men som han tycker är ok.. men då vet han att vi börja bråka om jag ser nått.. och därfö han vill dölja allt....
men att veta det, det är de som gör allt så jobbigt..

SKRIVET: 2010-03-17, kl 21:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Körkortet.

Nu sitter hemma hos Chaly, han är iväg på basket...så sitter bara och tar det lugnt..ska försöka plugga på teroin för körkortet, snart läst ut hela boken :D..körningen går väll sådär haha, så svårt och få in allt..men det går framåt ;) måste bara bli säker så ska det nog gå :), måste hålla på hela tiden så jag inte glömmer bort det!..

Idag har jag jobbat, sen gick förbi Anna med massa fika så umgicks med henne, satt och drack te och fikade och snackade skit :) sen kom manno, dhannie, sonya och ita förbi med så det va trevligt :)..
annars har inte hänt så mycket idag, jobbar imorgon igen sen är ledig fredag,lördag och söndag :D så sköönt! inga planer än för helgen tar den som den kommer :) ska försöka övningsköra så mycket som möjligt iallafall:P..





Så svårt och veta vad man ska göra..vill verkligen ditt bästa ! ..men det kommer att gå bra, hoppas på allt nu!

SKRIVET: 2010-03-09, kl 19:06:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soool:D

Jaha nu hände det igen.. förstår inte han..han säger att han inte har något o dölja ändå håller han på.. varför inte visa och sluta hålla på om han ändå inte har något o dölja!?..fattar inte..men orkar inte bry mig längre om han vill ha sånt förhållande så visst!

jag säger bara jag litar på han tills det visar något annat.!.. orkar inte annars, visst man blir ju osäker när han håller på som han gör..men inget jag kan göra eller säga för då bli de bara bråk och det orkar jag inte heller med!

aja.. idag har det bara varit jobb..sen kom hem vilade sen åkte hem till mamma, så nu sitter jag hos mamma och tar det lugnt, för Chaly är på basket..
så jävla underbart väder det har varit idag :D SOOOL åh vill bara ha vår och sommar nuu :D..hoppas det fortsätter att vara sånt här väder! :) aja nu ska jag sitta och prata lite med mamsen :)
ha en fortsätt trevlig kväll :)

SKRIVET: 2010-03-07, kl 17:48:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

jobbhelg över :)

Nu hemma från jobb, sjukt lugnt och skönt har det varit på jobbet :), nu är iallafall jobbhelgeen över så det är skönt, nu ledig 2helger i rad :) sen är ledig imorgon med :) soooovaa ut lääääääänge! :D

annars förutom jobb i helgen, så va jag och Chaly på bio i fredags, såg Shutter island den va faktiskt bra! :) sen lördag efter jobbet lagade jag, Chaly och hans kompis tacos så åt vi och sen spelade Sonic bilspel, det var faktiskt kul :) så har varit en bra helg!!

nu håller på och laga mat, tonfiskgratäng Mm så gott :), sen ska äta sen får se vad som händer :)



Kan det fortsätta och vara såhär..? ....hoppas.!....allt känns bra då..inget tjabb, tjat o bråk, helt underbart är de då....

SKRIVET: 2010-03-04, kl 22:25:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

visa!

Varför gör han inte så hela tiden? visa mig så att jag kan lita på honom..just för jag ha så svårt och lita på folk så betyder inte ord mycket utan måste visa med handling..... allt jag begär att han är ärlig! och inte döljer saker för mig.. handling är det enda jag tror på nu .. så han måste visa vad det ska funka..så blir det inget tjat eller tjabb från min sida..om han bara visa att det bara är jag och det är mig han vill ha.... så blir jag inte osäker..för när det är bra och han visar att det är jag och jag betyder mest så blir jag säkrare ..och det är de han vill ju.. så BÅDA måste ! inte bara jag och inte bara han, utan båda för att det ska funka....ååååh vill att det ska funka.. när man verkligen känner att det är slutet då känner man verkligen hur mycket man älskar han......................

usch...varför kan vi inte bara förstå varann..det verkar inte gå..jag vet vad jag vill, vet vad jag kommer ändra mig på så att det blir bra...men han verkar inte förstå eller vill göra de.....måste visa med handling ord funkar inte...



aja..nu ska jag gå och sova....ville bara få ut mina känslor lite..jobbigt och ha allt inom sig..ingen att prata med heller som förstår..alla säger bara att man ska skita i han och gör slut o massa men dom fattar inte åhhhhhhhh...

SKRIVET: 2010-03-03, kl 20:58:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vill utomlands!!!!:P

Nu sitter och kolla tv, finns inte så mycket på tv men kollar på det nya programet, kommer inte ihåg vad det hette men det med att flera par åker till italien så ska de bygga ett bed and breakfast :)..verkar ok..
Chaly är på basket så han kommer vid 22 tiden..så blir bara lugnt för min del..glo på tv och bara sitta här..

va nere på stan idag skulle hämta ut min mobil som jag lämnat in för dispalyen hade gått sönder tror det va de..men kom dit skulle hämta den så hade fått en helt ny helt gratis för det gick på försäkringen, dom hade inte kunnat laga den..så det va bra att jag fick en helt ny:)

gick förbi hm, o såg så massa snygga kläder jag ville ha men ska inte shoppa något denna månad.:( usch känns jobbigt haha vill handla kläder och skor..men nu har tandläkaren kostat så mycket så får vänta tills nästa månad..men förra månaden beställde lite kläder på hm från internet..köpte några linnen och tröjor..sen ett par turkosa högklackade pumps, sen en turkos bikini och beställde 2 par solglasögon :) åh vill ha sommar nu så man kan börja använda alla sommarkläder :D
Och vill så sjuuukt mycket utomlands..bara ligga på stranden och sola, bada och bara njuta sen ut och äta gott på kvällarna ååh så underbart!  vill det nu, men fick reda på att jag inte få någon semester i sommar :(... men sa att jag ändå vill ha en vecka i sommar så från midsommar och sen vecka har jag tagit ledig så hoppas jag få det. sen blir det nog 2veckor i augusti med om vi åker utomlands..men svårt..om chaly flyttar så åker jag utomlands både där vid midsommar och sen 2 veckor i augusti, men om han inte flyttar eller om vi fortfarande är tillsammans så kan jag nog inte åka.... han litar inte på mig när jag är utomlands så blir nog inget då..men sagt att han kan följa med..men säger att han inte ha råd...o sen nu vet vi inte ju vad som händer mellan oss eftersom han ska flytta till gbg..han ska satsa på sin basket och skaffa jobb o allt där..Vill verkligen inte att han flyttar än...:(..men känns som han har bestämt sig och det gör allt så jobbigt..aja..väntar och se hur allt blir ..det är ju enda jag kan göra..

SKRIVET: 2010-03-03, kl 12:18:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tandläkaren..

Nu precis kom jag precis hem från tandläkaren helt bedövad, halva munnen och hela kinden haha känns helt konstigt!,men det gick bra, men aldrig roligt och gå till tandläkaren men måste man så måste man :P på min lediga dag med , men bättre så jag inte missar jobbet..men trodde det skulle kosta massa men gick bara på 695kr :) för fick 300kr i någon rabat denna gången så det va skönt :) men hade ett jävla hål till som jag ska laga :/ fattar inte hur alla hål kommit, inte haft hål på sjuuuukt länge..måste vara allt godis :P haha, aja ska laga det nu på måndag iallafall..sen är det över :)

Nu väntar på Chaly som ska komma hem från plugget, han sitter på bibblan och pluggar men haha pluggar säger han men är inne på msn och facebook hela tiden så vet inte om han får så mycket plugg aja..han gör som han vill..skönare för honom o sitta där o slippa mitt tjat :P
sen när han kommer ska vi ner till stan så ska jag hämta min mobil som har varit på lagning:) sen gå runt lite på stan för har något o göra, kolla lite bara:)
sen blir det bara lugnt, sen torsdag, fredag och lördag jobbar jag men sen ledig måndag igen:), men då blir det tandläkaren sen får se vad jag ska hitta på men blir nog bara lugnt..:p

Nu ska jag glo lite på tv :) skriver kanske senare :)

SKRIVET: 2010-03-02, kl 19:27:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

sol:)

åh vilket härligt väder det har varit idag :), sooligt! underbart!, Men kallt va det men va ändå skönt när solen sken! :)
jobbat idag sen bara varit hemma hos Chaly sen så skulle han spela så tänkte jag går hem en runda till mamma så han kan få spela men så nu hittar man han både på facebook och msn...aja..han gör som han vill..han passar väll på när jag är borta........
vet inte vad jag ska tycka om det, han säger att han inte vill va inne på msn och face när jag är där för han vill inte va osocial mot mig hahahah, men han kan spela hela tiden när jag är där eller kolla på basket ..då är han inte speciellt social heller, går ju inte prata med han eller nått då när han är inne i basketen eller spelet...hmm så man undrar..men orkar inte bry mig längre..han får göra vad han vill sen vet han var gränserna går...

Nu ska dricka te med mamma och bara prata..sen blir det förmodligen hem till chaly..se om han vill hitta på något med mig då..är ju ledig imorgon:).. men ska till tandläkaren imorgon usch..aja men sen är det över som skönt är:)

men ha en bra tisdagskväll iallihopa :)

SKRIVET: 2010-03-01, kl 20:11:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Köpt bil :)

haha köpte en bil igår, fast har inte körkort än, men kollade på körskolor igår sen tänkte måste ju ha en bil för att kunna övningsköra..så kollade lite bilar på blocket..sen visade Chaly..för jag kan inte ett skit om bilar..haha.. hade hittat en i alvesta så syrran körde oss dit ..så kollade på den, en liten vit golf :), men den verkade bra så köpte den igår på kvällen :) så nu har jag en bil som jag inte ens kan köra än, men kostade bara 6500kr..så tänkte det var perfekt så kan jag övningsköra med chaly.. så jag kan få mitt körkort.. så måste ta tag i körkortet nu..men det är så mycket innan..måste först skaffa linser för har dålig syn o tror jag måste ha dom nu när jag ska köra, sen måste gå den utbildningen med Chaly så vi kan börja övningsköra..så tänkte övingsköra ett tag sen skriva upp mig..tänkte ta sånt packetpris..då va allt med där, 15körlextioner o allt..kostade 11 tusen på den nya bilskolan i växjö..men ska kolla lite mer..se vilken bilskola det bli:)
så nu ska jag fixa detta!! men kommer ta sin tid..

Ska till tandläkaren nu på onsdag med usch hade ett hål när jag va där sist :( så typiskt inte haft hål sen jag va barn..och nu när jag går första gången när jag måste betala så har jag självklart hål och det kommer kosta massa   pengar faaan!..men men måste sköta mina tänder nu jättebra så jag verkligen inte få några mer hål:)

Nu precis kollat Desprete housewife, sååå sjukt bra! laddar hem så kollar några avsnitt före än vad de går här i sverige..men det är såååå spännade :)
den nya serien jag kollat på nu med Cougar town den är också jättebra! så dom serierna måste ni se ! :)


Imorgon jobb igen, går fortfarande jättebra på jobbet :), Se om Chaly kör mig imorgon till jobbet nu när vi har bil:), men förmodligen orkar han inte gå upp, börjar ju halv 7..så kan förstå honom..hehe
sen är ledig på onsdag för jobbar helgen..så sen jobbar torsdag till söndag o sen ledig måndag :) skönt!
nu skulle jag kolla på tv, men då självklart ska chaly spela så då får jag väll hitta på något annat...hmm finns inte så mkt annat o göra...ååååh segt!!!!!!!!! vill verkligen ha egen lägenhet så jag kan bestämma med o kolla tv när jag vill!!!!!!!!!!