SKRIVET: 2010-08-05, kl 22:47:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

After work och The Ark :)

Nyss kom hem från stan, Aldrig sett så mycket folk i växjö haha, vi hade after work idag , med jobbar kompisarna vi va typ 20, satt på Paus först åt, jag åt Cesarsallad med bacon och kyckling riktigt gott! så drack vi massa! mycket trevlig! sen gick vi och kollade på The ark som spelade där :) sjuukt mycket folk! Inte för jag tycker om deras musik så men det va ändå bra :), kul att de fast det va jobbigt och stå där över en timme haha :P men de slutade lite efter 22.så gick hem då för börjar jobba imorgon vid 6.. men blev ändå några öl :) mycket trevlig kväll :)
Sjukt jobbigt och ta sig hem, skulle gå genom storgatan gick knappt och komma fram haha, och det är bara torsdag tänk då imorgon och lördag :)

Ska ut imorgon med tjejerna :), så ska ha förfest hos mig sen blir det ut får se om man kommer in och var man ta vägen :) men det blir nog roligt !

men nu ska jag strax gå och sova ska upp halv 6 imorgon! Hoppas på en lugn dag på jobbet imorgon så man kan sluta tidigare och gå hem och sova lite :)

tog bilder ikväll men orkar inte lägga in dom gör de en annan dag :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: