SKRIVET: 2011-04-30, kl 20:45:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grillning:)

Grillning på gång men kallt som faaan ute ju! vart är sommaren??! menmen massa kläder på och filt så går det :) men äta inne ska vi allafall:) sitter nu med familjen och snacka o vänta på att maten ska bli klar :) sen blir de in och kolla film :)
Cool bild jag tog va :P haha våran egna majbrasa haha :) blev lite mkt tändväska


Nicke står och kollar in grillen haha


Jag lägger ut fler bilder sen:)

SKRIVET: 2011-04-30, kl 17:36:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Valborg.

Denna helg är det valborg och typiskt att jag ska jobba då:P menmen är ju ledig midsommar,julen o nyår så det är bättre:)
Idag på jobbet va det lugnt, men det fanns att göra.. :). Imorgon blir det nog samma.. men det har gått sså jävla snabbt, dagarna på jobbet och speciellt helgerna när man jobbar gå så snabbt så det känns kanppt att man varit där, fast visst jag är trött nu efter jobbet just för jobbar så mångar timmar på helgerna.. men annars är de lugnt, vi har så kul på jobbet så nog därför tiden går snabbt :) hehe. o på lunchen satt jag och kollade på tv, så va det programet när dom bygger hus och sånt till familjer som har haft de svårt eller något, tror det heter extreme homemakeover.. och det va om en familj som hade förlorat deras pappa och deras bror när han skulle rädda sin pappa från att drunkna så drunknade båda, usch och hela familjen såg detta, den mamman och 3 av de andra barnen.. och ingen kunde rädda dom och sen hade deras hus förstörts i en brand så de bodde hos någon annan, det va sååå sorligt så jag fick hålla in tårararna när dom berättade.. :(..usch hatar o se sånt..men det programmet är bra men mycket sorgligt ibland..

Aja..Nu blir det bara lugnt, jag ska ligga i soffan o kolla tv o vila bara.. sen ska ta mig ett vaarmt bad är helt frysen av mig idag.. hoppas inte jag börja bli sjuk bara.. visst förkyld och ont i halsen har jag.. men inte jättemycket så får hoppas de inte blir värrre.. mamma ligger sjuk i feber,hosta,förskyld o ont i halsen..o lillebror Johan har också varit sjuk..men hoppas de jag känner försvinner.. ska vila och dricka mkt te och ta mig ett varmt bad så blir det nog bättre :)

Men alla ni som är lediga denna valborgs helgen och även ni som jobbar :P ha en bra och rolig valborg :)

SKRIVET: 2011-04-29, kl 22:00:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Myspys!

Nu har jag satt på mig mjukiskläderna och ligger i soffaaan :) Verkligen skönt! Skulle sett film innan o äta massa gott men några kom förbi så satt med dom och tog mig ett glas vin och snackade :) men blev bara ett glas för jobbar ju tidigt imorgon, lite tråkigt menmen snart är jobbarhelgen över och då är jag ledig 2 helger i rad :) 
Så nu ska jag se film och fortsätta ligga i soffan innan jag ska sova.. och äta massa godis och fetta mig :) Så gott!

Men ha en bra kväll allihopa :)

SKRIVET: 2011-04-29, kl 18:13:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbhelgen..

För min del blir det jobb heeela helgen.. segt men vad ska man göra :P är ju ledig sen :)och det blir nog en lugn helg för jag har förberett så mycket jag kunde idag på jobbet:)
Men ikväll blir det bara lugnt ska se om jag hittar någon bra film och se :) och äta massa gott :D jag ska ner till affären nu snart och köpa massa godis :D  Finns inget godare än Choklaaad :D

Jag fick reda på min semester idag med, 5veckor :) vecka 26 och sen vecka 29 till 32 :) Häärligt! hoppas på fint väder då !

Nu ska jag mot affären :)


Föresten ni måste lyssna på denna låten och se videon.. sann berättelse, om hans tjej..därför så sorglig!! , Såå sorglig och fin!! Älskar texten!

Chris Medina - What are words

SKRIVET: 2011-04-28, kl 18:43:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag!

Redan torsdag fan va veckan har gått snabbt, hoppas jobbhelgen nu går lika snabbt:P åh jag känner inte för att jobba denna helg menmen sen ledig 2helger sen och fyller år snart med ju 11maj så bättre jag är ledig den helgen ju :) för det kommer jag vara, jag fyller på onsdagen den 11 så tänkte ha lite fest lördagen därefter :) se om lokalen är ledig :), men orka inte ha värsta festen haha pallar inte städa efter då ju :P o jag fyller bara 22.. så bättre ha större fest när man blir 25 usch jag börja bli gammal inte kul! haha.

Nu ska jag ut i det fina vädret och passa på och njuta av solen och värmen,. för sen nästa vecka skulle det bli kallare igen :( tråkigt men får passa på nu när det är skönt ute :)

Ha en fin dag i det fina vädret :)

SKRIVET: 2011-04-27, kl 22:24:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!

Nu ska jag ska strax mot sängen men först ska se en film innan jag sover.... det har varit en bra ledig dag :) Hunnit med mycket, pluggat, övningskört och shoppat :) och imorgon jobb igen.. sen ska förbi Anna en sväng efter jobbet :)

Men nu ska jag krypa ner i sängen och se film men tråkigt ensam ju.. menmen.. så får de bli:p godnatt på er :)


Här får ni en gammalsommarbild :) från min bal :) grönt o fint :D Vill ha sommmar nuu och semester!!:D


SKRIVET: 2011-04-27, kl 21:56:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt!

SKRIVET: 2011-04-27, kl 20:34:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Shopping!

Nu kom jag nyss hem, jag och Madde har varit och shoppat på Grand Samarkand:) jag hittade inte så jättemycket men lite grann:) sen åkte ner till stan och åt Mcdonals sen kom syrran Johanna och hämtade oss. Nu är jag heelt slut ska strax in i duschen sen blir det bara lugnt.

