SKRIVET: 2008-05-21, kl 00:14:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdagen

      

Projekt redovisningen gick bra :) blev nöjd med arbetet tillslut ! ..Vi stack till skolan vid 8 så vi skulle hinna göra klart de sista, sen var vi tvungen att gå och köpa massa tesorter som skulle vara smakprover och luktning. det ändå som var öppet var Konsum, så vi lånade konsumkortet från skolan så dom betalade allt..så köpte vi lite alla möjliga tesorter. Rött, Svart, Grönt, Iste och Earl grey. Vi köpte de i lösvikt, trodde inte te var så dyrt.. för en liten påse typ 40-50 spänn!..tur att skolan betalde hehe.
Vi var i skolan och hade redovisningen från 10 till typ halv 1.. sen gick jag, emsi ner till stan och träffade Jenny och lilla Leticia. Så stor hon har blivit och så jävla sööt!

sen när jag kom hem somnade jag, så sköönt och sova när man kommer hem från en jobbig dag i skolan.. vaknade vid typ halv 8. sen började Andra avenyn vid 8, Dubbel avsnitt idag :D bara för det är säsongavslutning. och självklart ska det sluta så olyckligt och spännande med! bara för att man ska fortsätta att titta på det haha.. fattar inte att Håkon kunde göra så mot Olga! han börjar ju bli helt sjuuuk.. sen hoppas inte Angelica dör sån otur för Tony då..=/ ni som inte kollar på den serien, måste göra de! det är jättebra,  tycker det är precis som i verkliga livet!
sen direkt efter Andra Avenyn så började Desperate housewives, det är de bästa programet som finns typ, har kollat på varje avsnitt.  Gabrielle (Eva Longoria) äger ju programet haha :)..så taskig hon var mot Carlos i dagens avsnitt haha, stackaren! =P


Söndagar kl 20 på kanal 1, sen finns det på svt.se/


Tisdagar kl 21 på kanal 3

aja .. nu ska jag försöka komma på en 2 rätters meny till examen provet på torsdag..:)
Vi hörs !



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: