SKRIVET: 2009-12-29, kl 16:03:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mellandagarna..

Snaart nyår..inte bestämt än vad jag ska hitta på, antingen blir det hos Anna o Sonya, eller hos mamma o dom eller i lokalen ..så får se..
Jobbar med nyår fast ska försöka gå vid 16 tiden.. så jag hinner hem och göra iordning mig..vet inte än vad jag ska ha på mig..alltid svårt..se om jag hittar något på rean :), men har handlat så mycket kläder och skor denna månad o förra så ska försöka inte handla så mycket nu..vänta ett tag..visst fick några presentkort i julklapp, dom kan jag ju handla för :)..


Usch inget o skriva..bara så rastlös så tänkte in o skriva lite men kommer inte på något..

hmm gjort idag..?.. INGET..suttit vid datorn bara.. Chaly kollat på basket 2 timmar o nu spelar han..få se hur länge han håller på med de... igår satt han o spelade till 4 på morgonen..så är rätt seg för kunde inte somna..inte lätt när man bara har en etta o sovrum o vardagsrum är i samma!...

Ut och ta en cigg nu....Ha en bra kväll allihopa :)

SKRIVET: 2009-12-27, kl 19:21:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Julen..

Julafton jobbade till 14,riktigt segt och jobba julafton..men man får ställa upp:P,  sen blev det hem till familjen och fira..va riktigt trevligt, massa julklappar och massa mat :P
sen juldagen blev fest, förfest hos syrran Johanna sen blev det utgång till Loft, va massa folk! hade riktigt trevligt där :D, sen igår kom Chaly hem på kvällen så hann umgås lite, trodde jag skulle få va med han idag med men nej..då planerade han in game night med hans killkompisar..så fick dra mig hemåt igen... seeeeeegt!..
men aja..han bestämmer vad han vill göra..kan ju inte tvinga han att vara med mig..

Innan julen va jag och Chaly i Malmö..riktigt trevligt va det.. tog tåget ner dit..sen va där över dagen..Shoppade massa, hittade jättemycket kläder så det va lyckat :)


Lite bilder från Julen o från Malmö:P


SKRIVET: 2009-12-18, kl 22:17:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vad ska man göra..... ?

Visst visste jag det.. men inte velat tro på det..men nu vet jag det fast jag inte vill förstå eller tro på det...känns så jobbigt så ont att veta..
Chaly flyttar efter sommaren har han bestämt nu... han vill satsa på basketen och det går inte i växjö.. visst har han sagt att jag kan flytta med, men jobbigt när jag kommer få jobb här, vill inte flytta än och vill inte ha distansförhållande heller.. och han flyttar dit där han får jobb och där han kan spela basket.. som han sa, "tjejer kommer och gå men om några år kan jag inte spela basket" det är sant han är 27 år..men jag menar vi har ändå varit tillsammans i snart 1 år och 2 månader..så betyder det inget?..att basket kan betyda så mycket så han bara kan flytta ?och det känns som det inte betyder något för han, att det är så lätt för honom!! jag vet inte vad han känner just nu har han bara sagt såna saker som jag har sårats av, man vill inte höra av den man älskar att "det finns andra tjejer så basketen går före om inte du vill flytta med mig".. :(.. Han ser ju ingen framtid med mig utan med sin basket..

menmen..vet inte vad jag ska göra.. ska jag flytta med han, vill ju stöta honom med och inte bara tänka negativ men det är inte lätt, sen tänker man hur det kommer bli där vi flyttar.. basket 4 gånger i veckan sen matcher på helgerna och resten av dagarna jobbar han, så då blir det ändå ingen tid över till mig...

Aja vi har pratat lite om det, men som sagt jag som bestämmer ju, han kommer inte ändra sig, så antingen flyttar jag med eller så tar det slut efter sommaren... usch känns sjukt jobbigt att veta det.. :(..
Det har ändå varit bra mellan oss nu, sen kommer det..:(..
Bara och vänta och se..ska tänka.. men vill verkligen vara med honom! älskar honom otroligt mycket! och bara kan se honom i mitt liv och då borde ju alla tänka att varför är det inte enkelt att flytta med honom då?..men det är inte så enkelt..vet inte vad han känner när han säger såna saker, vill ju att han också bara ser mig, och ser en framtid med mig, men vet inte..usch :(..

aja.. jag försöker inte tänka på det, utan ha det som vi har det nu, sen få se framåt när jag vet vad jag vill...
Imorgon ska vi åka tåg till Malmö iallafall, bara för att göra något, shoppa och så , försöka ha kul.. men det tror jag det bli :)

Snart är det jul, Chaly åker upp till Mariestad till sin familj och jag är kvar i växjö med min familj.. har köpt klart alla mina julklappar nu iallafall så det känns jätteskönt! :)

Men nu ska jag gå och kolla på film sen upp tidigt imorgon.. så ha en bra kväll!

SKRIVET: 2009-12-10, kl 14:27:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

fortsättning på jobbet :)

Ledig idag, vaknade vid 12 sen dess har inte gjort så mycket, Anna ringde och ville komma förbi :) så gör iordning mig..sen ringer henne men då svarar hon inte..så blir väll inte va med henne, hon blev nog upptagen med något annat.. och Chaly kollar bara sin basket..så får sitta här vi datorn ..
Försökte få Chaly och följa med till affärn, handla lite sen så jag kunde baka lite sen, tänkt baka bullar :), men det ville han inte, kolla på basket match som är i typ 2 timmar seeegt...aja.. får vänta..

Aja lite positivit har hänt iallafall :), mitt vikariat på jobbet går ju ut i februari, men sen kom min chef och pratade med mig..och sa att hon jättegärna vill ha kvar mig, men det fanns inget vikariat eller någon tjänst nu, så hon skulle plocka ihop timmar ocn så, så jag skulle få ett schema på 75 till heltid :) ända till augusti sen får heltid hela sommaren..sen pratade om att hon ville hitta en tjänst till mig fastanställd.. men det tar vi när det kommer, känns skönt att veta att jag fått tills efter sommaren..:)

Kollar lägenheter nu med, söker men bara fått ett erbjudande men tackade nej till det för visste inte om jobbet såå..men den va dyr med , 4800 någotting för en tvåa och skulle betala för varmt och kallt vatten haha knappast vill jag ha en sån lägenhet.!
Men kollar vidare se om jag hittar något, söker en 2a, i teleborg, söder, öster och i stan typ :P får se om jag får nån snart skulle vara riktigt sköönt!

SKRIVET: 2009-12-06, kl 16:35:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen..

Fredag va hemsk, va bara hemma, hade så tråkigt Chaly va ute och festade..
åh det va så störande, att han inte förstår, märks så tydligt och det är så jobbigt! och det gör så ont att se!! kommer det ändras eller kommer det alltid vara så?...

Lördagen hade jag och Chaly bestämt att vi skulle ha myskväll med god mat och film och allt! sen kom hans kompis förbi en stund på dagen.. sen satt dom och spelade så tänkte jag åker hem en stund till mamma..va där lite slog in lite julklappar jag hade köpt, har nästan köpt alla julklappar nu har bara 3 kvar det är till min brors 2 barn 2 killar en är 3år och den andra är 8år, och har ingen anning vad jag ska köpa till dom, så svårt att komma på, något förslag vad jag kan köpa till dom? sen en 2årig kille med? kommer inte på något..Hjälp mig! :P

Testade Chaly se vad han skulle säga om jag sa att de va okey att han festade i lördags igen.. för hans kompis hade frågat om han ville med igen... så skickade ett sms..svaret blev, vet inte men att han ville..men han va trött typ..
Inget svar man ville ha precis... man ville ändå höra ett "nej, vi har ju planerat denna dag, jag vill vara med dig"....men sånt svar fick jag inte.. utan att han inte visste om han ville ut och festa ännu en dag eller vara hemma med mig och ha det mysit som vi hade planerat..
Efter jag sagt att de va okej att han gick ut i lördags igen, ångrade jag mig.. för kändes som han skulle ut ..ville ju va med han..men ville ändå veta vad han skulle säga...
Men tillslut bestämde han sig för att vara med mig ändå, för han va trött så ha orkade inte gå ut..men annars skulle han nog gå ut..men får nöja mig att jag fick vara med han iallafall :).. och vi åt gott sen hade mysit och kollade på film.
Så lördagen blev lyckad tillslut iallafall:) så det va skönt!

Nu håller på och fixa maten, Chaly är på Basket..så tänkte göra maten klar tills han kommer tillbaka:) Ska göra klyftpotatis, kyckling och sås :)
sen blir det bara kolla tv, sen Chaly kanske skulle ha Gamenight med sina killkompisar så får se vad jag ska göra..inte kul och vara här i denna lilla lägenhet när dom ska sitta och spela och så ska jag upp tidigt imorgon med..så får väll åka hem till mamma.. så typiskt att han ska ha det just en söndag när man bara vill vara här och ta det lugnt och sen måndag imorgon ska man upp tidigt..aja..fortsätta med maten nu !

Skriver mer en annan dag :) ha en bra kväll!