SKRIVET: 2009-04-29, kl 13:13:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Han har åkt nu...

Vaknade nyss av klockan ringde, ställde den för att inte sova bort heela dagen, nu håller på och fixa lite mat, sen blir det ut i solen och solaa, få lite färg nu innan turkiet så man inte kommer dit helt vit och folk bländas haha :P ..
men Chaly och jag solade hela helgen så lite färg har man fått, men behövs lite till :)

Nu har Chaly åkt till Sthlm...och ska till den jävla kryssningen i helgen.. får se hur allt går, om vi bråkar för de mesta eller om det går bra, för deet har det varit jättebra nu, men får se när vi inte är med varann... :( och båda ska ut o festa i helgen..såå...inte lätt, när jag inte kan lita på honom så bra än, fast han inte har gjort något så kan jag inte lita på honom  fattar inte vad de är med mig, vad ska man göra för inte känna denna oron, och jämt må dåligt och undra vad han gör när han är iväg  ????... sjukt jobbigt är de....  kanske känns bättre nu när vi har haft det så bra, fast beror ju på med på honom, hur mycket han hör av sig och så, så jag slipper oroa mig jättemycket.....menmen nog om det.....

Är ledig idag och imorgon och torsdag :) så sköönt, mitt vikariat börjar inte förens 18 maj efter jag komit hem från turkiet.. men har lite jobb innan dess men skönt och vara ledig nu lite med för ska jobba från 18 maj och ända till augusti..heltid med..heela sommaren borta, men pengar sen :D och plus ledig vissa helger ju :)
Nu måste jag kolla maten, men skriver mer i veckan :) ha det så bra i det fiina vädret :D

SKRIVET: 2009-04-23, kl 16:30:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förlängt på jobbet :)

Har fått förlängt på jobbet nuu :D, ska jobba nu Mån-fre ända fram till 19 juni, sen därefter midsommar jobbar jag heeela sommaren.. så har jobb vad jag vet nu till efter sommaren så det är bra, jobb hela sommaren, jobbigt men ändå skönt för får ju min semester, nu en vecka när jag åker till turkiet sen 2 veckor i augusti så det räcker, kan ju ändå hitta på massa kul saker när jag är ledig i sommar :)

Midsommar blir förmodligen Gotland, inte bestämt än, för ska dit med Chaly  och hans kompisar isåfall, men vet inte om jag kommer ha så jättekul med dom haha, de är ju hans killkompisar så.. känner ju inte dom.. så kanske bli lite utanför haha.. men  får se, men Chaly har bokat till mig iallafall, annars om jag inte följer med så ta han med en annan kompis,, om vi åker så åker vi med färjan på fredagen och bor på hotell och stannar till söndagen, så skulle varit rätt kul för alltid velat åka till Gotland, aldrig varit där ju.. hehe men får se..

usch inget planerat än på valborg och den helgen, Chaly är ju i sthlm :(, och på en jävla hiphop kryssning :(, så mååste verkligen hitta på något då, så jag inte bara sitter hemma och oroa mig...

Sååå sjukt härligt väder nuuu, varmt och skönt, älskar detta väder!, synd att det inte alltid kunde vara det haha..men man får tar de man får :)

Nu ska jag äta hamburgaretallrik och sen till Chaly ochh kolla på film, sen imon jobb igen, sen ledig helgen men lugn helg med Chaly för är pank och så, det får bli mer liv nästa helg :)

SKRIVET: 2009-04-18, kl 13:10:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

De små saker betydet mycket!

Föra helgen va bra! Planerna gick som de skulle, grillkväll och festande påtorsadagen, fredagen blev det Grace, Sjukt mycket folk, hade riktigt kul! sen lördagen blev lite hemmafest hehe, men det var trevligt :).. så lyckat alltihop!
Söndagen var med Chaly och firade hans födelsedag!, Han blev jätteglad för presenten jag gav, en addidas tröja som han velat ha länge köpte jag! :) Han är så kräsen så lika bra att köpa något jag visste att han ville ha:)
Har fått lite förlängt på jobbet, eller denna vecka med sen vet jag inte fast nu går jag på timmar..så inget vikariat längre..men men tar det jag får! :)
Denna helgen blir lugn, igår var och grillade med Chaly och hade myspys bara :) Idag blir det också lugnt tror jag hehe, får se vad som händer, men tror det blir lugnt bara...
Kom nyss hem ska ut i det härliga vädret nu och sola lite :)


Kommer det alltid vara så?, fattar du inte att jag blir osäker av det du inte vill ändra pågrund av min osäkerhet.
Ändra det så kommer min osäkerhet försvinna. men du verkar inte förstå...Jag begär inte ens mycket!
Känns fel när du säger sånt..men som jag sagt nu, tänker inte tjata eller tjabba om de sakerna längre som du vet jag inte tycker om,
utan bara vänta och se vad som händer.. Bara du som kan ändra det och göra det, så varför ska jag slösa tid på att tjata!
Så väntar och se om något ändras. Att de småsakerna kan betyda så mycket!.....


 
Chaly och jag :P

SKRIVET: 2009-04-08, kl 19:52:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veckan!

Har varit en riktig skön och lugn vecka, har jobbat nu från måndag och jobbar imorgon med , Sista dagen på jobbet, känns jävligt sköönt men ändå jobbigt för iinga peengar ju :(..men de fixar sig nog ändå! lite sparade pengar har jag ju, sen kommer sommarjobbet så de kommer att gå ju!
Chaly och jag gick ner till stan i måndags, och gick runt lite på stan, sen gick vi heeela vägen tillbaka med ! så duktiga va vi! riktigt mysigt och trevligt var det i det härliga vädret:) men idag regnade de, såå tråkigt hoppas det blir fiint ihelgen!! men man vet ju aldrig med vädret!
Sen i Tisdags gick syrran och jag på stan, skulle försöka hitta något till våra pojkvänner, båda fyller nu snart.. jag vet vad Chaly vill ha, men dyrt är det, och har köpt något redan nu, så det ska han får på måndag hoppas han blir glad! :)..
Imorgon om det blir fint väder så blir det grillning och dricka med Anna, Sonya och Ita :) så alla får hålla tummarna för fint väder nu! Fredag blir det festa med tjejerna och kanske grillning på dagen med Chaly och hans kompisar, sen lördagen förmodlingen fest igen förfest med Chaly och hans kompisar sen ut med tjejerna ! :) men inget bestämt än bara lite planer så men vet inte än hur det riktigt blir! men Festas ska det göras iallafall :D

Usch drömde sån hemsk dröm inatt, vaknade och mådde hur dåligt som helst, fattar inte hur drömma kan kännas så verkliga!, hoppas inte denna dröm går i uppfyllelse iallafall, fast de brukar ju säga att det man drömmer inte kommer hända!, så hoppas att det är sant :)

Känns bra mellan mig och Chaly nu, inget bråk eller tjabb nu :) men får se hur länge det varar, helgen är ju här snaart..då blir det säkert tjabb eller bråk :(.. men bara att hoppas att det kommer vara så som det är nu! men allt kan ju vända...och det kommer vända när han åker till kryssningen med sina kompisar, mår bara dåligt när jag tänker på de, så känner verkligen att jag kommer inte lita på honom när han åker dit och det känns sjuuukt jobbigt.. vet inte hur jag göra med de,,,,han kommer ju åka ,usch... :( ..varför kan jag inte lita på honom!? åhh..varför varit med alla idioter innan, som har gjort att jag inte kan lita på killar!! vet att man inte ska dömma alla.. men det är jävligt svårt att inte göra, när ALLA killar man har träffat har det bara varit ett spel som de har spelat, sjukaste att man gick på det varje gång med...menmen gjort är gjort, det är av misstagen man lär sig av ju, önskade bara att jag inte hade behövt sett och höra allt, skulle kanske kunna lita på någon då och inte tro det värsta om killar...men kanske blir bättre...? ingen som vet..bara att veta och se.

SKRIVET: 2009-04-05, kl 13:31:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen:)

Helgen har varit jättebra!, fredagen gick Anna och jag till Stenladan, det var helt okey, lite dålig musik bara annars funkade de :) hehe.
Sen lördagen hade Chaly och jag bestämt för att grilla i det underbara fina vädret, så de gjorde vi, jättegott blev det!, sen senare på kvällen gick vi på bio, sen slutade bion vid halv 12, så gick vi hem, var inte alls kallt ute utan riktigt skönt att gå hem.. sen kom hem och bara myste sen sov vi, riktigt trevlig dag, utan bråk! :D
Nu idag ska jag till min bror strax och fira hans son som har fyllt 4, sen ska till Chaly och kolla på tv och bara ta de lugnt ! sen blir det jobb imorgon med :)
Fick reda på att jag fick sommarjobbet där, från juni till augusti :) så det känns jättebra! Hoppas bara jag får jobba lite nu mer i april och i maj!

Nu är det inte låångt kvar tills mamma och jag åker till turkiet!, och tills jag fyller 20år! såå jävla skönt längtar sjuuukt mycket till det! :D