Här är kläderna jag köpte ett par skor,sen en tunika, sen byxor och 2 par mjukisshorts :D, sen köpte jag en till tunika men har inte bild på den:P

haha jag räknade nyss mina högklackade skor 39 st :) som sagt jag ÄLSKAR skor och högklackat ska det vara :)så har typ 50par skor med mina vanliga med :) men vill ha mer! Skor kan man aldrig få för mycket av :)





SKRIVET: 2011-04-27, kl 15:42:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Körning!

Nu kom nyss hem, varit på trafikskolan och övningskört och pluggat :), Körningen gick bra, men har problem med pakeringen, eller fickpakering går bra och backa in pakering men pakera in rakt ass framifrån det blir aldrig rakt då haha..så det skulle vi öva på nästa gång.
och nu har jag bokat upp 4 lextioner igen :).. fast om 2 veckor för nu fanns det ingetting fullbokat..menmen får ta sin tid :)

Nu ska jag och min brors dotter Madde upp till samarkand och shoppa lite :) så jag skriver när jag är hemma igen ! :)

SKRIVET: 2011-04-27, kl 11:25:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig!



Idag är jag ledig såå skönt! jaag ska snart ner till stan till bilskolan och övningsköra, men de är vid 13.30 men ska dit lite tidigare och sitta där och plugga.. det va ett tag sen nu så nu måste jag! så jag inte drar ut på det för mycket..sen ska se om det finns några körlextioner jag kan boka upp.. sist jag skulle göra det va de ju fullt =/.. men får hoppas att de inte är de nu utan att de finns nån körlextion nu snart iallafall...

Det är lika fint och skönt väder ute idag med, lite svalare är de nog fast visst kl är inte så mycket än :P får hem och sola sen när jag är klar med körningen och pluggandet. Jag behöver ju få lite färg, så jag inte bländar alla när jag kommer till turkiet haha :Pmen lite färg hinner jag nog få om det är såhär fint väder.. jag har ju sökt om en vecka semester efter midsommar med  så då kan sola hela veckan, sen har jag 4 veckor vecka 28-32 :) så får hoppas jag får den 5e veckan med där efter midsommar :)

aja, nu måste fixa klart mig så jag hinner med bussen 10 i 12:) ha en fin och solig dag :)


SKRIVET: 2011-04-26, kl 21:23:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Desperate housewives:)

Nu sitter och kollar desperate housewifes :), så bra är det! hade glömt att de va men hade ställt alarm på mobilen som tur va annars hade jag missat de :P
sen efter de blir de bara lugnt, kolla tv typ, imorgon ledig men ska ändå upp ganska tidigt till bilskolan o plugga o övningsköra,..
ska försöka plugga lite sen med eller läsa boken iallafall innan jag gå och lägger mig :P men nu ska fortsätta kolla desperate housewifes ;D

SKRIVET: 2011-04-26, kl 16:31:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt!

SKRIVET: 2011-04-26, kl 16:29:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag.

Lika underbart väder denna tisdag :) jag slutade tidigt idag från jobbet så det va skönt och nu suttit ute i solen :) eller solen har gått i moln men ändå varmt och skönt ute :) snart ska in och städa lite de behövs men tråkigt o städa när det är sånt här väder menmen det måste göras :P

och imorgon är jag leddig så jävla skönt!!, ska övningsköra på bilskolan sen blir det stan eller samarkand med Sonya och shoppa lite :) får se om jag hittar något roligt, ska kolla efter skor :D det behövs alltid! Älskar skor!:)


Hmm har inte så mkt o skriva just nu men jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2011-04-25, kl 22:21:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tröött

Sjukt vad jag är trött idag, skulle ha pluggat på körkortsteorin, men har verkligen inte ens orkat öppna boken.. får göra det imorgon..se om jag är lite piggare då.. Är så trött o seeg, så ska väll snart mot sängen.. ska bli skönt o krypa ner i sängen och sova, men inte lika kul o veta att man ska upp vid 5 imorgon på morgonen.. segt.. men slutar 14.30 imorgon så de är skönt sen är jag ledig onsdag så då får sova ut lite, men sen måste upp ganska tidigt ändå för ska till bilskolan o övningsköra.. så har aldrig tid o sovaa ut hehe.. eller nu ihelgen fick jag väl de lite iallafall.
Nu ska jag ut och ta kvälls ciggen innan jag ska sova :) Godnatt på er :)


Imorgon börjar det,jag hoppas verkligen det kommer gå braa!! sen på onsdag med.. sen nästa vecka igen o sen slutar 11maj på min födelsedag..så får hoppas att det slutar bra då!!! Svårt o veta.. mycket blandade känslor..

SKRIVET: 2011-04-25, kl 17:53:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fullt upp!

Nu kom jag nyss från jobbet, jag trodde det skulle vara en lugn dag och inte mycket att göra idag på jobbet, men de va de inte, mycket att göra, fyllt upp va det, menmen bättre det än att de inte finns något alls att göra :P
Nu sitter jag hemma ute i det underbara vädret:) är helt död haha men skönt att bara ligga här i solen och njutaaaa :D

SKRIVET: 2011-04-24, kl 21:51:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

What are words.

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll se
How every single promise I keep 'cause what kind of girl would I be If I was to leave when you need me most What are words If you really don't mean them When you say them What are words If they're only for good times Then they're torn When it's love Yeah, you say them out loud Those words, They never go away They live on, even when we're gone And I know an angel was sent just for me And I know I'm meant to be where I am And I'm gonna be Standing right beside him tonight And I'm gonna be by your side I would never leave when he needs me most What are words If you really don't mean them When you say them What are words If they're only for good times Then they're torn When it's love Yeah, you say them out loud Those words, They never go away They live on, even when we're gone Anywhere you are, I am near Anywhere you go, I'll be there And I'm gonna be here forever more Every single promise I keep 'cause what kind of girl would I be If I was to leave when you need me most Chris Medina - What are words

SKRIVET: 2011-04-24, kl 19:01:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag!

Jaha nu va det redan söndag.. och de flesta är lediga imorgon med men inte jag, jag jobbar imorgon så lite tråkigt menmen :P jag har varit ute i solen hela dagen så underbart väder :) och snart kommer min bror och hans familj så blir det grillning :), o för min del blir det bara lugnt..senare blir det nog film om jag orkar hehe :P

Nu va mina 2 lediga helger över, så nu denna helg som kommer så blir det jobb igen hela helgen.. men det går säkert snabbt sen ledig 2helger igen, och snart är det semester det kommer gå snabbt :)Lääängtar nu till sommaren och allt :) Underbart!


Och jag hoppas verkligen det kommer gå bra nu, Nu iveckan börjar det.. sen 11maj på min födelsedag så får vi veta svaret... Hoppas det kommer gå bra!!!! Antingen blir de det värsta eller det bästa.. Bara att vänta att se nu.. men ändå sjuuukt jobbigt och inte veta vad man ska göra när man får veta svaret om det blir de dåligt....
aja.. nu ska vi börja med grillningen.. Grillspett blir det Mmm så gott :)

SKRIVET: 2011-04-24, kl 18:40:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt!

SKRIVET: 2011-04-24, kl 18:33:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lyckat!

Efter Jönnköping blev det grillning hemma hos Syrran Johanna med Elin och Jacqueline med, mycket lyckat och trevligt:) och jäävligt gott va det med :) sen blev det utgång till terassen, vi gick dit ganska tidigt men kom ändå före i kön för vi va uppskrivna på listan så det va skönt att slippa stå i kö:) sen dansade och hade kul hela kvällen :) Så det va lyckat! massa folk va det där med :)!

Här är lite bilder från igår :)

Johanna lägger på köttet på grillen :)


Elin och Johanna :)


Maten, Mycket gott va det!!! :)


Jag och Elin :)


haha Johanna och Jacqueline :P


Hahah


Där flög den hahaha :P






hahaah Jacqueline,Johanna och jag fulla och glada haha :P

SKRIVET: 2011-04-23, kl 11:22:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot Jönköping!

Nu ska jag strax mot Jönköping en sväng :) Hoppas det blir den sista gången! Jag ska vara där vid 14.15 sen blir det mot Växjö igen. Och när jag kommer hem så blir det ut till syrran Johanna och så blir det festa med henne,Jacqueline och Elin sen utgång till Terassen :) kommer bli kul !! :D
Men nu ska ut o röka innan det blir mot Jönköping! Ha en bra dag hemma igen vid 17-18tiden :)

SKRIVET: 2011-04-22, kl 18:28:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grillning!

Nu snaart blir det grillning:) gott! Min första grillning iår o det ska bli riktigt gott och det luktar så gott sommarkänsla!!!! :D och Sonya och jag sitter här och tar ett glas vin och snacka och ha trevligt! :) sen kommer grannen Pia och hennes familj också hit och grillar :)

SKRIVET: 2011-04-22, kl 17:01:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Påskmiddag och kalas :)

Nu hemma från farmor, mycket trevligt och god mat :) sen efter det så åkte till syrran Gille och firade hennes son Theo:) så varit fullt upp, nu blir det lite lugnt, sen grillning :) och vin blir det nog med :)
men inte så mycket festande idag för ska ju upp tidigt imorgon till Jönköping :p sen efter jönköping blir det grillning hos syrran Johanna och några kompisar sen blir det utgång till terassen :):)

Här är bilder från idag :)

Dexter hos farmor :)


Hos farmor :)


Teddie och syrran Johanna :)


Kusinerna :)


Hemma hos syrran Gille, Theo öppnar paket :)


Syrran Gille o hennes son Adrian, sen Nathalie,Madde och Nikita :)


Födelsedagsbarnet Theo :)


:)


Monstertårtan :)

SKRIVET: 2011-04-22, kl 12:27:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart till farmor och släkten :)

Nu snart kommer syrran Johanna och hennes kille Teddie och hämtar mig så ska vi ut till farmor i Kvarnamåla och äta påskmiddag :) Länge sen jag va där ute så ska bli kul :) och alltid så god mat hon gör med :)
Så blir äta där sen blir det tillbaka till Växjö igen för då ska till Syrran Gille och fira hennes son Theo som fyller år,. så blir dit och fika och så.. så fullt upp idag.... sen på kvällen får se vad som händer :) Jag ska iallafall hitta på något kul :)

och Imorgon blir det Jönköping :D hoppas det blir den sista gången..:P ska vara där vid 14.15 sen är hemma på kvällen igen och då ska jag förmodlingen festa :)

SKRIVET: 2011-04-22, kl 12:20:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Påskkärringar!

Här är lite bilder från igår med min brors barn och min systers barn och grannarna gick påskkärringar och påskgubbar :P

Kevin och Bella sååå söta :)



Ozian och Daniel :)


Nikita och Natahlie :) så fina och sööta!


Nathalie, ofelia och Nikita :)


Nathalie,Ofelia,Madde,Nikita och Kevin :)

SKRIVET: 2011-04-21, kl 22:53:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Leeedig!

Nu sitter jag ute, lite kallt är det med mycket trevligt, min bror och hans tjej och deras barn och min systers barn va här innan, så jag och min bror och min systers son Nicke som är 18, vi drack vin eller dom drack öl och jag vin, sen kom grannen Pia och hennes barn så nu sitter vi fortfarande fast min bror och hans ungar har åkt hem :P och min systes ungar..så nu sitter jag, min brors dotter och grannen pia och hennes dotter och sen min systers son Nicke och lillebrossan och hans tjej, sitter och snacka o ha trevligt!
tog massa bilder från dagen idag..men jag lägger ut dom imorgon :)

Så skönt att vara leeedig! :) ! och det ska vara så underbart väder nu hela helgen med :)

SKRIVET: 2011-04-21, kl 18:56:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skärtorsdagen

Idag är det skärtorsdag, jag jobbade först sen skulle jag övningskört på bilskolan, men sen ringer dom o säger att den lextionen är inställd sååå arg jag blir!!! Vill ju ha mitt körkort snart men känns som jag inte kommer någon vart :(..aja..

Nu är jag leedig till måndag så det är skönt iallafall, vilade nyss men sen kom syrran Sanna och väckte mig och frågade om jag kunde passa hennes tjejer för dom skulle iväg till Kalmar framoch tillbaka o kolla husvagn,. så nu sitter jag med Nathalie och Nikita som varit ute och gått påskakärringar :) så dom sitter och vräcker i sig godis haha :)
så sööta är dom med prickarna på nästna och dom röda små kinderna :)

SKRIVET: 2011-04-20, kl 16:05:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blommor!

Varit en bra dag idag på jobbet, fick påskmat :) mycket gott! sen va det lugnt och skönt:) så vi hann tillochmed storstäda en av alla våra kylar :) och sen cyklade jag hemåt, inte lika varmt idag, men skönt ute ändå:)vårkänslor! när man ser alla folk ute vid sjön och blommor börjar komma :)
Sen vår chef är så snäll, så hon hade beställt typ 50 eller mer rosbuketter så vi fick ta varsin när vi gick hem för vi är så duktiga :)
Nu ska jag vila lite, sen blir det plugga! :P la ut lite bilder från jobbet :)

Här är bild på jobbarkompisen Jonathan när vi städar kylen haha



Riktigt skumparty haah :P


haha Chefen Kent med sina solbrillor :P


Dom fina blommorna jag fick av jobbet :)

SKRIVET: 2011-04-19, kl 23:00:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Poliseer

Jag va nyss ute och rökte, så kommer en polisbil, så går dom ut och upp mot husen mitt emot oss.. sen kommer 2 polisbilar till och en ambulans... Hmm man undrar ju vad som har hänt.. grannen precis brevid hörde poliserna säga att de va väldigt blodigt.. ... Aldrig poliser eller ambulanser här ju. så lugnt område..menmen allt kan hända..
Man lär ju få veta imorgon..
aja..nu ska jag sova upp tidigt imorgon och jobba. så godnatt på er.

SKRIVET: 2011-04-19, kl 21:00:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Desperate housewives:)

Jag har inte skrivit något idag, jag har varit ute nästan heela dagen, först jobb förstås sen satt ute med Sonya och snackade massa, alltid trevligt:)
och nu blir det desperate housewives :) sen blir det bara lugnt..imorgon jobb igen.. då blir det cykla till jobbet, hehe jag har börjat cykla till jobbet :), men nu när ja ha cykel lånar min lillebrors cykel för han ha påsklov men sen måste jag köpa en cykel, för det är såå skönt att cykla man blir mycket piggare ju :)

aja nu börjar det :) jag skriver mer senare

SKRIVET: 2011-04-18, kl 18:37:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt!

SKRIVET: 2011-04-18, kl 16:04:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ingen körning.....

Nu kom jag nyss hem från jobbet, Underbart väder ute idag igen :) Jag cyklade idag till jobbet, jättekallt idag på morgonen ju, cyklade lite innan 6.. och sen nu när jag skulle cykla hem så fick jag ju ta av mig nästan allt juu :P..
Jag sitter nu ute i solen, äter godis och dricker loka :) ska snart ta fram teoriböckerna så plugga lite till körkortet :), men såå störande ringde bilskolan idag och skulle boka mer körlextioner, meen HELA denna vecka va det fullt! och nästa vecka fanns det en tid bara :(:( ¨ååhhh så störande.. jag kommer aldrig hinna ta körkortet innan sommaren är slut.. för sen ha dom säkert semester stängt med ! så det känns inte bra :(..¨så nu kommer det inte bli mycket körning..bara en lextion nästa vecka juu. och veckan där efter fanns inget helleer. och det är verkligen körningen jag behöver öva mycket mer på.. aja.. får bli som de blir jag ger inte upp iallafall för jag ska ha mitt körkort innan året är slut :)
Nu ska jag plugga teori iallafall:)

SKRIVET: 2011-04-17, kl 16:24:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Valparna.

Jag har suttit ute och solat massa nu, lite färg har jag allt fått :) sen kom min bror förbi med sina ungar och valpar ;) så va och lekte med dom, valparna är så söta  :) Man vill verkligen ha en men svårt när jag jobbar så mkt ju så det får vänta:P Nu blir det äta sen blir det bara lugnt, inte mycket att göra denna söndag, ska försöka plugga lite på körkortet med.

Här är lite bilder på dom :) 5 små valpar:) snart 8 veckor är dom.











SKRIVET: 2011-04-17, kl 13:59:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

SOOL!

Nu sitter jag ute i solen och lyssna på musik! heelt underbart väder ute :) lääängtar sjukt mycket till sommaren nu och till semestern :)
Får hoppas jag får lite färg nu :) jag ska sitta här tills solen går i moln :P nu i början tar ju solen som mest med :)

Men jag skriver mer senare ! nu ska jag fortsätta njuta av solen :) Ha en bra solig dag :)

SKRIVET: 2011-04-17, kl 01:32:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Läggdax

Nu ligger jag i sängen ska strax sova, tänkte bara skriva lite här först..Det har varit en helt okej kväll idag,lugnt och skönt:)
Film och massa gott!:) jag måste sluta äta massa godis annars kommer jag rulla fram snart haha, men på måndag ska bestämma mig då blir det inget mer godis bara lite på helgerna sen måste jag börja träna eller iallafall ut o gå, göra något så jag rör på mig iallafall:)efter filmen kom min systers son Nicke förbi innan med, full va han, så jag försökte prata lite vett i han :P, men inte mycket han lyssnade på, visst han är snart 18 så .. men ändå han behöver ju inte dricka såå mycket..men inte lätt o säga de till han.. men nu har han deckat i soffan:P hehe.
Imorgon redan söndag usch tiden går snabbt..alltid när man är ledig går det snabbt...men skönt och veta att man är ledig en hel helg till :) då blir det nog till Jönköping på fredagen.. om det går får se.. ska kolla det på måndag, kanske den sista gången..

Mkt tankar idag.. snart är det vi får veta. 9dagar kvar tills det börjar. usch jobbigt om det slutar dåligt, ingen anning vad jag ska göra då! svårt och veta om det kommer gå.. om jag ens vill ha det så.. Jag har faktiskt ingen anning hur jag ska göra.. Jag hoppas det slutar bra! Antingen blir min födelsedag den bästa eller den värsta... Snart får jag veta efter sån lång väntan.

aja.. nu ska jag försöka sova.. imorgon ska jag sooova så länge jag kan.. sen jobb hela veckan ju så jag får passa på nu..
Godnatt på er! Hoppas ni haft en bra lördag !


SKRIVET: 2011-04-16, kl 22:55:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Just go with it.

Just go with it eller min låtsas fru som den heter på svenska den filmen såg jag nyss , sjuukt bra! och jäävligt rolig hahha, den borde ni se:) nu ska fortsätta kolla på en film som går på tv, 27 dresses den är också bra, ja har sett den innan.. den går på 4an nu:)

Här är trailern på Just go with it:) 
 

SKRIVET: 2011-04-16, kl 18:22:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Massa gott!

Nu har jag och mamma varit nere i affären och köpte mat som vi ska äta ikväll, fläskfile,klyftpotatis,champinjonsås och god sallad till det :) Mmm vad gott! sen köpte jag massa godis som jag ska äta med :) Maaarabou:D Mmmm! Älskar choklad!! :D
sen till maten blir det nog ett glas vin med :) sen får se vad som händer antligen film eller till nån kompis och dricka vin får se jag har inte bestämt mig än vad jag känner för :P

SKRIVET: 2011-04-16, kl 17:18:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag.

Hmm lördag o jag har ingen anning vad jag ska göra idag, jag känner för att hitta på något men sen ändå inte för är så seeg :P så vet inte vad ja ska göra haha. men nu ska iallafall ner till affären med mamma handla något gått o äta ikväll.. vi skulle grilla men inte så fint väder ute ju.. så får se vad det blir för mat. Jag har inte grillat än iår .. så det måste bli snaart det är ju sååå gottt och sommarkänslan kommer då ju :) Underbart! men får vänta tills det blir lite varmare och sol:)

Sen senare som sagt får se vad som händer..:)

SKRIVET: 2011-04-16, kl 14:30:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon:P

Godmorgon eller goddag kanske , klockan är mycket men jag vaknade sent idag :) riktigt skönt va det att soova ut men vaknade först av ett samtal vid 10 men sen somnade om :)

Idag har jag ingen anning vad jag ska hitta på, jag ska in i duschen nu iallafall sen får se vad som händer..Nyss va min bror här med sina ungar.. så satt och snackade med dom o så.. och min bror berättade att han hade varit på det hotelet jag och Sonya ska till, och han sa att de va bra och allt :) jag visste inte att han hade varit där, hehe men han har varit i turkiet typ 10-12 gånger :P så han har varit på ganska många hotell i Side :P men bra att han sa att de va bra på det hotell vi har bokat :) det enda dåliga va att de va många ödlor där, usch!! hatar sånt!

Men nu ska in i duschen jag skriver mer senare :P

SKRIVET: 2011-04-15, kl 22:09:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt!

SKRIVET: 2011-04-15, kl 22:07:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vin:)

Ikväll har mamma och jag ätit kasslergratäng med ris, mycket gott va det och nu sitter vi och dricker lite rödvin :) bara mamma och jag hemma idag, lillebror Johan är hos hans tjej Linnea :) så lugnt och skönt hemma :)

Och snart blir det film, men jag har inte hittat någon bra än, men jag ska fortsätta kolla snart måste jag ju hitta någon.. ingen som har något bra förslag?..min hjärna står still haha. så säg till om nu vet någon bra.
Suuup lugnt ikväll, det ska jag iallafall göra bara ta de lugnt med lite vin bara :)

SKRIVET: 2011-04-15, kl 20:29:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag!

Äntligen fredag!, idag har jag jobbat men jag gick från jobbet redan vid 14 idag så det va skönt så övningskörde lite, sen satt och pratade med Sonya och Eva ute i det fina vädret:)
sen gick hem och skulle vila lite men somnade ganska ordentligt så vaknade 19.20.. så jag har soovit bort nästan hela fredagen juu..men det är lugnt :) det va skönt att sova! :)
Nu ska jag skriva klart ett brev :), sen ska jag se om de finns något bra på tv annars blir det film :)
Ha en bra fredag så länge! jag skriver mer sen!

SKRIVET: 2011-04-14, kl 21:46:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sov gott!

Sov gott på er! det ska jag iallafall göra nu strax, är sjukt trött och börja tidigt imorgon så jag hade tänkt att lägga mig tidigt med :) det ska bli skönt att soova :) och veta att de är fredag och bara en jobbdag kvar sen leeedig! :D

aja.. har inget mer och skriva idag! så ha en bra kväll och sov gott sen :)

SKRIVET: 2011-04-14, kl 21:08:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt!

SKRIVET: 2011-04-14, kl 19:31:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Barnvakt igen.

Syrran Sanna ringde innan och frågade om hon kunde komma förbi med ungarna o om jag kunde passa dom några timmar, och alltid ställer jag upp.:)
Så nu har hon precis hämtat tjejerna, innan när dom kom så fixade jag mat till dom, sen har vi varit ute och lekt förfullt :), Bella va också med :)

Nu blir det bara lugnt och lite plugg, är heeelt slut tog på krafterna och springa runt och leka med alla ungar hehe :) men kul är de :)

Bilder från nyss.

Bella,Nikita,Emma och Nathalie :)


Bella och Nathalie sparkar boll:P


:)


SKRIVET: 2011-04-14, kl 17:00:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart helg!

Snaart är det heelt underbart för jag ääär ledig! :D, idag har jag jobbat sen skulle jag övningsköra på bilskolan efter men dom ringde o han jag kör med va sjuk så fick ställa in den körlextionen =/..aja.. nu sitter med Sonya och dricker te och snacka massa :) blandannat om resan! :) 104 dagar kvaar långt men det kommer gå snabbt :)

Sen senare blir det plugga och bara ta de lugnt. Imorgon jobb igen, jag ska vara i dieten så får hoppas att de är lugnt där och inte massa specialkoster :P sen imorgon,lördag och söndag har jag inga planer alls, utan får se vad som händer.. nog een sväng till Anna :) annars blir det nog lugnt eller får se :P

Meeen så sköönt att de är heeelg snart soova ut :D Det behöver jag efter denna jobb o plugg o körningsveckan :P

SKRIVET: 2011-04-13, kl 18:05:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Försov mig..

Nu har jag suttit här med Sonya och kollat lite bilder på vårat hotell i ska till:), mkt fint! och så nära stranden och centrum :D
Nu ska jag bara ta de lugnt.. jag har jobbat idag sen efter jobbet pluggade på bilskolan i nästan 2 timmar sen övningskörde en lextion, de gick väll sådär,men får hoppas de går bättre imorgon..
O jag försov mig idag!! Aldrig gjort innan ! jag vaknade av mig själv och kollade klockan då va klockan exakt 6.30 samma tid som jag börjar, o tankarna gick är ja ledig?.,börja jag senare?  sen bara neej jag har försovit mig sprang upp och ringde jobbet.. o sa att jag hade försovit mig, så fixade mig och så hann jag med bussen 10 i 7 så kom till jobbet lite efter 7 så det va ganska lugnt än då.. men ändå jobbigt hela dagen känns förstörd när man försover sig juu..jag fattar inte varför inte klockan ringde jag vet att jag ställde den.. men jag måste ha stängt av den i sömnen eller nått :P haha. i natt ska jag ställa bbåde mobilen o väckaklockan :P

SKRIVET: 2011-04-12, kl 21:59:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt..

Nu kollade jag nyss på desperate housewifes, sjuukt bra är det, spännande! och idag va det sorligt med..och nu får man vänta en hel vecka innan man får se det igen..
Nu ska ut och ta en cigg sen blir det plugga lite till på körkortsteorin.. sen blir det mot sängen.. jag ska upp tidigt imorgon och jobba ju ..så godnatt på er jag skriver mer imorgon.

SKRIVET: 2011-04-12, kl 20:48:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt!

SKRIVET: 2011-04-12, kl 19:51:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Barnvakt!

Nu kom jag nyss hem, syrran Sanna ringde innan o frågade om jag kunde komma förbi innan vid 18 o vara barnvakt för hon va tvungen att åka iväg, så fick avsluta fikan med Ita och Sonya och lilla Bella som va här, fast vi hade fikat klart så de va lugnt :P så gick till syrran och passade Nathalie och Melvin och Nikita kom sen med efter hon varit hos en kompis, så Nathalie hjälpte jag med läxorna o Melvin spelade, sen lekte vi daten haha, så nu är helt slut, sprang runt där massor :P sen kom syrrans kille Tobbe så då kunde jag gå hem, så nu är jag hemma och ska plugga nu till körkortet, sen blir det kolla Desperate housewifes :)

SKRIVET: 2011-04-12, kl 16:26:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tandläkaren.

Nu kom jag nyss från tandläkaren, jag va på sån undersökning som man gör varje år, och jag hade inte ett enda hål :) så det känns bra!! :) fast han tyckte jag skulle använda mer flor typ.. det va de enda :) och så skulle bara betala undersökningen som kostar lite över 600kr heeelt sjukt mkt pengar bara för att öppna munnen typ,.. men jag fick någon rabatt som man får varje år så då gick det bara på 300kr :) o jag va så rädd att jag skulle ha hål och få betala masssa pengar ! men nej ibland går det bra :)

Men nu efter tandläkaren så skulle fika med Sonya och Ita juu.. men får jag inte äta förens 1 timme men skit samma Sonya och Ita kom nyss meed massa kakor och annat gott så jag kommer inte kunna låta bli :) så nu blir det fika :)


Svar till Komentaren Till Anonym: vart vi ska åka i Turkiet, vi ska till Side, hotellet hette Tropic  :)

SKRIVET: 2011-04-12, kl 14:55:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilskolan!

Idag va jag ledig :), men jag va redan uppe vid 10 , så varit nere på bilskolan satt där och pluggade i en timme vid deras datorer det gick bra, sen övningskörde jag där med 2 lextioner på rad...jag får passa på när jag är ledig för annars jobbar jag ju alla dagar... Vi övade idag på pakering, och fikpakering och lite allt möjligt, det gick hyfsat! imorgon blir det igen efter jobbet :).. sen måste nog köpa mer körlextioner.. får se hur många det blir.. Jag vill ha mitt körkort innan detta år helst efter sommaren.. men får se.. mkt kvar och lära.. och jag kör ju bara med bilskolan för har ingen att köra med här hemma.. så tar ju lite längre tid..

Nu ska jag snart till tandläkaren..seegt hatar tandläkaren bara tar massa pengar ju.. men jag får hoppas att jag inte har några hål.. sen efter tandläkaren så blir det fika med Sonya och Ita :) sen resten av kvällen blir det plugga till körkortet bara..

SKRIVET: 2011-04-11, kl 22:49:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt!

SKRIVET: 2011-04-11, kl 22:46:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sovdags strax!

Jag är glad att vi har bokat resan :), nu har jag suttit och pluggat snart ska gå och sova fast jag är ledig men ska ändå gå och lägga mig tidigt! för ska övningsköra imorgon 2lextioner imorgon :) så då måste jag vara pigg.. sen efter det ska jag till tandläkare på sån undersökning, då blir betala över 500kr bara för att öppna käften!! Sjukt dyrt är det!!, hoppas jag inte har några hål bara.. då blir det ännu mer pengar..=/..

aja.. nu ska jag forsätta plugga lite till.. sen blir det snart sovdags, så mot sängen då så inget mer skrivande idag.. så Godnatt på er!

SKRIVET: 2011-04-11, kl 22:17:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bokat!

Nu va resan bokad!! :) Sonya och jag åker utomlands i slutet av juli i 2 veckor! det kommer bli så jävla sköönt! Det blev Turkiet igen, så nu blir det sjunde gången jag varit där :P men det är fint och bra där, billigt med :) men nästa gång ska åka nån annanstans :P Måste kolla hur jag har semester imorgon med, för har inte fått veta helt säkert om jag hade då.. så måste kolla det, hehe jag kanske skulle kollat det först innan jag bokade..men har 2veckor på oss att avboka.. så det är lugnt. Då bara får vi boka om :P
Ska bli skönt att komma utomlands få värme :), men idag va det riktigt skönt ute, 18grader va det, helt sjukt så snabbt och så varmt redan! så hoppas det fortsätter att vara så varmt ute :).. men jag tror inte det skulle det utan bli kallare i slutet av veckan.. hmm typiskt! menmen nu har jag något och se framemot utomlandsresa :) då får jag masssssa värme! och det va 25m från havet så heeelt perfekt!! så när man vaknar gå direkt till havet ligga där och sola och bara njuuuuuuuta och ta ett dopp ii havet! ÅÅÅH SÅÅ UNDERBART!!! :)


SKRIVET: 2011-04-11, kl 17:59:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Resor

Nu sitter Sonya och jag och kollar resor :), vi kollar runt överallt :p men vi har hittat ett bra hotell 25 m till havet och 1km till stan det låter ju bra i turkiet:) och va billigt blir typ 6500 tror jag.. ska kolla lite mer se om vi hittar annat med..
ååh jag vill utomlands!!! :D så jag vill boka nuu men får se hur vi gör.. vi ska kolla lite till..
Det blir i slutet av juli till början av augusti isåfall 2veckor då när jag ha semester..men vi måste ju hitta nånstans vi vill åka och ett bra hotell :) men vi ska kolla vidare nuu.. jag skriver senare :)

SKRIVET: 2011-04-10, kl 19:32:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag.

Nu är jobbhelgen över :) det är verkligen skönt! men jag jobbar imorgon med fast jag slutar tidigt :) sen är ledig tisdag :) imorgon ska jag övningsköra efter jobbet sen ska jag och Sonya gå till Ticket o kolla efter resa :) Vi har fortfarande inte bestämt vart vi vill åka, o jag vill inte lägga för mycket pengar heller pågrund av att jag behöver spara till lägenheten och sen till mer körklextioner.. Så vi ska försöka hitta en billig men bra resa :) 

Åh jag vill verkligen ha körkortet nuu !!! men känns som det kommer ta evigheter till det, alla grejjer man ska kunna, så jä'vla mycket! o plus jobbigt med att jag jobbar heltid så hinner inte boka upp så jättemånga lextioner... och har ingen att köra med hemma...¨så det kommer ta sitt tag men de får de göra, för jag ska ha körkort innan året är slut iallafall!!

aja.. nu ska jag ta mig en dusch sen bara lata mig framför tvn..

SKRIVET: 2011-04-09, kl 17:53:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens låt!

SKRIVET: 2011-04-09, kl 17:50:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vårkänsla!

Så underbart väder idag :) Jag kom nyss hem från jobbet, jag cyklade idag till jobbet :) ganska kallt idag påå morgonen men nu va det helt underbart :) jag ska cykla imorgon med hoppas det är lika fint väder då:)
Idag på jobbet va det lugnt som vanligt :P
Nu väntar jag på Sonya så ska ta en cigg med henne och snacka :)
Sen blir det ut och gå en runda ner till affären, ska lägga på ett brev :) sen blir det bara hem och ta de lugnt.



SKRIVET: 2011-04-08, kl 18:22:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag.

Jaha nu va det redan fredag, veckan har verkligen gått snabbt!.. känns inte som fredag idag pågrund jobbhelg ju.. så jag jobbade sent idag o jobbar nu lör o sön och mån.. men sen är jag ledig 2helger :D så får jag tänka så går jobbhelgen snabbt..:)
Idag på jobbet va det lugnt till och börja med sen senare så va en tvungen att gå akut .. så jag fick ta över dieten plus vara i Aköket :P men vi hjälptes åt så det gick bra :).. Imorgon blir nog lugnare :) Jag har hunnit förbereda mycket idag :)

Som jag sa igår så blir det bara lugnt idag, jag hade tänkt se film men har inte hittat någon bra än men ska kolla sen eller se om lillebror vet nån:)..
men nu först ska ner till affären med lillebror Johan och hans tjej och köpa allt till tacos och sen massa annat gott :)
jag skriver mer senare :)

SKRIVET: 2011-04-07, kl 17:47:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jönköping :)

Nu kom jag nyss hem från Jönköping :), Mycket trevligt där! :) Pappa körde mig dit jag skulle vara där 13.45 och sen va det klart 15.15 sen därefter åkte vi hem så nu är hemma igen i tråkiga Växjö...

Nu är det snart helg, men jag jobbar denna helg så det blir bara lugnt.. ska se nu om jag hittar några bra filmer ja kan se i helgen så jag har något o göra efter jobbet :) något förslag på nån ny bra film??:)

Nu ska jag kolla lite resor sonya och jag har planerat o åka iväg utomlands när jag ha semester nån gång i slutet av juli o början av augusti.. men vi har inte hittat någon än.. o vi har inte bestämt riktigt vart vi vill åka..så ja ska kolla runt lite nu så får se..

SKRIVET: 2011-04-06, kl 20:46:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Läängtar!

Nu sitter jag med min brors dotter Madde, vi skulle kolla film nu försent så vi ska se om de är något roligt på tv istället :P
Idag övningkörde jag sen gick jag på stan med Sonya, så köpte lite grejjer, en jacka också :) det behövde jag köpa :)

Imorgon åker jag till Jönköping igen :D, Lääängtar! jag ska vara där 13.45 :) sen åker därifrån vid 15.15.. sen bara hem o ta de lugnt.. jobb tor,fre,lör o sön sen... segt menmen de går nog snabbt :)

men nu läängtar jag tills imorgon :):)

SKRIVET: 2011-04-05, kl 16:14:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag.

Hemma nu, varit lugnt idag på jobbet..Kebabpizza och pepparrotsgryta va det vi gjorde idag :) och vegitariskt va nån wok..:P.. Jag va i A-köket så jag gjorde kebabpizzorna, ca 600port gjorde vi av de:P Många portioner varje dag. men det är kul, trivs så bra på jobbet!!! :)

Nu ska jag bara ta de lugnt, sitter här och skriver och lyssnar samtidigt på Simons och Oliver prat haha..Lillebrors kompisar är de, dom sitter här i soffan och lillebror sitter vid datorn :P
Jag ska nog ta mig ett varmt bad nu :) sen blir det plugga körkortsteori!

Men ha en bra dag så länge!

Desperate housewifes är idag med :D Glöm inte det! ;)

SKRIVET: 2011-04-04, kl 22:11:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Låång dag!

Jag kom precis hem, det har varit en lååång dag idag, först började jag jobba vid 8 sen slutade jobbet lite efter 17, sen 17.30 skulle vara på körskolan och gå riskettan, som va i 4 timmar, så 21.30 slutade den.. trött som fan är jag nu.. men jäävligt skönt att jag har gått den nu. och godkänt fick jag med :)

Imorgon börjar jag jobba halv 7.. så blir upp tidigt imorgon.. så jag ska strax lägga mig.. det ska bli sköönt att sova efter denna långa dag , ont i huvudet har jag me..men det går säkert över tills imorgon..

Godnatt på er!

SKRIVET: 2011-04-03, kl 20:32:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film!

Nu snart börjar en film på 3an, Brudens bäste man. Jag har sett den innan och den är bra men läänge sen jag såg dig så ska se den igen :) sen ska sova .. Jobb imorgon igen ju..

Kollade bostadsbutiken nyss.. Jag hade fått ett till erbjudande på lägenhet på vintervägen.. men den låg längst upp typ vid shell precis.. så tror jag ska tacka nej till den.. och den andra jag kollade på Öster fick jag inte. men bara vänta snart så kommer den lägenheten jag vill ha :)

Nu ska kolla klart på Bones sen blir det filmen :)

SKRIVET: 2011-04-03, kl 17:38:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tomt!

Tomt det känns nu när syrran o hennes son åkt hem, ingen att busa med nu ju :P Så söt är han o så gulligt när han börjat gå med :) Hoppas dom kommer snart igen och hoppas hon får sitt körkort snart så kan hon komma hit oftare ju :)! Eller bästa skulle vara om hon flyttar hit till Växjö :)

Idag har jag bara latat mig och ätit massa skräpmat, men alltid lika skönt och gott är de :)
Länge sen jag såg film nu, men tråkigt o se film själv ju.. men jag ska nog ändå göra det idag.. jag ska se om jag hittar någon bra, har nån något bra förslag på någon film?..

SKRIVET: 2011-04-03, kl 13:45:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lyckat :)

Igår blev det lyckat på mammas födelsedagsfest! :) God mat och dricka! :) men idag är man trött så det blir bara lugnt för mg, nyss åt jag Mcdonals bakiskäk haha alltid lika gott :)

Jag lägger ut lite bilder från igår.

Mamma, jag och alla min syskon :) <3


Storasyrrans son Adrian och lilla Ciara :)


Pia och Mamma :)


Maten :)


:)


Tårta :):)


Mamma <3


Morfar och mormor :)


Lillasyrrans son Neo och storasyrrans son Adrian :):)


Gizmo och Ciara pussas :)


Syrran och jag :)


Min systerson Nicke och Daniel !

Oliver,Syrran Johanna,Jag och Daniel :)





SKRIVET: 2011-04-02, kl 16:26:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fest!

Ikväll blir det god mat med vänner och familjen sen blir det feeest :) det kommer nog bli kul! Mamma som har fyllt år så nu ska hon ha fest, vi ska vara i en lokal där vi bor :)
Innan idag har det varit lugnt, hjälpt mamma med fixa o dona till festen sen passat min systers son Neo när syrran o hennes kille va iväg några timmar. Neo är såå söt, vi lekte lite sen somnade han i min famn såå gulligt :)

Nu ska jag fixa klart mig! vid 18.30 börjar det så måste hitta kläder o sminka klart mig o allt :P
så jag skriver senare eller imorgon o lägger ut bilder med :):)


2 bilder på min systers son när han somnade i min famn såå sööt är han <3


SKRIVET: 2011-04-02, kl 00:16:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soova!

Nu ska jag strax sova, det har varit en bra kväll, Anna, Sonya o jag har suttit och druckit vin :) och sen kom lillasyrran, hennes son och hennes kille :), sen lekt med hennes son, så jäävla sööt är han :) så gulligt när han har börjat gå med, han är 1år :) man blir sugen själv o skaffa:) men det får vänta ett tag till :P

Men nu ska jag sova så jag är pigg imorgon och jag lär ju få vakna tidigt av syrrans son Neo:p.. Men får hoppas att ja inte vaknar när han vaknar för jag vill ju vara pigg på kvällen när mamma ska ha sin fest :P

Godnatt på er :)

SKRIVET: 2011-04-01, kl 16:40:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

1april!

Redan första april, tiden går snabbt!.. men just nu vill jag att tiden ska gå snabbt..väntar o väntar på svaret.. 26april börjar det.. och slutar på min födelsedag 11maj hoppas verkligen det slutar bra!! så jag får en bra födelsedag annars kommer inte bli så bra födelsedag....men bara vänta o se nu...Hoppas verkligen det går bra för dig!!!!!

Nu har jag städat och fixat lite sen nu ska mamma och åka och handla sen ska hjälpa henne med maten tills imorgon.. Imorgon ska hon ha sin 55års fest :) vi ska ha den i lokalen här på gården, det kommer nog bli kul :)
Lillasyrran Amanda kommer sen ikväll med, trodde dom skulle komma tidigare, men hennes kille jobbade så blir lite senare..menmen dom kommer iallafall:)

Hhaha jag har lurat både mamma, pappa, storasyrran och dom gick på de, sen lurade lillasyrran med, med en heelt sjuk sak men hon gick på de så det va ganska roligt hahaha.
sen lurade Sonya med och hon gick med på det , haha April april kan lura dig vart ja vill ;D

SKRIVET: 2011-04-01, kl 13:00:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon:)

Godmorgon! :) nu är jag uppe och varit uppe ett tag, jag vaknade av ett underbart samtal :D.. sen nu har jag ätit frukost och min storbror va här på hans lunch så snackade lite med han..Nu ska jag bara ta de lugnt sen kommer lillasyrran hit och hennes son o hennes kille så ska de va här hela helgen :) det ska bli kul ! Jag träffar ju inte dom så mycket för dom bor i Kalmar .. men hoppas hon flyttar hit snart med henne son :) så jag får träffa dom oftare :)

Men jag skriver mer senare nu ska in och ta mig en dusch :)