SKRIVET: 2010-06-30, kl 22:26:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kalmar!!

Ställde kl vid 9 idag skulle åka till kalmar tidigt om de va fint väder, kollade vädret men de va helt ok, först va lite osäkert för va ganska monligt, men vi åkte ändå så kl 11 åkte jag,mamma,pappa och min brors dotter Madde till Kalmar, skulle hälsa på syrran Amanda, hennes kille och deras unge Neo :) Mkt trevligt solade och badade i deras pool :) Neo så jävla sööt är han :) riktigt liten charmig kille :) väntar bara tills han blir större så han kan börja gå och sånt då blir det roligare :)
har blivit lite brun nu iallafall :) måste passa på o sola nu innnan man börjar jobba igen då hinner man inte sola :P o det blir säkert dåligt väder med..
Jag har iallafall haft tur med vädert fiiint hela tiden nu när jag varit ledig! riktigt kanon väder!!:D Underbart när de är såå!!

Nu är iallafall hemma i min lägenhet!, ska strax ta mig en låång dusch ska bli sköönt :) sen bara sitta här vid datorn och ta det lugnt :)

lägger ut lite bilder sen ska bara be syrran skicka dom:)


SKRIVET: 2010-06-29, kl 20:18:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Brandkåren! haha

Sååå skönt att vara ledig :):) och helt underbart väder!! idag varit hemma hos mamma och solat :), och nu snart ska till min lägenhet! och imorgon blir det Kalmar om det är fint väder annars åker på torsdag :) komma iväg lite alltid skönt hehe komma bort från växjö:)
HAHAHA nyss kom 3 st brandbilar hit och polisbilar och smp hit haha, drog ut sina slangar och sprang mot en lägenhet sparkade in dörren trodde det brann för en granne hade ringt, haha men de va bara att en granne där uppe som hade duschat för varmt så de hade kommit ånga hahaha :P så dom kom ner skrattande hahah det va rätt kul! pinsamt för den som stod i duschen! haha!

Nu ska strax övningsköra lite :) innan jag åker hem! sen hoppas jag bara på fint väder imorgon så jag kan åka till kalmar!!

Men ha en bra Tisdag :) de ska iallafall jag ha!:)

SKRIVET: 2010-06-27, kl 15:23:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig en vecka !! :)

Nu precis fixat mig, skulle till strand hotell idag men blev inte så syrran va för bakis haha:P men blir nog de nästa söndag men ska boka bord då så man kommer in:)

igår blev det bara lugnt, och idag blir det nog med ganska lugnt :), ska hem till mamma nu strax och bara ta de lugnt sen blir det hem igen och så får se vad som händer :)

Nu är iallafall ledig en hel veckaaa så sköönt ska det bli!! :) inte bestämt vad jag ska göra än,.tar de som de kommer!! :)

Skriver mer senare ! :) ha en bra dag i det underbara vädret!! :)

SKRIVET: 2010-06-26, kl 14:58:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sol på Midsommar! :)

Midsommar va lyckat:) Fint väder och god mat :) Det regnade inte en enda droppe utan det va jättefint väder hahah helt chockad det brukar ju alltid regna :P men vi hade tur strålande sol och underbart va det!! :)

Vi va hemma hos mamma på väderkvarnen med grannarna,vännerna och familjen och åt, det va gott och trevligt! satt och sjöng snapsvisor och snackade skit :) haha, började dricka vid 16 tiden :), sen massa drack man mer och mer! köpt 2 flaskor rosevin dom va slut redan vid 20 tiden haha:) men hade en flaska sprit med som tur va :)

sen vid senare bestämde vi oss för att åka till kalmar en sväng, till syrran och festa där, så fixade vi en som körde, så vid 22 tiden åkte vi till kalmar haha, fast när vi kom till kalmar hade dom vi skulle träffa stukit till öland haha, så vi stack dit med, vid innan 12 nån gång va vi framme på öland tror jag haha, så stack vi och träffade syrran dom va hos min andra syrras ex, bernito så satt vi hans husvagn och drack och hade kul :D haha

Sen han som körde oss dit skulle köra hem vid typ 2tiden på natten.. så jag hängde på då .. men dom andra stannade men tänkte skönare och sova i min egna säng haha :)..
men kom inte hem förens typ 5 på natten.. hade hänt en olycka på vägen och vi kom precis så va tvungna och stanna, usch stod nog där en timme eller något sjuuuukt jobbigt!, det va en älgolycka.. fattar inte hur en älg kan göra så mkt, menar bilen va helt mosad! och älgen med usch!!!.. men tillslut kom polis,ambulans och brandkår.. så då stack vi.. ..
och det va såå skönt och lägga mig i sängen!! somnade direkt :)


Och vaknade nyss :) skönt och sova ut :), så ätit lite mat nu, strax en cigg, sen in i duschen sen får se vad som händer! har ingen anning än vad jag ska göra :) väntar och ser :)

SKRIVET: 2010-06-25, kl 13:28:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

MIDSOMMAR!! :)

Midsommar idag faaan va tiden har gått snabbt!! hehe
jobbade idag till typ halv 12 sen gick hem o sov lite och nu precis duschat så ska börja fixa mig nu och väntar på Sonya :), sen blir det hem till Mamma och äta, med grannarna, familjen och vänner!! sen blir det feeeesta loss :D

ska bli kul!! fast är ganska seeg men blir nog piggare sen efter mat och alkohol i kroppen haha :)

men har inte så mycket mer och skriva nuu, skriver mer imorgon måste gå och fixa mig nuu;)

men skriver imon ha en underbar midsommar!!!  och hoppas inte det blir regn men nu är det iallafall fint väder och varmt :D:D

SKRIVET: 2010-06-23, kl 22:59:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kryddparty!

Nu precis duschat ska strax soova, varit bra dag idag:), först va det jobb, mkt lugnt på jobbet som sköönt va så kunde sluta tidigare:) så sen träffade Sonya så gick vi ner till stan fikade så träffade vi Eleni och Franco så fikade vi och snackade skit:) sen gick vi runt på stan, hittade såå sjuuuuuuuuuuuukt snyggaaaa skor på Scorett eller va det heter, men så va klacken så jävla hög typ 15cm på båda skorna jag ville ha åååh blir så jääävla lång då, visst det är snyggt men är ju redan 175 så..lite för hög klack! så faan annars skulle köpt dom!!

sen efter stan kom syrran och hämtade oss så va på Kryddparty, ni som inte vet vad det är, så är det typ en som kommer och säljer massa oolika kryddor och massa annat så får man smakprova och sånt, så köper man, men ganska dyrt typ 200kr för en krydda :P, men det är kul och trevligt :) köpte 2 kryddor en vitlökspeppar och salladskrydd mix :) ska köpa mer men få ta lite i taget så dyrt ju :) men finns massa goda :)
sen åkte hem umgicks lite med Sonya sen blev det bara lugnt, o nu ska strax sova som jag skrev.. sjuukt trött så ska bli skönt och lägga mig i sängen :) God natt på er! :)

SKRIVET: 2010-06-22, kl 18:58:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fikat med tjejerna!

Det blev en runda ner till stan, träffade tjejerna, Anna G, Vicky P, Vicky L och Emsi :) så gick till mcdonals hah och åt mat och glass :) det va gott och trevligt! så kom nyss hem, nu blir det lugnt en kompis kommer förbi han ska va här en stund sen ska sova tidigt för imorgon jobb igen kl 6 till 15.30 sen får se vad som händer! längtar till Midsommar nuu!! :D ska bli kul!!!
sen är ledig en heeel vecka!!

sa jag de om kläderna jag beställde från Nelly.com, fick dom igår och allt satt jättebra :D:D!, alltid får man dom kläderna så snabbt med sjuukt bra, tror det tog bara 2dagar  och så har det varit alla gånger så det är bra:)
så om ni ska beställa kläder på internet gör det på Nelly.com.. sjjukt snygga kläder !! :)

aja skriver mer imorgon !:)

SKRIVET: 2010-06-22, kl 14:04:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vaken igen!

Nu vaknat igen, va svårt o somna om innan vid 8 för det va så ljust ute!  men det va sköönt att duschen blev fixad :), Nu sitter och äter frukost känner mig mycket bättre! :) fast den jävla hostan och förkyldningen är kvar!=/ men känner mig piggare iallafall så ringde nyss till jobbet och sa att jag kan jobba imorgon!

Idag fyller Anna och Ita, Jenny och Robin år !! GRATTIS på ER!!! :D många som fyller år idag hehe :P

Ska in i duschen nu sen blir det nog ner en runda till stan om jag orkar :P.. och bara en lugn dag!  skriver mer senare ! ha en bra tisdag!! :)

SKRIVET: 2010-06-22, kl 08:08:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fixa duschen!

haha vaknade nyss av att de knackade på dörren!, tänkte vem fan kommer nu 8 på morgonen??! och jag är ledig idag, så gick upp från sängen i bara linne o öppnade hade ingen anning vem de kunde vara såhär tidigt!, när jag öppnade dörren så stod han som skulle fixa duschen haha, hade helt glömt bort det, trodde inte dom skulle komma så tidigt..:P Förstörde duschen i fredags, slangen sprack så dom skulle komma o fixa det, men hade helt glömt bort att det va idag..!:P

så nu satt på datorn lite, skriver lite under tiden jag väntar på att de ska bli klart så jag kan gå och sova igen! :).. mår bättre idag så det är sköönt men fortfarande hosta och förkyld..hoppas bara det försvinner till Midsommar och veckan jag är ledig! hatar verkligen denna jävla hosta! så fort jag blir förkyld så får jag vääärsta hostan..o de är ju pågrund av rökningen blir ju värre då.. så måste slutaa! men måste bestämma mig o ha viljan först!! men det kommer väll snart!:)

Nu va han klaar, nu är min dusch fixad:)  ska ta en cigg nu! sen ska jag gå och soova ett bra tag till:), sen får se vad som händer.. beror på hur jag mår när jag vaknar...!

SKRIVET: 2010-06-20, kl 21:22:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjuuk!

Usch vaknade idag på morgonen, jätteont i halsen o hosta och kunde knappt prataa.. mådde verkligen skit, men kämpade mig upp till jobbet ändå..så direkt efter jobbet somnade när jag kom hem, nu vaknat mår sådär..känner mig helt konstig..=/...o ska jobba imorgon med men ledig på tisdag men får se om jag orkar jobba imorgon..men ska försökaa gå ändå för sen ledig tisdagen så då kan sova ut..hoppas det blir bättre och inte sämre bara..=/..

Nu blir det bara lugnt, ska glo på tv sen soova.. hoppas bara jag är bättre imorgon!


veckan jag är ledig, ska nog till Kalmar till Syrran:) , hon ville det så åker nog dit, sen får se vad jag gör resten av veckan, ska vara sköönt och vara ledig!!


aja, ha en bra sööndag...

SKRIVET: 2010-06-19, kl 18:45:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fine without you!

Kom nyss från jobbet, det gick snabbt kollade mest tv på bröllopet hah:), så tiden gick snabbt så det va sköönt bara imorgon med o måndag sen ledig tisdag :) sen efter midsommar ledig en hel vecka, hmm vad ska man hitta på då:)?..  vill åka nånstans men vet inte vart än får se vart det blir !

Nu blir det bara lugnt, är sjukt trött som vanligt efter helgen på jobbet, går upp vid 5 sen slutar halv 6.. så segt...menmen..

ska ringa på måndag om lägenheten så jag kan gå o kolla på den o tacka ja eller nej, men den jag sökte o fick erbjudande den står fortfarande att den behandlas.. så kanske kan få den me hehe man vet ju aldrig, bara vänta och se!

aja, nu ska glo lite på tv denna lördag kväll, sen får se vad som händer .





Im so foolish, played me like Im stupid, ´cause I thought it was just you and I..
Now I look back on the time that we spent and I see it in my mind playin over and over again
I just can't figure out why... Why not just me? why all the others?, what did i do wrong?..
But somehow I can't forget you after all that we've been through
It's hurts when it heals too, It'll all get better in time
No matter how hard it is, I'll be fine without you..





SKRIVET: 2010-06-18, kl 20:13:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grillning!

Igår blev det stan med Sonya, gick och Fikade sen åkte hem till Mamma så va där och hade trevligt! :), sen lite senare åkte vi hem till Sonya och Fidde, så grillade vi, riktigt gott va det, mästergrillaren Johan :) haha,  mkt trevligt! drack lite rose och satt i det fina vädret! heelt underbart!

så va riktigt trött idag på morgonen när jag skulle till jobbet, usch men dagen gick snabbt, men nu har heeela helgen och jobba med.. men känns inte så jobbigt den går nog snabbt!:)

Nu ikväll blir det bara lugnt, glo på tv och lite så:) skönt orkar inte göra något annat ändå så:)  längtar bara nu till Midsommar och veckan efter där när jag är ledig ska bli så skönt! :)


Aaa föresten fick erbjudande på en till lägenhet på furutåvägen 9b, den som jag ville ha först men inte fick något erbjudande på, men den kom tillbaka för ingen hade tackat ja förmodligen.. så ska ringa på måndag och kolla på den :) sen tacka förmodligen ja :)! och den är från 1september så då slipper jag flytta hem hehe :)

men ha en bra helg allihopa !! ;)


SKRIVET: 2010-06-16, kl 23:26:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nelly.com

ÅÅÅÅÅHHHHHHH EN jävla person va före i kööön  på lägenheten asså, ringde idag hon bara det är en före dig som tackat ja.. så fick inte den =/.. så nu blir det flytta hem till mamma sen efter sommaren..men visst vet aldrig kanske hinner få en annan..för ska kolla privat med, så om någon vet något privat lägenhet som är ledig, så hojta till! :)

Idag jobbat igen, sen blev det stan med Anna och Sonya, fikade och hade trevligt!!:) sen följde Anna med hem till mig satt och snackade och lite så!.. sen efter hon gått somnade hahah va sjukt trött o va uttråkad, så sov till fram till efter 22, hahaha nu är jag jättepigg hhahha, men som tur är så är jag ledig imorgon! :P men va fan ska jag göra nuu dååå:P jo beställde lite kläder från Nelly.com! oo det finns så många snygga kläder:)! hittade lite grann, eller kunde beställa ännnu mer men fick dra ett stop :P


Dettta beställde jag :) 3 kläningar och ett par leggins :) man ser inte jättebra men ska visa sen när jag får dom :)




SKRIVET: 2010-06-15, kl 20:14:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag ;P

ååh det är såå sköönt att bo i stan! så kommer va jobbigt o bo sen i teleborg :P, men tyckte om den lägenheten jag kollade på teleborg, inte fått reda än om jag fått den, utan tror jag får reda på det imorgon:) spännande!..

Idag bara varit på jobbet, trivs så bra där! arbetskamraterna är helt underbara, haha vissa undantag hah, men dom jag jobbar med trivs jättebra med!:) skönt att man har hittat ett sånt jobb! :) som de känns roligt att gå till!!
Nu är det min jobb helg, så jobbar hela veckan men är ledig torsdag så det är skönt! men lite segt att jobba nu ihelgen, men får tänka att sen är ledig 2 helger i rad :) o jobbar bara nästa vecka sen har en vecka semester sjuukt skönt! inte bestämt än vad jag ska göra, utan tar det som de kommer! kanske till kalmar och hälsa på syrran:) hehe får se! o snart är det midsommar, inte bestämt vad jag ska göra än utan tar det som det kommer :)!

Nu sitter i min lägenhet :), väntar på Sonya, hon skulle komma förbi snart :)

oo snart åker jag och Sonya till Turkland igen :D, längtar !! ska bli så sköönt att komma iväg!



SKRIVET: 2010-06-14, kl 18:37:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Städning!

Efter jobbet blev det städning, så sen jag slutade vid efter 17 så har hållt på o städa lägenheten, hehe de behövdes :) men nu är jag klar :) så nu blir de en cigg :)

Imorgon eller på onsdag får jag reda på om jag får lägenheten :D hoppas verkligen, annars blir de flytta hem till mamma, o bara leta vidare :P
Denna helg är jobbhelgen.. usch seeegt, tiden går så fort !, snart juli helt sjukt! men nu till efter midsommar så är ledig en hel vecka :D, det ska bli riktigt skönt för sen jobbar jag hela sommaren o sen har 2 veckor sem. i slutet av augusti.. o då åker jag till Turkiet :)! men annars har jag inget planerat så, tar det som de kommer! :) men det skulle vara sköönt om de blev lite varmt o sol! men här i sverige är det sommar typ en vecka sen är det bara hööst hela tiden haha så tråkigt!:P aja.. väntar och ser:)

nu ska ta ciggen som jag förtjänar efter all städning;) sen blir det bara lugnt !!

ha en bra måndag allihopa!!:)

SKRIVET: 2010-06-13, kl 22:19:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Like a star u played it so well!

The flowers are faded now, along with your letters
They will never see the light of day, cause I'll never take them out
There's no turning back, it's for the better
Baby I deserved more then empty words and promises
I believed every thing you said, and I gave you the best I had

So take a bow
Cause you've taken everything else
You played the part and
Like a star you played it so well
Take a bow
Cause this scene is coming to an end
I gave you love
All you gave me was pretend
So now
Take a bow

The future's about to change, before you know it,
The curtain closes, take a look around,
There's no one in the crowd, I'm throwing away the pain,
And you should know that your performance made me stronger now

So take a bow
Cause you've taken everything else
You played the part and
Like a star you played it so well
So take a bow
Cause this scene is coming to an end
I gave you love
All you gave me was pretend
So now
Take a bow

Well it must have been slight of hand, 'cause I still can't understand
Why I could never see, just what a fool believes
But the lies they start to show, tell me how does it feel to know, right now
That I wont be around, so baby before I put you out

So take a bow
Cause you've taken everything else
You played the part and
Like a star you played it so well
Take a bow
Cause this scene is coming to an end
I gave you love
All you gave me was pretend
So now
Take a bow

SKRIVET: 2010-06-13, kl 14:07:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

:)

Vaknade nuuu, o mår som man förtjänar haha:P sjukt ont i huvudet o heela kroppen! , jag o systrarna o sen Sonya va ute och åt på Akropolis, mkt trevligt va det, tog ryggbiff planka :) sjuukt gott va det! så blev det vin till det:), sen gick vi hem till mig och fortsatt och drack! så skulle vi till en annan fest men de blev inte så utan vi fortsatte o festa hos mig, så kom några fler folk:) det va kul!

Nu ska fixa lite mat, sjukt hungrig o röksugen mee! :) skriver mer senare!!

SKRIVET: 2010-06-12, kl 11:17:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördagmorgon:)

Nu är man vaken o duschat o allt, ska nu bara äta frukost, haha tror aldrig jag vaknat såhär tidigt :P,  men lilla neo vaknade redan vid 8 tror jag sen sov jag till halv 10 iallafall sen kunde inte sova längre så tog en dusch! men är ändå inte så trött så de är ju bra :) vi ska äta frukost nu strax sen ska jag o syrran o hennes son neo ner till stan, sen ska vi hem till mamma o hälsa på:) sen ikväll blir det nog ut och äta och bio men får se :)

Köpte ett par skit snygga leggins igår :)  svarta med hål i o sen va det spets i :) hehe

varför kan de inte vara lite fint väder, bara regn, regn o regn hela tiden, vill ju ha sommar !!!!!

Aja nu ska vi äta frukost sen blir de stan! skriver senare! :)




Syrrans son :) Neo.

SKRIVET: 2010-06-11, kl 21:00:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film o gott!

Nu sitter här med 2 av mina systrar o min ena systers son, Hyrt filmer och köpt massa gott, jordgubbar,dip o grönsaker,godis,chips,cola,nötter haha vi har nog allt här ikväll !!:)

Ska blir trevligt och mysigt!, Vi ska se filmerna 101 kvinnor och Dance flick, se om dom är bra :)! men nu ska vi börja kolla film! så skriver mer senare eller imorgon!)
ha en trevlig fredagskväll det ska jag iallafall ha :)



SKRIVET: 2010-06-11, kl 14:22:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag!

Igår blev det film med Ita :), va nere o hyrde några filmer, kollade på 18years old virgin hahaha sjuk film!, den va dålig men ändå ville man fortsätta o kolla för att veta vad som hände:P, ! hehe, Nu precis fixat mig, sov länge idag, fick inte så mkt sömn i natt haha;), efter ita gick hem kom en kompis förbi som inte träffat på ett tag :), men de va trevligt;), o nu ska strax ner till stan träffa Sonya o Anna :), sen ikväll kommer lillasyrran Amanda från kalmar med henne son:) och min andra syrra johanna och så ska vi kolla film o lite :)

men nu ska klä på mig, skriver mer senare när jag kommit hem från stan:)



Lillasyrran,jag och storasyrran:)


SKRIVET: 2010-06-10, kl 20:14:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kollat lägenhet!

Nu ledig till måndag ! så skönt:) idag jobbat sen direkt efter jobbet kollade på lägenheten jag fått erbjudande på! Perfekt :) kommer bli så fint ! vill ha den så tackade ja! men sen får se om man får den, försäkte ringa dit o kolla vad jag låg i kön..men kom inte fram..ska försöka ringa imorgon med, såå om jag får den flyttar jag in 1 september:D, men har verkligen inget, så måste köpa allt,soffa,säng,bord,tvbord..o vidare hehe.. har bara små grejjer o sånt..:)men skulle vara sköönt och få den :)

aja..bara vänta och se :)
imorgon kommer lillasyrran Amanda och hennes son Neo till växjö och ska sova här hos mig:):) ska bli kul:) får se vad vi ska hitta på, usch detta skit väder så tråkigt bara vill ha soool!!!

Hmm, funderar på vad ja ska hitta på idag, regnregnregn så man pallar ju inte gå ut o göra något, men kanske ändå ta mig ut o hyra några filmer, bara mysa ner mig i soffan :) skulle vara mysigt de ska jag nog göra :D
ska gå nu till filmkväll butiken hyra lite filmer:) så får ja lite myspys med mig själv om ingen kommer förbi o vill se film med mig hehe:)

SKRIVET: 2010-06-09, kl 20:16:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag:P

Idag blev det stan igen, va nere på stan med Jenny efter jobbet, så gick runt och shoppade lite :) sen tog vi en fika:) mkt trevligt! hittade lite kläder:D , så men nu måste spara pengar , så inget mer shoppade denna månad , hahah får se hur de blir :)

sen åkte hem till mamma en runda, bror va där med hans ungar så umgicks lite med dom, sen träffade Sonya och Fidde så tog bussen tillbaka till stan med dom:), o nu sitter här ensam i min lägenhet hehe ska bara ta de lugnt idag är sjuuukt trött efter allt gående idag:P, ska strax ta en dusch sen blir de tv :), sen sova, o jobb imorgon sen ledig fredag,lördag och söndag :D såå skönt!, ska nog ha fest på lördagen sen får se vad som händer mer!:)

Imorgon ska kolla på den lägenheten med som jag fick erbjudande på:) se hur den ser ut först innan jag tackar ja :)! skriver mer imorgon!

SKRIVET: 2010-06-08, kl 17:02:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stan!

Nu kom nyss hem från stan, gått runt lite, skulle fikat och varit med Anna men hon kunde inte hon va tvungen o snacka med Dhannie så hon hade inte tid.. men gick runt lite på stan kollade på alla studenter, 2år sen jag tog :D vill ta igen!! åååh saaaaknar!!! hehe, sen hittade en klänning jag köpte, i korall! :) jättefin men testade den sen hemma o satt väll sådär lite för lång menmen:P de går nog jag kan ju inte ha kortkort i allt :P

men nu hemma från stan, kollade mejlen nyss fått erbjudande om en lägenhet på teleborg på Blidens väg..:P, en 2a..men va ganska liten ska kolla på den nu i veckan så får se om jag tackar ja!! om jag inte får erbjudande på en annan som ligger på teleborg fast på furutåvägen den vill jag ha mycket heldre men kommer säkert inte få=/..men väntar lite o ser, den går idag så om jag får erbjudande så kommer de imorgon så vänta :)

nu ska fixa lite mat, sen får se vad som händer :) sugen på göra något men vet inte vad, är sjukt trött me:P aja får se vad som händer!


Här är lägenheterna....
denna vill ja ha!  denna första, på bv med :) o klädkammare :D

o denna har jag fått erbjudande på, men är ganska liten.. speciellt sovrummet o kök...hmm hur ska man få in en stor säng där haha:P  ..men den har ju klädkammare :D




aja får se vilken de blir kanske inte får någon...men skulle va skönt slippa flytta hem sen efter denna lägenhet :P


GRATTIS ALLA STUDENTER! NU BÖRJAR HELVETET HAHAHA :P

SKRIVET: 2010-06-07, kl 20:49:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trevligt!

Nu hemma, hade riktigt trevligt med tjejerna, Tania, Emsi, Chasse, Vicky, Jenny! Vi va och åt på Akropolis, en grekisk resturang som ligger i stan, riktigt god mat och trevligt sällskap:), jag åt Black and white hete de, det va fläskfile och oxfile, sjukt gott :), sen blev de Mcdonals och åt glass haha:P och nu hemma, så nu ska träffa en kompis som kommer förbi, sen blir det sova för ska upp tidigt imorgon och jobba, sen imorgon blir det en runda på stan träffa Anna om hon kan:) fika och bara gå runt på stan:) sen får se vad som händer..

Måste ta tag i körkortet med, varit lite seg med de nuu, men de kommer :)

hmm.. har inte så mkt o skriva mer.. skriver mer imorgon ha en bra kväll de ska jag ha ;)

SKRIVET: 2010-06-07, kl 17:14:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Akropolis!

Inte försökt tänka på det så mycket, utan bara tänkt på att gå vidare nu, de är dax att släppa taget, men fortfarande undrar man vad gjorde man för fel, varför räckte man inte till?...... aja.. nu är det över...


Idag har man jobbat, slutade tidigt och nu har bara suttit i lägenheten och tagit de lugnt!, vid 18 blir det ut och äta på Akropolis en grekisk resturang! :) ska dit med några tjejkompisar :) ska bli riktigt trevligt!!.. sen imorgon är det jobb igen..o onsdag o torsdag, men sen ledig fredag,lördag och söndag.. funderar på o ha lite inflyttningsfest :) men får se vad som händer ska iallafall ut o festa!
Så tråååkigt väder, varför bara en vecka sen blir det fult väder igen åååhhh detta land!!hah , får väll vara nöjd att man fick några dagar sol iallafall:)

Nu ska gå o fixa mig lite sen träffa tjejerna! skriver kanske mer senare om de inte blir för sent! men ha en bra kväll !



Tjejerna :) fattas några hehe:)

SKRIVET: 2010-06-06, kl 21:20:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vem han verkligen va!

Nu fick reda på vem han verkligen va, trodde inte det om honom, 1 och ett haft år varit med honom och allt varit ett spel?.. Gjorde ont att höra sanningen från andra, att han inte kan säga först själv utan ljuger...men tillslut kom det fram.. att jag inte sett, hur kunde jag vara så blind..

Man försöker bara se det bra, men ändå har man inte kunnat släppa det dåliga, det gamla som hänt så därför det blivit som de blivit, tjabb, tjat och bråk..men trodde ändå inte att han kunde göra så, och hade förmodligen rätt om allt..men han va bra, han spelade bra, så jag såg inte..bara vissa saker men då förlät jag honom, och hade hoppet kvar att han skulle ändras..
Men jag va blind av kärleken.. men nu är det bara och släppa taget! gå vidare fast det gör ont, kärleken gör ont!

Men förstår fortfarande inte...vad gjorde jag för fel, varför räckte jag inte till?
Hur kunde han spela så bra, hur kunde han vara så falsk ?! förstår inte, skulle trott på mig själv och släppt taget tidigare, men man tror inte det ska hända igen har hoppet kvar, att det ska förändras att det ska bli bra!

Men nu vet jag och så har det alltid varit alltid den man träffar ska spela att han är just den speciella, att han är annorlunda, han är inte som alla andra jag har träffat, att det går och lita på honom!! men vad han än säger, så är det bara ett spel! och jag går på de varje gång för jag har alltid hoppet! Hoppet om att någon ska vara annorlunda och är inte som alla andra jag träffat! Alltid bra i början men sen kommer sanningen fram.. Kärleken är den romantiska vägen till helvetet... trodde inte 1 och ett halft år , att det skulle ta sån tid att få mig att inse..

Men när något är föröverväldigande alltför smärtsamt att veta så förnekar vi det,
vi väljer att tro på något annat.
Men man kan inte gå vidare om man inte har accepterat sanningen.
Men vet sanningen nu, och förnekar inte den längre. Utan det ändå jag kan göra är, att gå vidare! Släppa det nu!

SKRIVET: 2010-06-06, kl 18:49:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

=/

image6

Vet inte vad jag ska skriva.. men efter detta samtal så förstod jag nästan att det va sant,det den anonyma komenterade..men vet fortfarande inte, men kommer aldrig få veta den riktiga sanningen.. men om det ska funka så bara att släppa det...

Men ibland är det svårt att tro på det bra när man bara har hör dåligt..Svårt och släppa det dåliga utan att tänka på det, när inget blir bättre, men som sagt alltid har man hoppet kvar, man stannar och hoppas, vill och tror att det ska bli bättre, att han ska ändras och det ska bli ett bra förhållande!
Har svårt att släppa, men en chans till, för vill kunna tro på honom.. älskar honom och vill vara med honom!..Men nu är det verkligen sista sen går det inte mer då är vi inte menade för varann..då är det bara att släppa taget..

Den anonyma som skrev, vill veta vem du är, känns som du känner chaly annars skulle du inte veta.. vill veta vem tjejen är som han hörde av sig till dagen efter vi gjort slut..... .vill veta! kan inte tro på det när du är anonym.......o han säger att det inte stämmer.. gör mig förvirrad... :S..

SKRIVET: 2010-06-06, kl 17:14:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vad ska man tro?

Oj sov jävligt länge idag vaknade vid 13 sen somnade om och vaknade vid 16 tiden haha, behövdes !, nu precis lagat mat, tonfisk gratäng med stekta sparris,champijoner och tomater, jättegott :)..
och det är så sköönt väder ute idag igen! men visst imorgon skulle det bli regn tråkigt! aldrig kan det vara fint länge!

Det blir bara ta de lugnt idag, Sonya och Ita kommer förbi så ska vi fika och lite så..blir nog trevligt!!




Alltid när man tror det är bra så kommer det upp något, som jag inte vill veta, men ändå vill man..
vet inte längre vad jag vill, vet inte längre vad jag ska göra eller vad jag ska tro på?..
Kanske dax och släppa taget?..eller man lita på den eller honom? åååh.. så jobbigt... aja..nu ska jag ta en cigg orkar inte tänka på de nu!!, skriver mer senare!!

SKRIVET: 2010-06-05, kl 21:42:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Överraskning!

Igår var det verkligen lyckat, syrran Johanna skulle ha fixa en överraskningsfest för hennes kille som fyller 25 :) haha så hjälpte till och fixa mat planka blev det :), och massa sprit!, så alla hans kompisar var där, han hade varit ute och jobbat sen kommer hem och blir jätte chockad när alla är där :) haha så det va kul och se han så överraskad! sen va där och drack och åt jättegod mat sen hade vi bokat bord på Loft! så massa dricka !! :D, så dansade och hade kul! verkligen lyckad kväll!

Och idag sjukt trött har jag varit, men lyckades ändå ta mig till min syrra Sanna för skulle fira henne och hennes son, så åt god mat och fikade :) mkt trevligt! sen gick med mamma hem en sväng och va där sen nu nyss kom hem i min lägenhet, funderar på vad jag ska göra idag...hmm..är sjukt trött orkar inte göra något men palla ändå inte sitta här haha, så det blir svårt:P



Exet Chaly o jag har pratat och massa, så ska försöka igen se om det funkar..men ta det långtsamt..o kollar..men visst blir svårt och jobbigt när han bor i gbg nu..men vill man så går det!

Nu ska jag se vad jag ska hitta på idag..hehe får se vad det blir! ha en trevlig lördag och sup lugnt! :D

SKRIVET: 2010-06-02, kl 20:10:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

jävla dubbelliv!

Han säger att han vill försöka men ändå kan han inte släppa det gamla... hur bra känns det när man vet att man inte räcker till utan han måste ha andra!!!!.. nää jag pallar inte längre!!! men alltid har man hoppet att han ska ändras men börjar förstå att han gör nog inte det, han vill ha sånt liv..jävla dubbelliv!!! vi förstår inte varann heller ser helt olika saker har jag märkt funkar inte dåå! o han vill inte satsa allt så då kommer det inte funka, han är så jävla blandad ibland känns som han verkligen vill sen en sekund senare känns som helt tvärtom.. blir helt förvirrad !
Dubbelliv..han vill bara ha mig när det behövs när han inte ha andra eller andra saker o göra..åh fattar inte.. men känns som min gräns har kommit nu!! värsta är han inte bryr sig.. då märker man verkligen!!


aja... sitter nu i lägenheten, Anna och Ita varit här nästan hela dagen.. fikat och ätit kebabtallrik och pratat ! men nu har de gått, så nu får se vad jag ska hitta på.. är så irriterad på Chaly.. att han inte kan säga nått, känns som bara allt är ett spel..så blandat, ibland känns det jättebra ju och ibland fattar jag ingetting!.........

SKRIVET: 2010-06-02, kl 12:12:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbigt!

Nu sitter i lägenheten, va hemma från jobbet idag mådde inte bra idag på morgonen men nu mår bättre... så ska till jobbet imorgon.. igår va med chaly fixade i lägenheten och åt kinamat och hade riktigt mysigt!! sen åkte han och tog examen idag på morgonen.. så nyss kom han förbi och sa sista hejdå innan han flyttade .... usch sjukt jobbigt va det... så nu har han åkt... flyttat till göteborg..värsta är att jag vill vara med honom..men kommer inte funka hur ska jag kunna lita på honom när han är där.. när jag inte ens kunde lita på honom när vi va i samma lägenhet .. hur ska de gåååå...?..... sjukt jobbigt och inte veta vad man vill eller hur det kommer att bli... bara och vänta och se vad som händer det enda jag kan göra..men denna väntan är sjukt jobbigt..

Nu ska packa upp det sista.. sen kommer Anna förbi så ska vi hitta på något.. blir nog ner en runda till stan får se...
trivs jättebra i lägenheten iallafall, jättefint och allt..men visst ensamt är det... men får väll vänja mig..


SKRIVET: 2010-06-01, kl 15:04:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Flyttar ! :)

Idag ska jag flytta in i lägenheten som ska ha i 3 månader :D, va och kollade på den igår sjuuuukt snyggt! och jättebra va allt! :):)! så fick nycklarna igår och idag ska dit snart hoppas jag på, väntar bara på att Chaly ska köra mig dit med alla sakerna.. men han har mkt o göra han flyttar till gbg imorgon .. va hemma hos honom igår och hjälpte honom och packa..så idag hoppas jag han kan hjälpa mig o köra dit sakerna iallafall...:), sen får se om han har tid o vara med mig en sista dag innan han flyttar, ha lite mys sen äta kinamat..men beror ju på om han hinner...

Precis packat klart mitt , så nu sitter hemma hos mamma o väntar på att tiden kan gå snabbare :) så jag kan åka dit:)

men skriver mer senare när jag har packat upp där och allt :) ha en bra tisdag! :)