SKRIVET: 2010-09-01, kl 23:41:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma igen..

Jaha nu va man hemma igen från Turkiet.. fyfaaan va det har gått snabbt! känns inte som har varit där i 2veckor.. o nu är man tillbaka i kylan=/ så tråååkigt!!

Hade iallafall jättebra där, dagarna bestod för det mesta av sola,bada hela dagarna vid havet sen poolen och sen ut och festaa! fest varje dag var det! olika disco och dansbarar :) Mkt trevlit! haha lite jobbigt med alla turkar bara.. ganska tjatiga och väldigt på:P men det får man stå ut med!
Va där en vecka med Sonya, min bror och hans familj och sen min syster och hennes familj sen en vecka va det bara jag och Sonya:)

Vi va på Side hill hotell igen, som vi har varit på nästan alltid! mycket bra där, men maten va ganska utråkad, vi hade halv pension så hade frukostbuffe och kvällsmat som också bestod av en buffe varje kväll, så det tröttnade man på ganska snabbt fast de bytte ut saker och så..men det va gott, väldigt gott men som sagt man tröttnade lite o äta det i 2veckor:P, det va så gott och komma hem idag och äta svenk mat!!!:) o frukostbuffen åt vi aldrig för den va för tidigt haha vi sov o när vi vaknade så va det slut :P så åt mat på stranden istället pommes och majonäs eller kyckling kebab :D mm mycket godare haha!
Rummen på hotellet är jättefina och personalen är mycket trevlig!! :)

Allt har gått jättebra och så, haha de mesta iallafall:P
men börjat flossa nuu=/.. alltid så fort man sätter sig på planet så börjar färgen försvinna.. tråkigt men som tur är finns det solarium:).

Nu behöver man nästan sova en hel vecka i rad för att återställa sig hahaha :P
förmodligen blir det Turkiet nästa år med :P haha eller får se, turkiet och något annat ställe isåfall:P men får se ett tag kvar.. men tiden går snabbt :P

ska lägga ut lite bilder :)
sen blir det sooova :) ha en kväll soov gott !:)



Shinamaya

Nice site, Keep it up



PUBLICERAT: 2011-08-29, 09:43:25 | URL: http://shinamaya.blogspoo.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: