SKRIVET: 2008-08-31, kl 03:45:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen!

Nu sitter jag här och väntade på att Han skulle komma, men han kom aldrig fast han sa att han skulle... han hann säkert decka innan.. kanske var bäst så..
hade en riktigt kul kväll igår, va ute med Jasmine och Vicky ! Vi va på Loft och dansade loss :D sen va vi och efterfestade med några ! verkligen en kul kväll! fick dock inte träffa Han, fast han ringde typ heeela natten och ville men jag skulle på en efterfest med Vicky så kunde inte ses just då, men sen när vi väll skulle ses så ringde han aldrig igen. aja..sånt händer jag fick en kul kväll iallafall..!
Redan Söndag, bara 3 dagar kvar nu, vill verkligen iväg.. komma bort från allt! sen få se hur det blir mellan Han och mig när jag kommer tillbaka.. Han ska också iväg nu till Italien..hmm..få se hur det blir, vet ju vad som hände sist! Inte lika kul och få veta sånt. ibland vill man inte höra sanningen för det gör för ont!..skulle vara bättre och inte veta något! men alla säger att man ska vara ärlig, ärlighet vara längst.. så får väll inte klaga om Han nu är det!...
Ska städa mitt rum imorgon och börja packa lite :).
Men nu ska jag gå ut och ta en ciggarett sen gå och sova klockan är redan 4 snart..  Tiden bara rinner iväg..







SKRIVET: 2008-08-28, kl 18:19:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag.

Varför kan han inte bara förstå, kan det vara så svårt att bry sig om någon.. eller vad vill du egentligen? känns underbart men ibland vet jag inte vad vi står..men pallar inte ha det så, antingen är det bara vi! eller så glömmer vi allt..det ända jag vill känna är att du bryr dig! men känns inte som du gör det! 

Va nere på stan igår med Anna, åkte ner 10 på morgonen tror jag aldrig åkt ner så tidigt när man är ledig hehe, men Anna fick upp mig! :) så åkte ner shoppade! hämtade mina skor som jag hade lagt undan, helt förälskad i dom,  så fina är dom, sen köpte några tröjor o ett par byxor , och hämtade ut mitt klädpacket :) så de mesta av pengarna försvann igår haha, ska växla in resten till turkiet..
efter stan så hämtade min systers 2 döttrar på dagis och ena i skolan skulle passa dom hela dagen, sen när jag hade gått o lagt dom vid 9tiden, va verkligen helt slut! ville bara hem och sova. sen vid typ halv 10 kom syrran så kunde jag gå hem,  sen ringde Sandra frågade om jag skulle med ut.. så blev på lite festhumör, tog några öl och åkte ner till stan träffade några tjejkompisar :) satt och drack sen gick vi till De luxe, första gången jag var där och har bott i Växjö hela mitt liv haha, men de va okej där, mkt folk som va ute :) kul kväll blev det! 
idag va jag rättså trött, och sen vid 4 skulle passa min systers döttrar igen, så gick och hämtade dom. nu sitter jag här, är verkligen trött.ska snart hem till syrran och kolla på någon film med ungarna sen ska lägga dom , sen bara hem och soova. ska bli så sköönt!

Bara 6 dagar kvar!!! :) ska bli så sköönt att komma iväg nu. få lite sol och bad och shoppa!

SKRIVET: 2008-08-24, kl 23:25:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kräftskiva!



jag , mamma o lillasyrran!hahah

Idag mår man skit, efter festandet igår, vi hade kräftskiva på gården, så hela familjen, vänner och grannarna var med!, riktigt trevligt! Vi började äta vid 8 tiden, sen blev det att festaa! haha alltid galet på de gårdsfester vi har haft!, alltid slutar det med att dom står på bordet och sjunger med och dansar till låten som spelas! hahah, men de är alltid kul! och party tältet går alltid sönder för någon lyckas alltid trilla igenom det haha, Teddie var det som gjorde det denna gången haha!
Idag när jag vaknade låg det lite folk överallt..min bror, hans tjej låg på golvet i vardagsrummet helt nerdeckade hahah, sen sprang ungar runt lite överallt, min syrras pojkvän vaknade precis o syrran hade åkt till jobbet stackarn hon fick nog inte mkt sömn i natt. haha sen va det lite andra haha, jag gick upp och åt lite sen gick jag och la mig igen, har sovit hela dagen typ.

Nu är det inte långt kvar tills vi åker till Turkiet, Side, den 3 september åker vi! :) ska bli så skönt att komma iväg!
Lovat syrran att passa hennes döttrar, så imon vid 4 ska hämta ena på förskolan sen gå till ett dagis och hämta den andra. sen passa dom till 8-9 på kvällen. och ska göra de ända till Torsag!. fast man måste ställa upp :) sen blir inte mkt mer att göra ska träffa Alberto med :) sen ner till stan på onsdag, köpa ett par skitsnygga skor röda pumps med en rosett på ! fastnade för dom direkt! sen ska hämta ut mitt klädpacket som har komit nu :) sen växla in pengar till turkiet har inte gjort det än..så har lite att göra i veckan, känns bra!, hatar att inte ha något att göra , bara gå hemma är verkligen så seegt!..

SKRIVET: 2008-08-18, kl 12:10:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag.

Va ett tag sen jag skrev nu, har slutat jobba nu, va sista dagen igår.. fast ska jobba som timanställd där, fast vet inte hur mycket det blir..de kan vara lite jobbit och inte veta när de blir och hur mkt.

Måste börja kolla på lite andra jobb..så seeegt, orkar inte skaffa nytt jobb..men måste!.. fast ska vänta lite.. åker till Turkiet snart, så efter det så ska jag kolla jobb. så nu innan blir de bara leedigt! :)

Beställde lite kläder igår, 2 snygga tunikor sen lite andra saker:), och sen skitsnygga tallrikar, som jag ska ha när jag flytta hemifrån, när det nu blir haha.

Har inte så mkt o skriva, har inte hänt så mycket bara jobbat typ..eller joo har börjat träffa A igen :) känns faktiskt bra. få bara se vad det leder till, de andra gångerna har ju inte funkat precis..Vi har haft våra bra och dåliga stunder. Han säger att han har ändras men kan fortfarande inte lita på honom, det gör ont att inte veta vad som är sant, Vill att det ska vara sant för det låter så bra, men vet inte längre vad jag ska tro...Varje gång verkar han har ändras som han säger, men ord räcker inte för mig längre, Utan nu får han visa det genom handlingen. Men ska ge de en chans. För vill verkligen vara med honom! :) Hoppas bara han känner samma som jag..

Efter jobbet igår skulle sova lite vid typ 19, va så trött. skulle bara vila sen vaknade idag haha vid 11, verkade behöva sova. :P 16 timmar sov jag typ..men de va sköönt! :)
Förra helgen träffade tjejerna!, va ett tag sen jag sååg dom.  så va kul och träffa dom, vi förfestade hos Jasmine sen stack vi till Grace premiären, hade riktigt kul har inte haft så kul på länge!. hade riktigt ont i fötterna efter den kvällen hehe, vi dansade verkligen loss :D


tjejerna :)<3




SKRIVET: 2008-08-04, kl 17:01:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

:)

Äntligen har mamma,pappa och lillebror åkt :) hah är hemma själv nu några dagar, så sköönt ska det bli :)..helgen va lyckad, fredagen ringde Jacqueline så vi förfestade hemma hos henne, vi och några tjejer till sen stack vi till Loft :) det va roligt! Mkt folk som vanligt, men de ska det ju vara :) Lördagen va så trött, men hade lovat Anna att hitta på något, så vi bestämde att vi skulle ha lite fest i lokalen. så frågade mamma och jag fick nyklarna :) men sen kunde ändå inte Anna, så trååkigt! men hon hittade ingen barnvakt, pappan ställer ju aldrig upp, bara när det passar han.. aja, men Sonya,Ita,Eleni och jag började förfesta hemma hos Sonya sen stack vi upp till lokalen. så kom det folk. :)   det var helt okej. förutom att jag gick hem och deckade vid typ 2 tiden haha, men festen fortsätte nog en stund efter haha  tror jag...igår kom 2 st över så tog de lugnt och så kollade på lite film :) . Va så sköönt att vara ledig idag, ska ner till affärn nuu sen förbi Anna en stund :)
sen måste jag nog städa lokalen, har inte gjort det än... så seegt.. Sonya och dom skulle hjälpa mig men dom har åkt till Halmstad nu...så får se när jag orkar städa haha.