SKRIVET: 2010-08-08, kl 21:36:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hoppet.

Hittade ingen bra film och onödigt o ladda ner för tar sån jävla tid men hade en nerladdad film så såg den innan, den va jättebra! I can do bad all by myself hette den, den va bra! :) efter filmen inte gjort ett skit, städat lite men orkade inte städa klart haha, legat i soffan typ hela dagen! men skönt det med, men började bli rastlös! men nu började en film på 3an Posidon så ska kolla den så jag har något o göra :) sen blir det sova ska upp tidigt imorgon och jobba ju !

Jobb till torsdag annars vet jag inte vad som händer blir nog lugnt hela veckan sen till helgen blir det packa och flytta igen...



En mjuk beröring, hud mot hud, en gest som är kärlekens bud
Kyssarna så söta och många, blickarna på varandra är långa.
Ögon med längtan och kärlek, samtidigt fyllda med osäkerhet till bredden i en farlig lek, Början är av kärlek och lycka men med tiden förändras det alltid, Öppnar sig för den andra utan för långt in i själen vandra,
blir en farlig resa då man hittar något hos den du ej vill känna.
Den mjuka rösten som sade ord så fina plötsligt är fylld av lögn och pina. Tårar längs den lena hyn, där en kärleksfull hand brukade röra.
men nu känns det som ingetting att göra, men med hoppet att det ska bli som innan så stannar man kvar, försöker göra allt för att det ska bli bra. Men man måste vara två för att det ska gå.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: