SKRIVET: 2010-06-06, kl 18:49:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

=/

image6

Vet inte vad jag ska skriva.. men efter detta samtal så förstod jag nästan att det va sant,det den anonyma komenterade..men vet fortfarande inte, men kommer aldrig få veta den riktiga sanningen.. men om det ska funka så bara att släppa det...

Men ibland är det svårt att tro på det bra när man bara har hör dåligt..Svårt och släppa det dåliga utan att tänka på det, när inget blir bättre, men som sagt alltid har man hoppet kvar, man stannar och hoppas, vill och tror att det ska bli bättre, att han ska ändras och det ska bli ett bra förhållande!
Har svårt att släppa, men en chans till, för vill kunna tro på honom.. älskar honom och vill vara med honom!..Men nu är det verkligen sista sen går det inte mer då är vi inte menade för varann..då är det bara att släppa taget..

Den anonyma som skrev, vill veta vem du är, känns som du känner chaly annars skulle du inte veta.. vill veta vem tjejen är som han hörde av sig till dagen efter vi gjort slut..... .vill veta! kan inte tro på det när du är anonym.......o han säger att det inte stämmer.. gör mig förvirrad... :S..



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: