SKRIVET: 2008-05-31, kl 19:50:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredagen.

Igår satt jag hemma hos Anna och drack :) jättetrevligt i början!!
Senare ringde Han, och sa att han ville träffa mig, så sa jag att han kunde komma.. och det gjorde han, skitfull som vanligt! han kunde knappt gå!, aja vi satt där och drack.. det var kul..men sen blev det stelt när Han sitter och säger saker, som att han verkligen skiter i mig, vill bara festa och springa runt och ha massa andra tjejer, Han sa inte riktigt så, men det lät precis som han menade de.... så ringer han en tjej och pratar framför mig, och säger att han är hemma och ta de lugnt och massa... nää det känns så jävla störande att han håller på med någon annan.. när han säger till mig att det är mig han vill ha!
 Igår fattade jag verkligen att han vill inget med mig...

sen vid halv 4 typ skulle Anna och Max in och sova.. så gick jag och Han hem till mig så tjabbade vi , och han var skitfull med.. sen kommer jag inte ihåg hur vi somnade men de gjorde vi iallafall.. sen på morgonen så va jag sur på honom, och han undrade varför!.. jag sa bara det är sista gången jag kommer träffa dig!, för orkar inte ha det så.. att Han kan springa runt och hålla på och inte bry sig ett skit! Så då är bättre att jag inte träffar Honom!, så jag kan glömma Han!..
Alltid har man hoppet kvar, och hoppas hela tiden att de blir bättre, att han kommer förändras.. men nu igår förstod jag att han inte kommre ändras!... så jag vill inte träffa honom mer, eller ska inte göra det iallafall...
Varför ska alla killar jag har träffat vara likadana, varför??! , Måste festa såfort det finns tillfälle och inte kan hålla sig till en och samma tjej.. och dra deras dåliga lögner för att få in en i spelet igen!!!! usch hatar det!


SKRIVET: 2008-05-31, kl 19:21:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pubrundan!


 

Hade pubrunda i Torsdags! riktigt kul var det.. först så förfestade vi hos Frida i klassen ovanför oleo typ..:) sen vid 5 gick vi till oleo och åt tacobuffe och drack :D då vara alla skolor där!
haha sen var vi där typ 2 timmar sen gick skolorna försig och John Bauer, vi gick imot deluxe så var vi där och drack och dansade, sen efter typ en och halv timme så gick vi till Expresso :) , fortsätte och dricka , alla var helt aspackade hahaha o då var klockan kanske bara 9.. sen efter Expresso så gick vi till Sports! haha då gick 2 från klassen hem för dom var för fullaa hahahah! sen vid typ halv 11 gick vi tillbaka till oleo, och då samlades alla skolorna där! och festade loss :D.. så jävla kul var det ! hahha.. hade jäävligt ont i fötterna bara! högklackat heela dagen! Verkligen en lyckad kväll! synd för er som missade de!

PUBRUNDAN -08

SKRIVET: 2008-05-27, kl 01:18:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag!..

Kan inte sova hehe så tänkte jag går in och skriver lite på bloggen sen tänkte kolla på en film :) så jag blir trött...
Testade lite olika balfrisyrer igår, har nog bestämt mig hur jag ska ha de :) Min syster är frisör så hon skulle ha gjort de, men självklart så ska han åka till Kina då, men hennes gamla klasskompis som också är frisör ska nog göra frisyren på mig :)

På torsdag är det Pubrunda, först ska vi samlas på Oleo och äta Buffé, sen tror jag vi skulle till Sports, Deluxe, Expresso och sen samlas alla skolorna på oleo igen! :) det kommer nog bli kul, längtar som faan! :D

Va så trött när jag kom hem från skolan så somnade hehe, sen ringde min syrra.. och frågade om jag kunde passa hennes döttrar för hon var tvungen att åka iväg, så fick gå upp och vara barnvakt ett tag :) men de va inte så farligt dom är så snälla :) sen kom Sonya hit, så kollade vi på film Pretty Women! Bästa filmen helt klart! Romantiskt, sorlig, rolig o allt :D Sonyas och min fiiilm , vi kollar alltid på den ;D <3

SKRIVET: 2008-05-24, kl 21:31:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ska jag tro på det?



Hade inte tänkt att festa igår, men sen blev det så iallafall.. fast de blev lugnt:) Vi satt nere hos mig på baksidan.. drack och rökte vattenpipa, riktigt trevligt hehe..:)
Sen skulle vi på någon fest, en bit härifrån.. så vi gick dit.. haha de kändes som vi gick typ i 3 timmar eller nått.. men tillslut kom vi fram och då ringer vi dom, så säger dom att festen är slut.. alla hade dragit hem.. jag brydde inte mig så mycket..men min kompis blev helt galen haha så jävla arg! aja.. Vi gick tillbaka till mig..satt vi och drack lite, då började klockan närma sig halv 3.. sen så skulle Ita och Sonya dra, så kom Anna.. så satt vi och tog en cigg sen gick jag in och la mig.

Vaknade att mamma skrek, att jag skulle öppna dörren.. Det plingade på dörren, typ hela tiden.. slutade inte att ringa.. så tillslut gick jag upp, tänkte att det var Ita som inte hade någonstans att sova att hon skulle sova häär..Men så står Han utanför, blev helt chockad!.. jag gick och öppnade dörren, de första han typ sa jag skulle stått här och plingat tills ni öppnade, så gick han in och sa att han hade något att säga..som han var tvungen att säga det... han sa: "jag har komit på nu att jag inte vill springa runt och hålla på, det är dig jag vill ha!.." så sa han massa mer.. det ända jag sa, "säg det imorgon när du är nykter. jag tror inte ett skit på vad du säger nu!!" jag har hört sånt innan av honom men sen har han inte visat han inte vill något utan bara fortsätt och festa och vara med andra tjejer! Jag vill alltid tro på honom! Men det låter för bra för att vara sant!.... Han bara, "ge mig en chans".. jag bara.."detta är din tredje chans!". Så sa jag typ att jag ville höra det från honom när han är nykter. så sa han att han skulle komma ihåg allt han sa och säga det imorgon.. sen så öppnade han dörren och skulle gå.. jag undrade var han skulle.. han bara "jag ska hem, ville bara säga detta!, så du inte tror något annat, det blir fel om jag sover här och sånt..vill visa att jag menar det jag säger.. " sen va han påväg ut men jag sa att han kunde sova häär och tjatade för han kunde inte åka hem såhär sent, ändå en bit hem för honom... så efter lite tjat så sov han här :)
sen när vi vaknade på morgonen, så sa han "godmorgon, jag kommer ihåg allt jag sa igår".. jag bara "jasså vad va de då?", så sa han allt han hade sagt igår natt.. :) aja.. vet inte vad jag tror, ska jag tro på det denna gången? eller är det samma som förra gången och gången där innan och innan de?.. men får se nu om han visar att han vill ha sin sista chans, för han får inte mer chanser!...han kan inte tro att han komma tillbaka hela tiden, jag har alltid vetat vad jag vill! men han har inte visat nått bara vissa gånger men sen har han sumpat de, gjort och sagt saker som verkligen har sårat!! och ändå har jag tagit tillbaka honom... men nu är det sista chansen! antligen är det vi eller inte! hoppas han fattar det!


Han va hos mig ända till fyra på dagen, vi låg och kollade på en film och bara myste :) Vi kollade på Pretty Women! Bästaa filmen haha sett den typ tusen gånger:D


The worst thing about loving you is watching you always have someone else..

Nu ska jag sätta mig och plugga lite sen senare blir nog kolla på någon film och bara ta de lugnt ! :)

SKRIVET: 2008-05-22, kl 20:36:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Examenprovet!

Japp då det sista klaart inom kök i skolan, gjorde examen provet idag! så sköönt och det gick bra! :) fast kunde göra bättre. Men hade inte förberett mig så mycket, hann inte, så det fick bli så.. hehe.. men dom tyckte att det var jättegott och det var bra, det var bara att jag hade stekt köttet lite för länge, köttet var typ 62 grader när jag tog ut det och det skulle vara 58 grader och sen var det att jag gjorde lite enkel förrätt...men fick godkänt iallafall :)


Uppgiften var att göra en 2 rätters middag, enskilt, på tid. Sen skulle två lärare smaka,och dom tog på utseende, smak och kreativitet mest.
Jag gjorde en förrätt och varmrätt..

Menyn:
Förrätten:  Vitlöksmarinerade räkor på spett i en salladas bädd.
Varmrätten: Stekt ryggbiff, ugnsbakade mandelpotatis, rödvinssky och smörstekta sparris och vitlöksmarinerade tomater.

 

Det blev faktiskt jättegott tyckte jag och lärarna med och det var enkla rätter att göra. :)

Vi hade också ett skriftligt prov! men det gick bra, var bara lite frågor jag missade.

Nu ska jag sätta mig och plugga klart det sista i samhälle som är det ända vi har kvar.! ska plugga heela helgen så jag är helt klar med allt på måndag.! så jag slipper tänka på något plugg mer utan bara ta de lugnt nu det sista! :) och så är pubrunda på torsdag med :D:D trodde inte vi fick ha pubrundan först var massa tjabb om det, men tillslut fick vi privatskolor ha det iallafall ! :) Synd om dom komunala skolorna bara som inte får ha pubrundan..

SKRIVET: 2008-05-21, kl 00:14:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdagen

      

Projekt redovisningen gick bra :) blev nöjd med arbetet tillslut ! ..Vi stack till skolan vid 8 så vi skulle hinna göra klart de sista, sen var vi tvungen att gå och köpa massa tesorter som skulle vara smakprover och luktning. det ändå som var öppet var Konsum, så vi lånade konsumkortet från skolan så dom betalade allt..så köpte vi lite alla möjliga tesorter. Rött, Svart, Grönt, Iste och Earl grey. Vi köpte de i lösvikt, trodde inte te var så dyrt.. för en liten påse typ 40-50 spänn!..tur att skolan betalde hehe.
Vi var i skolan och hade redovisningen från 10 till typ halv 1.. sen gick jag, emsi ner till stan och träffade Jenny och lilla Leticia. Så stor hon har blivit och så jävla sööt!

sen när jag kom hem somnade jag, så sköönt och sova när man kommer hem från en jobbig dag i skolan.. vaknade vid typ halv 8. sen började Andra avenyn vid 8, Dubbel avsnitt idag :D bara för det är säsongavslutning. och självklart ska det sluta så olyckligt och spännande med! bara för att man ska fortsätta att titta på det haha.. fattar inte att Håkon kunde göra så mot Olga! han börjar ju bli helt sjuuuk.. sen hoppas inte Angelica dör sån otur för Tony då..=/ ni som inte kollar på den serien, måste göra de! det är jättebra,  tycker det är precis som i verkliga livet!
sen direkt efter Andra Avenyn så började Desperate housewives, det är de bästa programet som finns typ, har kollat på varje avsnitt.  Gabrielle (Eva Longoria) äger ju programet haha :)..så taskig hon var mot Carlos i dagens avsnitt haha, stackaren! =P


Söndagar kl 20 på kanal 1, sen finns det på svt.se/


Tisdagar kl 21 på kanal 3

aja .. nu ska jag försöka komma på en 2 rätters meny till examen provet på torsdag..:)
Vi hörs !

SKRIVET: 2008-05-19, kl 18:48:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

plugg, plugg o plugg!

varit i skolan idag, hade kök.. tråkigt var det, men tiden gick snabbt.. sen gick jag, Tania, Emsi och Vicky till bibblan och satt och pluggade lite på projekt arbetet... sen gick jag och Emsi en sväng på stan...
Projekt arbetet ska redovisas imon, och vi är inte ens klara! vi har massa kvar att göra med det. vi skriver om te och kaffe men vi behöver mer fakta..sen förbereda oss mer för redovisningen ..haha vet inte hur vi ska hinna.. men får hoppas att det går braa ;P Vi har hela kvällen och natten på oss att göra klart...

sen måste jag plugga till på torsdag, har examen prov då.. Vi ska göra en 2 rätters middag helt själva och komma på menyn med.. och sen ska vi göra ett skriftligt prov om gastronomi typ.. få se hur det går hehe..

Efter denna veckan så är allt över typ.. då har jag bara lite arbeten att lämna in :P så sköönt! så nu är det inte alls mycket kvar, Pubrundan, Balen, skattjakten, middag med lärarna och Studenten ;D





SKRIVET: 2008-05-18, kl 19:56:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kom ihåg..

 Oavsett om du ligger ensam med honom i sängen,
Så har de alltid varit någon före dig och det kommer alltid vara någon efter dig.


Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg på samma plats som du gör nu, Inse de o saknaden kan bli mindre.

Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer de alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är.

Han kommer alltid att säga att du är vackrast och att du e den enda, för tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte.


Han kommer alltid att säga de du vill höra, sant eller inte sant så faller man för de oavsett.


Men glöm aldrig att han spelar ett spel, spela med om du vill, men satsa aldrig allt för de kommer han aldrig att göra!


Varför han?

Jag vill inte att du ska finnas,

Fast ändå vill jag dig alltid minnas.

Jag hatar ditt leende, jag hatar ditt skratt.

Och jag avskyr att jag måste drömma om dig varje natt.

Jag hatar när du håller mig hårt,

För det får mig och glömma allt som är svårt.

Jag hatar dina ord i mitt öra.

Ord som jag verkligen behöver höra.

Jag hatar dig, jag avskyr dig, du äcklar mig!
men ändå vill jag vara med dig.

Det gör så ont att veta när du Ler,

Att du gömmer så mycket mer.

Varför ska du andas samma luft som jag

Varför ska du få mig och känna mig ensam,

Och så väldigt svag.

Varför vill du aldrig förstå att jag Hatar att jag älskar dig så.

SKRIVET: 2008-05-18, kl 17:37:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gårdsfest!!

    
    
   
Kom nyss hem, har varit på Kryddparty hos Eva (Annas mamma), fick smaka massa goa saker :), innan de spelade vi kubb de var jag, rickard, amanda och emelie.. självklart vann jag och emelie ;D haha

igår hade vi gårdsfest, det började vid 3 så lekte vi massa lekar och sånt.. haha fast jag var inte med så mycket för va tvungen och städa klart lokalen men det gick snabbt sonya kom och hjälpte mig :)
sen efter lekarna och allt så började vi förbreda grillningen... sen satt vi alla grannar och familjen och åt, sen började vi dricka. det va riktigt trevligt!! haha alla blev fulla! ..det tråkligaste var att de va så jäävla kallt ! men med alkohol i kroppen och filtar så blev det lite varmare :) Vi satt ute till halv 4 tror jag vi sista gick in :P

jag deckade direkt när jag kom in typ haha, var så skönt och gå lägga sig i en varm säng :) efter man har suttit ute hela kvällen!
fast skulle varit mysigare och vara med någon, men självklart kunde Han inte komma! han skulle ju festa, fast när jag vaknade på morgonen så såg jag 4 missade samtal från honom.. han hade ringt vid 5 på morgonen..då passar det bra och ringa när han har festat klart!!

SKRIVET: 2008-05-17, kl 14:39:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min 19års fest!

       
Jag hade 19års fest igår, den blev lyckad :) hehe kunde varit mer folk men det var ändå helt okej :) det var lite allt möjligt folk :) de flesta var roligt folk :)
Vi började dricka vid typ 9 sen bara kom folk hela tiden :) jag hade faktiskt kul, trodde inte det skulle bli så kul som det blev. :).. Fast festen slutade rätt tidigt heh, om man jämför när de andra festerna har slutat. Jag, Emelie och Alberto var kvar sist då var klockan typ 3 eller nått, sen gick Emelie hem så sen gick vi också hem och sov.
skulle gå upp och städa lokalen idag fyfaaan va de såg ut hahah, och utanför lokalen låg fimpar och ölburkar och glas överallt så fick ta och sopa upp allt, tur var ju Alberto här så han hjälpte mig lite :) hehe.,. sen inne i lokalen har jag inte städat än, golvet ska vara vitt egentligen men nu är de svart. usch så jobbigt! men har plockat undan allt så det är bara torka av, diska och tvätta golvet kvar..
Men festen var lyckad iallafall :D , nu ska man in göra iordning sig för en festkväll igen ;P , ska ha gårdsfest idag.  den börjar om en halvtimme och jag har inte gjort iordning mig eller nått haha aja. jag får komma lite senare :)

SKRIVET: 2008-05-14, kl 17:34:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soommaren!

Jag, Anna och lilla bella runt Växjösjön idag.. det var riktigt skönt väder ute idag, hoppas det håller sig så eller kan nästan bli lite finare hehe inte så monligt..men man får inte klaga bara det inte regnar! :) Vi ska ha gårdsfest på lördag så då måste de vara fint väder så att man kan vara ute och grilla och dricka :)
Hade hoppats att får träffa dig idag, men synd att du inte kunde...du kunde ju ringt mig igår och sagt det. Du bara skickar ett sms när du egentligen skulle har varit här och säger att du inte kan menmen vad kan man göraa. Det bara känns som det är bara jag som vill fortfarande....

Längtar så sjuukt mycket till studenten och sommaren, fast jag ska jobba hela sommaren, men det kommer bli skönt, tjäna egna pengar. börja på körkortet sen måste jag spara massa pengar med, som jag inte gjorde förra året. förra sommaren jobbade jag 8 veckor 90% och tjänade nästan 34 tusen efter skatt och det gjorde jag av med bara på sommaren, en resa, kläder och festpengar. denna sommaren ska jag spara de mesta så jag köpa massa fint till lägenheten som jag ska skaffa någon gång när jag får fastjobb.!

Ringde mitt sommarjobb, och frågade när jag fick mitt schema.. och de skulle komma snart :) vill ju se hur jag ska jobba så jag kan planera lite annat.. men jag ska jobba 9 veckor och 98% så det blir nästan bara jobba hela sommaren.... men måste försöka få lite tid för annat med, måste åka iväg med Anna och Sonya någonstans bara hitta på något, sen tjejerna i klassen, vi måste göra något i sommar med !!! I september har jag bokat en resa 2 veckor.. då får jag lite semester :D de ska bli sköönt, men det är med familjen hehe.. 15stycken blir vi som åker.. mamma, lillebror, lillasyster sen stora syster o hennes kille, sen min bror o hans tjej deras 3 barn och sen min syster och hennes 3 barn :)

SKRIVET: 2008-05-12, kl 11:54:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lyckat igår !

Vaknade nyss, skulle varit i skolan egentligen, men var så trött idag på morgonen så orkade verkligen inte gå upp.. men ska in i morgon fast är ledig egentligen..men måste göra klart projektarbetet. och det blir oftast inte något gjort när man är hemma, inte för mig iallafall haha.. så åker in till skolan o sitter där så blir mer gjort. hehe...
åkte ner till stan med Sonya, Anna och lilla bella..gick runt och kollade lite så köpte jag en svartkläning, på Gina, den var fiin :) , sen satt vi ute hos mig och fikade :)

Min födelsedag igår blev lyckad bortsett från tårtkrig o de hahaha..de är ju aldrig fel att fylla år :) älskar och få packet , vem gör inte de.  blev ingen fest för vännerna, men blir nog nästa helg...om de går för det ska vara gårdsfest här då, så kanske inte kan ha lokalen..men får se hur det blir :) jag hör av mig iallafall till er som är bjudna ;D




Lurad.

Berusad av något, hon vet inte vad.
Blir hon lockad av mannen, som säger att det är hon han vill ha.
Han säger, följ med jag är en snäll kille
Att prata med henne, är det enda han ville.

Smickrande ord, att hon är vackraste på vår jord.
Hon ler och känner sig uppskattad mer och mer.
Inget känns fel, hon börjar känna sig hel.
Men det är något som hon inte ser.

Föll för honom, han som sa att hon va underbar.
Men med tiden förändrades allt,
Hon var inte den enda, och hade aldrig varit.
Hon ville inte vara kvar, men de var honom hon ville ha

Med hopp att han skulle ändras, stannade hon kvar
Spelade det spel han ville ha,
Hon förstod tillslut, att han va den han va.
Men hon blev kär, han betydde allt för henne
Men för honom är hon inget, förutom en lek.

Hon såg hur det var, men ville inte fatta.
Hon neckade och förträngde sanningen
För hon vet också att det är han som får henne att må bra.
Hon hoppades bara att de bra skulle vara kvar.

Dagarna går, de blir månader och år
Hon stannade kvar.

Men innerst inne, hon vet,
Allt är ett spel, inget är verklighet.

SKRIVET: 2008-05-11, kl 12:06:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

19år idag :D

Fyller 19år idag, mamma o lillebror och min systers 2 döttrar kom och grattade mig idag på morgonen :) fick en digital kamera, de behövdes hehe för råkade ta sönder den andra. så det var perfekt att jag fick en ny, sen fick jag mp3, smink, smycken , presentkort och lite andra saker :) Nu snart ska vi till min bror för hans son fyllde år igår så ska ut o fira han, sen ska vi hem till oss och fira mig :) så får jag ännu mer packet ;D hehe..

Igår blev jag firad av grannarna och några vänner, satt ute och hade gårdsfest, sen efter 12 så sjöng alla för mig :) hehe. Jättetrevlig kväll var det! :D

Firat mig nyss, släkten och vänner var här :) ..det var trevligt förutom tårtan blev lite förstörd, jag skulle precis skära tårtan så tränger sig min syrra förbi så råkar jag puta till henne in i tårtan haha, så blev hon skit arg sen blev det tårtkrig hahahah..det var kanske inte så kul under tiden men efterråt skrattade alla =P hahah .


Bilder från dagen :)

SKRIVET: 2008-05-10, kl 10:57:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tråkiga Växjö!

igår kväll var jag först hos Anna och satt där och tog en drink och drack lite, det var jag,Anna, sonya o deras föräldrar, hade jättetrevligt :) satt och pratade om massa :P ...sen senare drog vi ner till stan en sväng..men var så tråkigt! kan det inte hända något i Växjö..så de blir lite roligare. Det är alltid samma fester o samma folk.. så tråkigt och man tröttnar ju....

efter stan stack vi hem, vid 2 kom vi hem typ, tog en cigg...sen gick jag in och sooov.!
imorgon blir det bara vara hemma och ta de lugnt, kolla på film och ha myspys ;D ! , sen påå söndag fyller jag ååår!! 19 blir jag! ni får inte glömma och säga grattis ;) hehe

SKRIVET: 2008-05-08, kl 16:33:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag.

Hade matteprov igår, hahah fan va dåligt det gick =/ aja.. försökte iallafall, har bara andra delen kvar..hoppas det går bättre på den..hehe.
Såg en skitbra film igår!, An american crime, så jävla hemsk va den.. och sorglig..=/ handlar om en flicka och hennes syster som blir lämnade att tas hand av en ensamstående mamma med 7barn som lovar att ta hand dom under tiden föräldrarna är borta för hon behöver pengarna.  Mamman är sjuk och lider typ av depression och det går ut över flickan, genom att förnedra och brutal tortyr nere i en källare. Usch så jävla hemsk är den. Och den är baserad på sanna historier med! helt sjukt!..
aja.. efter filmen gick jag upp till Anna, satt ute och snackade ändå till halv 12 på kvällen..:)

Idag har jag bara varit i skolan, hade á la carte i resturangen.. de gick bra som vanligt hehe.. sen va jag ute i solen och bara tog de lugnt :)


All She wants is someone to understand.
Why it's always like she always tried to hide
What it is she feels or what's on her mind
When it comes to love
She gets so afraid that someone will come
And hurt her again someday


All her life she never had
Someone to show her what it means
To have or be in Real love


Now she walks around
And protects her heart
trying look for love
but lives behind a wall
hide from the truth cause she know
the truth hurts so much more.
but deep inside she always know.


Everytime always just a game.
That she hate to play.

SKRIVET: 2008-05-06, kl 20:57:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Resturangen.

                       

Kom nyss hem från skolan, brukar vara ledig på tisdagar egentligen. men så skulle det vara något i resturangen i skolan som vi i klassen skulle vara med på.. men hade glömt bort det så vaknade vid typ halv 1 sen vid kvart i 2 kom jag på att vi skulle vara i skolan vid 3. så jag skyndade mig in i duschen, packade ner mina saker. Jag skulle ta bussen 20 över 2. så hann precis..haha typiskt mig att glömma. aja.. kom i tid iallafall och allt gick jättebra! alla gäster var nöjda. Vi gjorde en trerätters middag, jag gjorde fläskfile med mandelpotatis sen stekt sparis och vitlökstomat och rödvinssky. sen gjordes också förrätten toast med räkröra och efterrätten var rabarber panacotta med smördegs flarn på. Vi gjorde allt snabbt så fick sluta redan vid 20.00. annars brukar vi bli klara vid typ 22.00 hehe.. så det gick bra idag :)



Min balkläning är klar nu, så ska hämta den imorgon :) den var tvungen och sys in så tog en vecka extra innan jag kunde hämta den. hoppas den passar nu bara. och studentkläning har jag köpt nu med :)

SKRIVET: 2008-05-05, kl 20:19:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fint väder :)

Varit jättefint väder idag, så skööönt !  var i skolan idag hade vinprovning, olika champagne, sherry, öl...den riktiga champagnen var godast fast dyrast självklart den vi smakade hette Palmer & c.o och den är en sån champagne som man kan ha till nästan allting men sen var det ett annat som var mer mosserat vin och billigare det var gott med, men det var mer dessert vin, Asti hette det. Efter provningen hade vi Teori Gastronomi, skit segt var det man bara ville ut i solen.. men vi fick sluta tidigare så vi tjejer gick ner till Växjösjön och satt oss där och pratade och solaade :) trevligt och mysigt ute i solen :) hoppas vädret håller sig såhär !

Sen när jag kom hem somnade jag haha, så vaknade nyss av att Anna kom och väckte mig haha, så gick ut med henne och tog en cigg och pratade lite tjejsnack :)




Baby I deserve more then empty words and promises
I believed every thing you said, and I gave you the best I had

So take a bow, 'cause you've taken everything else
You played the part, and like a star you played it so well
Take a bow, 'cause this scene is coming to an end
I gave you love, all you gave me was pretend, so now take a bow

The future's about to change, before you know it,
The curtain closes, take a look around,
There's no one in the crowd, I'm throwing away the pain,
And you should know that your preformance made me strong enough

Well it must have been slight of hand, 'cause I still can't understand
Why I could never see, just what a fool believes
But the lies they start to show, tell me how does it feel to know, right now
That I wont be around.

Leona Lewis - Take a Bow

Bra låt och jättebra text!! ,är inte hela texten men det bästa.

SKRIVET: 2008-05-03, kl 13:44:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Först Grace sen Loft terassen.

      

Fredag igår, det blev fest hos Anna, hade faktiskt riktigt trevligt. det var jag, Anna, Elodie, Jasmine, Tania och Emsi sen några andra killar..Vi satt och drack och körde några ölspel :) haha.. sen tog vi taxi ner till Grace skulle in och se om det var några folk.. vi kom ändå in gratis för vi stod på Gästlistan.... men det var skit tomt.. så vi stack nästa ut direkt.. så stack vi till Loft skulle se om vi kom in för det är 20.. men vi kom in och där var det skit mkt folk ;D hade riktigt kul.. shakade loss ;D fast det var svårt haha det var så trångt.. lite dålig musik var det, det skulle varit mer rnb.. då skulle jag varit nöjd. :)

Självklart var Han där, dansade med massa tjejer som vanligt, vad skulle jag annars förväntat mig.. men jag sket i Han... sen när vi skulle ut i så stod jag och Anna i kön till gaderoberna precis bakom Han och han såg inte mig.. sen så kysste Han en klasskompis till mig.... aja.. sen så trängde vi oss och då såg han mig.. och så typ tog han tag i min arm och massa men sen kom jag loss ochh gick ner för trapporna.... Nu vet jag iallafall.  sen gick vi ut så följde jag med en kompis på efterfest i Hovshaga... men det var rätt segt vi satt bara drack och lite så.. sen vid typ 4 eller nått så kom en kompis och hämtade mig och körde hem mig..så kom hem 20 i 5.. deckade direkt när jag kom hem haha. men det var en kul kväll igår :D ..

SKRIVET: 2008-05-01, kl 18:17:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tacoskväll :)

Vi håller på och laga tacos, familjen och Rickard som är här :) så ska äta gott sen blir det filmkväll, jag har laddat ner 2 filmer when a stranger call, den verkar vara jättebra och läskigt hehe får se om jag vågar se den ;P . laddade också ner Home of a brave  den verkade också vara bra! 
 
är fortfarande trött från igår hehe, men det går väll över snart.. har sovit hela dagen typ. innan idag var min bror här med sina ungar.. och lilla vovven Gucci. blir så sugen på att skaffa en hund. fast vet inte än vad jag vill ha för ras. men det kommer säkert inte bli, mamma vill inte ha hund så får väll vänta tills jag flyttar hemifrån :) .. men ska få en liten kattunge snart. vet inte än vad den ska heta, några namn förslag på en hane?

      

SKRIVET: 2008-05-01, kl 15:00:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Valborg !

     

Redan Valborg det känns konstigt tiden har gått så snabbt, snart fyller man 19år :) hade en riktigt trevlig valborg. Vi grillade alla grannar och bästa kompisen och hennes familj sen hela min familj :) sen så sattvi och drack och pratade och hade trevligt! så kom det bara mer och mer grannar, det var trevligt.
Min systers son, jag blev helt chockad, när vi alla satt där så bara såg jag han hade en ciggarett och rökte. Mamma blev helt galen haha, tur att hans inte mamma var där. jag bara tog ciggen från honom och sa vad gör du?.. han bara sa helt lugnt att han röker.. jag försökte säga att de va onödigt, men förstod att han hade rökt läänge. tog halsbloss och allt. aja..han är ju 14 man började ju själv och röka i den åldern men ändå känns det konstigt det är ändå min systers son. hoppas bara att han inte fortsätter att han förstår innan det är försent. man kan ju inte göra så mycket,  utan att bara förklara och säga att det inte bra. men det är bara han själv som bestämmer. fast hans mamma kommer säga att han får utegångs förbud och tjatar o massa så om han vill så kommer han fortsätta att röka i smyg, ciggaretter går ju alltid och fixa.....

Vi satt ute och drack till typ halv 3, tror jag vi sista gick in det var så jävla kallt och så började det regna...
Hade precis klätt av för att sova så ringer telefonen, så var Han utanför mig och ville träffas, så jag släppte in honom. men vet inte om jag gjorde rätt har försökt glömma Han, för han har visat att han är precis som alla andra.... men sen varje gång vill jag tro på allt han säger, men innerst inne vet jag att det mesta han säger är falskt. bara ett spel som jag går på varje gång. och faller för, för jag vill att det ska vara sant. Men jag förstår att det aldrig kommer bli sant...
Han har fått sina chanser, men han sumpade dom, nu finns det inga mer. det har jag sagt till honom. men ändå kommer han tillbaka och försöker lura in mig igen. Men det är försent nu. Ville att det skulle gå för gillade verkligen honom och han är en kille som jag aldrig kommer glömma. men det gick inte lita på Han och nu tror jag inte ett skit på vad han säger, Vill så gärna tro, men det går inte. för många chanser som bara han har misslyckats.
Det jobbigaste är att jag inte Vet  vad jag har honom, ena sekunden är han den underbaraste kille som jag verkligen vill vara med och andra sekunden är han killen som inte kan hålla sig till En tjej, festar o lever livet, han som jag inte vill ha.