SKRIVET: 2010-09-07, kl 20:25:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sälja bilen!

Nu sitter och kolla på Idol :) tycker det är bra nu i början roligt och kolla på men sen blir det tråkigt hehe.. Sonya kommer förbi strax så blir dricka te och kolla Idol:)

Idag har jag bara jobbat sen kom hem vilade lite och kollade på film och nu blir det bara lugnt för jobb imorgon igen.. men sen ledig torsdag det ska bli sköönt ! :)

Äntligen har bestiktat min bil nu, har ju inte sålt den än..men nu när den är bestiktad så blir nog lättare och sälja den:) det va bara något rost som va tvungen o fixas så det skulle pappa göra, sen hoppas på att någon vill köpa den, någon som är intreserad av en liten bil, i bra skick och fin :) det är en golf hmm sen vet jag inte mer men hör av er om någon är intreserad och finns bild på blocket om någon vill se :) säljer billigt :)

och vet någon något nr till privatlägenheter här i Växjö?, vet inte rikitigt var jag ska kolla eller vart man ska ringa för att se om privatlägenheter, för vill ju bo i stan och där är det mest privatlägenheter ju..så hojta till om någon vet, eller någon som vet någon lägenhet här som är ledig beehöver lägenhet vill inte bo hos mamma längre haha :p Fast ganska skönt att bo hemma med ibland :)


men nu ska fortsätta kolla Idol :)




Förstår fortfarande inte hur det kunde hända.. mot hennes syster hur kunde hon.. Allt känns så sjukt, trodde aldrig hon skulle gå så långt som detta, sjuka så lågt..vet inte vad jag ska säga om det, finns inget o säga.. inga ord.


Milla

Kolla rappe fastigheter, CA fastigheter, konab, storegarden, där finns det privata lägenheter i växjö. Lycka till



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: