SKRIVET: 2009-02-27, kl 15:22:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag Stan o Bio :)

Idag är man ledig och hela helgen :) sköönt varit mycket på jobbet denna vecka.. så skönt med lite ledighet :), igår va med Chaly och tog de lugnt bara, sen nu sitter jag o vänta tills han slutar skolan så vi kan åka ner till stan, shoppa lite :) ska försöka hitta något snyggt att ha på mig imorgon, och måste hitta ett par skor, sen få se vad de blir mer :P brukar bli massa mer man köper som man inte ha råd med egentligen, ska försöka växla in lite pengar till turkiet när den valutan är så låg nu, så lika bra så gör man inte av med så mycket pengar heller heh. måste spara med , försöka iiallafall, ha verkligen svårt o spara pengar. men ska försöka ha skaffat sparkonto nu ska lägga över några tusen där :) o försöka ha dom kvar där med haha.. inte alltid lätt :P
Ikväll blir de bio med pojkvännen Chaly, ska se fredagen den trettonde, usch få se hur mycket jag våga se av den haha hatar skräck filmer :P
imorgon blir de nog feest med tjejerna , om jag orkar hehe.. men är feestsugen redan idag så de är jag nog imorgon med :):)....
men nu ska jag fixa mig lite innan stan!


Jobbigt att inte veta, och de man vet kan man inte göra något åt...
Känns ibland som att man inte är den ändå, utan alltid någon annan där med, och vill vara den ända, vem vill inte de.. ?
vet inte vad jag ska göra, känns jobbiigt o inte kunna göra något åt de, få se hur länge man orkar.......


SKRIVET: 2009-02-22, kl 16:00:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen..

Helgen va bra!, fredagen skulle jag bara ta de lugnt, sitta hos Chaly o kolla på film, men han skulle ut o festa..men sen bestämde mig för att  dra ut en sväng, inte bara sitta där och vänta...men de blev en riktigt lyckad fredag! så tur att jag drog ut o feestade :).
Igår va vi och förfestade vid katedral typ, de va rätt seg förfest men helt okej ändå.. sen skulle vi gå ner till Oleo i snöovädret!, usch det va hemskt, ett tag kände bara för att gå hem.. men sen när vi kom till oleo så va de lugnt , dansade loss :) hade kul! efter oleo gick o sov hos Chaly :)
Vaknade upp idag heelt död, låg o kollade på film, sen gick jag hemåt vid 3 tiden. Nu ska jag bara ta de lugnt, jobb imorgon, jobbar nu mån till torsdag sen är jag leedig fre till sön :D så skönt!
Men skriver nog mer senare :)


Nu har jag precis duschat, somnade innan, sovit ett tag haha va så trött. nu ska jag bara sitta framför datorn o tråkaa.. inget annat o göra en söndag...
skulle lagt in bilderna vi tog igår till datorn, men tror jag tog sönder min kamera innan, går inte sätta på den nu... råkade "tappa" den haha :P. aja .. få se senare om den funkar. :)


Min bääbis :) åååh längtar till sommaaaaren! sjukt mycket!

SKRIVET: 2009-02-22, kl 15:50:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag.

Kom hem från jobbet för en stund sen, varit mycket idag, men de gick bra ändå :), nu snart ska jag gå o vila en stund är sjukt trött...
Snart helg :D, och blir fest denna helgen, va ett tag sen jag festade känns de som, och ännu längre sen jag träffade tjejerna, varit mkt jobb på helgerna men nu ledig 2 helger i rad :) riktigt skönt! får se vart vi festar i helgen, ingen anning än. kanske blir nya stället Barca, inte varit där än hehe, men många som säger att de är bra där.annars blir de väll gamla vanliga Oleo.:)
skriver nog mer senare efter jag vilat en stund :) hörs!

SKRIVET: 2009-02-17, kl 22:57:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Va ett tag sen nu!

Var ett bra tag sen jag skrev nu, ett par månader sen nu..hehe, inte haft tid sen glömde jag bort det, men tänkte börja skriva lite smått igen.

Nytt år nu, och det har hänt massa, både bra och dåligt. Sist jag skrev skulle jag åka till turkiet 2 veckor sen inte skrivit sen dess. Nu jobbar jag, fick förlängt på där jag sommarjobbade :), ända till April 2009, heltid med, så känns jättebra!,att ha ett schema att följa. :) känns bra och trivs jättebra där!


I september förra året, träffade jag en kille Chaly, och vi började träffas :), och nu är vi tillsammans och varit de i några månader! men början skapade rätt många problem på grund av mitt "förra liv",  det gick lite upp och ner, men han vet allt nu, så inget som kan komma upp. Vi har haft våra dåliga stunder men även bra!. Vi trivs med varann och allt,  men vi väntar och se hur det går mellan oss nu, vi tar de som de kommer. men känns bra nu när vi pratade igenom de igår :), hoppas på de bästa iallafall men man vet aldrig. Tycker verkligen om honom! hoppas de går åt de bättre hållet bara.

Nu längtar jag bara till sommaren, värmen och allt!, och till Turkietresan, har bokat en detta året med i augusti med vän och familj ska bli riktigt skönt, sen kanske åka i maj med, åka någon vecka bara med mamma men inget bokat än får se hur de blir :)
Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva hehe, länge sen jag skrev som sagt.
men skriver nog mer imorgon! :)