SKRIVET: 2010-06-23, kl 22:59:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kryddparty!

Nu precis duschat ska strax soova, varit bra dag idag:), först va det jobb, mkt lugnt på jobbet som sköönt va så kunde sluta tidigare:) så sen träffade Sonya så gick vi ner till stan fikade så träffade vi Eleni och Franco så fikade vi och snackade skit:) sen gick vi runt på stan, hittade såå sjuuuuuuuuuuuukt snyggaaaa skor på Scorett eller va det heter, men så va klacken så jävla hög typ 15cm på båda skorna jag ville ha åååh blir så jääävla lång då, visst det är snyggt men är ju redan 175 så..lite för hög klack! så faan annars skulle köpt dom!!

sen efter stan kom syrran och hämtade oss så va på Kryddparty, ni som inte vet vad det är, så är det typ en som kommer och säljer massa oolika kryddor och massa annat så får man smakprova och sånt, så köper man, men ganska dyrt typ 200kr för en krydda :P, men det är kul och trevligt :) köpte 2 kryddor en vitlökspeppar och salladskrydd mix :) ska köpa mer men få ta lite i taget så dyrt ju :) men finns massa goda :)
sen åkte hem umgicks lite med Sonya sen blev det bara lugnt, o nu ska strax sova som jag skrev.. sjuukt trött så ska bli skönt och lägga mig i sängen :) God natt på er! :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: