SKRIVET: 2010-09-18, kl 12:48:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

.........

Usch faan va det regnar ute, vaknade nyss igen hehe gick och vilade en liten stund det behövdes :)
när man kollar ut så får man ju typ depression, känner verkligen inte få gå ut, knappt man vill ens gå ut och röka! så idag ska nog stanna inne hela dagen så bra att också att det är sånt här väder så man får en anledning till att vara inne hela dagen! och att mysa ner sig i soffan, äta massa gott och kolla på film :) Riktigt mysväder..
Bara tråkigt att man får mysa själv, ingen kille och mysa med, fast finns såna killar ens ?, alla killar vill antingen bara knulla eller ut och festa och ragga på tjejer!

Aldrig hittar man någon som man kan lita på, bara samma hela tiden! fattar inte varför jag alltid kommer till såna killar! var finns alla normala killar??!
Eller är alla killar såna som bara vill en sak, bara sex ?? eller såna killar som spelar att dom är så bra och att han är den perfekta, han är inte som alla andra, visst i början ja, men va händer sen då?! alltid kommer det fram tillslut och då visar det att han är precis som alla andra idioter man träffat innan, och typiskt att man alltid ska falla för den skiten som han spelar i början, o sen är man fast.

Men kom ihåg detta,
Oavsett om du ligger ensam med honom i sängen, så har det alltid varit någon före dig och det kommer alltid vara någon efter dig.
Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg på samma plats som du gör nu, Inse det och saknaden kan bli mindre.
Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är.
Han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda, För tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte.
Han kommer alltid att säga de du vill höra, sant eller inte sant så faller man för de oavsett.
Men glöm aldrig att han spelar ett spel, spela med om du vill, Men satsa aldrig allt för de kommer han aldrig att göra!







KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: