SKRIVET: 2010-12-31, kl 17:27:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

3rätters.

Nu har hunnit sova lite, duschat,hittat kläder,klätt på mig,och nästan sminkat klart mig, jag håller på nu och hjälpa mamma med maten, 3rätters blir det, menyn ikväll blir, först fördrink med lite tilltugg sen,
Förrätt : tarteletter med skagenröra.
Varmrätt: Hasselbacks potatis , fläskfile inlindad i bacon, champinjonsås.
Efterrätt: Chokladmousse med grädde och färsk frukt.
Så gott kommer det att bli:) hoppas jag iallafall hehe.  Jag lägger upp bilder på det sen:) men nu måste gå o fixa klart resten.
Förrätten:
Varmrätten.
Efterrätten

SKRIVET: 2010-12-31, kl 13:41:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nyår!

Idag är det nyårsafton  :) Snaart ett helt nytt år och hänt massa detta år och kommer förmodligen hända massa roligt och tråkiga saker nästa år med men får hoppas att det blir mest roliga saker :)
Jag kom nyss från jobbet nu, jag fick gå tidigare för att de va lugnt på jobbet :) så det va skönt så nu hinner jag vila lite nu med :) så jag är pigg ikväll och inte hinner decka innan 12 slaget hehe.
Men nu ska gå och vila nån timme, sen blir det in i duschen, sen fixa mig och hitta kläder, inte bestämt än vad jag ska ha på mig :P men jag hittar nog något :) sen hit till mamma kommer min bror, hans tjej och deras barn, sen min syrra Sanna, hennes kille och syrrans barn, sen lillebror och hans tjej :) 17-18st med alla ungar blir vi :) så mamma har fullt upp nu. men jag ska vila lite först sen får hjälpa henne om jag hinner hehe, jag hjälpte ju henne igår :).
Gott nytt år på er om jag inte hinner skriva mer senare :)

SKRIVET: 2010-12-30, kl 22:16:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snaaart!

Snaart nytt år, känns som det kommer att börja braa :) Imorgon är det nyår :) först blir det jobb sen blir det fest :), jag ska vara hemma och äta först med allihopa :) sen blir det träffa anna och sonya eller om dom kommer hit, får se sen blir det iallaafall fest:)
Jag har hjälpt mamma nu och städat och fixat för i imorgon :) Vi har haft fullt upp! men nu ska strax mot sängen :)
sen imorgon lite innan 6 på morgonen så blir det mot jobbet :P, sen hem och fixa mig :) Nu har jag iallafall bestämt kläder tror ja kanske byter imorgon haha, mne ni får se bilder imorgon eller dagen efter :)
men jag skriver mer imorgon om jag hinner annars får ni ha en underbar kväll o natt imorgon!

SKRIVET: 2010-12-29, kl 19:33:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

2 dagar kvar!

Bara 2dagar kvar nu till Nyår :D, Jag jobbade sent idag och imorgon med ska jag det men sen jobbar jag tidigt på nyårsafton så då kan jag gå tidigt :).. Jag ska först va hemma och äta 3rätters med mamma,lillebror,hans tjej,sen min bror, hans tjej och deras barn sen min syrra Sanna och hennes kille och min systers barn :) sen kanske några mer, sen blir det feesta, och träffa Anna och Sonya sen får se vad som händer :) Festa blir det iallafall  :)
Vet inte än vad jag ska ha på mig, har ju inte köpt något nytt så jag får hitta något gammalt :P men ska kolla det imorgon, klänning nu kommer ju bli skitkallt, så kanske lackleggins och nån snygg top men de kommer också bli kallt ju, ååh jag vill ha värme! och vad ska man ha för skor i denna kyla? Pumps är ju för kallt och jag har inga snygga stövlar =/.. ooh vilka problem man kan ha hahaha...
men nu ska jag glo lite på tv sen får se vad som händer :) men ha en bra kväll!

SKRIVET: 2010-12-28, kl 21:32:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

All we had is gone now.

SKRIVET: 2010-12-28, kl 20:37:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag.

Jaha nu va det tisdag, seg dag det har varit idag, och varit mycket på jobbet idag, och va uppe i resturangen idag med, dom behövde hjälp där.. men jag slutade vid 14 tiden så det va skönt, så gick hem och vilade det behövdes.
Nu blir de bara lugnt idag, usch börja känna mig sjuk med =/.. inte bra.. Jag vill inte bli sjuk nu!..Får hoppas att jag känner mig bättre imorgon, jag ska ta mig ett varmt bad nu sen blir det mysa mig ner i soffan och kolla en film :).
Ha en bra tisdag! säg till om ni vet någon bra film :)

SKRIVET: 2010-12-27, kl 21:47:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skräckis!

Nu sitter med Emil och min lillebror Johan och hans tjej Linnea och kollar film och dricker te :) vi kollar på någon skräckis , vet inte vad den heter men den verkar läskig! så nu ska se den, sen ska sova för ska ju upp och jobba tidigt imorgon..
Men hoppas ni får en bra kväll :) jag skriver mer imorgon.

SKRIVET: 2010-12-27, kl 17:19:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig.

Idag ha man varit ledig, det har varit riktigt skönt:) jag har varit ute en sväng annars bara varit hemma och tagit det lugnt..imorgon jobb igen och till fredag. sen ledig helgen och på fredag är det nyår:) jag har inte riktigt bestämt än vad jag ska göra, men festa blir det iallafall:)
Och jag har anmält mig till en makeup artist utbildning nu i Kalmar, men inte säkert jag kommer in än. men får hoppas :) och den är redan i februari. så jag får bo hos syrran och hennes kille :)
Men nu ska jag fixa någon mat får se vad jag ska laga :) något gott iallafall och absoulut inte julmat , det har man ätit nu varje dag sen i torsdag lunch och kväll så mår illa jag bara tänker på det haha:P
men jag skriver mer senare.

SKRIVET: 2010-12-27, kl 17:13:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

....

Det visade sig att han inte tyckte om mig som jag trodde.
Hur det kan göra ont på ställen i kroppen som man inte visste fanns, att man kunde tro så fel om någon.
oavsett antalet frisyrer du har eller hur många gym du går på eller hur mycket vin du dricker med dina vänner,
ligger du fortfarande i sängen och ältar varje detalj och undrar vad du gjorde för fel och hur du kunde missförstå.
Och hur, för ett kort ögonblick du kunde tro att du var lycklig. Ibland intalar du dig själv att han ska förstå och komma till dig. Och efter allt det, hur lång tid det nu tar, åker du nån annanstans och träffar människor som får dig att känna dig värdefull, och du hittar till slut de små skärvorna av din själ och hela den där sörjan, den bortslösade tiden av ditt liv bleknar till slut bort.

SKRIVET: 2010-12-26, kl 17:41:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Julen.

Julafton blev bra, men slutade sent ju så det va lite tråkigt men kom hem vid 17tiden så jag missade precis tomten hehe men han lämnade paketen till mig ändå för jag har varit så snäll:), jag fick mest presentkort, sen smink och sånt,tavla,gardiner,smycken hmm kommer inte ihåg mer men lite andra smågrejjer men ja är helt nöjd:) men gått så snabbt och knappt känts att det har varit jul.
Och så skönt nu att jobbhelgen är över :) så nu är ledig imorgon sen också 2helger i rad :) så jäävla skönt:)
Ikväll blir nog bara lugnt :) får se vad som händer. Imorgon ingen anning vad som händer kanske ner en runda på stan och shoppa lite eller ska jag vänta med shooppningen till slutet av januari för då ska till gbg och shoppa loss hela helgen :) kommer att bli kul!
men jag skriver mer senare och sen ska lägga ut bilder med från julen men dom kommer senare när ja orkar hhe
Här kommer lite bilder från Julafton:)
Vår gran med massa julklappar
Syrran Sanna, sen min andra syrras kille Magnus med deras och min ´lillasyrras son:)
Daniel min syrras ex son sen lillebror johan som håller min lillasyrras son Neo och sen min brors son daniel :)
:)
Min brors dotter Madde och min systers son Neo :)
Tomten med min lillasyrras Amandas son:)
Syster Sannas dotter Nathalie och min bror Teddes dotter Madde :)
Syster Sannas döttrar :)
Totte min lillasyrras kille och sen min bror Teddes son Daniel :)

SKRIVET: 2010-12-24, kl 07:24:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Julafton!

Idag är det julafton, känns verkligen inte som det, utan nu ska strax ut och ta en cigg sen ska åka till jobbet :(..segt med jobb idag och är verkligen trött och man blir ännu tröttare när man vet att man ska jobba hela helgen med.
Aja det blir säkert en bra julafton ändå:) man får se det bästa och göra dagen bra fast man är på jobbet :)
Men jag hoppas alla får en riktigt bra jul och massa julklappar :) GOD JUL!

SKRIVET: 2010-12-23, kl 23:00:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart dax..

Snart dax att sova men just nu sitter och kolla en film på tv på 3an, Holidays tror jag den heter, den är bra:), innan dess blev det Mcdonalds riktigt gott va det, unnar mig nu sen efter jul blir det inget sånt:)
Efter filmen blir det sova eller snart dax och sova blir nog inte se hela filmen är riktigt trött, men jag börjar inte förens halv 9 imorgon men ska ändå försöka vara på jobbet ganska tidigt vid innan 8 så jag gå så tidigt som möjligt :p
Jag har också bestämt att i slutet av januari ska jag åka till någon stad, Gbg blir det nog och bara shoppa loss :) Älskar och shoppa :)
aja jag skriver mer imorgon, ha en fortsatt bra kväll :) Godnatt !

SKRIVET: 2010-12-23, kl 18:45:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sista minuten.

Nu hemma från jobbet och stan, va en runda nere på stan med mamma efter jobbet, hon skulle köpa det sista, haha alltid är hon ute i sista minuten. så ikväll blir det att hjälpa henne, fixa med maten, städa och allt, som hon alltid ska göra i sista minuten.. Känns verkligen inte som det är Julafton imorgon, jag har ingen julkänsla alls.. säkert för jag ska jobba nu hela tiden och slutar sent imorgon med=/.. och är sjukt trött varit mycket idag på jobbet, alla förberedelse på all mat, och jag va i dieten med så alla specialkoster ska ju ha jul mat imorgon med så va massa småsaker att göra mycket tänkande..jobbigt va det. och va lite folk idag med och imorgon blir det ännu mindre, alltid lite folk på julafton men sen nu 2sjuka med som skulle ha jobbat, så blir ont om folk imorgon och förmodligen mycket att göra.. men jag hoppas att jag kan sluta någorlunda tidigt ändå..
Imorgon blir det fira jul här hemma hos mamma så då kommer pappa, syrran Johanna och hennes kille, sen min lillasyrra Amanda,hennes kille och deras son, sen min syrran Sanna, hennes 3barn och sen hennes ex och hans 2 barn, sen min äldsta syrra gille,hennes kille och deras 2barn och sen min bror och hans tjej och deras 3 barn, sen mormor och morfar, hm tror inte jag har glömt någon :P så blir ganska många..men det är alltid kul:)
så det är tråkigt att jag jobbar till 17tiden:(.. missar allt de roliga ju, vi brukar börja med dricka glögg, sen julmaten, sen massa gott och sen kommer tomten och sen äter man mer gott och senare gröt..haha fan vad man äter, men för mig blir det julmat på jobbet :P
aja, nu måste gå och städa och fixa lite, så mamma blir klar tills imorgon hon ska ju alltid vara i sista minuten med allt:P

SKRIVET: 2010-12-22, kl 22:29:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Only just a dream

I was thinkin about him, thinkin about me
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, it was only just a dream.
Will he come back? No one knows
I realize, it was only just a dream.
Now i can't take it, knowing it was not real
Didn´t give him all, I guess now I got my payback
Thinking about you, easy to be with you
but i guess that it wasn't enouht.
And now it's gone, I wish I could give you everything.

SKRIVET: 2010-12-22, kl 21:51:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Makeup utbildning.

Kollade på den filmen innan, den va bra, lite seg ibörjan men sen blev den spännande och bra :), sen har bara tagit det lugnt verkligen en slapp dag haha, och nu suttit vid datorn och kollat lite makeup utbildningar, jag vill gå en men finns ingen i Växjö, utan bara i Gbg, Malmö och Sthlm, men hittade en i Gbg som verkade bra och inte jättelång men visst den kostade 29900kr. så blir inte än, och måste se om man kan ta ledig från jobbet då utbildningen va 1-2 månader hmm kommer inte riktigt ihåg eller om man kan ta ledig så, och sen vill inte gå en så lång, vill ju bara gå en för tycker det är kul och sminka och vill lära mig mer, får se hur det blir:P

Nu ska bara glo på tv och imorgon jobb igen, det har iallafall varit skönt att vara ledig:) men nu jobb hela helgen :(
men ja skriver mer senare..

SKRIVET: 2010-12-22, kl 15:03:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pizza och film.

Lillebror och hans tjej är nere i affären och köper pizza nu , det ska bli riktigt gott :) Jag kände inte för att laga mat så efter jag sagt att jag bjuder på pizza så gick dom ner så slapp jag det :) hehe
sen har jag köpt massa godis och annat gott med. Så har jag hittat massa bra filmer som jag ska kolla på ska bli skönt och bara ta de lugnt idag just för sen jobbar heela julhelgen =/, segt men nu är inställd på det så de blir nog ganska lugnt och bra med pengar i januari med :)
men nu ska jag vänta på dom sen blir det film, jag ska se denna film trailern där nere, den verkar vara bra :) jag säger sen hur den va sen :)

SKRIVET: 2010-12-22, kl 12:28:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig!

God morgon :) Nu ligger i sängen har precis vaknat, sov ganska skönt..lite tänkande men tillslut somnade jag..
Igår satt jag och Anna och snackade massa, pratade massa minnen och om allt och inget :P mycket trevligt det blev några glas vin med och Pia kom också förbi och ville veta om förhöret men det blev massa annat prat med :)
Idag vet inte riktigt vad jag ska göra, just nu efter jag va ute nyss i kylan och tog en cigg så känner verkligen inte för att gå ut utan bara ligga i sängen heeela dagen och kolla film och äta massa gott heheh får se hur det blir.
men nu ska försöka ta mig upp ur sängen, äta lite frukost och så.

SKRIVET: 2010-12-21, kl 18:06:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förhör..

Nu har precis suttit och snackat med Anna och druckit te, snackat massa..Innan idag va jag på förhör om Kräftskivan... ja ni som vet, vet vad ja pratar om.. Va väldigt jobbigt, just för att stå emellan 2st som man känt hela livet, mycket frågor va det, men kommer inte ihåg så mycket utan sa det jag kom ihåg bara.. Hoppas bara inte jag behöver vittna nu i en rättegång.. men det blir inte än, om en månad trodde polisen... men får hoppas att de inte blir att jag behöver vittna just för hon har erkänt.. men får se vad som händer.. bara att hoppas på det bästa för båda!

Jag sökte 3 lägenheter nu med, eller gjorde intresseanmälan, 2 på öster och en annan hmm kommer inte ihåg va gatan hette men nära stan iallafall.. så får hoppas att jag får erbjudande på någon iallafall!..
Vill ha egen läägenhet nuu!
och det är bara och säga till om ni vet någon ledig lägenhet!
Nu väntar på att Anna ska komma tillbaka, hon skulle bara hem och lägga sin dotter Bella, sen kommer hon hit så ska vi sitta och dricka lite vin och bara prata en massa alltid lika trevligt! För äör ledig imorgon, så jävla skönt, så kan få soova ut imorgon!
men jag skriver mer senare.
Ha en bra kväll.


It wasn't enough for you.

SKRIVET: 2010-12-20, kl 18:32:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så fel man trodde...

Seeg måndag det har varit, en hemsk måndag!..Jag kom nyss från jobbet, varit lugnt och skönt på jobbet men jag har varit jäääävligt trött, kunde inte sova i natt..
och nu är hemma från jobbet.. jag ska ta mig en dusch nu snart sen bara ligga och kolla film..
Helgen i Halmstad va helt underbar..Att det kunde kännas så bra men ändå sluta såhär, jag ville inte att helgen skulle sluta om jag visste, men jag visste inte och nu försent att göra om.





Att man kunde tro så fel om något som kändes så bra..
Man borde ha fattat, och gått tidigare innan man föll.
Känns som det är alltid det spelet dom vill spela.
Hoppet va kvar och jag trodde, men hade så fel.
När man tillslut lyckas tro på något eller någon, så hade man fel.
och tankarna går hela tiden vad man gjorde för fel?.
Bara massa fel, hur kan det kännas så rätt när ändå allt slutar fel ?
och man har fel om allt?

SKRIVET: 2010-12-17, kl 12:53:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halmstad.

Maassor snö ute nu och det slutar inte snöa heller , idag blir det till Halmstad, skulle inte åkt dit först men nu blev det så ändå.. och stannar nog till söndag..
Eller tror jag åker dit man vet ju aldrig kan ju bli inställt nu när de är sånt här väder, men får hoppas på det bästa! Jag ska ta bussen dit vid 15, så måste ta bussen ner till stationen 14.20.. så hinner jag nog om inte den bussen ner till stan är försenad som den alltid brukar vara...
aja, nu måste gå och fixa mig och packa ner de sista :). men jag skriver mer sen eller när jag kommer fram om jag får tid hehe:P
Ha en bra fredag!! :)

SKRIVET: 2010-12-16, kl 21:02:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-12-16, kl 20:46:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Leedig!

Jag är ledig nu i 3 dagar såå sköönt! :D jag vet inte riktigt vad jag ska göra, får se vad som händer..
Idag har det bara varit jobb sen bara varit hemma och tagit det lugnt, sen kom syrran Johanna så jag, syrran och lillebror åt massa gott och satt och snackade:)
Nu ska kolla och se om jag hittar någon bra film, bara ligga i sängen och kolla film och äta massa gott .

Jobbigt och veta att man inte räcker till..skulle vilja ge dig allt, men ibland kan man bara inte fast man skulle vilja.


SKRIVET: 2010-12-15, kl 16:58:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kalllllllt!!!

Nu är hemma från jobbet, usch är helt stelfrusen!! behöver värme!! sjukt kallt att stå o vänta på bussen o man blir ju inte ens varm när man kommer hem i värmen, de tar sån jäävla tid!Jag hatar o frysa :( o ingen som kan värma mig! och skulle behöva en helkroppsmassage med, har sjukt ont i ryggen och hela kroppen!  åh de skulle vara sååå skönt!..

Jobbet idag va jätte lugnt, så jag och Kadde städade 4 kylar tog ett jävla tag och sjukt jobbigt men vi hade ganska kul med ;) hahah.
Nu ska bara ta de lugnt, ska se om lillebror o hans kompis kan åka ner till affären o köpa pizza :) Mmm de skulle vara gott, haha jag kommer bli ett fetto snart :P men långt till sommaren så jag hinner nog träna o inte äta sånt skit tills sommaren så jag får fin kropp till dess :)
men jag skriver mer senare, ska kolla efter lägenheter nuu o sen tvätta och diska med så mamma blir glad när hon kommer hem :) ha det så bra i kylan!

SKRIVET: 2010-12-14, kl 22:22:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt..

Nu kollade nyss desperate housewifes, sjukt spännande, hatar när de slutar så man vill bara veta, men så va det sista med! så störande , någon som vet när det börjar igen?..
Har kollat massa privatlägenheter nu men hittar inget..kollat massa olika men ingen som har lediga lägenheter ju..eh bara o vänta ..

aja godnatt..

SKRIVET: 2010-12-14, kl 20:42:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag!

Hmm funderar på vad ja ska fixa för mat till mig o lillebror, mamma jobbar :P o jag har sovit sen jag kom hem från jobbet haha, somnade va så trött :P så jag har inte hunnit laga någon mat, försöker få lillebror att åka o köpa pizza eller något för jag orkar inte laga mat men han orkar inte o inte jag heller haha.

Desperate housewifes börjar snart med måste gå o fixa någon mat innan det börjar hehe
men jag skriver mer senare!

SKRIVET: 2010-12-13, kl 19:44:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos syrran!

Nu sitter jag här hos syrran, passar hennes döttrar, kom hit 18.30 , hon o hennes kille skulle på bröllopsmiddag eller nått..så ska passa hennes döttrar Nathalie och Nikita tills dom kommer hem igen, de skulle inte bli så sent.
Så innan har vi suttit och målat och kollat julkalendern och nu gick precis och la dom, såna änglar är dom, borsta tänderna och byter om till pyjamas sen lägger sig i sängen, så bara bädda om dom och ge dom godnatt puss sen sover dom:) finns det snällare barn? hehe.
Men nu ska gå o kolla lite på tv..o vänta på syrran. jag skriver mer sen när jag kommer hem:)
Hoppas ni har haft en bra måndag! :)



Föresten jag tackade nej till lägenheten.. kände att de va för långt från stan o fel område, vill bo närmare stan o en finare lägenhet med :P så jag får vänta lite till, men snart så måste jag ju få den lägenheten jag vill ha :P

SKRIVET: 2010-12-13, kl 17:16:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fått lägenhet!

Jag har fått en lägenhet, jag ligger på första plats och inflyttning 1januari redan, men vet inte om jag vill ha den, på kungsvägen vid mariekyrkan.. så en bit från stan ju:(.. åh så svårt o bestämma mig!! haha så kräsen är jag :P men om jag ta denna lägenhet så kommer förlora alla mina poäng så kan inte flytta eller få ny lägenhet på flera år ju=/.. o jobbigt och måste ge besked så snabbt som möjligt.
inte bestämt än.. ska tänka på det idag med, sen ska se om jag ska ta den eller inte. Svåårt! Vill ju ha fixat körkortet innan med ju:P.. aja.. får se hur jag gör.
Så ser den ut..

SKRIVET: 2010-12-13, kl 17:05:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Passa systers döttrar!

Nu hemma från jobbet och från stan, nu ska äta lite sen ska hem till syrran och passa hennes döttrar Nathalie och Nikita :) sen resten av dagen blir bara lugnt, jobb igen imorgon..och resten av veckan med.. seegt ! men det brukar gå ganska snabbt, så det är skönt!
Men nu ska äta lite, sen blir det till syrran, men jag skriver när jag kommer hem, kommer inte ihåg hur länge jag skulle passa dom. men skriver sen:)
Min systers döttrar Nikita och Nathalie :)

SKRIVET: 2010-12-12, kl 22:04:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Underbar helg i Halmstad!

Nu kom nyss hem från Halmstad, haft det underbart där :)Fredagen när jag kom tog vi bara ta det lugnt o kollade film, sen lördagen blev det bio vi såg Due date sjukt bra och rolig film :) den måste ni se!!! :), sen efter bion träffade vi hans kompisar så va vi ute mycket trevligt se blev det Mcdonals o sen sova :) och idag blev det bara lungt sen bussen hem 20 i 7, usch hemsk bussresa, kallt som fan på busssen och resan kändes sov evighet :(.. sen skulle vänta på bussen med så ja kom till Teleborg och går knappt några bussar på söndagar heller..så va jobbiggt menmen nu är jag hemma iallafall.. fast tråkigt att vara hemma ville vara kvar där!..
aja,. nu ska äta lite sen blir de fixa sig för sängen , men jag skriver mer imorgon, hoppas ni haft en bra helg ni med :)

SKRIVET: 2010-12-09, kl 20:09:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Just one look...

Something about the way that you workin me,
teasin me, pleasing me, easily boy, I'm addicted to you
Got a have ya for all the things that u do
It something bout this feeling, it's crazy,
amazing that stays with me all night and day,
Makes my temperature rise
Boy you has got me so hypnotized

I'm feeling something that I can't understand
It's like i'm captured by the touch of your hand
Its so vibe it's your style it the way the that u smile
Get a little rush when I hear your name
It's all magnetic with your hand next to me
Holdin' me close happens so naturally
We connect, its electric, this felling inside

It's amazing how u drive me crazy
Boy keep doin' what you're doin'
Cause you're really gettin through to me
Day and night babe u know I can't fight it
Just one look into my eyes and u know u got me hypnotized!!

SKRIVET: 2010-12-09, kl 19:47:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart helg:)

Nu är det snaart helg så jävla skönt :), är ledig denna och nästa helg:), jag jobbar imorgon med fast slutar tidigt sen blir det nog till Halmstad :):). och förmodligen blir jag där hela helgen :).
idag har inte gjort något, bara tagit det lugnt, så trött efter jobbet.. så nu bara väntar tills tiden ska gå så man kan gå o sova så tiden går snabbare sen jobb sen Halmstad :)
Igår va jag hos Anna , köpte massa gott va så sjukt sugen på choklad haha alltid när ja man ha mens så blir sjuuukt sugen på choklad :P så vi satt och åt massa och bara snackade sen gick hem o sov.
O nu bara längtar till Halmstad tills jag får träffa han :) o ha en underbar helg ihop:) som vi haft alla andra gånger med :)
men jag skriver mer senare hoppas ni alla haft en bra torsdag :)

SKRIVET: 2010-12-08, kl 17:46:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Affären sen Anna :P

Nu ska först till affären med mamma, sen ska jag till Anna en sväng, ska ner till affären först köpa massa gott, jag är så sugen på choklad o kakor Mmm :D
men jag skriver mer när jag kommer hem,, nu blir det ut i snön och kylan :(.. usch kaalllt!

SKRIVET: 2010-12-08, kl 16:15:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag.

Svar till Pia : Självklart får du vara med och se Devil :), hah dom vågar väll inte se den. jag tror inte jag har sett den filmen så ska se trailern och kolla :).

Nu kom precis hem från jobbet, gick bra på jobbet, va uppe i resturangen lite idag med för dom behövde folk :). Redan onsdag, skönt att dagarna går snabbt för jag vill ha helg :)
men usch vad kallt det är ute och så mycket snöö ! men visst snön får ju inte försvinna nu, måste ju vara kvar till jul iallafall:)
Nu ska bara ta de lugnt, sen ska hem till Anna en sväng ska förbi affären med köpa massa gott, är sååå sjuukt sugen på choklad och kakor Mmm :D, jag är ett riktigt kak och chokladmonster :D haha

SKRIVET: 2010-12-07, kl 19:57:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Utomlands?

Idag har det bara blivit lugnt, innan kollade på film Streetdance 2, va en bra film:) jag älskar dansfilmer, men dom bästa dansfilmerna är You got served och Honey :)
Sen har också den filmen Devil den nya, men den verkar läskig så vågar inte se den själv :P min bror och hans 3 barn va här innan, så min brors dotter hon sa att hon ville se den, hon älskar läskiga filmer :P så jag får väll se den med henne nästa gång hon kommer :)


Nu blir det bara lugnt, väntar på att desperate housewifes ska börja :D, så sjukt bra är de:) ska ut och ta en cigg nu, så jäälva massa snö har det kommit..och det bara fortsätter , men ganska mysigt! fast kallt förstås, jag längtar till sommaren, hoppas vi får en lika bra sommar som förra:) Sol och värme så underbart!!
Vill åka utomlands nu i maj.. men vet inte än. måste ta ledig från jobbet med,. isåfall blir det sista minuten någonstans och förmodligen bara en vecka, ta de som finns, inte turkiet iallafall, haha de får räcka har varit där 6 gånger nu, så jag måste testa något nytt :P Men vill bara åka utomlands njuta, sola och bada, inte festa än massa, för de har jag gjort innan med eller varje gång man varit utomlands, fest varje dag.. men nä nu skulle bara åka nånstans kolla runt och bara njuta av värmen och solen:) men får se hur det blir, jag behöver ju också spara pengar till min lägenhet och till körkortet. Jag måste ta tag i mitt körkort nu först nu med, helst innan jag flyttar om jag hinner..ska börja i januari med det har jag bestämt, ska börja körskolan o köpa ett sånt packet, om jag inte hittar någon intensivkurs här i Växjö förstås, vet inte om det finns, vet någon om de finns i växjö??isåfall ska jag ta det:) så jag får körkortet snabbt sen köpa bil åh de skulle va så skönt o ha det! så jag får nog vänta med utomlands resa så jag har råd med körkortet och allt till lägenheten heeh eh får se hur jag gör :)


men nu ska ut o ta ciggen :P sen blir de tv och vänta på desperate housewifes :)







SKRIVET: 2010-12-07, kl 14:12:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

If I were a boy..




If I were a boy, even just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it Cause they stick up for me

If i were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy, I would turn off my phone,
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home

If I were a boy I think I could understand,
How it feels to love a girl I swear I'd be a better man
I'd listen to her Cause I know how it hurts
When you loose the one you wanted Cause he's taken you for granted (Granted)
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you, you got it wrong.

But you're just a boy
And you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed


But you're just a boy..

SKRIVET: 2010-12-07, kl 12:32:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Godmorgon, nu har jag vaknat, vaknade först vid 4 haha och trodde jag skulle upp o jobba så tänkte varför ha jag inte ställt klockan hha så när jag precis skulle ställa alarm kom ja på att jag va ledig haha, va borta man kan va ibland :P men sköönt och sova ut idag...
idag vet inte vad jag ska hitta på får se, ska gå o äta frukost nu iallafall..
Jag skriver mer senare.

SKRIVET: 2010-12-06, kl 22:44:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Just wanna be happy.

SKRIVET: 2010-12-06, kl 21:54:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos Anna :)

Nu kom nyss från Anna, va förbi henne en sväng, satt och snackade massa och drack te, mycket trevligt va det! Länge sen! kollade hennes nya lägenhet med mycket fint :), bara längtar nu tills jag får en egen lägenhet med :)
Nu vet inte riktigt vad som händer jag är ju ledig imorgon, så skönt är de, soova länge imorgon!
men jag skriver mer senare tro jaa

SKRIVET: 2010-12-06, kl 18:35:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Julklapparna klara!!

Nu kom nyss hem från stan, har shoppat och fikat med Sonya och Anna :), så nu har jag handlat klart alla julklappar :) så sköönt att ha de klart :), men visst nu är man ganska fattig jag hade 20pers att köpa julklappar till så de blir ganska mycket pengar..:P men nu är det gjort :)
Imorgon är jag ledig :):) så ska strax hem till Anna en runda sen får se vad som händer :)

SKRIVET: 2010-12-05, kl 23:30:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Want to know..

Got me tripping thinking of what could be
between you and me (you and me)
But still I need to know
Should I keep this feeling or let it go
I cant wait no more
So now the time to speak your mind
and show me what you feel
So tell if you wanna take
A chance on something realGotGot me tripping thinking of what could
Nu blir det mot sängen, Jag ska upp vid 5 tiden imorgon.. usch ta bussen imorgon med som kommer säkert vara försenad som alltid, det har varit så skönt nu när pappa har kört mig hela helgen hehe:) så snäll pappa jag har:)

Imorgon jobb och stanv  sen får se vad som händer är ju ledig på tisdag, skulle till Halmstad.. men de blev inte så nu.. synd menmen... aja.. Godnatt.



Got me tripping thinking of what could be between me and you.
But still I need to know should I keep this feeling or let i go
It's hard to wait, I just want to know.

So now the time to speak your mind and show me what you feel,
So tell me if you wanna take a chance on something real.
I want to know if this is real or just a dream..

SKRIVET: 2010-12-05, kl 22:00:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seg..

Alltid söndagar så seega, hela jag är seeg idag, bara vänta på att tiden ska gå så ja kan gå o sova, men kommer nog ha svårt att sova i natt, för vaknade nyss, somnade innan, skulle bara vila lite men somnade och vaknade nu:s.. så får se om ja kan sova sen.. men fortfarande trött så de går nog.. imorgon jobb igen men slutar tidigt .. då ska ner till stan med Anna, jag ska försöka handla klart dom sista julklapparna..men har handlat 15 av 20 julklappar så bara 5kvar och vet ungefär vad jag ska handla till dom..så de är skönt..

aja.. nu ska jag gå o sega framför tvn ..se om de är något bra där..

SKRIVET: 2010-12-05, kl 18:22:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbhelg över!

Nu är jobbhelgen över såå skönt, men de har gått bra på jobbet och gått riktigt snabbt :). så nu är man ledig 2helger i rad så jävla skönt :) Nästa jobbhelg blir julhelgen, inte lika roligt menmen..de får gå. sen är ledig nyårshelgen så de är bra, :) får festa igen allt då:)
Nyss va min bror o hans tjej o deras dotter här, så snackade o fikade lite med dom och nu ska se om jag hittar någon bra film jag kan kolla på orkar inte göra så mycket annat :P, såå trött efter jobbet..långa pass..
men hoppas ni har haft en bra helg :) jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2010-12-03, kl 22:40:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seg fredag..

Så seg och tråkig fredag, den började bra men nu på kvällen inget att göra.. o ska upp vid 5 imorgon för att jobba så inte så mycket man kan hitta på vid denna tid.. får väll lägga mig och kolla film men tråkigt själv juu.. hmm får se vad jag ska hitta på..
Kollade lägenheter innan, kollade runt överallt men hittar faaan inget ! Vill ha läägenhet nuu, ingen som vet någon ledig lägenhet??.. 2a eller 3a??? säääg till isåfall?

aja.. hoppas ni iallafall ha en bra fredag.....




Bara väntar och ser, mer kan jag inte göra... sen är det bara hoppas på det bästa..

SKRIVET: 2010-12-03, kl 19:32:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bakad potatis med skagen!

Nu kom precis hem har jobbat sen efter jobbet blev det ner en sväng ner till stan och kollade runt lite med Jenny sen gick vi och åt, åt bakad potatis med Skagenröra Mm det va riktigt gott :) fast den va godare där vi åt sist på coretto men de va stängt nu så det bli fiket inne på konsum :P
Och nu är hemma och har heela helgen och jobba :( seegt men de brukar gå snabbt :) ska vara i dieten hela helgen så det blir nog kul hoppas de inte kommer in för mycket specialkoster fast ganska kul när de kommer lite nya och så, så man får testa och hitta på maträtter till de :) Tycker om att jobba i dieten funderar på att gå någon dietutbildning och lära mig mer om alla specialkoster och så :)  men får se :)
Nu ska jag bara ta de lugnt, se om jag hittar någon film, bara mysa ner i sängen så skönt nu i denna kylan :P

SKRIVET: 2010-12-02, kl 21:40:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt.

SKRIVET: 2010-12-02, kl 20:20:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma igen!

Nu är jag hemma från Halmstad, hade mycket trevligt och underbart där :) trååkigt att vara hemma och jobb imorgon :( Och jobb hela helgen! :(..Hoppas helgen går snabbt och veckan därefter så blir det nog Halmstad den helgen:)
Nu har jag precis ätit Mcdonalds :) Mmm riktigt gott :).. fast egentligen ska ja inte äta sån skräpmat aja.. fick bli så nu:P... nu hade tänkt och ta mig ett vaaarm bad bara ligga och njuta och tänka påå en speciell person;)
men jag skriver mer senare!