SKRIVET: 2010-04-28, kl 18:28:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

hur ska jag göra.....

Fick reda på att min kille Chaly, ska flytta till göteborg nu i början av juni... läste jag på hans facebook..ALLTID allt där först..kunde ringt mig först o sagt nått..men aja..så han har fått sommar jobb där uppe. visste väll de..men ändå ville man inte att de skulle hända för vill ju att han stannar kvar i växjö med mig..men de gick inte..så får se vad som händer när han flyttar upp där..menar jag kan ju inte ens lita på honom när jag är i samma rum som honom hur ska jag då kunna lita på honom när han är i göteborg o vi kommer typ aldrig träffas för..han har ju basket typ hela tiden o jobb o så..så kommer inte bli nån tid för mig....
så jag måste bestämma mig snart.. hur jag ska göra..

Känns jobbigt allt nu.. men får väll se det positivt, det va kul för han att han får flytta dit han vill o fått jobb o allt :), jag får ju fast jobb här i växjö snart hoppas jag på, så de är ju bra för mig :) sen lägenhet med o längtar tills jag kan flytta till eget :D så det kommer nog bli bra i slut ändan ändå:). får försöka göra som chaly hur han nu gör, för han verka ta allt så lugnt att han ska flytta, vi har ju ändå varit tillsammans i snart 2 år..men han verkar inte tycka de är jobbigt eller nått... han visar iallafall inte det..så då känns de som de blir ännu mer lättare för mig att bestämma mig.. ..
aja.. nu ska jag glo lite tv sen blir de nog en sväng till anna :)

SKRIVET: 2010-04-27, kl 20:31:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grillning:)

Fick mina 2 kläningar idag jag beställde från Nelly :D jipppi! och dom satt jättebra och va hur snygga som helst :P så det kändes bra!!
Idag jobbat, går riktigt bra på jobbet!! :), trivs sjukt bra där!! :), sen efter jobbet åkte jag och Chaly och köpte grill:), palla inte med dom jävla engångsgrillarna längre funkar aldrig, bara ryker en massa, aldrig glöd på sån skit haha eller är de bara att vi alltid gör fel:P men bättre med en riktig grill:) så det blev flintastek och potatis och sås och sallad med fetaost! det va riktigt gott!

Nu hemma hos mamma, bor hos mamma igen..men sööker lägenheter förfullt vill verkligen ha eget nu :)!
ikväll blir det bara lugnt, ska kolla Andra avenyn snart, missat massa avsnitt på de, så måste kolla nu några stycken avsnitt så jag kommer ifatt :)'
Imorgon jobb igen, sen blir det stan en runda sen får se vad som händer på kvällen..hoppas på övningsköra lite så man inte glömmer bort, va ett tag sen nu..få se om Chaly har tid imon, men han är mkt upptagen med basketmatcher nu och dator.....aja..han tycker nog det bara är skönt att jag inte bor hos han längre..så han kan kolla sina basketmatcher mitt i nätterna och när han vill.. o sitta vid msn och facebook dygnet runt..han njuter nog nu..synd att de ska vara så..hehe jag vill ju heldre att han skulle vilja vara med mig än att göra de...menmen..





Försöker..men gränsen kommer snart när man inte pallar mer...








SKRIVET: 2010-04-25, kl 18:53:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

:)

denna helg har varit lugn :) men det har varit skönt!, nu hemma hos mamma, flyttat hem hit igen..bodde innan hos min kille men bättre jag flyttar hem för han ska ändå flytta till gbg snart...så då blir de ändå att jag måste flytta hem,.. men söker lägenheter :), men inte fått någon än..fick inte den sist som jag sökte ..hade för lite poäng. men de kommer snart måste jag få nån:D..längtar!! vill verkligen ha eget nu!

idag varit hemma hos syrran, firade hennes son! det va trevligt!..sen mest bara tagit de lugnt..finns inte så mycket och göra en söndag hehe..men blir bara lugnt resten av dagen..chaly har fullt upp med sin basket nu för tiden.. så blir inte mycket att vara med honom..men kanske bäst som han säger..så vi kan vänja oss av vid varann haha.. de tycker han att vi ska göra..vänja oss av vid varann för att han ska flytta hehh låter fullt!!
men så han vill ha de så ok:P
jag ska bara försöka övningsköra så mycket med honom innan han flyttar ..så jag kan gå med en bilskola sen när han flyttar..så jag kan ta mitt körkort snaart :D vill ha de! skulle vara så jävla skönt!

beställt så snygga kläningar med 4 st :) 2 st från Nelly.com, sen 2 st från Modehus.nu..riktigt snygga kläder har dom, fast lite dyrt va de på Modehus.nu ..den sidan..men på nelly har dom billiga kläder :)..hoppas bara dom passar nu med :)

här är 2 kläningar av dom jag beställt , dessa är från nelly.com :)




Nu ska ut en sväng :) ha en bra söndag!

SKRIVET: 2010-04-14, kl 13:50:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Orkar inte mer!

ledig idag, skönt..håller på och fixa lite mat, sen blir det bara lugnt.. vänta på att chaly ska komma hem så ska vi ut och gå en runda..riktigt skönt väder ute, helt underbart!!
igår jobbade jag, sen skulle passa min systers döttrar, så efter jobbet fick hämta dom..men sen passade bara dom till 18 någotting sen tog lillebrossan över för skulle hem till Chaly och fira honom för han fyllde år igår 28år! kom tidigare än vad jag hade sagt att jag skulle komma till honom..ville överraska honom..men ingen rolig överraskning jag fick .. han hade fullt upp på msn och cama med någon tjej..så de kändes inte bra..och hann inte se något.. för som vanligt ska han säga ner så fort som möjligt... va fan ska man tro om de???..han sitter och cama med någon annan tjej... som han säger är en kompis....??..ok....först kunde han inte ens säga att de va cam..utan bortförklaringar..men sen tillslut sa han att hon hade köpt ny cam precis och ville testa den... vad ska man tro om de.... ?.. aja..om han inte visar snart så orkar inte jag mer!!!!
visst ska jag kunna lita på honom när han säger att de är så..men de har varit så mycket saker nu....


Nu ska jag äta..sen får se vad som händer... hoppas ni får en bra tisdag!

SKRIVET: 2010-04-10, kl 20:48:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seg lördag.......

Igår blev det fest och utgång som jag hade hoppats på :) och det va trevligt!.. hade riktigt kul! fick dansa av mig lite !

Men sjukt seeg lördag... sitter här i min ensamhet och glo på tv..Chaly är hos några kompisar..så jag lär få sitta här själv hela kvällen..
det börja väll någon film nu snart på tv som man se..så jag har något att göra....lagade mat innan för tänkte att chaly skulle vara hemma som vi hade bestämt först..så gjorde herrgårdskyckling, god sallad, sen gjorde kladdkaka ..hoppades på att han skulle stanna..men han gick..
aja..får skylla mig själv..ja som började bråka när jag kom hem igår natt..eller allt va inte bara mitt fel..men fick ta straffet som han kallar de....
orkar inte bry mig.. bättre han är med sina kompisar om han inte vill vara med mig..

Nu ska jag äta min kladdkaka själv :) och glo på tv..!


SKRIVET: 2010-04-09, kl 15:07:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Göteborg.

Nu hemma från göteborg, det va helt ok där uppe..åkte dit jag och Chaly direkt efter jobbet i tisdags..kom dit så gjorde vi inte så mycket tog de bara lugnt..sen onsdagen blev det shopping:), köpte inte så mycket 2 par byxor bara och 3 par skor :) men är ändå nöjd :)..sen på kvällen kollade på en basketmatch som chaly skulle se sen efter de så skulle chaly provträna i ett basket lag så då va jag också med och kollade på de, så från 18 till efter 23 va det bara basket...haha sjukt trött va jag och bara kollat på de..men aja vad ska man göra..sen efter de bestämde vi oss för att köra hem til växjö så vid 00 på natten åkte vi hem :).. inte så mycket trafik då..så chaly ville köra då..men de va väll ok i gbg förutom bråk och lite så..

Ikväll vet inte jag inte riktigt vad jag ska göra, men blir förmodligen utgång! hoppas på de men vet aldrig vad som händer.. va lyckad lördag förra veckan när vi va ute iallafall :) så hoppas på de nu med :) men ingen anning vart vi ska ut eller om de blir något än..få se vad som händer..
Nu iallafall hemma hos mamm, pallar inte sitta o glo på chaly sitta vid datorn heela tiden! han va tillochmed tvungen och ta med datorn upp till gbg och självklart satt han där mkt....tråkigt! men kan inte göra något han bestämmer ju vad han tycker är viktigare..och de fick jag själv höra idag.. "finns viktigare saker än att sitta med dig",,,,hmmm ok då satt han på facebook ..så man känner ju sig verkligen speciell eller inte ! aja.....

nu ska jag in i duschen ialllafall sen ta de som de kommer :)
ha en trevlig helg!

SKRIVET: 2010-04-05, kl 21:59:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Påskhelgen!

Helgen va verkligen lyckad, lördagen iallafall, hade riktigt roligt ute, va förfest hos Jerry en sväng med mina 2 systrar johanna och amanda, men sen träffade Emsi och dom :), det va trevligt!, sen gick ut på de nya stället, Kungsgatan!..jävligt bra musik och roligt va det! Dansade till fötter krampade haha :) hade jävligt ont i fötterna dagen efter men det va de värt! lyckad kväll!

Idag har jobbat, sen va ute hos min bror Tedde en sväng skulle fira hans son Kevin.. så va där massa hundar hah heelt galna är dom :)
sen kom hem kollade tv lite, sen övningskörde..det gick bra men sjuuukt svårt och fatta allt..:P hhah
imorgon åker jag och chaly till gbg iallafall, kommer hem på torsdag igen.. ska upp dit för chaly ska provspela för något basket lag..men jag ska shoppa iallafall :)
sen i helgen får se vad som händer, är ju ledig denna helgen med sen jobbar jag nästa..:P såå vill hitta på något kul, kom med förslag ?;P

ha en bra vecka ! skriver nog när jag kommer tillbaks från gbg..

SKRIVET: 2010-04-03, kl 00:16:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Påsk!

Nu va det redan påsk, fan va tiden har gått snabbt,..och snön har försvunnit som skönt är!.. hoppas nu bara det blir lite varmare och sol så är det perfekt! :)
Nu sitter hos mamma, väntar på att Chaly ska komma och hämta mig, han har varit hos någon kompis och ätit och sånt..han ville att jag skulle med..men sen blev det bråk och massa..så pallade inte..men han verkar ha haft jättekul där..så det är ju kul för han..

så varit hos mamma hela dagen nästan..har jobbat med, extra pengar idag när det är röd dag :)..men nu ledig ihelgen såå skönt!. imorgon kommer lilla syrran hit med lilla Neo :), och det blir utgång med tjejerna och syskonen :) ska blir riktigt roligt! ser framemot de :D
Vi ska ut på de nya stället i växjö, Kungsgatan heter det..ska vara en bra DJ där..med rnb musik och reaggeton och annat precis sån musik jag gillar :)..men får se hur det är där..det verkar ändå rätt litet..jag har aldrig varit där..så ska bli spännande..men måste ju få plats och dansa :D men de gå nog :)
nu strax ska Chaly hämta mig..så ska hem till han..o får se vad man ska hitta på kl är ju rätt mycket nuu så blir nog bara lugnt.. så man sparar krafterna tills imorgon:)
men skriver mer efter helgen!
ha en trevlig helg och GLAD PÅSK PÅ ER! :)